Witte glanzende keuken in het interieur: de mogelijkheid van een moeilijk oppervlak (22 foto’s)

De witte glanzende keuken is een zeer gewaagde, maar stijlvolle interieuroplossing. Daarom kiezen veel klanten, verwijzend naar ontwerpers, voor een witte glans uit een enorme verscheidenheid aan kleuren en texturen. Naast het feit dat het er prachtig uitziet, lost het meerdere problemen tegelijk op.

Witte en beige glanzende keuken

Witte glanzende keuken met een zwart tafelblad

Wat heb je aan deze keuken?

De witte glanzende keuken heeft een aantal voordelen:

 • is universeel;
 • functionele;
 • gemakkelijk te gebruiken;
 • Combineert met elke kleur;
 • vergroot visueel de ruimte.

Keukens van witte kleur worden tegenwoordig vertegenwoordigd door alle meubelfabrikanten, omdat er veel vraag naar is. Ze zijn ideaal gecombineerd met alle decorartikelen en met zowel witte als chromen huishoudelijke apparaten. Het is erg handig voor diegenen die van servies, keukentextiel en gordijnen willen veranderen. Als je vandaag van rode borden eet en de gordijnen aan het raam hangen, kun je in een maand de saaie kleuren veranderen in groen, blauw, blauw of een ander.

Witte glanzende keuken in klassieke stijl

Witte glanzende keuken met houten blad

Witte kleur vergroot visueel de ruimte, zodat de keukens van deze kleur geschikt zijn voor een kleine kamer. Hier zal de keuken met glanzende gevels moeten staan. Ze zullen fungeren als spiegels: licht reflecteren en daardoor de ruimte nog groter maken.

Vandaag kunt u elk ontwerp van witte keuken en elk model kiezen. Eigenaars van kleine appartementen worden aanbevolen om aandacht te besteden aan hoekkeukensets. Ze zijn erg ruim en als het meubilair op de juiste manier is aangepast, neemt het niet veel ruimte in beslag.

Witte glanzende keuken in het huis

Witte keuken met glanzende voorgevels

1

Een andere witte kleur heeft een gunstige invloed op de menselijke psyche. Het kalmeert, helpt ontspannen en afstemmen op goed. In de witte keuken is het leuk om een ​​nieuwe dag te beginnen en 's avonds tijd door te brengen.

Moderne wit glanzende keukens zijn heel eenvoudig schoon te maken. In tegenstelling tot de rode of een andere kleur, ze zijn niet zo veel zichtbare vingerafdrukken, waterdruppels, of enig ander vuil, dus met minimale zorg witte werkblad altijd in perfecte staat, maar dat is geen reden om niet naar de keuken helemaal te wassen - vergeet niet over wrijven een vochtige doek van alle keukenoppervlakken na het koken, en dan zal de keuken altijd schijnen.

Witte glanzende keuken in het interieur

Witte glanzende keuken in hightech-stijl

Ideaal voor elke stijl

Dit is hoe je kunt vertellen over de witte glanzende keuken, omdat deze gemakkelijk in elke stijl past. Dit is mogelijk dankzij een gevarieerd palet van kleuren. Zo'n keuken kan een schaduw hebben:

 • melk;
 • romig;
 • eierschaal;
 • krijt;
 • ivoor;
 • lelie;
 • linnen;
 • katoen.

Voor de stijl van de Provence of het land, is een zuivel- of romige keuken geschikt. In dit geval kan het worden gecombineerd met natuurlijk hout. In dit interieur past de keuken met een houten tafelblad perfect. Het keukenschort kan ook melkachtig of helderder zijn: olijf, turkoois, violet. Het bruine aanrecht zorgt voor gezelligheid en maakt het interieur huiselijker.

Witte glanzende keuken in het appartement

Witte glanzende lineaire keuken

De glossy keuken in Art Nouveau-stijl ziet er absoluut anders uit. Er mogen hier geen heldere accenten zijn: alles is zeer laconiek en ingetogen. Zo'n koptelefoon kan geen extra decoratieve elementen hebben: een strakke rechte lijn van gevels, gladde hoeken en dunne verchroomde handgrepen. Zo'n keuken kan in elke kleur worden gecombineerd, maar dat mag niet te veel zijn. Een grijs stenen aanrecht wordt bijvoorbeeld het centrum van een dergelijk interieur. Je kunt ook een groen of blauw schort maken en plastic stoelen in toon oppakken. Dit is allemaal mogelijk, want voor een witte keuken als een metgezel zal elke kleur het doen.

De witte, glanzende keuken ziet er idealiter in een moderne minimalistische stijl uit. Het is zelfs beknopter dan modern. Hier kan alleen een grijze kleur verschijnen in de minimale hoeveelheid. Voor een dergelijke keuken zijn een metalen werkblad, modern chroom sanitair en huishoudelijke apparaten van de nieuwste generatie geschikt. De kleur van de headset moet kalkachtig of perfect wit zijn.

Witte glanzende keuken in loftstijl

Witte glanzende kleine keuken

Maar fans van schokkende experimenten en experimenten adviseren om aandacht te schenken aan de art deco-stijl, waarin de glanzende keuken met een zwart tafelblad perfect past. Een dergelijk oppervlak vereist speciale zorg, maar het ziet er erg stijlvol uit. In de keuken in de Art Deco-stijl kan een rode glanzende vloer worden gelegd of de gevels worden versierd met met goud gesmede handgrepen - alles is hier toegestaan.

Keukenontwerp kan absoluut worden gekozen. In alle gevallen zal de witte kleur precies die ideale achtergrond zijn waarop andere kleuren er helderder en verzadigender uitzien.

Witte glanzende keuken van MDF

Welk materiaal moet ik kiezen?

Hoe meer kwaliteit het materiaal waaruit de keuken is gemaakt, hoe langer het u van dienst zal zijn, dus u moet niet besparen. Een echte klassieke keuken is gemaakt van natuurlijk hout.
Het is erg duur, maar het ziet er luxueus uit. De boom is veilig, duurzaam en vereist geen speciale zorg. Zelfs door de glanzende coating ziet u de unieke textuur en dit maakt het hele interieur nog verfijnder.

Wit glanzend meubilair in de keuken

Witte glanzende keuken in minimalistische stijl

Voor degenen die dromen van een houten glanzende keuken, maar een lagere prijs willen betalen, kunt u een gecombineerde optie kiezen. In dergelijke sets zijn de gevels gemaakt van natuurlijk hout en de binnen- en zijwanden zijn gemaakt van fineer of MDF.

Tegenwoordig is de keuken van plastic erg populair. Het kost minder, is niet bang voor veranderingen in temperatuur, hoge luchtvochtigheid en kan van absoluut elke schaduw zijn. Plastic weegt minder dan hout, dus plastic kluisjes kunnen worden opgehangen aan muren gemaakt van gipsplaat. Op het plastic in de loop van de tijd zijn er krassen en spaanders die niet kunnen worden verwijderd, maar tegelijkertijd om de kunststof gevel soms goedkoper dan de houten te vervangen.

In een keukeninterieur kunnen deze twee materialen niet worden gecombineerd. Als de witte bovenkant van plastic is, dan moet de onderkant er van zijn gemaakt. In zo'n keuken kan een houten tafel, stoelen of decorobjecten verschijnen. Ze kunnen van toon zijn of, omgekeerd, felle kleuren.

Witte glanzende keuken in Art Nouveau-stijl

Witte glanzende modulaire keuken

Het is niet nodig om op het tafelblad en accessoires te sparen. Het tafelblad moet dik zijn. Het is wenselijk van een steen, metaal of een duurzaam synthetisch materiaal. Een fittingen beter te bestellen bij bekende fabrikanten. Dan sluiten de keukenkasten stil en geruisloos, en de handvatten breken niet en barsten niet.

Witte glanzende keuken met vloer kasten

Witte glanzende keuken met hangende kasten

Nadelen van een glanzende keuken

Zoals elk meubel heeft een witte keuken met glanzende oppervlakken zijn nadelen. Veel mensen associëren witte kleur met het ziekenhuis, dus een verblijf in zo'n keuken geeft hen meer ongemak dan vreugde en plezier. Als u nog steeds een lichtset wilt, moet u warmere tinten bekijken: melk en room.

Witte glanzende keuken met eiland

Witte glanzende keuken-transformator

Sommige eigenaren van dergelijke sets beweren dat het moeilijk is om voor hen te zorgen en te snel verliest het oppervlak zijn glans, maar in dit geval hangt alles niet af van de kleur, maar van de textuur van het materiaal. Op goedkoop plastic zijn vingerafdrukken altijd zichtbaar.

Witte glanzende hoekkeuken

De witte, glanzende keuken spreekt liefhebbers van Scandinavisch interieur aan, maar past in de stijl van minimalisme, provence en zelfs art deco. In tegenstelling tot vele vooroordelen, zoals een keuken is zeer praktisch in gebruik is, maar dat je er blij mee was, moet u voldoen aan twee voorwaarden: niet op te slaan en selecteer een hogere kwaliteit materiaal voor de keuken unit en zorg ervoor dat goede zorg van hem te nemen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 3 =