Deuren gemaakt van witte as: combinaties in het interieur (20 foto’s)

Entree en binnendeuren voeren niet alleen demarcatie- en geluidsisolatiefuncties uit in de kamer, maar vormen ook een belangrijk ontwerpelement. Correct gekozen deuren kunnen het laatste kenmerk in het interieur worden en combineren het pand in het appartement in één stijl. Deuren van lichte tinten, bijvoorbeeld as "witte parels" of as "latte" breiden de ruimte visueel uit en onderscheiden zich door een elegant uiterlijk, goed gecombineerd met verschillende moderne interieurstijlen.

Beige asdeur

Witte as deur

Materiële eigenschappen

Asdeuren worden vaak vergeleken met eiken - dit hout is zo sterk. Bovendien onderscheidt de as zich door bepaalde eigenschappen:

  • zeer hoge vezeldichtheid;
  • het barst niet en kraakt niet uit de tijd;
  • bestand tegen rot en temperatuur;
  • ecologisch veilig, geeft geen gifstoffen af ​​en heeft geen onaangename geur;
  • niet geneigd tot uitdrogen en rotten.

Ondanks de verbazingwekkende duurzaamheid worden de toegangsdeuren gemaakt van as zonder enige bescherming niet aanbevolen - dit hout reageert negatief op het constante effect van vocht. Meestal worden asdeuren alleen gebruikt als er dubbele deuren in het huis of appartement zijn: externe ingang, meestal metaal, en intern, leidend naar het appartement.

Om dezelfde reden, een slechte reactie op water, zal de binnendeur in de badkamer een verplichte behandeling met speciale impregneringen vereisen om te beschermen tegen vocht.

Ash Blanco Door

Klassieke asdeur

Uiterlijk en combinatie van kleuren

Licht as heeft een nobele kleur met een uitgesproken houtstructuur. Er zijn verschillende variaties in tinten:

  • as grijs;
  • as latte;
  • as; vanille;
  • as witte parel.

Deze kleuren zijn ideaal voor moderne interieurs: Scandinavisch en ecostijl of minimalisme.

1

Ash deur

Houten Ash Door

De deuren van askleur zijn goed gecombineerd met andere tinten in de kamer. Natuurlijke kleuren van ecostyle vormen een aanvulling op gebleekte as. Asgrijs combineert perfect met rustige en koude kleuren, goed in een strikt klassiek interieur en minimalisme. Ash pearl is geschikt voor zachte en pasteltinten, ook een ideale aanvulling is de kleuring van ash latte. Breng frisse lucht en luchtas shimo-licht binnen. Schaduw van aswitte parels kan een interessant contrasteffect creëren.

Combinaties met andere boomsoorten is ook mogelijk: de deur van de as-gekleurde parels zal walnoothout schaduw licht en aan te vullen het vuur en as grijze ziet er goed uit op pruim achtergrond.

Sommige houtsoorten zien er echter vreemd uit, bijvoorbeeld, aswitte parels combineren niet met beuk, hoewel beide tinten licht zijn.

Metalen handgrepen zien er goed uit op alle soorten deuren, vergulde exemplaren worden het vaakst gebruikt en verchroomd voor interieurs met koude en gedempte tinten.

De deur van lichte as in het interieur van het huis

De deur van de eco-schaduw van as

Soorten deuren

In de moderne markt zijn er houten asdeuren van verschillende types, waaruit u de meest geschikte optie voor het interieur kunt kiezen. De meest voorkomende opties - deuren van fineeras en massief hout.

rangschikking

Deuren gemaakt van essenhout hebben een speciale duurzaamheid en sterkte, ze zijn niet erg blootgesteld aan externe factoren en temperatuur, ze houden de warmte goed vast en missen geen geluiden. Vanwege hun sterkte kunnen ze worden gebruikt als toegangsdeuren.

Ook de deuren van de ash-tree array onderscheiden zich door de onbetwiste nobelheid van uiterlijk, het prachtige houtpatroon maakt ze een elegante toevoeging aan het interieur, en de kleuring vervaagt niet met de tijd.

Asdeur in de woonkamer

Gelamineerde asdeur

Bijzonder indrukwekkend uiterlijk tinten van witte parel as en as latte - deze deuren zal er goed uitzien en moderne kamers met een eco-design in een gezellig landhuis, zal as grijs goed passen in het appartement met de Elite.

Deuren gemaakt van massief essen zijn waarschijnlijk de duurste optie voor het interieur van een appartement of huis, maar de vraag is niet vallen - als gevolg van de kwaliteit en de schoonheid van as is niet onderdoen voor andere waardevolle houtsoorten, die kan maar niet worden weerspiegeld in de prijs.

Deurkleur as latte

fineerhout

Binnendeuren van fineer kan dezelfde sterkte als die van de array niet bogen, en de voordeur van dit materiaal niet lang duren, maar ze onderscheiden zich door een veel meer betaalbare prijs, gecombineerd met een uitstekende uitstraling. Gefineerde deuren worden gemaakt door houtlagen te lijmen. Hiervoor worden vaak industriële resten gebruikt.

Gefineerde deuren gemaakt van as kunnen elke kleur hebben, inclusief normaal licht: ash latte en ash pearl. De eco-schermdeur heeft alle voordelen van een array, behalve sterkte, en zal een stijlvolle toevoeging zijn aan het moderne interieur.

Ash deur

Binnendeur van as

Varianten van modellen

Deuren met verschillende glazen inzetstukken zijn meestal van fineer en worden als interroom gebruikt. De kleuren van de inserts verschillen in variëteit en worden op verschillende manieren gecombineerd met de tinten van de deuren.

Asgrijs in de buurt van de koude blauwachtige glas perfect passen in het minimalistische design en parel as of gebleekt het zal worden aangevuld door het invoegen van een roze of matglas.

Asdeur in Art Nouveau-stijl

De grijze asdeur

Een blinde deur, meestal uit een array, kan worden gebruikt als toegangsdeur of het is een uitstekende oplossing voor een slaapkamer, omdat deze een goede geluidsisolatie heeft. Ash pearl is een perfecte aanvulling op de pastelkleuren die vaak worden gebruikt voor slaapkamers.

Fineerdeur gemaakt van lichte as

Asdeur met glas

Ook is het niet ongewoon om modellen te zien die inserts van battens, array of MDF - deze deur in sommige gevallen kan worden gebruikt als input (bijvoorbeeld als een tweede deur), houdt de geluidsisolerende eigenschappen en geen licht door, terwijl het lijkt interessant om een ​​continue baan.

De toegangsdeur van de as

Deurenas met glas in lood

Deuras witte parel

Lichte asdeuren zijn de beste keuze als u op zoek bent naar duurzaamheid en elegantie. Een breed scala aan modellen en kleuren helpt deuren te kiezen voor elk interieur, en hun kwaliteit en mooie uiterlijk zullen u jarenlang plezieren.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

67 − = 59