Afwerking badkamerpaneel: installatiefuncties

string (10) "error stat"
string (10) "error stat"

De moderne markt van bouwmaterialen is vol met verschillende afwerkingsmaterialen voor het ontwerp van de badkamer: vanaf klassieke papieren achtergronden en afwerking met natuurlijke afwerkingsmaterialen. Sommige opties zijn echter niet geschikt vanwege hun fysieke eigenschappen en sommige kunnen het gewoonweg niet betalen.

Het toilet is groot

Er zijn echter, onder de algemene variëteit aan opties voor decoratie, vrij veelzijdige opties, die gemakkelijk met hun eigen handen kunnen worden geregeld. Het gaat over het gebruik van verschillende panelen in het toilet van uw appartement. Door de combinatie van de betrouwbaarheid van constructie, financiële efficiëntie en kwaliteitsuitvoering, worden panelen een steeds populairder type decoratie.

Het proces van het installeren van panelen is ook niet moeilijk. Het volstaat alleen de techniek zelf te begrijpen. En dankzij de grote keuze aan gebruikte panelen en hun kleurenoplossing, kunt u zelfs het meest unieke interieurontwerp maken.

Blauw toilet

Elementaire selectiecriteria voor panels

Meestal worden pvc- of houten panelen gebruikt om de toiletruimte te repareren. Deze materiaalkeuze is te danken aan onmiskenbare voordelen:

  • Vochtbestendigheid. Het is de moeite waard eraan te denken dat de toiletruimte behoorlijk nat en koud is, zodat het gebruikte materiaal niet begint te verslechteren voor de duur ervan, het is noodzakelijk om rekening te houden met deze parameters. Bovendien, vanwege de duurzaamheid van de panelen tegen vocht, heeft u een uitstekende gelegenheid om het terrein zonder veel moeite nat te reinigen.
  • Betrouwbaarheid. Elke reparatie is niet alleen gericht op een ernstige verandering van de situatie, maar ook op de duurzaamheid ervan, en hoe meer kwaliteit het gebruikte materiaal, hoe langer het u van dienst zal zijn. Panelen voor het toilet hebben onder hun kenmerken hoge kwaliteitsindicatoren van materialen, waaruit ze zijn vervaardigd, die op hun beurt hun sterkte en betrouwbaarheid garanderen.
  • Beauty. Het laatste, maar niet het minst belangrijke criterium is de esthetische schoonheid van het interieurontwerp dat u maakt. Mee eens, het is veel leuker om in een gezellige sfeer te zijn, wat je leuk vindt. De verscheidenheid aan kleuren, texturen en texturen, evenals de mogelijkheid om foto's te printen, garanderen de mogelijkheid om de nodige sfeer te creëren.

WC wit

Het toilet is gezellig

Typen gebruikte panelen

Er is een vrij groot assortiment gebruikte panelen. Elke soort heeft zijn voor- en nadelen. Laten we naar de meest elementaire opties en hun kenmerken kijken.

Toilet onder de boom

Een van de meest democratisch gefinancierde opties is het gebruik van PVC-panelen. Bovendien zijn het de PVC-panelen die een aantal onmiskenbare voordelen hebben, waaronder hun verhoogde vochtbestendigheid. Bovendien zijn PVC-panelen licht genoeg, wat het reparatieproces aanzienlijk vereenvoudigt en de betrouwbaarheid verhoogt. De verscheidenheid aan kleuren van dergelijke panelen kent de limiet niet, daarnaast kunt u er afbeeldingen en foto's op plaatsen.

1

Niet minder populaire opties zijn MDF-panelen. Natuurlijk kan in veel dergelijk materiaal wantrouwen veroorzaken vanwege hun instabiliteit tot vocht. Tegenwoordig kunt u echter eenvoudig panelen met speciale impregneringen vinden. Maar vanwege de dikte verhogen MDF-panelen de niveaus van geluidsisolatie en thermische isolatie aanzienlijk.

Fans van buitengewone oplossingen kunnen natuurlijke materialen gebruiken. Een uitstekend voorbeeld hiervan kan dienen als een paneel van klassiek hout. Naast zijn natuurlijke schoonheid, nobelheid en betrouwbaarheid heeft de boom echter een aantal tekortkomingen. Bijvoorbeeld, met schommelingen in vochtigheid en temperaturen kan de boom smaller worden of andersom, uitzetten.

Toilet licht

Paneelmontage

Na het selecteren van de panelen voor het afwerken van het toilet, kunt u doorgaan met de installatie ervan. In dit proces is niets ingewikkelds, maar het is erg belangrijk om rekening te houden met een heleboel schijnbaar onbeduidende nuances.

Toilet met panelen eigen handen

Allereerst is het noodzakelijk om het frame te monteren, waaraan de panelen zelf in de toekomst worden bevestigd. Het frame is samengesteld uit normale liggers van 20 tot 40 mm. Monteer ze op de muren op een afstand van 40 mm van de vloer en het plafond. De resterende staven moeten op een afstand van 50 cm van elkaar worden geplaatst.

Je kunt het doen zonder een kist te maken, maar dan moeten je muren perfect vlak zijn. Anders zal de constructie niet lang duren.

Bevestig de panelen op verschillende manieren aan de kist. De meest populaire hiervan is het gebruik van speciale Kleimers. Ze houden perfect de panelen vast en, belangrijker nog, interfereren niet met hun uitzetting van de effecten van vocht, voor het geval u panelen uit hout kiest.

Een eenvoudigere manier om de panelen te repareren is om gewone schroeven te gebruiken. De optie is een beetje eenvoudiger, maar in tegenstelling tot de Kleimers laten zelfsnijders de uitzetting van de panelen niet toe.

Toilet met panelen

Inrichting op het toilet

Los daarvan moeten we praten over het gebruik van de inrichting in het toilet. Om een ​​of andere reden is het gebruikelijk om weinig aandacht aan dit probleem te schenken. Misschien is dit op een of andere manier gerelateerd aan de kleine ruimte. Het is echter nog steeds noodzakelijk, zij het in een vrij specifieke vorm.

Houten toilet

Afhankelijk van de toiletruimte die u maakt, kunnen verschillende decoraties worden gebruikt. U kunt de afbeeldingen bijvoorbeeld in een klassieke of soortgelijke stijl gebruiken. U kunt meer budgetopties voor decor doen. Bijvoorbeeld de selectie van speciale gestileerde toiletartikelen.

Als we het over panelen hebben, dan zal in sommige gevallen een decor er goed uitzien en een verscheidenheid aan vinylstickers. Bovendien kunt u de kamer naar analogie van de badkamer styliseren. In feite zijn deze twee kamers in wezen vergelijkbaar en soms volledig in elkaar gezet. Dus het gebruik van uniforme stilistiek in het ontwerp van de badkamer en toilet is zelfs welkom.

Toilet is klein

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 8 = 1