Luo viihtyisä sisustus: kuinka ripustaa verhot

Verhot - yksinkertainen ja kiinteä osa lähes mitä tahansa sisustusta. Auringonvalon perustason suojaustoiminnan lisäksi he suorittavat sekä esteettisiä tehtäviä. Täysin valittujen verhojen ansiosta talosi tai asuntosi voi muunnella ajoittain ja tulla modernin metropolin kivi-viidakkoon saumattomaksi ja harmoniaksi saareksi.

Verhot valkoisella reunuksella

Kysymys siitä, miten asianmukaisesti ripustaa verhot, pahoinpideltiin kaikkia, jotka päättivät tehdä korjauksia tai muuttaa tilannetta kotonaan. Älkää juokse myymälään ja päästä hetkeksi impulssiin saadaksesi ensimmäisen haluamasi materiaalin. Jos haluat ostaa sopivan sisustasi ensin, on oppia rattaat rullaa, millaisia ​​kiinnittimiä ja mitä verhot sopivat tiettyyn huoneeseen.

Verhot verholla

Voit ripustaa verhot omilla käsilläsi, mutta voit antaa asian asiantuntijoille. Erikoistuneissa salongeissa on aina kankaiden suunnittelija, joka valitsee oikean materiaalin makuuhuoneellesi, keittiölle tai olohuoneelle.

Jos päätät kuitenkin päästä irti korjauksesta, varastoi ajoissa, kärsivällisyyttä ja inspiraatiota!

Verhot reunusta

Valokuvakehyksen valitseminen: tyypit ja ominaisuudet

Saranat ovat katto ja seinä. Seinien verhokäyrä visuaalisesti kasvattaa tilaa, joten on suositeltavaa huoneet, joissa on matala katto ja pieni pinta-ala. Tämä vaihtoehto näyttää upealta pienessä makuuhuoneessa, lastenhuoneessa tai pienoiskeittiössä. Seinään asennettava kehys voidaan asentaa huoneeseen, jossa on suuret ikkunat seinään.

Useita vaihtoehtoja riippuvalaisimen ripustukseen on useita vaihtoehtoja. Jos aiot käyttää tylliä ja verhoja, jotka on tehty kevyistä kankaista (organza, puuvillaa, synteettisiä materiaaleja), voit sitoa ne peräkäretillä. Tiheille raskaille kankaille on parempi käyttää kestäviä materiaaleja.

Renkaiden verhot

Vähintään yhtä tärkeä on materiaali, josta kehykset tehdään. Ne voivat olla metallia, puuta, muovia tai jopa taotut:

1
  • Puuta. Tällaisia ​​kehyksiä varten käytetään kiinteää jaloa, kuten pähkinää, tammaa tai pyökkiä. Värikartan värin on oltava sopusoinnussa huoneen tilan kanssa eikä se tulisi erottua yleisestä taustasta. Puutarhoja ilman ongelmia on kiinnitetty sekä tavalliseen että joustavaan kattoon.
  • Muovia. On vaikea löytää materiaalia, joka on taloudellisempi kuin muovinen, joten jos sinulla on vain rahaa, muovinen kehys on erinomainen ratkaisu. Pienen maksun takia se kestää pitkään ilman muodonmuutosta ja alkuperäisen ulkonäön säilyttämistä.
  • Metallia. Metallirunko on universaali. Hän ei voi pelätä rullata tiukkoja laskostettuja verhoja tai raskasvalmiita verhoja. Hän voi selviytyä helposti tästä painosta, mutta verhot näyttävät ilmavalta ja modernilta.

Kuinka ripustaa verhojen reunus ja mistä materiaalista se tekee vain sinä, tärkeintä on, että se yhdistetään huoneen sisätilaan.

Verhot koukkuihin

Jos sinulla ei ole aikaa asentaa räystää, sinun on harkittava, kuinka ripustaa verhot ilman kehys. Itse asiassa tämä on helpompaa kuin miltä se näyttää. Riittää, että käytät tavallisia koukkuja vaatteisiin tai tarranauhaan baarissa.

Velcro sopii täydellisesti niille, jotka haluavat ripustaa verhot ilman porausta. Tämä alkuperäinen ja nopea tapa teeskentelee ottamaan kunniapaikkaa muiden vaihtoehtojen kesken.

Verhojen kiinnitys: suosituimmat lajikkeet

Verhoille on olemassa useita erilaisia ​​kiinnittimiä. Jotkut kiinnittyvät vain tiettyihin ristikoihin, toiset ovat yleisempää. Sisustussuunnittelijoille on usein suositeltavaa valita seuraavat kiinnikkeet:

  • Rengas. Käytetään yhdessä metalli- tai puiset räystäsriviin. Tällöin verhot kiinnitetään renkaisiin ja ne asetetaan rungon päälle. Ne on helppo ottaa pois ja pestä, mikä on tärkeää, jos haluat poistaa ja pese verhot.
  • Silmukat. Verhon rungolla istutetaan käyttäen silmälaseja. Tässä renkaat ovat kudoksen sisällä. Ne sijaitsevat samalla etäisyydellä toisistaan. Niiden ansiosta muodostuu kauniita symmetrisiä taitteita.
  • Koukkuja. Kätevä ja kaunis vaihtoehto. Koukku kiinnittyy erityiseen syvennykseen kankaassa ja kiinnitetään kehykseen. Koukut on sijoitettu erikoistyökaluun, joka on valmistettu synteettisestä kankaasta. Ribbon verhot näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja sopivat mihin tahansa sisustukseen.
  • Leikkeitä. Pihdit auttavat säätämään verhojen pituutta. Myös heidän avustuksensa avulla voit luoda ylimääräisiä taitoksia ja pilkkuja.

Kiinnittämisen valintaa tulisi lähestyä kaikin vastuisin. Koska verhot, esimerkiksi silmälasit, on vaikea vaihtaa koukkuihin tai puristuksiin.

Nauhan verhot

Verhot, tarranauhalla

Vaihtoehto klassisiin verhoihin: roomalaiset verhot, musliini, verhot

Roomalaiset tai rullakaihtimet ovat tulleet tiukasti sisään. He haastoivat klassisia verhoja ja tulivat heidän pääkilpailijansa. Rooman sävy on kehys, johon on kiinnitetty liina. Säätösauvojen ansiosta on mahdollista säätää pituutta, antaa auringonvalolle tai päinvastoin suojautua säteiden tunkeutumiselta. Rullaverhot ovat kaihtimien analogisia kangasmerkkejä, jotka ovat myös erittäin suosittuja maassamme.

Verhot rengaslaseilla

Saranoiden verhot

Rullaverhot asennetaan useimmiten keittiöön tai kylpyhuoneisiin, joissa perinteisten verhojen käyttö on hankalaa ja sopimatonta. Kylpyhuoneen ja ruokasalin kannattaa valita vettä hylkivä materiaali, joka on helppo pestä. Sen pitäisi myös olla riittävän kulutusta kestävä.

Moderneissa huoneistoissa lähes kaikkialla on asennettu muovi-ikkunat, joten on loogista, että monet ovat kiinnostuneita kiinnittämään rullaverhot muovi-ikkunoihin. Voit liittää romaaniset verhot jokaiseen lehtiin, kehyksen yläosaan tai ikkunan aukkoon (ikkunaan). Periaatteessa jokainen päättää, miten ripustaa rullaverhot muovi-ikkunoihin huoneessaan.

Verhojen sulkimet

Nauha verhoille

Jos olet kiinnostunut kysymyksestä, onko mahdollista ja miten ripust
aa verhot parvekkeelle, niin älä huoli. Se on melko yksinkertainen. Loggialla voit ripustaa kaikenlaisia ​​verhoita: rullakaihdusta klassisiin verhoihin. Voit jopa ripustaa filamentin (musliini) tai bambuverhojen verhoja, jotka suojaavat kirkkaalta auringonpaisteelta, eivät vaimenta päivänvaloa. Verhot musliinilla - kaunis vaihtoehto, joka sopii kaikkiin huoneisiin ja sopii mihin tahansa sisätiloihin.

Verhot makuuhuoneessa

Kaihtimet

Toinen hyvin todistettu vaihtoehto - verhot-laskostettu. Nimi puhuu itsestään. Plisse - verhottu kangas. Ulkonäkö ne näyttävät rullaverholta. Plissein suurin etu on niiden monipuolisuus. Ne voidaan asentaa mihin tahansa ikkunaan.

Kävi ilmi, että ei ole niin vaikeaa kiinnittää kaihtimet itse. Riittää, että aseta itsenne tietoon ja luottamukseen, että kaikki välttämättä tulee ulos!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

67 + = 70