Patio puutarhassa: rentoutua alue omalla kädellä (23 kuvaa)

Patio - Pihaalue virkistys ja viestinnän ulkona, se on yhä koristavat ulkotiloissa yksityisen kartanot maassa. Ajatuksena on luoda erityinen rentoutumisalue, syrjäinen alue, joka on suojattu ulkomaisilta näkymiltä. Rakentamiseen patio maassa omin käsin, useimmiten valita paikka seinään rakennuksen - jossa aurinkoinen ja viihtyisä, ja äkillisen huono sää, voit nopeasti siirtyä talon.

Patio parvekkeella
Patio, jossa on grilli

Muinaisessa Euroopassa kuurojen seinät palatsin rakennettu terasseille ylellisillä vihreys ja suihkulähteitä, joissa ulkona juhlat vietetään, tehdään perheen vapaa-ajan toivotti kutsuvieraiden. Mukava alustan pystytetty sisällä pihalla paitsi valtakunnassa aristokratian perinteisesti kaunis patio rakennettu jokaisessa talossa.

Patio on huvimaja
Patioalue katontekijöistä

Tänään puutarhapatiolla - yksinäinen paikka, jossa mukavasti aurinkoa, trapeznichat hieno päivinä keskustella sukulaisten, tervehtimään vieraita tai järjestää romanttisen tähtitaivaan kokouksen.

Patio mökillä

Rakenteen ominaisuudet

Patio klassiseen muotoiluun kuuluu pohja pohjamaalatun alueen muodossa. Tila on varustettu odotetun kuorman mukaan: perinteisesti pieni pöytä ja mukavat puusta valmistetut tuolit. Juhlapäivän faneille voit asentaa riippumaton, penkki-keinut, keinutuolit. Suunnittelussa patio on mökki uima-allas on sopiva aurinkotuoleja.

Patio puusta
Patio pihalla talon

Yksityiselämän ilmapiirin luomiseksi rakennusta ympäröivät kaikki ulkoiset elementit:

 • maaseudun talot ja talousrakennukset;
 • aita - esikaupunkialueiden kauhea aita;
 • haaroittuneet kukkivat pensaat ja puut paksulla lehtineen;
 • elävä hedge;
 • koriste-aidan oksia.

Puutarha-patiojärjestelyn pääkonsepti on elementtien käyttö yksinomaan luonnollisten osien kanssa, jotta varmistetaan harmonia ympäristön kanssa.

Patio alue kivilaatta

Patio takalla

Pintakäsittely

Luoda mukava alustan pinnalle, patio maassa tehdään sementistä laattoja, kivi, terrakotta tai puulajeja ulkoa sovelluksia.

Kivenkoristelu eroaa sen perusteellisuudesta ja loistosta sekä materiaalin korkeista kustannuksista. Kivaa vaihtoehtoa kiviä pidetään tiilenä - on helppo taittaa kauniita koristeita ja kuvioita sivustolla, ja tuotantokustannukset vaihtelevat käytettävissä olevasta valikoimasta.

Erityisen suosittu on terassi, jolla on erinomaiset esteettiset ominaisuudet ja korkea vastustuskyky ulkoisille vaikutteille. Puupolymeerikomposiitti suoritetaan menetelmällä, jolla siru-sahanpurua käsitellään korkeiden lämpötilojen vaikutuksesta. Decking ei altistu ilmastollisten tekijöiden tuhoisalle vaikutukselle, se on mekaanisten kuormitusten kestävä, sen soveltaminen on helppo jäljitellä erilaisilla puupinnoitteilla. Materiaalissa on reunan lukitus, se on kiinnitetty runkorakenteeseen, joka on valmistettu metallisista elementeistä tai puupalkista.

Taotut kalusteet patiolla
Patio huonekalut

Rakentaa patio maassa omin käsin, usein mosaiikki värillinen laatta palasia. Yksittäisen ornamentin mukaan kootun materiaalin palaset näyttävät alkuperäiseltä, voit myös asettaa mosaiikki yksittäisten elementtien kaoottisen järjestelyn avulla. Rikkoutuneiden laattojen saatavuus mahdollistaa kauniisti sisustuksen sivustolla ilman paljon taloudellisia kustannuksia. Demokraattisiin materiaaleihin kauniiden terassien päällystämiseen kuuluu myös päällystekiviä ja sementtilaatat.

Patio Art Nouveau -tyylillä
Pieni patio

Koristeelliset komponentit

Perinteisesti maisema-alueen patio ympäröi maisemia vihreistä tiloista ja myös koristeluista:

1
 • puutarhan veistos luonnollisista pohjista - kipsihahmot, geometriset kivilajit jne .;
 • pienet suihkulähteet, altaat, kalalajit, purot;
 • koristeltu aita, joka on tehty oksista;
 • kiipeilykasvien kehystämättömät pergolat ja kaaret;
 • keraamiset kukkaruukut.

Jos haluat kehittää patioa maassa, sinun on myös tarjottava kaunis näkymä - rakentaa alppihieman tai vesiputouksen lähellä. Yhtä vaikuttava on ympäristö harvinaisten lajien koristekasveilla ja hedelmäpuilla.

Patio talossa järven rannalla

Valitsemme paikan patioon

Jos haluat rakentaa kesäkylän auki, valitse sopiva paikka puutarhassa:

 • järjestelyn klassisessa vaihtoehdossa patio on pystytetty suoraan talon seinään;
 • eristäytyneeseen lomaan viileässä varjossa kirjan tai kannettavan tietokoneen kanssa, leikkipaikka lähellä rönsyi
  levää puuta puutarhassa sopii;
 • Jos haluat patioa maassa luonnollisen rusketuksen faneille, valitse avoin alue.

Jos päätät tehdä patioa dachassa omilla kädilläsi romanttisen iltaisin kahdelle, valitse sitten paikka puutarhan syrjäisestä kulmasta. Vapaa pieni alue, peitä sivuston kansi ja polku siihen. Anna alue sopivalla valaistuksella ja laita pöytä kahdella tuolilla. Tässä pari rakastunut ei saa ärsyttävää melua eikä utelias ulkoasu sivulta.

Patio suunnittelu

Kommunikoimaan ystävien kanssa he rakastavat kauniin patioin missä tahansa puutarhassa. Paikan valinta tässä tapauksessa se sanelee ryhmien luonteesta: hiljainen keskustelu yli kupin teetä laatia viihtyisä paikka lähellä asuinalueella, mutta jos leikkipaikka on suunniteltu äänekäs gulyanok nuorille, se on parempi rakentaa monimutkaisia ​​välimatkan päässä asunnon, jottei häiritse muita levätä kotitalous.

Saat iloinen tapaamisia ystävien suunnittelussa nurkkaan kesän taivaan alla, voit käyttää joukko tuoleja tai penkkejä varustaa vyöhykkeestä pitkän pöydän. Tämän sokkarakenteen järjestely on usein osa braciereja. Ystävällinen kokoontumisia yleensä kestänyt yli puolenyön, sitten keskittyä jälkeen grilli voidaan käyttää ylimääräistä valaistusta, ja lähteenä lämpöä viileä ilta.

Käytännöllinen vaihtoehto järjestely kesän rentoutumisnurkkaus perheelle - valitse seinämäalueelta edessä tai takana asunnon. Puupenkit ja tuolit voidaan varustaa irrotettavalla tyynyllä. Korostetaan mieluusti hienostuneisuutta järjestää kaunis patio rottinki huonekalut.

Patio uuniin

Myös ominaisuuksineen ulkopinta taotut elementit: puutarhakeinu ylelliset sisustus pitsi Metallinen, nojatuolit ilmeikäs käyrät ja pehmeät linjat. Pienille Kotitalouksien pitäisi rakentaa hiekkalaatikko tai asentaa pienikokoinen leikkipaikka alla varjoisia pergola viiniköynnöksiä tai viiniköynnöksen.

Patio, jossa pergola

Patio-rakennuksen ominaisuudet omilla kädillä

Pinnan virheetön taso on tärkeä edellytys valittaessa maastoa tulevan sivuston rakentamiseksi miellyttävään lepäämään pihalla. Muussa tapauksessa on välttämätöntä poistaa lievennysvirheet itse ja tasoittaa valittu alue.

Jos et ole vielä päätetty, miten tehdä patio mökillä, sinun pitäisi tietää, että rakentaminen kokoonpano voi olla pyöreä, neliö tai muu monitahkoisissa geometria.

Wicker Patio Huonekalut

Valmista materiaalit ja laitteet:

 • lapio lapio ja bajonetti, rakennustaso, kumi kiyanka;
 • vaunu, luuta, laite hiekan tiivistämiseen;
 • suihke vedellä;
 • herbisidinen liuos;
 • hieno hiekka.

Pintaan peittäminen edellyttää laadukasta päällystyskiviä tai sementtilevyä, joka on aiemmin laskenut tarvittavan materiaalin määrän.

Patio puutarhassa

Työjärjestys:

 • merkitse pystytetyn alueen ulkoreuna ommeltuun lankaan;
 • puhdista maaperä istutuksista, puhdista puhtaasti rikkakasveista;
 • kohdista maali huolellisesti, kun valitun alueen korkeus on yleisen pinnan alapuolella noin 10 cm;
 • maaperän perusteellinen maaperä, käsiteltävä sitä herbisidikomponentilla;
 • nimetyn alueen kehällä kaivaa enintään 20 cm: n syvennys, varmista, että hedelmällinen kerros on kokonaan poistettu;
 • täytä pohjakerros hiekalla ja ahkeroi se, kostutetaan vedellä ennen laatua.

Laatoitus aloitetaan alueen kehästä. Päällysteen fragmenttien välissä ylläpidetään 8-10 mm: n etäisyyttä. Käytä rakennustasoa, säädä trimmauksen epätasaisuudet kumipyörällä.

Puutarha patio

Sen jälkeen, kun ripaus aukko on täynnä hiekkaa, ylimäärä poistetaan luudalla. Nopeuttaa hiekan tiivisteen väliset raot pintaan fragmentit, jotka kattavat alueen kaadettiin varovasti veteen, estää eluutio hiekkaa raosta. Menettely toistetaan useita kertoja väliajoin nesteen imeyttämiseksi.

Patio verannalla

Lopullinen koskettaa

Sivuston valmiiseen rakenteeseen on polku samoista materiaaleista. Sitten seuraa puutarhojen valaistuksen ja kasvatuksen työtä:

 • Asenna valaisimet aurinkopaneeleihin tai sähkövaloihin puutarhalle, jossa on himmeä hehku. Korkealaatuinen valaistus lisää lisämukavuutta varatussa tilassa;
 • varmista, että huonekalujärjestely sopusointuisesti sopii ympäröivään ulko- puolelle. Käytä pieniä pöytiä ja minimaalisia tuoleja, älä sekoita levätilaa;
 • koristella raja-alueet: järjestää veistoksellisia muotoja, kukkaruukkuja ja muita ulkoseiniin;
 • tarvittaessa rakentaa pergola kiipeilykasveilla luoda varjoisa vyöhyke.

Patios, jossa tilavat mitat on sisustettu koristepenkillä tai sohvalla, täydentää mukava pöytäkorkeus.

Patio takapihalla talon

Pakollinen elementti avoimen alueen vapaa viheralueiden pidetään, joka reunakehys osa. Vaikka ympärillä kasvistoa on suunniteltu eleettömyyteen parantava vaikutus, mutta ei houkuttele hyönteisiä kirkas väri ja maku. Ei ole tarpeen liioittele istutus kasvillisuuden patio värikkäitä silmuja ja hunajaa kasveja, se on täynnä ratsioita mehiläiset, ampiaiset ja kärpäset, joka uhkaa epämiellyttäviä seurauksia lomalaisia.

Maalaistalon patio
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

22 − 13 =