Kesäkeittiö: näkymät ja muotoilu (26 kuvaa)

Keittiön ei tarvitse olla talossa. Raikasta ilmaa keitetyt ruokia ovat erityisen herkullisia. Jos ikkuna on kaunis aurinkoinen sää, niin keittiö voidaan varustaa ja takapihalla. Tämä keittiön järjestelyn vaihtoehto soveltuu lähinnä maanrakennusten tai huviloiden omistajille.

Kesäkeittiö
Kesäkeittiö

Kesämökin muotoilu voi olla hyvin monipuolinen. Se voi olla sekä yksinkertainen että runsaasti outoja elementtejä. Kaikki riippuu yksilöllisistä mieltymyksistäsi. Tyypillisesti kesäkeittiö yksityisessä talossa tai sen lähellä on alusta, jossa on kaikki tarvittavat välineet erilaisten ruokien valmistukseen. Se on varustettu jääkaapilla, työskentelyalueella, pöydällä, uuniin ja baaritiskiin.

Kesäkeittiö
Kesäkeittiö

Suosittuja kesäherkkuja

On välttämätöntä perehtyä kompetenttisesti kesäkeittiön paikan valintaan. On toivottavaa, että se on yhteydessä taloon. Tarkastellaan kesäkoneiden perustyyppisiä tyyppejä:

  • Avoin keittiö, joka otetaan talosta ja seisoo erilleen. Huonekalut ja varusteet sijaitsevat taiteellisesti suunnitellun katon alla.
  • Kesäkaappi, varustettu verannalla tai ullakolla. Keittiötilaa voidaan tässä tapauksessa yhdistää oheiseen ruokasaliin. Tyypillisesti tällaisen keittiön muotoilu on niin lähellä luonnollista tyyliä.
  • Suljettu kesäkeittiö - mukavuus missä tahansa säässä.

Keittiön tai kylän kesäkeittiön tärkeä ominaisuus on uuni. Se voi olla metsäinen tai korvata takalla, mikroaaltouuni, grilli.

Kesäkeittiö
Kesäkeittiö

Kesämökin varustelemiseksi kysy itseltäsi, mitä pidät eniten. Katso alue, jonka aiot varustaa kesäkeittiöllä. On tärkeää yrittää säilyttää kaikki auringon loisto ja raikas ilma. Aamiainen, lounas tai päivällinen kesäkeittiö on erinomainen tilaisuus nauttia herkullisesta lämpimästä säästä.

Kesäkeittiö

Kesällä keittiössä käytetään usein erilaisia ​​koristeellisia elementtejä: keinotekoisia lammet, kukkapenkit, figurines, maljakoita ja paljon muuta. Kesällä keittiön suunnittelijat suosittelevat kasvillisuuden sisällyttämistä. Kumpi tyyli käytät, houkuttelevat kukkakaupat elvyttävät tilaa.

Kesäkeittiö

Emme myöskään saa unohtaa, että kesä on hedelmien ja vihannesten kausi. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, potin, jossa on kaunis hedelmäkasvi, lisää kosketuksen sisätilaan. Kun tilaa ei ole riittävästi, voit lisätä upeita kuvia vihreän kuvan avulla.

Kesällä keittiössä on hyväksytty väkijuova. Tämä tila voidaan koristaa kirkkaasti, tyylikkäästi ja jopa ylellisestikin. Erilaisten huonekalujen mallit, kirkkaat lisävarusteet sopivat.

On toivottavaa käyttää luonnollisia, luonnonmateriaaleja. Tällaisia ​​materiaaleja ovat pellava, puuvilla, puu, kivi, bambu. Usein kesäkeittiön suunnittelussa käytetään kevyitä ja tuoreita värejä.

Valaistus on myös tärkeässä asemassa. Valotekniikka, kynttilänjalat, valot, huonekalujen valaistus.

Kesäkeittiö

Kesäkeittiö, jossa huone on sisustettu monissa eri tyyleissä. Voit valita minkä tahansa aihepiirin tai värin suuntauksen. Tärkeintä on, että tila on kodikas, ja omistajat olivat iloisia siitä, kun se on lämmin ja pilvinen sää.

1
Kesäkeittiö

Kuinka tehdä kesäkeittiö itse?

Kesäkeittiö omilla käsillään tehdään melko nopeasti. Ennen asennusta on tarpeen noutaa paikallinen osa. Kuinka rakentaa kesäkeittiö? Keittiön valmistusprosessiin kuuluu useiden vaiheiden peräkkäinen toteutus.

Kesäkeittiö

Sivuston laite

Maa on tasoitettava, sateen aikana on oltava paikka veden virtaukselle. Tässä vaiheessa viestintä on suunniteltu, jos se on suunniteltu. Jos kesäkeittiön rakentaminen tehdään ilman seiniä, niin ei voi asettaa säätiötä. Puurakenteelle sopii pylväspohja. Keittiöstä, joka on tehty kiveistä ja tiilestä, sinun on huolehdittava oikean perustuksen pystyttämisestä. Nauhasäätiö soveltuu parhaiten.

Kesäkeittiö

Lattiajärjestely

Ensin valmistetaan hiekkainen tyyny. Se on huolellisesti riehunut. Sen jälkeen hiekka peitetään raunioilla. Rikkakattoon kaadetaan sementtiliimaa.

Seinän pystytys

Jos seinät on tarkoitus olla, tiilimuuraus on täydellinen. Muuraus tehdään pääsääntöisesti tiilellä. Puukehyksestä kesäkeittiö voidaan rakentaa paljon nopeammin. Kuormituselementinä tässä tapauksessa ei seinät, vaan kehys toimivat. Runkoelementit kiinnitetään ruuveilla. Kun kehys on valmis, seinät on leikattu käyttämällä levyjä.

Kesämökin katto

Se voi olla tasainen, odnoskatnoy tai pylväs. Jos haluat käyttää kylmäkauden tiloja, anna sitten rakennuksen lämpöeristyskerros.

Kesäkeittiö

Asennus ikkunoihin

Jos projektissa on ikkunoita, ikkunan runko aukossa on asennettava melko tarkasti. Voit käyttää isoja ikkunoita, jotka sijai
tsevat lattiasta kattoon. Kiinnitä ikkunat voivat olla lähemmäksi kylmää. Voit laskea verannan tai terassin muovilla tai puupinnoilla.

Sisätilojen viimeistely

Kesämökin sisustukseen kuuluu huonekalujen järjestely ja tärkein ominaisuus - uuni. Keittiön lattiapäällyste koostuu pääasiassa levyistä. Käytetään myös käytännöllistä keraamista lattiapäällystettä.

Kesäkeittiö

Kesäkaappi, jolla on omat kädet, on rakennettu helposti, jos noudatat kaikkia työn vaiheita vaaditussa järjestyksessä. Ennen kuin aloitat rakennuksen, päätä keittiön tarkoituksesta. Sinun täytyy tietää, rakennetaanko talvi talvella.

Koko valitaan riippuen siitä, käytetäänkö tilaa vain ruoanvalmistukseen tai se varataan myös ruokasalille. Lisäksi kesäkeittiön järjestely riippuu projektin budjetista. Käytettävissä oleva budjetti riippuu rakennusmateriaalityypeistä.

Kesäkeittiö

Materiaalit kesäkeittiön valmistukseen

Keskeisen keittiön rakentaminen terassilla voidaan tehdä monenlaisista materiaaleista. Puuta pidetään yleensä materiaalina. Tällaisia ​​kesäkeitteitä erottuu yksinkertaisella erektiolla. Keittiön puusta valmistettu arbor on puutarhan erinomainen koristelu.

Kesäkeittiö

Kesämökkien rakentamisessa käytetään usein tiiliä. Tätä materiaalia pidetään kalliimpana, mutta sillä on erinomaiset lujuusominaisuudet. Tämän lajin kesäkeittiön varustaminen on paljon vaikeampaa, koska perustaan ​​asetetaan vakavampia vaatimuksia. Vaihda tiili voi olla halvempaa materiaalia - vaahto estää. Se on käytännöllinen ja luotettava materiaali, mutta kestävyys on jonkin verran huonompi kuin tiili.

Kesäkeittiö

Myös huvimaja, jossa on uuni, voidaan valmistaa metallista. Tämä materiaali on erittäin karkea ja raskas, sitä käytetään pääasiassa koristeelliseen viimeistelyyn.

Kesäkeittiö

Kesäkeittiö baarista: suosion syy

Äskettäin kysyttiin kesäkeittiön kysyntä baarista. Tämä johtuu siitä, että tällä rakenteella on monia etuja. Tämä rakennus näyttää tyylikkäältä ja tehokkaalta. Se on miellyttävä kuumalla säällä. Jos rakenne on suljettu, omistaja on luotettavasti suojattu epäsuotuisilta sääolosuhteilta.

Kesäkeittiö

Puun rakenne on pystytetty mahdollisimman pian. Tällaisen keittiön hinta ei ole kallis. Palkki yhdistetään harmonisesti muihin rakennuksiin tontilla. Se ei aiheuta suuria vaatimuksia kunnossapidosta ja pitkäikäisyydestä.

Palkki on ympäristöystävällinen materiaali, joka ei tarvitse sisäistä ja ulkoista viimeistelyä.

Kesäkeittiö

Kesäke kesäkeittiöllä: edut

Kesäkoti, jossa on kesäkeittiö, on erinomainen ratkaisu yksityiselle tontille. Nykyään kukaan kesällä asuva henkilö ei voi ylpeillä keittiöstä varustetusta huvimajasta. Kesäkeittiö, jossa huvimaja on käytännöllinen ja mukava. At dachassa jokaisella omistajalla on pieni huvimaja tai muu katos. Tämä alue on tarkoitettu raittiiseen ilmaan. Jos varustat huvimaasi liesi, grilli, grilli, ymmärrät kuinka hauskaa ja helppoa on mahdollista valmistaa luontoa.

Kesäkeittiö

Kesäkeittiö, jossa on grilli, on kiistaton etu:

  • Ruoanlaitto tapahtuu raitisessa ilmassa. Ei ole välttämätöntä olla tukossa pitkään.
  • Avotulessa keitetty keitto on paljon maukkaampi.
  • Kesäkeittiö, jossa on veranta, erottaa luonnollinen ilmanvaihto, se ei ime hajuja.
  • Tämän tilan hoitaminen on helppoa.
  • Tämä paikka on viihtyisä sääolosuhteista riippumatta.
  • Voit purkaa tärkeimmän keittiön eri ruokia ja laitteita.
Kesäkeittiö

Kalusteet ja varusteet kesäkeittiölle

Jos aiot rakentaa huvipuistoa pihalle, sinun on varmasti huolehdittava huonekalujen ja laitteiden hankkimisesta. Budjetin säästämiseksi voit käyttää vanhoja huonekaluja.

Kesäkeittiö

Kesäkaappi on jaettava kahteen osaan: työskentely- ja virkistysalueeseen. Työskentelyalueella sinun on sijoitettava uuni tai haarukka, keittiötarvikkeita ja työtasoja keittotilaan. Kaapin tulee olla kätevä ja helppo avata. Ruokailutilassa sinun pitää asettaa pöytä ja tuolit. Tuolit voidaan vaihtaa sohvalle tai nojatuolille.

Kesäkeittiö

Valmistusmateriaaleista käytetään yleensä muovia, puuta, lasia ja kiveä. Puukalusteet ovat suosituin vaihtoehto. Puu auttaa luomaan viihtyisän ilmapiirin. Puukalusteille sinun on huolellisesti seurattava ja käsiteltävä sitä, koska se ei pidä kosteudelta.

Kesäkeittiö

Wicker huonekalut on myös erittäin suosittu. Se on sileämpi ja tyylikäs. Valmistettu pajusta, sokeriruo'osta, bambusta.

Kesäkeittiö

Dachassa on taottuja huonekaluja, joissa on elementtejä puupinnoista, pöytiä, grilliä jne. Niinpä huonekalujen valmistus on monipuolista. Päättäessään tyylistä, voit helposti valita arvokkaan vaihtoehdon.

Dacha on erinomainen paikka rentoutua kaupungin vilskestä. Dacha, rakennettu viihtyisä, kesäkeittiö, tekee vierailustasi kaupungin ulkopuolella mukavampaa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

8 + 2 =