Patio i haven: slappe af med dine egne hænder (23 billeder)

Terrassen er et behageligt sted for fritid og kommunikation i det fri, det er i stigende grad udsmykning af private ejendomme uden for byen. Tanken er at skabe en speciel zone for afslapning, et afsondret område, beskyttet mod fremmede visninger. At bygge en gårdhave på dacha med egne hænder, i de fleste tilfælde vælge et sted ved muren på bygningen - hvor det er solrigt og hyggeligt, og i tilfælde af pludselige vejr kan du hurtigt flytte ind i huset.

Patio på balkonen
Patio med grill

I det gamle Europa til døve vægge af slottet blev bygget terrasser med luksuriøse grønne områder og springvand, hvor de udendørs festligheder fejres, udført familie fritid, glædede særlige gæster. Hyggelige grunde inde i gården blev rejst ikke kun i aristokratiet, traditionelt smukke terrasser blev bygget i hvert hus.

Patio i lysthuset
Patio område fra pavers

I dag i gårdhaven - et ensomt sted, hvor komfortabelt dase i solen, trapeznichat i fine dage, til at chatte med pårørende, hilse gæster eller organisere romantiske under stjernerne fra mødet.

Patio på hytten

Funktioner af strukturen

Det klassiske design på terrassen indeholder en base i form af et brolagt område. Rummet er udstyret efter forventet belastning: Traditionelt et lille bord og komfortable stole lavet af træ. For fans af en bestemt ferie kan du installere en hængekøje, bænke-gynger, gyngestole. I udformningen af ​​terrassen ved hytten med en swimmingpool er der liggestole.

Patio lavet af træ
Patio i gården af ​​huset

For at skabe en atmosfære af privatlivets fred, er bygningen omgivet på alle sider af ydre elementer:

 • husets vægge og økonomiske bygninger;
 • hegn - et blinde hegn af forstædernes besiddelse
 • forgrenede blomstrende buske og træer med tykt løv;
 • levende hedge;
 • dekorative hegn af kviste.

Det vigtigste koncept for arrangementet af haven gårdhave er brugen af ​​elementer udelukkende med naturlige komponenter for at sikre harmoni med miljøet.

Patio område af sten fliser

Patio med pejs

Overfladebehandling

For at skabe en behagelig basisoverflade er terrassen på dacha dekoreret med cementplader, sten, terracottafliser eller udvendige.

Stone dekoration er kendetegnet ved dens grundighed og pragt, samt de høje omkostninger ved materialet. Et anstændigt alternativ til en sten anses for at være en mursten - det er let at folde smukke ornamenter og mønstre på stedet, og produktionsomkostningerne varierer i det tilgængelige sortiment.

Særligt populært er decking, som har fremragende æstetiske egenskaber og høj modstand mod ydre påvirkninger. Træpolymerkompositten udføres ved fremgangsmåden til behandling af chip-savsmuld under påvirkning af høje temperaturer. Decking er ikke udsat for ødelæggende indflydelse af klimatiske faktorer, det er modstandsdygtig over for mekaniske belastninger. Det er let at efterligne forskellige slags træbelægning. Materialet har en kantlåsforbindelse, den er monteret på basis af rammen, som er lavet af metalelementer eller en bjælkebjælke.

Smedede møbler på terrassen
Patio Møbler

At bygge en terrasse i dacha med egne hænder, bruger ofte en mosaik af farvede fliser. Materialets fragmenter, samlet i et enkelt ornament, ser originale ud, og du kan også lægge ud af mosaikken ved de kaotiske arrangementer af de enkelte elementer. Tilgængeligheden af ​​brudte fliser giver dig mulighed for smukt at dekorere stedet uden store økonomiske omkostninger. Til de demokratiske typer af materiale til belægning smukke terrasser omfatter også brosten og cement fliser.

Gårdhave i jugendstil
Lille gårdhave

Dekorative komponenter

Traditionelt er terrassen i landskabsdesign omgivet af landskaber fra grønne områder og også i dekoration:

1
 • have skulptur fra naturlige baser - gips figurer, geometriske former for sten mv.
 • små springvand, bassiner, damme med fisk, bæger;
 • dekorative hegn lavet af kviste;
 • pergolaer og buer indrammet af klatring planter;
 • keramiske blomsterpotter.

For at kompetent bygge en gårdhave i landet, skal du også give en smuk udsigt - bygge i nærheden en alpine bakke eller vandfald. Ligeledes imponerende er miljøet med prydplanter og frugttræer af sjældne arter.

Patio i huset ved søen

Vi vælger et sted til gårdhave

For at bygge en sommerkrog i det åbne, skal du vælge det rigtige sted i haven:

 • i den klassiske variant af arrangementet er terrassen rejst
  direkte ved husets mur;
 • For en aflukket ferie i den kølige skygge med en bog eller en bærbar computer er der en legeplads nær det spredte træ i haven.
 • For at lave en gårdhave i landet for fans af naturlig brunbrunt, skal du vælge et åbent område.

Hvis du beslutter dig for at lave en gårdhave i dacha med egne hænder til romantiske aftener for to, så vælg et sted i et fjernt hjørne af haven. Gratis et lille område, lav et omslag på webstedet og en vej til den. Giv området passende lys og sæt et bord med to stole. Her vil kærlighedsparet ikke få en irriterende støj, heller ikke et nysgerrig udseende fra siden.

Patio design

For at kommunikere med venner opbygger de en smuk gårdhave i ethvert tilgængeligt haveområde. At vælge et sted i dette tilfælde er dikteret af arten af ​​grupperne: for stille samtale over en kop te udarbejde et hyggeligt sted tæt på boligområde, men hvis legepladsen er designet til støjende gulyanok unge, er det bedre at bygge komplekse i en afstand fra feriehuset, så for ikke at forstyrre andre hvile husstand.

Til homoseksuelle møder i vennersamfund med design af sommerhjørnet under himlen, kan du bruge et sæt stole og lænestole eller udstyre området med bænke langs et langt bord. En hyppig komponent af arrangementet af denne dacha struktur er brazier. Venlige sammenkomster forsinkes normalt længe efter midnat, da ilden efter madlavning shish kebab kan bruges som yderligere belysning og som en kilde til varme på en kølig aften.

En praktisk mulighed for at arrangere et sommerens afslapnings hjørne for en familie er at vælge et vægområde på forsiden eller bagsiden af ​​sommerhuset. Træbænke og stole kan udstyres med aftagelige puder for nemheds skyld. Positivt understrege den sofistikerede placering af en smuk gårdhaverottemøbler.

Patio med ovn

Udvendige attributter med smedede elementer er også relevante her: Havegynger med luksuriøs indretning lavet af delikat metallisk, stole med ekspressive kurver og glatte linjer. For små husstande er det umagen værd at bygge en sandkasse eller oprette en kompakt legeplads under en skyggefuld pergola med lianas eller vinranker.

Gårdhave med pergola

Egenskaber i gårdhavebygningen med egne hænder

Flade overfladen af ​​overfladen er en vigtig betingelse ved valg af terræn til opførelse af et fremtidigt sted for en behagelig hvile i gården. Ellers er det nødvendigt at fjerne udelukkelsesfejlene alene og udglatte det valgte område.

Hvis du ikke har besluttet, hvordan man laver en patio ved dacha, så ved at strukturens konfiguration kan være rund, firkantet, polyhedral eller anden geometri.

Wicker Patio Møbler

Forbered materialer og enheder:

 • skovl skovl og bajonet, bygning niveau, gummi kiyanka;
 • en vogn, en kost, en anordning til komprimering af sand;
 • en spray med vand
 • en herbicid opløsning
 • fint sand.

For at dække overfladen skal du købe en kvalitetssten eller cementflise, der tidligere har beregnet den krævede mængde materiale.

Patio i haven

Arbejds rækkefølge:

 • markere den ydre grænse af det rejste sted med syet garn;
 • rydde terrænet fra plantningerne, rengør grundigt fra ukrudtet;
 • Justér jorden grundigt, mens højden af ​​det valgte område skal være under det generelle overfladeniveau med ca. 10 cm;
 • grundigt jord jorden, behandle det med en herbicid formulering;
 • På udkanten af ​​det udpegede område udgrave en pit, der ikke er mere end 20 cm dyb, sørg for at det frugtbare lag er helt fjernet;
 • Fyld fundamentet med sand og omhyggeligt pund det, forvædning med vand for en kvalitetsforsegling.

Fliserne er startet fra omkredsen af ​​stedet. Mellem belægningerne af belægningen opretholdes en afstand på 8-10 mm. Brug bygningens niveau, juster uregelmæssighederne af trimmen med en gummi kyankoy.

Have gårdhave

Efter at være lagt i mellemrummet er fyldt med sand, fjernes overskuddet af en kost. For at fremskynde komprimeringen af ​​sand i sprækkene mellem finishfragmenterne, overhældes overfladen af ​​vand forsigtigt med vand, hvilket forhindrer, at sandet vaskes ud af hullerne. Proceduren gentages flere gange med intervaller for at absorbere væsken.

Patio på verandaen

Endelig berører

Til den færdige konstruktion af stedet er en sti lavet af de samme materialer. Så følg arbejdet med belysning og endoble terrassen i haven:

 • installer belysningsarmaturer på solpaneler eller elektriske lys til en have med en mat glød. Højkvalitetsbelysning bidrager til skabelsen af ​​ekstra komfort i det tildelte rum;
 • sørg for, at møbelarrangementet harmonisk passer ind i det omgivende ydre. Brug et lille bord og et minimalt sæt stole, lad det ikke røre resten af ​​rummet;
 • dekorere omkredsen af ​​webstedet: arrangere skulpturelle former, blomsterpotter og andre ydre
 • Om nødvendigt opbygger du en pergola med klatreplanter for at skabe en skyggefuld zone.

Gårdhave med rummelige dimensioner er dekoreret med dekorative bænke eller en sofa, de er færdige med en behagelig bordhøjde.

Patio i baghaven af ​​huset

Et obligatorisk element i udformningen af ​​et åbent område til fritid er de grønne plantager, der omgiver omkredsen af ​​stedet. Mens de omkringliggende flora er designet til at skabe diskret forbedring effekt, men ikke tiltrækker insekter lyse farve og smag. Det er ikke nødvendigt overdrive plantning vegetation omkring terrassen med farverige knopper og honning planter, det er fyldt med razziaer bier, hvepse og fluer, der truer ubehagelige konsekvenser for turister.

Patio af et landhus
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 7