Loft på verandaen: Egnede materialer til isolering og dekoration (27 billeder)

Ejere af private hjem og sommerhuse stige ofte beboelsesrum gennem en udvidelse af sommeren værelse eller veranda. Hvor du kan tilbringe en behagelig te i den kreds af nære venner, arrangere ferie eller for at nyde en afslappende ferie. For at drage fuld fordel af den ekstra firkantede optagelser, ikke kun i den varme årstid, men også i efteråret og vinteren, er det nødvendigt at gøre loftet isolering veranda, samt tage sig af udvælgelsen af ​​egnede efterbehandling materialer.

Loft med bjælker på verandaen

Loft hvidvask på verandaen

Funktioner af verandaens funktion

Reparation og udsmykning af lofter skal ske under hensyntagen til nogle vigtige krav:

  • Verandaen skal let betjenes, uanset boligareal. Dette er især vigtigt på en åben terrasse, som ikke er opvarmet.
  • Modstandsdygtighed over for fugt. Atmosfærisk nedbør i form af sne og regn fører til en forøgelse af luftfugtigheden, hvilket kan påvirke loftbelægningen negativt.
  • Attraktivt udseende. Denne vigtige betingelse skal overholdes, men ikke alle materialer klare udførelsen af ​​en æstetisk funktion.

Baseret på visse betingelser for brugen af ​​terrassen, samt krav til udseende, vælges materialer, der passer til lukket eller åbent rum.

Hvidt loft på verandaen

Loftet er lavet af træ på verandaen

Opvarmning af loftoverfladen

I første omgang er det nødvendigt at forstå arbejdets omfang og de nødvendige økonomiske omkostninger. Dette er især vigtigt, hvis verandaens loft er skrællet af sig selv. Til isolering egnet skumpolystyren, mineraluld, skum, skumpolyurethan. Den mest almindelige og økonomiske er styrofoam og mineraluld. Deres anvendelse vil bidrage til at gøre verandaen varm og hyggelig.

Træloft på verandaen

Loft på verandaen fra brættet

1

Det er vigtigt at tage i forvejen hensyn til, at skummet har en ret stor tykkelse - ca. 12 cm. En lignende funktion fører til en reduktion i rummet. Minvata har højere varmelagringshastigheder. Dens installation er i sammenligning med det tidligere materiale lettere og hurtigere. Termisk isolering med brug af en ekstern belægning af folie og dobbelt metallisering hjælper med at varme terrassen uden unødvendige økonomiske omkostninger.

Hvis verandaen er rummelig, og ejeren skal bruge den om vinteren, er det værd at bruge teknologien for kombineret isolering. Til dette anvendes en rullebelægning af mineraluld og skumskum.

Før isolering af loftet er det nødvendigt at udføre samme procedure for gulv og vægge. Overfladen er udsat for fugt, så det er vigtigt at skabe en pålidelig beskyttelse i form af et vandtætlag. Ofte anvendes en speciel perforeret film til dette, som er fastgjort med en lim med metalsprøjtning.

Ved installation af en træstruktur og isolering er det nødvendigt at bruge beskyttelsesbriller, da små chips kan komme ind i øjnene.

Loft af foringen på verandaen

Loft i landstil på verandaen

Malet loft på verandaen

Egnede trimoptioner

Loftet på verandaen skal være dækket af holdbare stærke materialer, som ikke er bange for vand, støv og træk. Anvendelse af spændingstøj er mulig, men stoffet skal i dette tilfælde være forbehandlet. Belægningen er udsat for mekaniske skader, så det er bedre at bruge det i høje værelser. De største fordele ved stræklofter er det oprindelige udseende, forskellige farver og teksturer. Overvej de mest almindelige muligheder for at afslutte loftet på verandaen.

Loft af frostet glas på verandaen

Loft lavet af metal på verandaen

maleri

Måske den enkleste og mest omkostningseffektive løsning. Malingsammensætninger og hvidvaskning skjuler ikke overfladefejlene, og det er derfor forsynet med gips, hvorefter det omhyggeligt udjævnes. Dette vil kræve yderligere materialer, værktøjer og tid. Den malede overflade ser kedelig ud. For at rette op på en situation vil den særlige faktura struktur, der simulerer forskellige materialer, hjælpe.

Tapetlimning

Billig traditionel indstilling, som ikke er egnet til åbne kolde verandaer. Overskydende fugtighed vil føre til deres hævelse. For at forlænge tapetets levetid er det nok at dække overfladen med et lag lak. En god vej ud af situationen vil være brugen af ​​specielle ikke-vævede eller vinyl tapet, som ikke er bange for vand.

Loftet er indrettet på verandaen ved hjælp af en række forskellige materialer. Praktiske og lave omkostninger - disse er de vigtigste krav, som forbrugerne stiller dem til rådighed. Efterbehandling skal være let at installere, have et attraktivt udseende og om nødvendigt udskiftes uden for meget indsats. Disse materialer omfatter de sædvanlige såvel som moderne muligheder.

Loftet på den åbne veranda

Loft fra panelerne på verandaen

Suspenderede lofter

Konstruktionerne tillader at varme og dække loftet, gemmer alle nødvendige kommunikationer. Anbefal ikke at bruge gips, fordi fugt kan beskadige det. For at lave et loft på en terrasse er det muligt ved hjælp af forskellige udenbordsvarer:

  • Pinion. De ser attraktive ud, men de medfører ulejligheden ved installation og vedligeholdelse.
  • Kassette. Fremstillet af aluminium eller galvaniseret stål. De vigtigste fordele - holdbarhed, modstand mod fugtforøgelse, flot udseende. Ved hjælp a
    f paneler malede i forskellige farver hjælper det med at skabe originale interiører.
  • Tile. Karakteriseret af lave omkostninger, let monteret på loftet, men de ser ikke så interessante ud. På trods af dette er vedhængsplader populære hos forbrugerne på grund af deres høje styrke, lave vægt, holdbarhed og højkvalitets varmeisolering.
  • SLR. Sædvanligvis sættes lofterne på verandaen nøjagtigt med sådanne paneler. De ser moderne og ret dristigt ud, de kræver passende forhold i lokalet.

Loftet er lavet af plast på verandaen

Loft under træet på verandaen

Støbt

Træbeklædning er lavet ved hjælp af naturlig foring, hvilket skaber en unik komfort og komfort. Materialet er harmonisk kombineret med næsten ethvert interiør. Med installationen kan du klare sig selv uden involvering af specialister. Som følge heraf opnås en pålidelig og holdbar belægning.

Den største fordel ved vagonka er dens fikseringssystem af spikesporet. Under installationen er pladerne nemmere fastgjort og snappet med fastgørelsesanordninger. Overfladen er tæt og forseglet. Det anbefales at installere panelerne mod vinduet, som visuelt udvider rummet. Kryds installation, tværtimod, reducerer størrelsen. Under arkiverne kan du arrangere ledninger og anden kommunikation. Efter installationen er panelerne behandlet med dæklak, der beskytter mod fugt.

Halvcirkelformet loft på verandaen

Loft fra det profilerede ark på verandaen

PVC loft på verandaen

Wicker loft

Den oprindelige løsning vil være et flettet loft på verandaen, som perfekt harmonerer med havemøblerne. Dækningen er praktisk og stilfuld.

I dag kan du selv syge loftet ved hjælp af almindelig krydsfiner. For en veranda med et areal på 6x2,3 m kræves der ikke mere end 6 ark materiale med en tykkelse på 3 mm. Præference gives til krydsfiner, modstandsdygtige over for fugt. Arkene er pænt skåret i strimler med en tykkelse på 10 cm. Hvis hvert bånd er fladt og identisk, bliver den færdige væv smuk og jævn.

Tag top på verandaen

Mesh loft på verandaen

I første omgang udføres arbejdet på en hvilken som helst flad overflade. Hvis vejret er godt, væv det komfortabelt på plænen, hvor du frit kan nedbryde alle nødvendige værktøjer og materialer.

Strimlerne er arrangeret i forskudt rækkefølge, uden at der kræves låse. Tape er forbundet med en hammer af gummi. Materialet holder formen godt og ser usædvanlig ud. Overfladen lavet på denne måde glæder øjet og forstyrrer ikke tiden.

Skrånende loft på verandaen

Loftet på fyr på verandaen

MDF og MDF boards

Karakteriseret af høje varmeisoleringsegenskaber, har et attraktivt udseende. Tilstedeværelsen af ​​en- og tosidet lamination letter plejen. Alt, hvad der kræves i løbet af arbejdet, er, at overfladen gnides fra støv. Materialets farve og tekstur efterligner naturligt træ, men er meget billigere. Pladernes vægt er lav, så installationen udføres ved brug af letvægtsstrukturer.

Loftet på glasset på verandaen

Lyst loft på verandaen

plast

Dette er et andet billigt praktisk materiale. Det ser ikke så smuk ud som et træ, men det tåler et fugtigt miljø. Dette tillader brugen af ​​plastpaneler i uopvarmede rum med en mulig forøgelse af fugtigheden. Loftet er glat og glat. Let vægt gør det muligt at producere alt installationsarbejde uden store vanskeligheder. Efter installationen er det nødvendigt at installere et skørtbræt, som vil skjule alle leddene.

Det hvælvede loft på verandaen

Det mørke loft på verandaen

Hvis du ikke ved hvordan man syr et loft på verandaen til et privat hus eller ved en dacha, er det nok at vælge det egnede materiale fra listen ovenfor. Praktiske, holdbare og attraktive muligheder er ikke nødvendigvis dyre, i dag kan du vælge en løsning til enhver smag og pung.

Loftet på foringen på verandaen

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 4