Design veranda eller terrasse på et landsted: interessante ideer (57 billeder)

Porch er kendetegn for ethvert landhus, fordi det er det, gæsterne først ser. Designet af denne bygning giver indtryk af både huset og dets ejer. Og jo mere attraktivt og ryddeligt verandaen vil se, jo bedre. Udformningen af ​​verandaen i et privat hus skal understrege integriteten og skønheden i hele udvidelsen. Samtidig anbefales det at tage hensyn til modetrends, såvel som egne smagspræferencer.

Design veranda af et landsted ved søen

Veranda med betontrappe

Porch i stil med øko

Veranda med belysning

Design af en halvcirkelformet veranda

Veranda bør harmonisk supplere landskabsdesignet, såvel som selve strukturen. Typisk er valg af materialer til verandaen bestemt af typen af ​​hus. For eksempel vil en betonportal ikke helt harmonisk se nærmere på et træhus, og udvidelser af jern med udsmykkede smedede skinner vil være uoverensstemmende med en generel opfattelse af den klassiske struktur. Derfor er det nødvendigt at vælge det rigtige design af verandaen, så projektet passer ind i landskabsdesignet og harmonerer også med hovedstrukturen.

Funktioner af verandaens arkitektur

Porchens arkitektur indeholder flere elementer:

 1. en baldakin eller baldakin, det beskytter strukturen mod nedbør;
 2. rækværk, der giver sikkerhed
 3. En platform, der repræsenterer et ekstra funktionelt rum, ligger uden for indgangen til et landhus;
 4. En stige til en platform af trin, som giver en praktisk indgang.

Porch af sten

Veranda i landstil

Dekor porch blomster i potter

1

Alt sammen skal disse detaljer repræsentere en smuk enkelt sammensætning, der vil genoplive med den stilistiske beslutning om bygningens design, samt dekorere huset og harmonisk forbinde det og landskabsplottet.

Spørgsmålet om, hvordan man kombinerer disse arkitektoniske elementer til et smukt billede, hvor hvert element af designet vil komplementere hinanden, er ekstremt relevant, hvilket gør det muligt at skabe et upåklageligt udvendigt landskab. Udformningen af ​​verandaen på dacha skal være rationel for at kunne imødekomme ejernes æstetiske krav. Til den dekorative tilføjelse af forlængelsen anvendes ofte kolonner, blomster, skulpturer, udskårne balustere. Men man bør tage højde for den generelle stilistik. For eksempel ville et almindeligt træhus være uhensigtsmæssigt smart chik veranda. På samme tid vil en stor veranda af træmaterialer for en stor murbygning blive latterlig.

Usædvanlig veranda af et moderne hus
Veranda af det moderne amerikanske hus
Smuk veranda og facade af et lille hus
Træer på verandaen af ​​huset
Multi-level veranda af et moderne hus
Usædvanligt design af verandaen i huset
En lys og velventileret veranda og en terrasse derhjemme
Stilfuld veranda af et moderne hus
Smuk åben veranda af huset
Smuk veranda og indgang i bagsiden af ​​huset
En smuk våbenhus i et etagers hus
Usædvanligt udformning af verandaen i et etagers hus
Sten semi-cirkulære veranda af huset

Designløsninger

 • Veran
  daen kan indrettes som hovedbygningen. Hvis indersiden af ​​verandaen har sin egen stil, så for at forbinde strukturerne bliver det nødvendigt at tænke over bindingsdetaljerne.
 • Verandaen design kan ekko webstedets design. Hvis du implementerer denne ide korrekt, får du det indtryk, at huset og gården er en enkelt struktur.
 • Materialer til udformningen af ​​verandaen anbefales at blive valgt, så de er identiske med de materialer, hvorfra huset er lavet. Lige i denne metode er skridt i træ lavet af huse i russisk stil. Det vil sige, verandaen i et træhus skal også være lavet af træ. Imidlertid kan i nogle tilfælde helt forskellige materialer anvendes.
 • Et tungt hus med massivt tag kan være "fortyndet" med lette, delikate og smukke håndlister i enkle linjer. En understøttende rolle i designet vil blive spillet ved at understøtte vertikale poler, hvor strålens konturer skærer sammen med finere detaljer. Derudover vil de afrundede linjer af balustre og diagonale skinner i håndlænken modvirke de strenge vandrette linjer af siderne og verandaen
 • Det næste eksempel, hvordan man kombinerer tunge materialer i designet, men for at bevare skønhed, luftighed og lethed i det arkitektoniske ensemble er en kombination af smedede elementer, fliset mursten og sten.
Udformningen af ​​verandaen i et landhus
Design løsning veranda af et landsted
Udsmykning af et landhus veranda med blomster
Udsmykning af verandaen af ​​huset med blomster
Veranda af et privat hus i amerikansk stil
Udsmykning af verandaen i huset
Dekoration af verandaen af ​​huset med stearinlys og planter
Design af verandaen af ​​et stort hus med belysning
Porch af hus lavet af mursten og træ
Flerfarvet træ veranda af huset
Porch af hus med dekorative træ
Wooden veranda af et rummeligt landsted

Veranda med tropisk stil

Design af et privat hus indgang

Lyst design af verandaen

Udkast til veranda af et privat hus

Verandaen design begynder at blive lavet med valget af et passende design, det skal organisk kombineres med udseendet af landstedet.

 • Hvis boligen blev afgjort med brug af logfiler eller en bar, så er det logisk at lave en veranda fra stærkt træ. Hvis man vælger betonblokke eller mursten til verandaerne, er det bedre at bruge et egnet materiale til indgangen, for eksempel metal, udvidet ler eller klinker. Naturligvis skal man huske overholdelsen af ​​proportionerne af de enkelte dele og former: rækværk, visir og trin. Hvis huset har små dimensioner, skal dimensionerne af rækværk, visir og trin også svare til.
 • At udformningen af ​​verandaen, verandaer og terrasser var vellykket, er det vigtigt at bestemme det passende design. Formen af ​​verandaen varierer: trapezformet, rund, rektangulær eller firkantet. Vælg lige den rigtige størrelse og form kan være, hvis du er på jorden for at holde et par pinde langs dens potentielle omkreds. Dette vil hjælpe med til at forstå, hvad der vil være bedst for dig: en runde veranda med tre trin eller en rektangulær veranda lavet af to trin.
 • Derefter skal du bestemme, hvad der vil være placeringen af ​​rækværk og trin. Hvis verandaen har mere end tre trin, er brug af en håndliste obligatorisk.
 • Hvis det ønskes, kan verandaens design åbnes (ved hjælp af søjler og en simpel visir) eller lukkes i form af verandaer eller terrasser, som er beskyttet fra alle sider. Lukket veranda vil være et godt sted til sommerferie
 • Det er nødvendigt at bestemme valg af materialer. Verandaen skal tage højde for, at dette er en gadestruktur, som regelmæssigt udsættes for forskellige vejrfænomener. Materialer til opførelse af verandaer, håndlister, visirer og trin skal være holdbare og stærke. Brug ikke fugtige klodser, trimbrædder og tømmer samt caked cement.
 • Ejere af private huse i de fleste tilfælde foretrækker det mest almindelige design af verandaen - en trappe eller en veranda med en simpel markise. Derfor kan veranda design suppleres med brug af rækværk, smedede elementer, originale udskæringer og lignende.
Veranda af et privat hus
Veranda af et lille privat hus
Veranda af et hyggeligt privat hus
Wooden veranda af et privat hus
Wooden veranda af et privat hus i amerikansk stil
Beton veranda af et moderne hus
Porch huse med metal håndlister

Railing og visors

Rækværk og baldakiner er den vigtigste mulighed for at dekorere den smukke veranda interiør. Ved hjælp af forskellige håndlister vil visirer og trin give dig mulighed for at vise din fantasi, smag og kreativitet. Smidte krøller af et håndliste, en visir og trin, udskåret foring og også træbalustere kan blive et ornament til en indgang. I byggemarkedet i dag er der et stort udvalg af indretning til smukt design af verandaen. Det er dog vigtigt at organisere detaljerne korrekt.

Hvis der vælges en udskåret trædekoration til dekoration af visiret, skal det nødvendigvis være i verandaen eller indretningen af ​​huset. Baldakiner lavet på smedejernsrammer kombineres som regel med lanterne til gadebelysning, et smukt dørhåndtag og smedede skinner. Udsmykningen af ​​verandaen i et træhus med træbalustrade er den mest populære måde at dekorere indgangen på. Det er ønskeligt at kombinere balustrene fra balustrene i form med dørens eller søjlens søjler.

Blomst seng ved indgangen til huset

Smedet porch af huset

Porch af fliser

Visiret kan monteres direkte på væggen over indgangen, og det kan også understøttes af aflange verandaer. Udformningen af ​​verandaen med en baldakin på søjlerne gentager i de fleste tilfælde håndledsdesignet. Visirets design kan være lavet af polycarbonat, træ eller profilark. Udformningen af ​​verandaen med træbjælke kan ikke kun have en enkelt-pitchet eller gavl, men også en kuppel eller en bueform. I kombination med et enkeltdækkede tag vil en ensidet visir se godt ud. Til gaveltag buede konstruktioner, og også baldakiner "små huse" er bedre vil nærme sig. Telt taget vil se bedst ud med en hippet fire-hippede eller runde kuppel.

Moderne visir til verandaen

Moderne visir til verandaen
Usædvanligt trævisir til verandaen
En smuk visir til verandaen med fliser
Smedet visor til verandaen
Smedet metalvisir til verandaen
Visir til veranda med fliser
Visir til veranda med smedede elementer
Interessante smedte skinner

Design af håndlister

 • Ved håndlænets konstruktion kan vandrette tværstænger eller vertikale balustre af en interessant og smuk form anvendes. I nogle tilfælde erstattes de af kunstnerisk påfyldning. For eksempel en gennem træ tråd eller openwork smedning.
 • Ved udformningen af ​​betongbygninger er det bedre at bruge tværstænger eller balustre af konventionel cylindrisk form i galvaniseret stål.
 • Håndskinner i de fleste tilfælde er lavet af plast eller træ. Udsmykningen af ​​verandaen af ​​en beton eller mursten er oftest udført ved hjælp af plastik. Træet er egnet til udformning af en trappe af en ramme, en brostensbelagt eller hakket rustik bygning.
Smedet railing af verandaen
Smukt smedet rækværk af verandaen i et landhus
Smukt smedet rækværk med blomster
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 2