Gulvvaser i det indre (59 billeder): Moderne og klassiske former

Interiørets indretning er vanskeligt at overvurdere. Med sin hjælp er rummet omdannet: det bliver hyggeligt, interessant, originalt. Derudover har selv det mest succesfulde design brug for accenter. Her kommer gulvvaskerne til hjælp, hvorved det er muligt at understrege husets overordnede stil og smag af ejeren.

Store brune gulvvaser i stuen

Antikke Vase

Hvid gulvvaske

Turkis Floor Vase

Sort gulvvaske

Formål og anvendelse

Gulvvaser i interiøret kan tjene ikke kun som indretning, men udføre andre funktioner: at forene rummet, at adskille zoner, for at fylde hulrum, for at placere accenter.

Oftest er udendørs vaser placeret i stuen. Her som regel dominerer dekorative nicher og alkove, fylder dem med møbler for besværlige. I sådanne uddybninger er det muligt at sætte høje vaser, der vil gøre det overordnede design mere komplet. Ikke mindre vigtigt er placeringen af ​​dekorative fartøjer under trappen eller i korridoren.

Ved hjælp af en sammensætning af flere gulvkarre af forskellige højder og former kan du slå puljen eller omvendt, adskillelsen, rummets rum. Ikke mindre vigtigt element i indretningen vil være brugen af ​​en saftig farve harmonisk kombineret med andre lyse genstande: Sofa pude, skygge, rammer.

Flerfarvede gulvvaser i det indre af stuen
Sort kurvflaske vas i stuen med pejs
En udendørs vase og en pot af blomster i lejligheden

Usædvanlige udendørs vaser i interiøret
Store dekoreret udendørs vaser
Små gulv blomsterpotter

To-tone gulvvaske

Udendørs vase i stil med øko

Valg af indretning

Gulvvaser varierer i farve, form, materiale produceret og anvendelsesformål. Før du placerer en sådan indretning i et af værelserne i huset, bør du overveje:

1
 • generel stil og design af rummet
 • belægning af møbler og indretning elementer;
 • farvepalet;
 • Størrelse på ledig plads.

Hvis gulvpladsen tillader det, vil udendørsvaser være relevante ikke kun for stuen eller korridoren, men også i køkkenet, badeværelset, soveværelset eller børnehaven. Hvis rummet er lille, og det ekstra element vil rotere i stedet for at supplere, er det bedre at nægte denne indretning.

Moderne eller antikke vaser skal harmonisk svare til andre elementer af interiøret ved hjælp af farve og struktur af materialet.

Sortbrun gulvvaske med kunstig dekoration i studiolejlighed
En lille beige gulvvas med levende planter
Smuk sort vase dekoreret med et reb
Sort gulvvas i stuen med pejs
Sort stor udendørs vase med friske blomster i en lille lejlighed
Blå og hvide gulvvaser i stuen

Forskellige anvendte materialer

Det er svært at forestille sig, hvad andet element i indretning kan prale af stort udvalg. Træ og kurv, fremstillet af metal og keramik, glas og porcelæn, krystal og plast, vil vaser fremhæve selv det mest ekstraordinære design.

Keramiske gulvfartøjer fortjener særlig opmærksomhed. Fra tidene i det antikke Grækenland og først lavet af ler, tjente de som en kunstnerisk tilføjelse til interiøret og et sted til opbevaring af væsker og løs materialer. I middelalderen fungerede vaser som en uundværlig egenskab af indretningen af ​​rige huse, der symboliserer velstand. Nu er vaser fra keramik forbundet med komfort og komfort, som følge af, at de finder bred anvendelse. Ekstraordinært smukke som glatte keramiske beholdere, og med stuck eller håndmalet. Deres vildledende enkelhed giver dig mulighed for harmonisk at supplere ethvert hjørne af huset.

Udendørs vase i stil med etno

Tekstureret gulvvaske

Glazed floor vase

Porcelæn eller fajance gulv kop for blomster vil helt sikkert tilføje luksus til det overordnede design af rummet. Skaffe dette element af indretning er ikke let, fordi de fleste af skibene er antikviteter. Men efter at have sat et mål, kan en sådan kopi findes på "loppemarkedet", hvilket sparer mange penge.

Særlig interesse for at skabe en moderne indretning er forårsaget af glashøj fartøjer. Enkle eller indviklede former gør dem velegnede til et stiliseret interiør.

Det fuldstændige modsatte af glasproduktet er en krystalvace. Krystal i produktet er massiv nok, mens det forbløffer med sin pragt. Den krystal gulvbue vil tilføje noget smukt til indretningen, af den grund det bedste sted for det i stuen eller studeren. For at gøre krystal fonten til blomster ser den mest effektive ud, bør du tænke på belysning eller par symmetrisk placering.

Træ- eller bambustanke favoriserer rummets asketiske design, og lakoniske metalfartøjer vil være et rigtigt fund for et moderne trendy interiør.

Et sæt af tre sorte guldgulvaser
Usædvanlige gulv trævaser med lamper
Mørke gulvvaser i stuen
Usædvanlige store udendørs vaser med træindretning
Smuk gennemsigtig glasgulvase
Hvid figured keramisk vase

Keramisk gulvvaske

Smedet gulvvaske

Gulvvaske med stativ

Indviklede former

Placerede gulvvaser i det indre af huset kan være af forskellige former svarende til den generelle stil. Det er umuligt at nævne alle varianter af forskellige former, her er bare nogle af dem:

 • Stærkt indsnævrede og undervurderede "pot-bellies";
 • strømlinede former og skarpe vinkler;
 • i form af en skål eller en flaske;
 • rektangulær, rund, cylindrisk og konisk;
 • spiral og flad.

Skibets form kan være så perfekt, at det ikke er nødvendigt at supplere det med blomster. Men glem ikke om fartøjets hovedformål - indholdet af blomster eller en tematisk sammensætning. Nogle former kan have noget tungt udseende, for at tilføje let som kunstige eller friske blomster vil hjælpe.

I en indsnævret vase er det nok at sætte en kvist af tørret blomst eller bambus. Sammensætningen af ​​kunstige blomster er ideel til en bred vase. Perfekt komplementere hinanden porcelæn vase i form af en skål og store blomster. En glascylindrisk beholder er egnet til opbevaring af tørrede blomster og en rektangulær vase af keramik til dekorative grene.

At dekorere det indre af huset til vinterferie hjælper krystalvase og gran gren. Glasbeholdere i form af en pære, dekoreret med forgreninger med piletræer eller med spirende unge blade, ser ikke mindre spektakulære ud.

Gulvvaser med træer
Smukke flettet gulvvaser med lys
Hvide gulvvaser i stuen
Bordeaux høj etage vas med indretning
Store sorte gulvvaser med grene i det indre af stuen
Glas gulvvas med friske blomster

Gulvvas i soveværelset

Gul gulvvaske

Gennemsigtig udendørs vase

Fyldningsmuligheder

Ofte er udendørs vaser i det indre af huset et uafhængigt element af indretningen, med undtagelse af muligheden for at placere levende eller kunstige blomster i dem. Ofte er disse træ-, metal- eller vævede skibe. Samtidig ser et porcelæn eller en krystalvase ikke harmonisk ud uden blomstersammensætning. Efter at have lagt dem i store buketter af kunstige blomster, kan du tilføje lyse farver til pastelfarverne i stuen eller soveværelset.

Dekorativt design af udendørs beholdere hjælper med at realisere mange interessante ideer. For eksempel at skabe en romantisk atmosfære vil hjælpe glas gulv vaser, h
vis du sætter et lys i hver af dem. Drømning af akvariet kan skabes i en rektangulær vase "marine" indretning af koraller eller skaller.

En keramisk vase kan anbringes i gangen, der bruges som stand til paraplyer. Buketter af tørret pudse spredes udformningen af ​​rummet med parrede skibe lavet af træ eller vinstokke. Porcelænskål med perler hængende fra det vil føje til det indre af stuen eller soveværelset af en smule sofistikation.

Grå gulvvas med en gren
Hvide gulvvaser i et minimalistisk interiør
Gulvvaser med mønstre
Små udendørs vaser med friske blomster
Elegant sort vase i stuen
To sorte vaser i stuen
Sølvfarvede vaser i interiøret i jugendstil

Vase og stil på værelset

Gulvvaser i interiøret kan ikke kun supplere, men også understrege stilen til at dekorere rummet. Så i design af minimalistisk stil vil metalliske eller glas store elementer passe i harmoni. For etno-stil er træ, keramik og porcelænsprodukter med traditionelle ornamenter og mosaik mere karakteristiske. Originale forkromede skibe kompletterer højteknologisk stil interiør. Klassiske noter vil tilføje vaser af krystal eller porcelæn med forgyldte elementer. Universal gennemsigtig plast vas af indviklet form er relevant for et værelse af enhver stil.

Hvis rummet ikke opretholdes i en bestemt stilistisk retning, er den ideelle løsning at lægge den i en glas vase af keramik eller glas.

Store kurvevaser kan placeres på terrassen
Hvid gulvvaske
Glas og hvide udendørs vaser i interiøret
Glas gulv vaser i det indre af arbor
Rektangulære glasgulvaser

Praktiske anbefalinger

Før du sætter en vase, bør du overveje råd fra erfarne interiørdesignere:

 • for et rum domineret af blomsterdekor motiv, en hvid gulv vase uden påfyldning vil være passende;
 • for soveværelset vaser af pastell farver vil passe, hvilket vil give rummet nogle afslapning;
 • Til stuen og køkkenet vil kontrasterende vaser fremhæve detaljerne og matches med tapetets tone - visuelt øge området;
 • monofoniske vaser bryder ikke rummets integritet, men placerer accenter;
 • lyse blomstersammensætninger ser mere harmonisk ud i spisepladsen, og for resten er de lyse, blide nuancer perfekt til at passe;
 • På badeværelset er keramikgulveindretningen mere passende, og fra mere sofistikerede materialer - i stuen og soveværelset.
Sæt med hvide keramiske gulvvasker
Forgreninger af træ med en indretning i en udendørs vase
Figurer udendørs vaser
Store glasgulvaser i hallen
Sølvgulvvas i det minimalistiske interiør i stuen
Hvide gulvvaser med beige mønster i stuen
Hvide etage vaser i soveværelset
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

73 − 65 =