Dekorativ vase i det indre (20 billeder): Smukt og originalt design

Lyse, mærkbar, fascinerende ... Den, der er blevet ikke kun praktisk og funktionel lagerkapacitet buketter eller nyoprettede blomsterdekorationer, men en, der er blevet fokus, udgangspunktet for dit interiør. Ja, det er det, en dekorativ vase eller en hel gruppe af en enkelt samling, der skaber et iriserende humør, der tjener hoved- og hjælpemålet. Forstå de typer, materialer, undre sig på brugervenlighed!

Smuk glasvas i indretningen

Typer, former og materialer: det samlende princip

Moderne vaser i indretningen - det er alle slags bizarre former, forskellige farver, et par "klassiske" og et par innovative materialer. Dette sæt af muligheder for at hjælpe visse vase (eller et par) til at blive ikke kun din favorit, men det mest naturligt og økologisk passer ind i det indre af arbejdsdagen kabinet, skabt i stil med engelske klassikere, eller bor i high-tech stil, eller i soveværelset i stil med Provence . Find et skib til blomster, der i stigende grad kommer til at spille en dekorativ rolle, det er nemmere end det ser ud!

Hvide og grønne vaser i interiøret

Den dekorative vase, som du kunne lide, kan skabes af herrer-magikere fra:

  • krystal, specielt hærdet glas, dekoreret med dekorative smelteteknikker og lignende. En sådan vase af enhver form vil bringe lethed ind i rummet, lysets lys, luftighed. Blomstene i lange stængler vil se så effektive som muligt, og du vil igen se boblerne og vandspillet i fartøjet, idet de har stået et øjeblik foran bordet / hylde / enhver anden overflade;
  • keramik, porcelæn. I sådanne modeller er den nationale farve, ornamental design, plante melodier, "tilhørende" til dette eller dette århundrede af denne eller den, folk mest værdsat. Moderne varianter er en vase dekoreret med tæppe, geometrisk eller billedmaleri;
  • metal. Ideen om kobber eller andet metal - en fremragende mulighed for rustikke eller landstil, især hvis skibet er lidt gammelt med dekoration. En unik ide er en helt smedet vase, der tjener som en stilfuld æstetisk komponent eller lagerkapacitet til ikke-levende planter og blomster, sådanne lyse dekorelementer;
  • plast. En sådan vase er et "spot of attention" i rummet af moderne interiør, stål og kulde, der kræver lyse indeslutningselementer. En plastvas er en slags statuette i et bolig- eller forretningslokale med vægt på dets dekoration, stilistik, farver og specielle "chips". Fordelen ved denne kapacitet er indlysende - mindste vægt, pålidelighed, anvendelighed, alle slags farver og former;
  • træ, rotting eller vinstokke. Originalitet og unikhed vil se ud i ethvert rum træ vase i form af en kæmpe kugle, eller i billedet af klare geometriske former, eller beholder klassisk look med et unikt håndskårne. Det vil blive udformningen af ​​humør og kraftig energi, fred og naturlighed. I dette tilfælde, perfekt chokolade, cognac, terrakotta, sand, birk nuancer "fit" i det indre af den nationale og naturlige stil, men et træ, malet i stål, blå-sort, brun vil pynte stil hems, minimalisme og lignende.
Bordvas fra blåt glas

Til gulvet. En udendørs vase i interiøret bør være mærkbar. Derfor er lyse og rige farver og nuancer samt store størrelser passende her. Enhver af disse modeller bliver en selvstændig dekorative genstande af rummet, idet man koncentrerer sig om familiemedlemmernes og deres gæster. Samtidig er det ikke nødvendigt at fylde det med friske blomster. Succulent tørrede grene, vinstokke, blomster og endda lette papiremballeringer.

Smukke udendørs vaser

Til overflader. En bordvas vil dekorere ikke kun køkkenbordet eller hvilepladserne på kontoret, men også arbejdsfladen og hylderne og hylderne og kaffebordskærmen. Det er vigtigt at kombinere dimensionerne, så vasen ikke er usynlig eller formørket af resten af ​​rummet. Harmoni og endnu en gang harmoni!

Hvid bord vas med blomster

Hvad angår formularen ...

Unik dekorative vase - det vase, som optimalt "fit" interiøret, der er i harmoni med det i farver, indhold, funktioner, der udføres, en form materiale. Du behøver ikke at opfinde regler, bare forlade rummet, for hvilket du vælger en vase i form af indretningens hovedelement. Indtast det igen. Og "få en fornemmelse" af sin form: pastelfarver, tusmørke og naturlige materialer er "tilbøjelig" til de slanke former og blomstrende mønster, men værelserne kræver strenge Prim linjer som dekorative elementer. Den eneste måde at evaluere hver eneste underfundighed, detalje, detalje af interiøret, du vælger runde eller firkantede, aflange eller buede, koniske eller lige, en anden form for vaser. Eksperimentér!

Høj glasvase med sten

Hvide vaser i rummet
Høj glasvas i interiøret

Glas vase af usædvanlig form
Hvid, sort og gennemsigtig vase passer godt i indretningen

Stemningen i øjeblikket, eller hvordan man placerer vasen i rummet kompetent

Endless sortiment - og vaser i det indre "sprang" dens skønhed, elegance og en vis antydning af aristokratiet i ethvert rum, hvad enten det er et værelse i orientalsk stil, eller avantgarde, eller funktionalitet eller rustik eller loft, eller ... De vigtigste ting her - god harmonisering og en kombination ikke kun med efterbehandling materialer, overflader a
f møbler elementer, gulvbelægninger, men også andre ubevægede dekorative elementer.

Lysegrønne vaser

Vaseens charme i interiøret er dens "dualitet" eller tvillingersøster. At vælge 2 identiske vaser, du vil aldrig tabe. Keramik, vinstokke, metal, form og dimensioner spiller ingen rolle, det vigtigste er identitet og "parallelisme" med hinanden. I dette tilfælde vil 2 identiske vaser fyldt med samme farver eller forskellige være opmærksomme på alle, værdsætter stilistik, præsentation, andre funktioner. Hvis du ikke vil eksperimentere og "spille" i store størrelser, udsmykkede former og dyre materialer, skal du vælge et par plastvaser og lege med plads. Dette vil vise dig svaghederne og styrken af ​​et sådant design og vil føre til nye kreative ideer.

Glas blomstervase

At skabe et festligt humør - det er hvad vaser i interiøret. Hvis du vælger en model i fuld overensstemmelse med stilen på rummet, kan du gøre en vase anderledes hver dag eller ... anderledes når som helst på året, dekorere det med dekorative grene, kviste, blomster, endda bær, frugter. Som udsmykning kan være håndværk i teknikken til quilling og scrapbooking, alle former for satin og tekstil, papirbånd, stucco og andre "små ting". På samme tid kan du finde elementer i sammensætningen overalt: i vinterskoven og efterårsparken, i de unødvendige ting af din bedste ven og dine egne hobbyelementer. Kreativitet og fantasi - den rigtige ting!

Fyldning af hulrummet i rummet med en vase er den ideelle løsning. Samtidig kan det være hverken et eller et par vaser, men en hel samling af forskellige former og lige nuancer, men lavet i samme stil. Bestem et sådant sted på stativet, i hjørnet af rummet, nær døren, i falsh-pejsen - og rummet vil modtage en ny lyd, kraftig, langvarig provokerende.

Hvide vaser af usædvanlig form i interiøret

Dekorativ vase - den ideelle model for dannelsen af ​​rummet, hvilket kræver en logisk konklusion. Her venter du på 2 muligheder: naturlighed (naturlighed) eller kontrast. Den første ide er relevant for udførelsesformen, når stylingen af ​​rummet allerede er færdig, designet er færdigt og vasen bliver en af ​​indretningens komponenter. Den anden variant af kreativitet og fantasi er et rum, hvor du vil tilføje et lyst "noget", stilfuldt, udfordrende, fed. Det er i dette tilfælde, at vase bliver et harmonisk modsat af farven på møbelmøbler, eller efterbehandling materialer eller brugt tilbehør. Og det vil fokusere alles opmærksomhed!

Gul gulv vaser i stuen
Smukke vaser med tegninger i det indre af stuen
Strikkede dæksler på vaser i interiøret
Bløde elastikbånd i vaseindretning
Elegant hvid vase
Sæt med hvide vaser
Dekorativ trævaske
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 1 =