Valkoinen sänky – ylellisyyttä ja aatelia jokaisessa yksityiskohdassa (28 kuvaa)

Miten luoda ainutlaatuinen tyyli ja alkuperäinen muotoilu? Pääkomponentti tämä asia on kyky yhdistää asioita, sisustus, tekstiilit ja huonekalut niin hämmästyttävä kokonaisuus, joka täyttää kaikki vaatimukset asunnon omistajan ja piirtää harmoninen kokonaiskuva. Tämä tuntuu erityisen miellyttävältä, kun luodaan makuuhuoneen muotoilu.

Makuuhuone on huone, jossa ihmiset viettävät enemmän kuin puolet päivistään. Se on tässä huoneessa, että he kohtaavat uuden aamun ja näkevät illan. Täällä lukee kirjoja, katsella televisiota, harrastaa harrastuksia, joten lämpimät värit ja sävyt ovat suosittuja, mikä asettaa sinut rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Yksi "perustajista" voi olla valkoinen väri, joka symboloi puhtautta ja eheyttä.

Valkoinen sänky katolla

Valkoinen sänky klassisessa tyylissä

Edut ja haitat

Jos laitat kirkkaita aksentteja makuuhuoneeseen, valkoinen sänky on erittäin hyödyllinen. Puun aatelisuus ja värin tyylikkyys tekevät makuuhuoneen suunnittelusta ylellisen ja tilastollisen. Vahvistaaksemme tämän, korostamme tämäntyyppisten huonekalujen tärkeimmät edut tyylikkäässä valkoisessa värissä:

 • Todellinen suuntaus. Tänä vuonna valkoinen väri on muotia, ja monet maailmanlaajuisesti nimetyt suunnittelijat käyttävät sitä mielellään sisätiloissaan.
 • Monipuolisuus. Lumivalkoiset kalusteet sopusointuisesti sopivat mihin tahansa tilanteeseen ja sopivat täydellisesti toisen paletin tekstiileihin ja sisustukseen.
 • Puhdas ja tyylikäs. Tätä väriä on pidetty pitkään eheyden symbolina, ei ole ihme, että morsiamet päättävät juhlia elämässään tärkeintä juhlaa.
 • Kirkas aksentti. Värin neutraalisuudesta huolimatta valkoinen sänky tulee mielikuvitukseksi sekä pimeässä että valoisassa sisätilassa. Tällaiset kalusteet eivät häviä muiden esineiden taustalla.

Jos olet jo alkanut puhua hyötyistä, kannattaa mainita puutteet. Kyllä, valkoinen sänky on useita negatiivisia hetkiä, et tiennyt?

Valkoinen sänky sisustuksella

Valkoinen sänky maalaismainen tyyli

saastuminen

Lumivalkoisella pinnalla kaikki paikat ovat havaittavissa. Pöly, joka kerääntyy vaakasuoralle tasolle, ilmestyy seuraavana päivänä kevätpuhdistuksen jälkeen. Ole valmis tähän.

Siksi suositellaan huonekalujen valitsemista: valkoisen nahan sänky houkuttelee tahroja. Ja jos tahra voidaan poistaa puupinnasta yksinkertaisella kostealla liinalla, pehmeiden pintojen tapauksessa kemikaalien puhdistus on välttämätöntä. Tee tämä heti, kunnes saastuminen on tunkeutunut kudoksen kudoksiin. Siksi päätelmä: ne, jotka haluavat leikata voileipiä tai juoda kahvia valkoisella sängyllä, täytyy unohtaa tapansa ikuisesti.

1

Valkoinen sänky puusta

Valkoinen lasten sänky

kiinteys

Monet ajattelevat, että pienissä makuuhuoneissa on parempi laittaa vain kaunis valkoinen parivuode. Tämä on harhaa. Muiden sisustustuotteiden taustalla se näyttää erittäin massiiviselta. Tämä koskee myös tilavia huoneita. Suuri valkoinen sänky valmistettu massiivipuusta ja eko-nahka näyttää erilleen ja houkuttelee kaiken huomion. Ja jos puhumme pieni makuuhuone, niin yleensä se on visuaalisesti taakka sisustus, ja miehittää kaikki käytettävissä oleva tila. Jos kuitenkin haluat olla lepohuone tilava paikka nukkua, ostaa valkoinen sohva, sänky tai nosto sängyssä verhoiltu korkea pääty pieni.

Asiantuntijat suosittelevat myös takoraudoitusta - he eivät ylikuormita kokonaiskuvaa ja näyttävät ilmavaltaisilta ja painokkailta.

Valkoinen sänky eko-tyyliin

Valkoinen sänky futuristisella tyylillä

Korkeat kustannukset

Nahkasänky tai massiivipuuta on aina erittäin kallista, mutta voit hyödyntää teknisen kehityksen etuja tämän ongelman ratkaisemiseksi. Esimerkiksi sängyt, joissa on luuranko ja MDF: n päätylevy, ovat monta kertaa halvempia. Jos haluat tekstiilipohjan, se sopii täydellisesti sinulle. Se eroaa sen kestävyydestä ja epäpuhtauksien kestävyydestä, mutta mekaaninen vaikutus ei aina pysy lujana. Kun sängyssä on nostomekanismi, jatkuvassa kosketuksessa paikoilla on kouristuksia. Sinun on jatkuvasti sävytettävä pehmeä pinta erityisin keinoin.

Valkoinen sänky korkean teknologian tyyliin

Valkoinen taiteellinen taiteellinen taonta taonta

Aikaisemmin puhumme saastumisesta, joka usein ilmestyy pinnalle. Jotta vältytään pysyvien tahrojen ilmestymisestä, on parempi ostaa puusta valmistettu yksi- tai parivuode. Kiiltävä pinnoite ei anna nestettä puulle ja on helppo puhdistaa. Lisäksi valkoinen kiilto näyttää aina erittäin vaikuttavalta.

Valkoinen sänky tyyliin minimalismista

Valkoinen sänky pehmeällä päätylaudalla

Sisustus ja valkoinen sänky

Monet niistä, jotka ovat aina uneksineet tällaisen huonekalun löytämisestä, usein kysyvät: "Sovitetaanko se yleiseen kuvaan?". Minun on sanottava, tällä mitalla on kaksi puolta. Selittäkäämme, miksi:

 1. Jos makuuhuoneen muotoilu, jossa valkoinen sänky on täynnä värejä ja monimutkaisia ​​koristeita, tämä esine toimii yksinkertaistettuna. Se auttaa purkamaan entisestään ja lisäämään yksinkertaisuuden ja lyhytaikaisuuden suunnittelua.
 2. Monotonisessa ja hillittyssä sisätilassa lumivalkoinen sänky painaa yleistä taustaa, ikään kuin ylittäisi sen yläpuolella. Sitten sitä on hieman laskettava, sisustettu tummilla koristeellisilla tyynyillä.

Valkoinen vuode valmentaja-tyyppisine verhoiluineen

Minun on sanottava, että valkoinen sänky sopii mihin tahansa sisätilaan. Älä usko minuun? Katsotaan muutamia esimerkkejä:

 • Klassinen tyyli. Tämä suuntaan liittyy pomposity ja ylellisyyttä. Tämän huoneen sisustuksen tärkeimmät elementit ovat massiiviset maalaukset, joissa on tyylikäs kehykset, stukkotuotteet, sarakkeet, kallis huonekalut. Epäilemättä mallin keskus voi tulla valkoisiin vuoteisiin, joissa on katos.
 • Uusklassismia. Tämä suunta rakastaa koriste-esineitä ja huonekaluja kaupunkitunnelmassa. Esimerkiksi myymäläikkunan tai puhelinkadon muodossa olevan kaapin vieressä voi olla moderni sänky, jossa on kiiltävä pääty. Jos perustana olet valinnut seinäpaperi, jossa on keskiaikainen kaupunki, klassinen sänky puusta on välttämätöntä, koska se on mahdotonta.
 • Provence. Jos et tunne tätä tyyliä, olemme valmiita puhumaan siitä hieman. Tämä suunta tuli meille Ranskan aurinkoisalta rannikolta. Provence viittaa yksinkertaisuuteen ja laconismiin, runsaasti kukka- ja kukka-asetelmia, luonnon läheisyyttä. Luuletko, että valkoinen metallipatja sovi tähän? Tietenkin, kyllä, varsinkin jos se on koristeltu koriste-elementtejä muodossa kukka järjestelyjä lehtiä ja viiniköynnöksiä.
 • Moderni. Tämä suunta edellyttää mielikuvituksellisten sisustuselementtien puuttumista. Kaikkien tulisi olla minimalistisia ja kehittyneitä. Valkoinen puinen sänky sopii täydellisesti tällaiseen sisätilaan. Voit ostaa sängyn muuntajan, sänkyn pehmeällä nahalla ja jopa MDF: llä mattapinnalla.
 • Minimalismia. Pienissä huoneissa on tärkeää pitää kaikki vapaan senttimetrin tila, joten tällaisissa makuuhuoneissa yleensä ostaa vuodesohva tai vuode-muuntaja. Valkoinen vuode laatikoilla on erinomainen avustaja varastointi liinavaatteet ja tyynyt.

Valkoinen nahkasänky

Valkoinen pyöreä sänky

Onnistuneita väriyhdistelmiä

Oikein valittu väripaletti - tämän pitäisi perustua makuuhuoneeseen, jossa on valkoinen sänky. Tässä huoneessa vietät arvokasta lepoaikaa, eikä mitään häiritse ja ärsytä sinua. Suunnittelijat sanovat, että kodikkuuden, rentoutuksen ja rauhallisuuden ilmapiiri voi luoda harmaita, turkoosia ja pastellivärejä. Heillä on hyödyllinen vaikutus makuuhuoneen omistajien hermostoon.

Karamelli, beige, niud, pistaasi, oliivi, minttu. Varatuista ja huomaamattomista väreistä, valkoinen nahkainen sänky jugend-tyyliin tai puuhun tuntuu ehdottomalta mukavalta. Tämä tilanne auttaa sinua nopeasti rentoutumaan.

Vaaleanpunainen, punainen, oranssi, vihreä, sininen - nämä sävyt ovat tyypillisiä Provence-tyyliin. Yleiskuvan säästämiseksi tekstiilien, joissa on kukka koriste, voidaan asettaa valkoiselle yhden tai kahden hengen vuode.

Valkoinen kiinteä vuode

Valkoinen sänky MDF: stä

Tummat värit. Suklaa, kahvi, grafiitti ja monet muut värit näyttävät vain kirkkaammalta pehmeän valkoisen sängyn taustalta. Tämä mahdollistaa tämän kohteen asettamisen kylmämuotoiseen muotoon, hieman tasaamalla sen lumivalkoisella aksentilla. Tällaisissa sisätiloissa on parempi käyttää MDF-malleja kiiltävällä pinnalla. Tekstiili ja tekstiilipohja näyttävät sopimattomilta.

Valkoinen metallipohja

Valkoiset vuoteet ja makuuhuoneen koko

Ei ole mikään salaisuus, että valittaessa sänkyyn nukkumaan, on otettava huomioon huoneen mitat. Pienille huoneille sopivat yhden ja kerrossängyt, muuntajat, mallit, joissa on nostoväline pesun varastointiin. Voit säästää tilaa hankkimalla kulma-aula ilman päätylevyä.

Valkoinen sänky Art Nouveau tyyliin

Valkoinen sänky lapsille meren tyyliin

Erikseen haluan puhua kerrossänkyistä. Nyt tällaisten mallien valinta on niin hienoa, että sisätilaan ei ole vaikeata valita tiettyä sänkyä. Jos perheellä on paljon lapsia, kerrossänky auttaa säästämään paljon tilaa.

Muuntaja. Tätä sänkyä käytetään aktiivisesti studiossa ja yhden makuuhuoneen huoneistoissa. Muuntajat voivat olla joko jaloilla tai alustalla, pehmeällä tekstiilillä tai MDF: n kehyksellä.

Valkoinen sänky jaloilla

Valkoinen veistetty sänky

Sängyt, joissa ei ole päätyä. Tällaisia ​​malleja painetaan yleensä tiukasti seinää vasten ja säästät tilaa. Tämän osan sijasta voit asentaa vuodesohvan, jos vessassa ei ole nostomekanismia.

Valkoinen sänky Provencen tyyliin

Valkoinen sänky tyyliin cheby-chic

Valkoinen sänky lastenhuoneessa

Lapsen sängyn on täytettävä suuri määrä vaatimuksia kasvavasta organismista. Katsotaanpa tärkeimmät kohdat, jotka tulisi ottaa huomioon mallin valinnassa:

 • Valkoinen lapsen sänky ei saisi olla liian pehmeä. Selkäranka ei hyödytä kovin kovia, mutta ei liian ilmavia pintoja.
 • Sänkyjen koko valitaan ottaen huomioon lapsen kasvu ja jatkuva kehitys.
 • Sängyn väri ei saisi ärsyttää lapsen hermojärjestelmää, päinvastoin, se pitäisi virittää nukkumaan. Hyväksyn, kirkkaassa oranssissa sängyssä, jossa on paljon "sarjakuva" -koristeita, on hyvin vaikea nukahtaa.
 • Kova pohja. MDF-runko on kaikkien lapsesi pelejä.
 • Luonnonmateriaalit. Älä osta tuotteita nahkatehtaasta, sillä herkällä iholla voi kehittyä allerginen reaktio.
 • Toiminnallisuutta. Bed for a girl tai poika on tarpeen ei vain mukava unta. Laatikoissa voit tallentaa leluja, ja nostomekanismin alla peittää peitot ja tyynyt, kerrossänky toimii suosikkipaikkana pelejä varten.
 • Suunnittelu tulee valita sisätilan suunnasta riippuen. Provencessa varten veistetyt sängyt sopivat nykyaikaiseen nahkaan, klassiseen tyyliin - massiivisiin väärennettyihin valkoisiin ja puutuotteisiin. Moderniin tapaan voit käyttää valkoista patinaa.
 • Jos lastenhuone ei ole suuri, osta valkoinen parvi sänky. Se auttaa säästämään tilaa ja tuoda iloa vauvalle.

Kaiken edellä esitetyn perusteella haluan sanoa, että valkoisen sängyn lapsi
lle tulisi olla mukava, laadukas ja monikäyttöinen. Nostomekanismin, laatikoiden, vahvan pään olemassaolo - kaikki nämä hetket on otettava huomioon. Kiinnitä huomiota myös materiaaleihin, on toivottavaa, että ne ovat luonnollisia, ja tytön sängyn pitäisi olla myös uskomattoman kaunis.

Valkoinen sänky skandinaaviseen tyyliin

Valkoinen ulosvedettävä sänky

Makuuhuone, jossa on valkoinen sänky, on ensinnäkin tyylikäs, hienostunut, tyylikäs ja ylellinen. Ja huolimatta joistakin puutteista, on mahdollista ja jopa hankkia tällaista huonekalua! Sillä ei ole väliä mitä tyylisuunnat valitset: olkoon se provence tai minimalismi, se sopii harmonisesti huoneeseen.

Valkoinen sänky laatikoilla

Estetiikan täytön lisäksi sinun täytyy miettiä toiminnallisuutta. Jos sängyssä on suuri päätylevy vaakasuoralla pinnalla, voit laittaa siihen pöytälampun, jättää herätyskellot, puhelimet, lasit ja sanomalehdet tänne. Tällöin yöpöydän tarve katoaa itsestään. Kun sängyssä on nostomekanismi, liinavaatteet voidaan taitellusti taittaa sisään, tietäen, ettei se likaa. On olemassa malleja, joissa on sisäänrakennetut valaisimet, joita voi käyttää kirjoja, sanomalehtiä ja lehtiä lukemiseen. Yritä yleensä valita malli, joka parhaiten vastaa kaikkia tarpeitasi, ja tällainen valkoinen huonekalu miellyttää sinua monta vuotta.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

50 − 48 =