Mustavalkoinen sisustus (50 kuvaa): tyylikäs yhdistelmä ja kirkkaat yksityiskohdat

Monet uskovat, että mustavalkoisena suoritetut mustavalkoiset sisätilat näyttävät liian muodilta, tylsiä, kasvotonta ja sopivampia muiden kuin asuinkiinteistöjen suunnitteluun. Itse asiassa tämä väriyhdistelmä sopii minkä tahansa huoneen suunnitteluun. Selkeän kontrastin avulla voit järjestellä huoneen tilaa ja mustavalkotulostimen käyttö eri mittasuhteissa mahdollistaa tummemman tai vaaleammat sisätilat. Jos aiot pehmentää mustavalkoista sisustusta, voit tehdä sen hieman harmaaksi. Monokromaattista mittakaavaa käytetään usein huoneiston tai talon kaikkien huoneiden suunnittelussa, jotta voidaan luoda yksi malli. Tästä johtuen jopa huoneet, jotka ovat erilaiset tyylillä, luovat yhden kuvan. Tämä pätee erityisesti, jos kehität keittiön design studioa.

Olohuoneen musta ja valkoinen sisustus, harmaa ja beige aksentti
Mustavalkoinen moderni keittiö
Mustavalkoinen olohuone, jossa on ruskeat aksentit

Sisätilojen etuja ja haittoja mustavalkoisena

Toinen tärkeä etu tämä väritys on joustavuus suhteessa muihin väreihin. Mustavalkoiset ovat neutraaleja värejä, joten niitä ei ole vaikea liittää mihinkään väripalettiin. Siksi, jos tiukka yksivärinen sisätilojen huoneen olet jo sairas, se voidaan helposti laimentaa kirkkaan aksentti (esim liimattu julisteita ja kuvia seinälle tai ripustaa kuvia), ominaisuuksia tai tekstiilejä, esimerkiksi ripustaa kirkas verhot. Tämä tekee mahdolliseksi toteuttaa lähes mitään ideoita.

Tyylikäs mustavalkoinen eteinen

Mustavalkoinen värialue näyttää yhtä hyvältä riippumatta siitä, ovatko puuta tai muita materiaaleja hallitsevia loppuun. Samalla tämä väriyhdistelmä on sopiva minkä tahansa sisäosien suunnitteluun, olipa kyseessä ovet, verhot tai huonekaluelementit, esimerkiksi sohvat.

Tyylikäs mustavalkoinen olohuone

Kaikki mustat ja valkoiset sisätilat vaativat omistajaa. Siinä halvat huonekalut ja sisustusmateriaalit näyttävät paikoilta, ja tyylien sekoitus on erittäin huonosti siedetty. Tätä taustaa vasten virheet ja vääristymät ovat selvästi nähtävissä. Lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota asuntoosi valaistuksen laatuun. Loppujen lopuksi sisätilojen käsitys voi muuttua dramaattisesti muuttuvassa valaistuksessa. Sen vuoksi on tarkoituksenmukaista käyttää monitasoista valaistusta lattiavalaisimilla ja pöytälampuilla. Jos haluat tehdä virheitä vähemmän havaittavissa, kirjoita enemmän valoa sisätilaan.

Mustavalkoinen makuuhuone, jossa savuinen tapetti raitoissa
Muodikas mustavalkoinen keittiö

Muodikas mustavalkoinen keittiö
Mustavalkoinen olohuone-keittiö

Musta ja valkoinen makuuhuone, jossa on korokkeella
Musta ja valkoinen keittiö saarella
Mustavalkoinen moderni kylpyhuone
Musta ja valkoinen kylpyhuone lisävarusteineen
Mustavalkoinen kylpyhuone maalaismainen tyyli

Kuinka käyttää mustavalkoista väriä sisätiloissa oikein

Sisustussuunnittelu, joka toteutettiin mustavalkoisena, ei ollut liian raskas ja harmoninen, on noudatettava tiettyjä sääntöjä:

  • Sinun täytyy päättää, minkälaisen värin musta ja valkoinen asteikko haluat. Loppujen lopuksi, samoilla osuuksilla, sisätilat näyttävät houkuttelevalta ja heterogeenisiltä;
  • Huoneen visuaaliseen laajentamiseen pääväri on valkoinen. Jos etusijalla on musta väri, huone muuttuu visuaalisesti pienemmäksi, mutta se on lämpimämpää;
  • Vuodesta kannalta psykologian ja musta väri luo tunteen mukavuutta ja turvallisuutta, koska mitä musta-valkoinen paletti, joista suurin osa musta käytetään usein suunnittelussa nuoren tilaa;
  • Mustavalkoinen sisustus sopii täydellisesti lisävarusteisiin, joissa on kromattomat yksityiskohdat sekä kromissa valmistetut ovet. Myös kontrastin pehmennys, valkoinen väri voidaan korvata harmaalla.

Kun valitset oven, sinun on valittava väri niin, että ne erottuvat seinien taustalle. Verhot valitaan samalla laskutoimituksella.

Mustaovet sisätiloissa
Tilava mustavalkoinen olohuone-keittiö
Mustavalkoinen taustakuva, jossa on kukka kuvio olohuoneessa
Mustavalkoinen olohuone ja keittiö
Sohva ruskeilla sävyillä mustavalkoisessa olohuoneessa
Mustavalkoinen olohuone harmaalla matolla
Mustan ja valkoisen keittiön niemimaalla
Mustavalkoinen olohuone Pohjoismaisella tyylillä
Musta ja valkoinen sisustus suuri asunto

Huonekalut ja sisustuselementit

Suunniteltaessa tällaista sisustusta, on tärkeää tehdä virheitä yksityiskohtaisesti. Siksi sinun on valittava huolellisesti tarvikkeet ja sisustuselementit. Se sisustuselementit voivat tehdä sisustuksesta enemmän romanttista tai klassista. Lisäksi ne pystyvät tuomaan lisää kontrastia.

Musta ja valkoinen huonekalut olohuoneessa - keittiö

Sohvien, nojatuolien ja kaappihuonekalujen valinta voi antaa mieluummin melkein minkä tahansa värin. Mutta älä ole innokas, koska sisätilat, joissa on paljon muita ääniä, eivät ole niin tyylikäs ja ekspressiivinen. Sohvien ja muiden huonekalujen asentaminen on välttämätöntä, että niiden väri varjossa samaan aikaan kuin lattia muodostava pinnoite. Puusta, metallista, muovista jne. Voidaan käyttää huonekalujen valmistukseen riippuen huoneen tyylistä.

Musta ja valkoinen huonekalut keittiössä
Mustavalkoinen sisustus takalla sijaitsevassa olohuoneessa
Mustat sohvat olohuoneessa
Musta ja valkoinen keittiö saarella
Mustavalkoinen asunto, jossa on kultaisia ​​aksentteja sisustuksessa
Mustavalkoinen makuuhuone kaunis juliste
Mustavalkoinen olohuone harmailla huonekaluilla

Seinien ja lattian koristelu

Tilojen seinät voidaan koristella eri materiaaleilla, riippuen sen toiminnallisesta tarkoituksesta. Esimerkiksi keittiön kylpyhuoneessa ja työskentelyalueella seinien koristeleminen on parempi käyttää keraamisia laattoja. Myös näiden huoneiden mustat ja valkoiset laatat voidaan koristaa ja lattia. Jos klassinen tyyli on suositeltavampaa, keittiössä lattia voidaan koristella laminaatilla, joka jäljittelee luonnon puusta.

Esiliina kuviossa mustan ja valkoisen keittiön kanssa

Muissa huoneissa, kun seinät koristellaan, todellinen taustakuva on tärkeämpää. Sisätilojen mustavalkoiset tapetit on valittava ottaen huomioon huoneen mitat. Kun suunnittelet pienen huoneen, valitse taustakuva, jossa on pieni kuvio ja valkean valkoinen sisältö. Taustakuva voidaan valita myös pääosin mustana, mutta tämä vaihtoehto soveltuu paremmin tilavissa tiloissa.

Mustavalkoiset seinät käytävällä

Mustavalkoisia taustakuvia sisätiloissa voidaan esittää seuraavissa versioissa:

1
  • Valokuviona tummalla pohjalla. Tämä vaihtoehto soveltuu seiniin tilavissa tiloissa. On toivottavaa laimentaa tällainen tausta kevyempiä aksentteja, joiden vuoksi malli on houkuttelevampi;
  • Pimeä kuvio, joka on tehty vaalealla taustalla. Tällainen taustakuva mahdollistaa monien suunnittelijoiden ideojen toteuttamisen, koska ne sopivat täydellisesti sekä suuren että pienen huoneen sisätiloihin. Jos näin on, keittiön tai studiokukon seinät on kehystetty, niin tällaiset koristeelliset elementit, kuten levyt tai kupit, täydentävät täydellisesti sitä;
  • Sama mittasuhde mustavalkoisena. Siten vain yksi seinä voidaan kehystää, tai kaikki kerralla.
Musta lattia ja valkoiset seinät olohuoneessa punaisilla aksentilla

Laitteen liottamiseksi voit ripustaa kuvia olohuoneen seiniin, valokuviin makuuhuoneessa tai julisteissa nuorten huoneessa. Jos perinteinen sisustus näyttää tylsäeltä, voit käyttää sisätiloissa mustavalkoisia taustakuvia. He pystyvät antamaan huoneistolle entistä suuremman ja alkuperäisen ulkoasun. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse häiritä itseäsi, valitset kuvia, julisteita ja valokuvia. Kanvalle voidaan kuvata puu, erilaiset geometriset kuviot, kaupunki kuva jne. Ideoita voidaan toteuttaa us
eilla eri tavoilla.

Valkoiset seinät ja lattia makuuhuoneessa
Ruskea kerros mustavalkoisella sisätilalla
Ruskea kerros mustavalkoisessa makuuhuoneessa
Keltainen aksentti mustavalkoisessa lastenhuoneessa
Runsaasti lisätarvikkeita mustavalkoisessa olohuoneessa
Ruskea lattia ja beige-matto mustavalkoinen takkahuone
Mustavalkoiset tyylikkäät sisätilat
Musta ja valkoinen kylpyhuone ruskeilla laatat lattialla

Me koristelemme kattoa

Mustavalkoisissa sisätiloissa venytys katto näyttää sopivimmalta. Erittäin kaunis näyttää monitasoista rakennetta eri värejä käyttävien liinojen avulla. Tämä katto mahdollistaa kaavoitustilan. Lisäksi voidaan käyttää poikkeuksellista lähestymistapaa - käyttämällä valokuvatulostustekniikkaa mustalla tai valkoisella pinnalla, käytetään kontrastia.

Valkoinen katto mustavalkoisessa olohuoneessa

Mustavalkoinen alue on hyvin monipuolinen. Siksi sinä itse voit valita haluamasi sisätilat: hiljainen ja pehmeä tai päinvastoin, kontrasti ja haastava. Lisäksi yksityiskohdissa on tarpeeksi pieniä muutoksia huoneen tyylin muuttamiseen.

Valkoinen katto mustavalkoisessa kylpyhuoneessa
Valkoinen katto mustavalkoisessa olohuoneessa-keittiö
Valkoinen kaksitasoinen katto käytävällä
Valkoinen katto mustavalkoisessa keittiössä
Valkoinen katto mustavalkoisessa kylpyhuoneessa
Mustan ja valkoisen katon ruokasalissa
Valkoinen katto kylpyhuoneessa peilin seinälle
Musta katto musta ja valkoinen kylpyhuone
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

8 + 1 =