Pukuhuoneen sisustus (26 kuvaa): upeat suunnitteluprojektit

Sisustuksen moderniin asuntoon, jopa pienessä tai yhden huoneen huoneistossa, on täytettävä toiminnallisuuden ja käytännöllisyyden perusedellytykset. Siksi näiden vaatimusten paras mahdollinen järjestely on erillisen huoneen järjestäminen viittahuoneeseen. Loppujen lopuksi kestää kauan aikaa järjestää asioita pienen kaappin hyllyille. On usein unohdettu, että jos valheita ja kun asiaa tarvitaan, alkaa pitkät ja tuskalliset haut. Pukuhuoneen rakenne - erillisessä huoneessa tai kapealla - on jotain, mitä sinun tarvitsee ajatella.

Suuri valoisa pukuhuone

Haku vie paljon aikaa ja energiaa, emmekä voi ylpeillä sen läsnäolosta juuri nyt. Siksi paras vaihtoehto, jos tietysti sallitaan apt. m ja rahoitus, on parempi alueella oman talon tai huoneiston pieni pukuhuone, jossa mukavasti ja majoittaa kaikki vaatteet, kengät ja asusteet.

Huone

Monet onnekkaat, jotka ovat jo varustelleet asunnossaan vaatekaapin, kutsuvat tämän paikan suuren vaatekaapin, jossa voit kävellä. Joten se on oleellisesti vain päinvastoin kuin pieni kaappi, tämä yksi - jättiläinen koko. Ei, tietenkin, voit pysyä kapealla kapealla, jos olet minimalismin kannattaja. Mutta pukuhuoneiden projekteissa pitäisi olla riittävästi tilaa liikkua vapaasti, päästä käsiksi kaikkiin kaappeihin, yrittää asioita, niin että tarvittaessa istua ja korjata asioita omilla käsillänne, tee pieni muutos kuvaan. Tätä tarkoitusta kohti neliömetriä kohden. m Vaatehuone on silti pehmeä penkki tai ottomaani, voit tehdä itse. Siksi alle kuusi neliömetriä ei voi tehdä. Ja se on hyvin pieni, kapea pukuhuone huoneistossa.

Pääsääntöisesti naiselle asunnossa oleva pukuhuone ei ole vain paikka, jossa kaikki hänen pukeutuneet roikkuvat. Tämä on myös eräänlainen rentoutumisen kulma. Loppujen lopuksi mikään ei innoittaa naista muuta kuin eräänlaista kaunista vaatetta ja kenkiä. Tätä kuvaa voi ihailla loputtomasti. Siksi pukuhuoneen sisätila on erittäin tärkeä.

Tilava vaatehuoneen sisustus klassiseen tyyliin
Suuri pukuhuone kätevällä järjestelyllä

Tilava beigen pukuhuone
Organisaation pieni pukuhuone niikka
Kapea viittahuone pieni huoneistossa

Pienikokoinen pukuhuone

Miten löytää paikka pukuhuoneeseen

Usein suunniteltaessa huoneistoja sen apt. m asetti pienen vaatekaapin, joka oli alunperin tarkoitettu kotitaloustavaroiden säilytykseen tai pieneen pyykinpesuun. Joten, jos olet onnekas, ja talossa on tällainen huone, on kätevää uudistaa se omiin käsiinsä pukuhuoneen alle. Lisää vaihtoehtoja:

 • Jos hankkeet asuntoja, mukaan lukien studio, edellyttäen vieraskylpyhuone, mutta ei kaapissa tai markkinaraon ei, voit lahjoittaa ne.
 • Voit sijoittaa pukuhuoneen kapealla.
 • Jos korkeat katot, sitten lastenhuoneessa voit ratkaista ongelman vauvan vaatekaappi on hyvin yksinkertainen. On välttämätöntä nostaa sängyn suurempi niin, että se on kiivetä tikkaita, ja sängyn alle alkovi muodostunut laittaa tilava vaatekaappi, jossa kaikki vauvan vaatteet pidetään täydellisessä järjestyksessä. Jos huoneen koko sallii, voit myös tehdä pienen erillisen huoneen pukuhuoneen tyypin mukaan.
 • Jos on teidän neliö. m ei ole mitään erillisiä huoneita, voit "purema" pala makuuhuone tai olohuone, vähentää niiden alue, mutta erillinen pukuhuone.
 • Voit laajentaa vaatekaappisi omaan pieneen vaatekaappihuoneeseesi. Tällaiset hankkeet vaativat pienen järjestelmän yhdistetyistä telineistä, hyllyistä ja kaappeista. Kaikki tämä on asennettu seinälle makuuhuoneeseen tai jossa on kaappi. Maamme perinteisin järjestelmä on muutama vaatekaappi vierekkäin. Mutta nyt tällainen järjestelmä on vanhentunut sen pienen rationaalisuuden ja epäkäytännöllisyyden vuoksi - se vie liian monta neliömetriä asunnosta.

On huomattava, että nykyaikaiset säilytysjärjestelmät ovat niin toimivia ja ajatellut, että ne antavat sinulle mahdollisuuden järjestää vaatekaappi asunnossa kirjaimellisesti minkä tahansa kokoisia ja muotoisia. Jos sattui jakaa alueen 7 metriä, ja se on taivutettu, voit tilata mukautetun tallennusjärjestelmän - ja koko vaatekaappi on mukavasti ja tehokkaasti sijoitettu.

Uskotaan, että pukuhuoneen vähimmäispinta-ala, jota voidaan kutsua hyväksi, on kahdeksan neliömetriä. Tietenkin on hienoa, jos sinulla on varaa suuri alue, mutta kahdeksan ovat hyviä. Kaikki sopii täydellisesti näihin pieniin huoneisiin. Paikka pysyy myös muuttumassa ja pukeutumaan peilin eteen.

Ihanteellisesti, jos huoneen pukuhuone on aivan makuuhuoneen vieressä, se on hyvä, jos se ohjaa suora ovi. Mikä pahempaa, jos haluat päästä pukuhuoneeseen, sinun on ylitettävä koko huoneiston makuuhuone. Asunnon asettelu. m estää aamun työn.

Kaunis pukuhuone puun alla

Moderni metalli- ja puuhuonekaapit
Suuri miesten pukuhuone liukuovilla
Pieni mukava pukuhuone koko perheelle
Pieni tilava pukuhuone

Suunnittelun periaatteet

Nyt useimmissa tapauksissa kaiken pukeutuminen, vaikka kaapissa tai markkinarako, käyttää erityistä järjestelmää säilyttäminen eri kokoisia, hyvin suunniteltu rakenne- ja graafisia suunnittelijoita. Ammattilaiset:

 • Esivalmistetut rakenteet. Tarvittaessa ne voidaan helposti purkaa ja koota uudelleen uudessa paikassa. Myös kappaleet voidaan vaihtaa mallityyppinä, sovittamalla ne vaatekaappiin. Tämä auttaa suunnittelemaan tilaa järkevällä tavalla, mikä on erityisen tärkeää yhden huoneen pienelle alueelle ja nurkkaan pukuhuoneeseen.
 • Nykyaikaisissa malleissa on välttämättä sisäänrakennetut ristipyörät vaatteille. Tämä on kätevää pieneen pukuhuoneeseen ja kohtuulliseen kokoon.
 • Erikoispakkaus pieniin asioihin: sukka, pellava, lisävarusteet.
 • Paljon hyllyjä ja hyllyjä, erikokoisia kaappeja. Niiden määrä, sijainti ja syvyys voidaan valita itsenäisesti tarpeiden ja pukuhuoneen koon mukaan.
 • Lastulevyyn tavallinen materiaali kaapit ja telineet pukuhuoneessa. Mutta jos rahat ovat sallittuja, tietenkään kukaan ei kiellä siitä, että se tekee puusta. Kaikkien rakenteiden asettelut takaavat takaseinien puuttumisen. Kaikki hyllyt ja telineet ovat tiiviisti kiinni seinään.
 • Kun kastike pieni koko ja se on velvollisuus tehdä ergonomisimmat, tässä tapauksessa tyypillisesti mahdotonta suljettuun kaappiin. Ja kaikki rakenteet koostuvat vain avoimista telineistä ja hyllyistä. Se on myös varsin kätevä, sinun ei tarvitse avata ja sulkea ovet, mikä säästää aikaa. Tarvittaessa ne voidaan poistaa omilla käsillä.
Tilava valkoinen pukuhuone lapsille ja aikuisille
Suuri avoin pukuhuone
Avaa vaatesäilytys, joka ei vie paljon tilaa
Pieni mutta tilava vaatekaappi
Pieni valoisa pukuhuone
Pieni pukuhuone niissä

Suunnitteluvihjeitä

 • Jos valitset hyllyt ja kaapit jalometallien tummaa puuta tai jäljitelmä, tässä tapauksessa paremmin maalata seinät kädet kevyt herkkä väri. Tämä kontrasti näyttää tuoreelta ja moderniselta. Lisäksi huoneen koko kasvaa visuaalisesti. Toinen vaihtoehto - koko huoneen varustaminen yhdellä värimallilla - parempi kuin lempeä, pastellisävyinen.
 • Kiinnitä erityistä huomiota huoneen valaistukseen. Ei ole hyväksyttävää, että pukuhuone on tumma ja synkkä. Muista ajatella valaistuskaappeja, varsinkin jos ne ovat riittävän syvälle tai ovat niissä. Itse asiassa tämä on myös kulma-vaatekaappi.
 • Jos sallit apt. m ja huoneen stilistia, on toivottavaa asentaa pienen koon keskelle. On kätevää varastoida pusseja ja tarvikkeita, ja yläpaneelin lasin alla voidaan varustaa erityinen koristekuvio koristeet. Tällöin näet täydellisesti kaikki tarvikkeet, korut ja korut, jotka ovat erittäin käteviä.
 • Anna erillinen hyllystö kenkien kohdalle. Voit tehdä sen itse. On suositeltavaa laittaa se pois hyllyiltä pyykillä.
 • Suunnittelussa on välttämättä oltava peili. Jos ei ole mahdollista asentaa erillistä, vähintään kaapin ovet peilataan.
 • Jos teet kaikki tai jotkut hyllyt lasista, koko huone näyttää ilmavalta ja antaa tunnetta valoa ja keveyttä.
 • Jos mahdollista, harkitse pukeutumispöydän asettamista. On erittäin kätevää pukeutua ja valmistaa heti.
 • Liukuovet kaappiin ovat suositeltavia. Tämä säästää neliötä. m ja näyttää tyylikkäältä.
 • Jos asunnossa on ymmärrettävä kohde niche tai tarpeeton kulma, muista käyttää sitä järjestää pukuhuoneeseen. Tämä voi välittömästi tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä - poistaa suunnitteluvirheen ja hankkia hyödyllisen huoneen.
Pieni pukuhuone valkoisilla huonekaluilla
Keskikokoinen vaatekaappi mukavilla korteilla
Pieni pukuhuone mukavilla hyllyillä
Pieni pukuhuone tumman puun alla
Kaunis valkoinen pukuhuone
Pukuhuoneen järjestäminen lastenhuoneessa
Pieni vaatekaappi parvekkeella
Pieni pukuhuone ilman ovet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

16 − = 10