Vaaleanpunainen makuuhuone (20 kuvaa): kuinka luoda kaunis sisustus

Vaaleanpunainen väri on hellyyttä, romantiikkaa ja lasten unia. Suunnittelijat käyttävät sitä usein erilaisten huoneiden suunnittelussa, mutta näet, että erityinen ilo on vaaleanpunainen makuuhuone! Samanaikaisesti hän voi toteuttaa "vaaleanpunainen unelmansa" elämässään. Tärkeintä on tuntea tietyt vivahteet ja cunnings.

Rose-kultainen makuuhuone
Lapsen vaaleanpunainen aksentti sisustuksessa

Seinän koristelu

Makuuhuone on lepopaikka, joten sen sisätilat on valittava rauhalliseksi. Tämä koskee muun muassa vaaleanpunaisia ​​sävyjä. Paras vaihtoehto - sisustus vaaleanpunaisella tapetilla valkoisella kuvioinnilla. Voit myös tehdä yhdestä seinistä puhdas valkoinen tai harmaa-valkoinen ja kaikki muut seinät peitetty vaaleanpunainen.

Huomaa: kirkkaan taustakuvan läsnä ollessa huoneessa on oltava valkoisia aksentteja, muuten muotoilu on "kylläistä".

Pink taustakuva makuuhuoneessa

helmet

Yksi tehokkaimmista menetelmistä vaaleanpunaisten sisätilojen seinämien muodostamiseksi harmaa-helmen pinnoitteella laajalla kaistalla. Vaaleanpunainen makuuhuone ei näytä liian "cloying" suunnittelijat neuvoo laimentamaan tällaisia ​​yhtyeitä kirkkailla aksentteilla: violetti, lila, lila paletti, jne.

Valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen makuuhuoneessa

Valkoinen ja vaaleanpunainen

Mutta herkemmän sisustuksen luomiseksi kannattaa käyttää valkoista ja vaaleanpunaista värimaailmaa. Tämä yhdistelmä antaa mahdollisuuden saada kontrastipaletti. Lisäksi valkoinen ja vaaleanpunainen makuuhuone näyttää visuaalisesti tilavammaksi.

Huomaa: samanlainen alue on usein käytetty muiden huoneiden suunnitteluun, jossa on tarpeeksi pieni alue.

Jos seinissä on vaaleanpunaiset tapetit, katto voidaan tehdä valkoiseksi ja lattia beige. Muuten tällainen sisustus täydentää täydellisesti turkoosi tai "kermainen" huonekaluja.

Yleensä vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmä on erittäin suotuisa makuuhuoneessa. Tämä tekee huoneen tunnelmasta lempeä, puhdas ja tuore. Mutta niin, että tämä malli ei ärsytä silmää, voit lisätä verhon ja verhot vaaleanpunaista sävyä.

Vaaleanpunainen ja valkoinen lastenhuone

Vaaleanpunainen ja harmaa

Tämä on toinen hyvä yhdistelmä lepohuoneen koristelemiseen. Kaikki vaaleanpunaiset (myös taustakuva) täydennetään harmaalla paletilla. Erittäin mukava yleinen vaaleanpunainen tyyli on kevyt ja kylmä pohjakerroksen harmaa - kallis ja tyylikäs. Tyypillisesti tätä vaihtoehtoa käytetään "lumoavissa" makuuhuoneissa tai tytön huoneen suunnittelussa.

Vaaleanpunainen ja harmaa makuuhuone

Pinkki ja musta

Luo upea ja jopa hieman rohkea tilanne huoneessa auttaa yhdistämään vaaleanpunaisia ​​ja mustia värejä. Tämän tuloksena erittäin dramaattinen ja dynaaminen makuuhuone muuttuu vaaleanpunaisista sävyistä.

Tärkeää: tämä yhdistelmä ei sovi liian herkille ja hermostuneille ihmisille, sillä esimerkiksi mustat taustakuvat sortavat psyykeä.

Vaaleanpunainen ja musta makuuhuone

Vaaleanpunainen ja oliivi

Miellyttävä ja samalla alkuperäinen on vaaleanpunaisen ja oliivin yhdistelmä. Tietenkin tällainen sisustus on harvinaisuus, sillä se näyttää hyvältä. Tämän tyyppinen makuuhuone säteilee rauhaa ja rauhaa.

Vaaleanpunainen Oliivi Makuuhuone

Vaaleanpunainen ja sininen

Tällainen yhdistelmä on laimennettava valkoisella värillä (esimerkiksi valkoisen peitteen asettamiseksi sängylle) neutraalina aksenttina. Sininen paletti toimii rauhoittavasti, se antaa tilaa tilavuudelle. Tämä pätee erityisesti ns. "Taivaisiin sävyihin".

1

Tässä tapauksessa vaaleanpunainen makuuhuone voidaan koristella valkoisena pääväreinä, ja vaaleanpunainen ja sininen toimivat aksenttiväreinä. Jos pääväri on kirkkaan vaaleanpunainen, sen ihanteellinen täydennys on kaikenlaisia ​​yksityiskohtia taivaansinisistä ja vaaleanpunaisista sävyistä.

Rose-sininen makuuhuone

Vaaleanpunainen ja violetti

Tämä vaihtoehto soveltuu makuuhuoneeseen, jonka ikkunat ovat kaakkois- tai eteläsuunnassa. Violet-alue sisustuksessa pehmentää auringon kirkkaita säteitä. Tätä yhdistelmää pidetään erittäin hienostuneena ja täydentää täydellisesti kaikkia tyylejä, mutta sinun on valittava sävyt huolellisesti.

Vaaleanpunainen ja violetti makuuhuone

Vaaleanpunainen ja vihreä

Makuuhuoneen sisustus, joka yhdistää vaaleanpunaiset ja vihreän tai vihreän sävyt, näyttää uskomattoman tyylikkäältä. Nämä sävyt stimuloivat fantasian kehitystä, mikä on erittäin tärkeää, jos lapsi tai teini asuu huoneeseen. Lisävarusteena on erilaisia ​​koristeet ja lisävarusteet kirkkaita ja huutavia vaaleita vihreitä värejä (taas, kirkas vihreä sävyt ovat myös hyväksyttäviä).

Ruusu ja salaatti makuuhuone

Vaaleanpunainen ja keltainen

Vaaleanpunainen makuuhuone, jossa on persikanvärisiä sävyjä - ihanteellinen aktiivisille
ihmisille tai pienelle tytölle. Tällainen yhdistelmä täyttää huoneen auringonvalon sisältä. Pääasiassa voit käyttää vaaleanpunaista väriä, mutta huonekalujen tulisi olla puhtaita valkoisia tai beige-kermanvärisiä. Myöskään ei pidä unohtaa verhot, päiväpeitteet ja tyynyt kirkkaan keltaisen sävyjä.

Tärkeää: vaaleanpunaisen makuuhuoneen katot on viimeistelty samoin periaattein.

Vaaleanpunainen ja keltainen makuuhuone

valaistus

Tärkeä rooli sisätilojen luomisessa on valaistus. Paras vaihtoehto vaaleanpunaiselle tai vaaleanpunaiselle makuuhuoneelle on yhteisten ja paikallisten valolähteiden asennus. Jälkimmäinen sijoitetaan pääsääntöisesti peilin tai sängyn lähelle: kauniit lasit, yövalot ja lattiavalaisimet.

Jos puhutaan yleisestä valosta, sen on oltava pehmeää ja hajallaan. Kattoon valaisimena ihanteellinen ratkaisu on mattapintainen lasi kattokruunu tai valonheittimet pehmeällä ja lämpimällä värillä. Hyvää valaistusta varten sinun täytyy sijoittaa ne makuuhuoneen kehän ympärille. Tärkeintä on, että huoneessa ei ole teräviä varjoja.

Kaunis kattokruunu vaaleanpunaisessa makuuhuoneessa

huonekalut

Paras vaaleanpunainen makuuhuone näyttää sarjasta rauhallista, viileää sävyä. Mutta ruskea huonekalut tässä tapauksessa ei ole ollenkaan hyvä. Huonekalutehtävät eivät saisi aiheuttaa ristiriitoja lattian ja seinien värin kanssa.

On myös vältettävä liian kirkkaita tarttuvaa tuotetta. Erinomainen täydennys kalusteiden vaaleanpunaiseen sisätilaan on lempeä kultainen väri. Mutta on tärkeää olla liikaa, koska paljon kultaa näyttää mautonta.

Jos makuuhuoneessa on valkoisia seiniä, voit valita vaaleanpunaisista kalusteista lämpimän sävyt.

Mitä tulee tuotteiden muotoon, niin kukaan, paitsi monimutkaiset geometriset vaihtoehdot, tekee.

Valkoiset kalusteet makuuhuoneessa vaaleanpunaisissa sävyissä
Vaaleanpunaiset ja valkoiset huonekalut makuuhuoneessa

kaihtimet

Ja tietenkin, kun koristellaan ruusu makuuhuone, verhot ansaitse erityistä huomiota. He lisäävät huoneen sisätiloihin tiettyä kauneutta ja kauneutta. Esimerkiksi klassiselle vaaleanpunaiselle muotoilulle sopii massiiviset verhot alkuperäisellä kuvioinnilla. Älä näytä huonolta tässä tapauksessa, ja sokeat ruskeilla.

Tiheä verhot ja tulle makuuhuoneessa vaaleanpunaisilla sävyillä

Tiheä verhot ja tulle makuuhuoneessa vaaleanpunaisilla sävyillä

Näköön laajennetaan tilaa tilaa voi olla avulla harmaa kerma, persikka-keltainen ja valkoinen-vaaleanpunainen verhot, mutta tumma verhot päinvastoin visuaalisesti vähentää makuuhuone.

Huomaa: verhojen suunnittelun ja värin on vastattava muuta tekstiiliä makuuhuoneessa.

Lisäksi on muistettava, että vaaleanpunaisen makuuhuoneen liian kirkkaat verhot eivät ole suositeltavia, varsinkin viininpunainen tai persikka punainen.

Makuuhuoneen Rose-harmaa sisustus
Kirkas vaaleanpunainen makuuhuone
Vaaleanpunainen ja harmaa pastelli makuuhuone
Kaunis makuuhuone vaaleanpunaisilla elementeillä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

31 + = 34