Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Zes beste strijkijzers van 2017

Een nette verschijning is het eerste dat je opvalt wanneer je een nieuwe persoon ontmoet en helpt om een ​​indruk van hem te maken. Niemand wil bekend staan ​​als een sloven. Daarom besteden we zoveel aandacht aan ons uiterlijk.

Natuurlijk speelt kleding in de geproduceerde indruk niet de laatste rol. Het hoeft niet te worden gebrandmerkt en is net afgedaald van de podia. Zindelijkheid, nette uiterlijk en gebrek aan blauwe plekken zijn echter een belangrijk element van uw imago.

Om een ​​ideale recall te bereiken zonder ijzer en stylalki is onmogelijk. Eerder schreven we al over 10 stappen hoe een wasmachine te kiezen. En we stellen voor om meer te leren over ijzers in dit artikel.

Als u nadenkt over welk ijzer het best geschikt is om te kopen voor uw huis, zullen onze beoordeling, evenals klantrecensies, u helpen bij het kiezen van het beste model van 2017. Voor u analyseerden we de zes populairste modellen van twee prijscategorieën - u hoeft alleen maar te kiezen!

De modellen in de beoordeling zijn geselecteerd op basis van de volgende criteria:

  • De schatting is niet lager dan 4,5 op Yandex-markt;
  • Veel gedetailleerde positieve feedback;
  • Aanwezigheid van de belangrijkste functies van een modern strijkijzer: een stoomgenerator, een zelfreinigend systeem;
  • Conformiteit van de prijscategorie;
  • Reputatie van het merk.

Top-3 ijzers met een waarde tot 2000 roebel

Als je denkt dat het bijna onmogelijk is om voor een klein bedrag een goed ijzer te kopen, vergis je je. Moderne ijzers worden steeds betaalbaarder - een betrouwbaar model met uitstekende functionaliteit dat je vrij goedkoop kunt kopen.

In onze beoordeling zullen we drie goedkope modellen overwegen, waarmee u snel en efficiënt zelfs de meest wispelturige stof in orde kunt maken.

UNIT USI-285

Stijlvol rood ijzer zal velen aanspreken, vooral gezien de prijs - totaal 1590 roebel. Zijn rating in de ranglijst Yandex.market is puur vijf, wat ongetwijfeld wijst op zijn uitstekende eigenschappen.

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

De soepele, keramische buitenzool schuift comfortabel over elke stof en laat geen sporen achter. Het strijkijzer is uitgerust met moderne stoomgenerator.

U kunt zowel de constante als de periodieke toevoer van stoom aanpassen, afhankelijk van het type stof dat u moet strijken. Op dezelfde manier Het is mogelijk om te regelen en intensief te koppelen: maak het sterker voor ruwe stoffen en zachter - voor de zachtere.

Verticaal stomen zorgt voor een delicate afvlakking van vouwen, zelfs op de meest grillige materie - zijde of chiffon.

Van de plussen kan ook worden opgemerkt antidrupsysteem en zelfreinigend systeem. Bovendien helpt het ontwerp van de ijzeren en stoomopeningen om kalkaanslag te voorkomen. Maar de automatische uitschakeling bij deze ijzeren fabrikanten heeft besloten niet toe te voegen, dus u moet zelf controleren of u het apparaat van het netwerk hebt losgekoppeld.

Van de minpunten die gebruikers in de beoordelingen ook vermelden geen stoommondstuk. Als u echter niet vaak overhemden draagt, kan dit minpunt als onbelangrijk worden beschouwd.

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Over het algemeen zijn de meeste kopers van dit strijkijzer er tevreden mee en gaan ze niet overstappen naar duurdere analogen.

Polaris PIR 2472

Een andere uitstekende student van onze beoordeling kost u zelfs goedkoper dan het vorige strijkijzer - de prijs begint vanaf 983 roebel. Tegelijkertijd werd geen enkel negatief antwoord gevonden! Voor dergelijk geld kan het resultaat als fenomenaal worden beschouwd.

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Op zijn kleine formaat Het hoge vermogen is 2400 watt. Dit betekent dat het strijkijzer zelfs een verkreukelde strakke spijkerbroek aankan.

Veel gebruikers merken dat op RVS zoolplaat zeer soepel, het schuift comfortabel, zelfs op de reliëfstructuur, waardoor de kleinste rimpels worden gladgestreken.

Een goed strijken van de stof wordt vergemakkelijkt door krachtige stoominvloed - tot 140 g / min. Verticaal stomen en vermogen worden door veel gebruikers opgemerkt.

Inderdaad, de eigenschappen zijn uitstekend, vooral voor zo'n klein strijkijzer. Met de moeilijkste vouwen zal de functie van de watersprinkler helpen. De speciale vorm van de gaten helpt kalkaanslag te voorkomen en schade aan kleding te voorkomen.

Minus is misschien hetzelfde als in het vorige model - geen automatisch uitschakelsysteem. Als u echter niet aan vergeetachtigheid lijdt, zou dit u niet in verlegenheid moeten brengen. Anders is het beter om naar een ander model te zoeken. Hier bijvoorbeeld een van de beoordelingen over dit model:

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Er moet ook worden opgemerkt aanwezigheid van systemen van bescherming tegen een schaal, zelfreinigende en protivokropelnoj systemen. Weinig van de strijkijzers van deze prijscategorie zijn uitgerust met al deze chips.

Een leuke bonus voor diegenen die niet graag naar geschikte gerechten zoeken om water in het strijkijzer te gieten - een maatbeker zit in het pakket.

REDMOND RI-C222

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

De REDMOND RI-C222 werd ook vermeld in de beoordeling. Het is een beetje meer waard dan zijn voorgangers - vanaf 1900 roebel.

Keramisch strijkoppervlak gaat goed samen met complexe stoffen. Veel gebruikers merken het op extreem snel opwarmt, waardoor de tijd voor strijken verkort. Maar het koelt ook snel af - hier moet rekening mee worden gehouden.

Automatische aanpassing van de stoomconstructie is niet voorzien - alles moet handmatig worden gedaan. Als u de beoordelingen echter gelooft, valt het op dat dit de klanten van het strijkijzer niet stoort. De stoomblaas is krachtig genoeg, en verticaal stomen helpt om te gaan met ongehoorzame vouwen en een gewone blauwe plek.

Als de stoomgenerator niet genoeg is, zal de sprinklerfunctie u te hulp schieten. Antidruppelsysteem en anti-schaalfunctie helpen lelijke echtscheidingen op kleding te voorkomen.

Het model is ideaal voor verstrooid - automatische uitschakeling voorkomt brand en brandplekken op kleding, zelfs als u het strijkijzer bent vergeten.

De meeste kopers waren tevreden met dit model (we geven een van de echte beoordelingen).

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Vergelijkingstabel van alle drie de ijzers van het eerste deel van de rating:

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Laten we nu eens kijken naar duurdere modellen en kijken of ze hun geld waard zijn.

Strijkijzers tot vierduizend roebel

Als het budget voor de voorgestelde aankoop hoger is dan wat al is beschreven, wordt de spreiding van opties nog groter. We hebben geprobeerd de beste modellen strijkijzers te vinden in de prijsklasse tot 4000 roebel. Hier zijn drie winnaars.

Philips GC 3811/77 Azur Performer

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Dit gedeelte van de beoordeling opent een krachtig strijkijzer van Philips voor 3790 roebel (per aandeel). Met een kracht van bovengemiddeld - 2400 watt, hij vond het grote aantal gebruikers dat de unit aan de verdiende vijf leverde.

Vrijwel alle beoordelingen van deze ijzeren opmerking dat Zool met een merknaam SteamGlide Plus van een duurzaam glaskeramiek gaat op opmerkelijke wijze om met het gladmaken van stoffen: chiffon, jeans, wol of kunstmatige materialen ... Kleding met dit strijkijzer ziet er perfect uit!

Bevalt en behaagt instelbare continue stoomtoevoer. Je kunt het vermogen zelf aanpassen, afhankelijk van de behoeften van het materiaal dat op orde wordt gebracht.

Afzonderlijk merken klanten de kwaliteit stoomstaking. Verticaal stomen met een kracht van 160 g / min maakt het gemakkelijk om zelfs zware gordijnen te kloppen. In bijzonder ernstige gevallen (bijvoorbeeld, kleding lag een paar dagen in verkreukelde vorm) zal helpen sprinklerfunctie.

Al een typische minpunt voor goedkope ijzers, geen automatische uitschakeling, kan nauwelijks als significant worden beschouwd. Bovendien werkt het anti-schaalsysteem naar behoren. Bijvoorbeeld een van de beoordelingen over dit model:

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Veel gebruikers merken afzonderlijk op zelfreinigend systeem - het berooft de ijzeren eigenaar bijna volledig van de noodzaak om voor de netheid van het oppervlak te zorgen.

Tefal FV3930

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Een fatsoenlijke plaats in de ranglijst werd ingenomen door het Tefal FV3930-ijzer van een stijlvolle lila kap. De meeste gebruikers zien de betrouwbaarheid van de montage en het gemak van strijken. Dit is niet verrassend - het ijzer heeft lichtgewicht constructie, dus, zelfs als je de berg kleren verandert, zul je niet moe worden.

Vermogen is iets hoger dan de standaard, 2300 watt, is ruim voldoende om zelfs oude muffe plekken te elimineren. Zoals alle merkproducten onderscheidt het strijkijzer zich door een hoge betrouwbaarheid en stabiliteit in gebruik. De kosten zijn redelijk betaalbaar - van drieduizend roebel.

Nuance-model - Gesinterde metalen buitenzool Ultragliss-Durilium. Ultrasterk en ultra glad, glijdt perfect over elke kwestie, zelfs reliëf of wollig. Verhoogde sterkte voorkomt krassen en schilfers. We raden het echter nog steeds af om het strijkijzer te laten vallen.

Permanente stoomtoevoer met regeling tot 40 g / min. nog meer vergemakkelijkt het strijkproces. Het stelt zelfs het gebrek aan automatische aanpassing niet teleur - het is bekend dat het vaak faalt in goedkope modellen, dus handmatig afstemmen zal helpen om een ​​nauwkeuriger resultaat te bereiken.

Stoom met verticale stoomfunctie capaciteit tot 130 g / min voldoet aan alle behoeften voor thuis strijken. U kunt de gordijnen of gordijnen gemakkelijk gordijn, zonder veel moeite te doen. Werk af sprinklerfunctie. Een watertank met een volume van 270 milliliter is voldoende voor het strijken van een standaard partij wasgoed uit een wasmachine.

Vergeetachtig zal alsjeblieft automatische ijzeren uitschakeling - Zelfs als je vergeet dat hij aan stond, stopt hij na acht minuten in een rechtopstaande positie. Maar, nog belangrijker, Tefal heeft een manier gevonden om bederf van dingen te voorkomen vanwege het feit dat je even bent afgeleid - Als u het strijkijzer horizontaal laat staan, wordt het na dertig seconden uitgeschakeld.

Het complex van systemen van schaal en lekkage en zelfreinigend systeem sluit bederf van dingen uit.

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Het is opmerkelijk dat bijna iedereen die het strijkijzer kocht helemaal tevreden was met hen - de meeste beoordelingen garanderen dat hun eigenaren geen fouten vonden in dit niet het duurste strijkijzer.

Braun TexStyle TS745A

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Voltooit deze beoordeling van Braun TexStyle ijzers - het model voor 3800 roebel.

Een stijlvolle zwarte behuizing en een ongebruikelijk ontwerp trekken de aandacht nog voor het moment van het bestuderen van de kenmerken. Ze zullen echter ook niemand onverschillig laten.

De kracht erbij, evenals bij de vorige modellen, 2400 watt. Hiermee kunt u zelfs dichte, moeilijk te versieren stoffen met vertrouwen strijken.

lite aluminium buitenzool Eloxal schuift niet alleen gemakkelijk op kleding. Dit type strijkoppervlak vermindert het gewicht van het strijkijzer aanzienlijk, wat betekent dat de arm veel minder vermoeid is.

Interessant is dat dit model vaak door klanten in de filmindustrie voor zichzelf wordt gekozen - een klein gewicht, kleine afmetingen en goede functionaliteit maken het optimaal voor het strijken van grote hoeveelheden kleding.

Continue stoom, gemarkeerd door velen in de beoordelingen, vergemakkelijkt ook het proces. Met de aanpassing kunt u de voedingssnelheid instellen op 50 g / min. Dit is veel meer dan andere modellen van hetzelfde prijssegment.

Verticaal stomen met een stoomimpact bereikt een kracht van 150 g / min. Sommigen geloven dat deze kracht niet genoeg is. Het laat je echter toe om zelfs zwaar fluweel of velours snel te verdampen.

Aangename bonus - watertank voor 400 milliliter. Dit is dus het meest waterige ijzer in onze beoordeling.

Op het hoogte- en beveiligingssysteem. Ingebouwde optie voor automatisch uitschakelen van het strijkijzer Als u niets doet, vermijdt u last van bruin wordende kleding en kunt u geen brand veroorzaken.

Onder de tekortkomingen kan worden opgemerkt Fouten met verticale stabiliteit. Moderne strijkplanken met speciale steunen verminderen dit defect echter tot niets. Kijk naar een van de laatste recensies over dit model:

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

Afzonderlijk merken veel gebruikers de lengte van het snoer op - tweeënhalve meter. Hiermee kunt u de strijkplank op elke geschikte plaats neerzetten.

Een gedetailleerde vergelijking en analyse kan gemaakt worden door naar deze samenvattende tabel te kijken:

Wat voor ijzer te kopen: 6 beste modellen

De aanschaf van een goed, functioneel en betrouwbaar strijkijzer vereist dus geen enorme financiële kosten. Onze beoordeling heeft duidelijk aangetoond dat u een uitstekend model tegen een betaalbare prijs kunt kopen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

92 − = 87