Beste waterkokers: onze beoordeling

6 beste waterkokers volgens experts van Vashakuhnya.com

Stel je een ochtend voor zonder een kop koffie, en een avond zonder geurige thee voor de meeste mensen is best moeilijk. Moderne keukentechnologie helpt het proces van het maken van drankjes aanzienlijk te versnellen - koop gewoon een goede waterkoker.

Hij zal veel sneller water koken dan de analoog, die op het fornuis moet worden verwarmd. Een groot assortiment van technologiewinkels doet je echter denken: welke waterkoker het beste is om te kopen. Recensies voor hetzelfde model zijn inconsistent, dus het selectieproces kan enige tijd duren.

We hebben besloten om u te helpen en hebben een beoordeling gemaakt van de populairste en hoogwaardige theepotten in het middelste prijssegment.

Waterkokers tot 3 000 roebel

Welke modellen alleen geen moderne elektronicawinkels bieden: plastic, keramiek, staal, glas ... Het lijkt erop dat de keuze voor een betrouwbare en functionele waterkoker lange tijd kan worden uitgesteld.

We hebben voor u drie budgetmodellen van waterkokers geselecteerd, die uitstekende functionaliteit en goede recensies van gebruikers die ze langer dan een jaar gebruiken, verschillen.

Bosch TWK 3A011 4.5

Een waterkoker van de beroemde fabrikant van Bosch kost u vrij goedkoop - slechts 1680 roebel.

Beste waterkokers: onze beoordeling

Volume in 1,7 liter meer dan genoeg voor thee die een gezin van vier of vijf mensen drinkt. Tegelijkertijd, vanwege te hoog vermogen in 2400 watt een hele ketel kookt in slechts vijf minuten. Ongetwijfeld zal een dergelijke snelheid u in de ochtendspits behagen.

Verwarmingselement van de ketel - gesloten roestvrijstalen spiraal. Dit is heel handig, omdat het geen schaal vormt, die geleidelijk in het water valt.

Dankzij het verwarmingselement, de ketel gemakkelijk te verzorgen - het is voldoende om het periodiek af te spoelen om een ​​verscheidenheid aan neerslagen uit leidingwater af te spoelen. Als u filters gebruikt, kunnen zelfs dergelijke manipulaties elke twee tot drie maanden worden uitgevoerd.

De plastic behuizing ziet er stijlvol en netjes uit. Met de keuze uit zes kleuren kunt u een model kiezen dat in het interieur van uw keuken past. Volgens beoordelingen is het model beslist de moeite waard om te kopen - voor zijn prijs serveert de waterkoker een vrij lange periode zonder breuken en lekken.

Het kan apart worden vermeld beveiliging: het maakt niet uit hoeveel u op de knop drukt, de waterkoker kan niet worden ingeschakeld zonder een bepaalde hoeveelheid water. Blokkering van het deksel bij verhitting voorkomt accidentele brandwonden. Wanneer de ketel van de standaard wordt verwijderd, schakelt hij onmiddellijk uit.

Is aanwezig en nylon filter, Het helpt voorkomen dat klein vuil en neerslag in het water terechtkomen.

Gebruikte faciliteiten toevoegen waterniveau-indicator en LED-indicator aan / uit theepot - functies die niet in alle dure modellen zijn.

Waterkoker Polaris PWK 1758CA

Beste waterkokers: onze beoordeling

Polaris PWK 1758CA zal zelfs goedkoper zijn dan de vorige genomineerde - slechts 1020 roebel, terwijl de functionaliteit ook hoog is.

Het water in volume van 1,7 liter warmt gedurende vijf-zes minuten op. Draagt ​​bij aan deze verbazingwekkend krachtig voor een dergelijke prijs het verwarmingselement is 2200 watt. Tegelijkertijd wordt de waterkoker op betrouwbare wijze beschermd tegen burn-out - zelfs duurdere modellen zullen jaloers zijn op zijn beveiligingssysteem.

Lock-on optie Een ketel zonder water is nuttig voor vergeetachtige persoonlijkheden. Als je de verstrooidheid opmerkt, is dit model misschien iets. dat is wat je nodig hebt.

In het geval dat er minder dan tweehonderd milliliter water in de waterkoker zit, wordt het gewoon niet ingeschakeld. Het deksel is, net als het vorige model, vergrendeld zodra u het apparaat inschakelt.

Het verwarmingselement in de vorm van een gesloten spiraal is gemaakt van roestvrij staal. Dit helpt de vorming van kalkaanslag te voorkomen en zorgt voor een stabiele werking van het huishoudelijk apparaat.

De behuizing is gemaakt van duurzaam metaal, wat er heel stijlvol uitziet in de keuken. Trouwens, ondanks zijn ruimtelijkheid oogt het model erg compact en netjes.

Degenen die geven om een ​​gezond dieet zullen u niet onverschillig laten de aanwezigheid van een filter, Het zorgt ervoor dat er geen neerslag en kalk in de beker terechtkomt. De waterkoker is uitgerust met water niveau indicatoren en opname, waardoor het gebruik ervan nog comfortabeler en veiliger is.

Een aparte bonus van de fabrikant - compartiment voor het snoer, wat helpt om een ​​nette uitstraling van de keuken te behouden. Van de tekortkomingen noteerden de kopers er slechts één - het model is lichtelijk lawaaierig.

Waterkoker Philips HD4646

Het populairste model in onze beoordeling! Op de bekende service Yandex.Market heeft ze bijna verzameld tweehonderd beoordelingen! Het is opmerkelijk dat ze bijna allemaal buitengewoon positief zijn.

Beste waterkokers: onze beoordeling

De kosten van een waterkoker bedragen slechts 1300 roebel. Voor deze prijs krijgt u een betrouwbare, stabiele loopunit, die u vele jaren van dienst zal zijn.

De capaciteit van het model is iets minder dan die van de al genoemde analogen. Slechts 1,5 liter. Deze hoeveelheid water is echter voldoende voor vijf grote mokken, dus bedenk of je meer nodig hebt?

Dankzij de kracht erin 2400 Watts, de ketel warmt in 4-5 minuten letterlijk op. Dit is erg handig voor diegenen die 's morgens graag langer willen slapen - ze hoeven niet vroeg op te staan ​​om tijd te hebben om de waterkoker aan de kook te brengen.

Het verwarmingselement is een gesloten spiraal gemaakt van roestvrij plastic, die afzonderlijk wordt behandeld met een bacteriedodend middel. Dus, zelfs als je het water lange tijd in de ketel laat, wordt het risico dat er microben zullen zijn geminimaliseerd.

De behuizing is gemaakt van duurzaam plastic, De kleurenoplossing wordt weergegeven in vier tinten: wit, rijk zwart, felrood en blauw. Er is veel om uit te kiezen!

Wanneer de ketel van de standaard wordt verwijderd, schakelt hij onmiddellijk uit. Het deksel is tijdens de verwarming goed vergrendeld. Bovendien is het onmogelijk om de waterkoker aan te zetten als er niet genoeg water in zit. Dit voorkomt de kans op het verbranden van de ketel en bijgevolg op brand.

Het model is uitgerust met indicator van waterniveau, maar het gebrek aan indicatie van opname kan enig ongemak veroorzaken. Over het algemeen is het model zeer betrouwbaar en wordt het aanbevolen voor aankoop door een groot aantal gebruikers.

Modellen tot 6 000 roebel

Als eenvoudig kokend water niet genoeg is en u een model met een bredere functionaliteit wilt kopen, bereid u dan voor op een splitsing. Speciaal voor jou hebben we opgehaald drie beste modellen die tot 6000 roebel kosten.

Ze onderscheiden zich door extra opties, hoge betrouwbaarheidindicatoren en, uiteraard, veel positieve feedback.

Bosch TWK 86

Beste waterkokers: onze beoordeling

Net als in het vorige gedeelte van de beoordeling konden we niet zonder een theepot van het Bosch-handelsmerk. De prijs is veel hoger dan zijn voorganger - bijna vierduizend roebel. Maar de parameters zijn significant anders ten goede.

Met een volume van anderhalve liter, 2400 watt. Het verwarmingselement is standaard genoeg - een gesloten spiraal gemaakt van roestvrij staal. Het lijkt erop dat het vorige model van de Bosch TWK 86 niet heel anders is. echter het gaat allemaal om de extra functies.

Dubbele wanden van metaal en kunststof zorgen voor snellere verwarming. Bovendien maken ze de werking van het apparaat veel stiller, terwijl de verwarming van de buitenkant van de waterkoker wordt geëlimineerd.

Vier temperatuurmodi van 70 tot 100 graden laten toe om de optimale temperatuur voor water te kiezen. Dit geldt vooral voor theeliefhebbers, die vaak moeten brouwen met strikte naleving van recepten.

Vergeetachtige personen komen van pas warmtebehandeling optie - wie van ons heeft de meegeleverde theepot niet vergeten? Het model behoudt de vooraf ingestelde temperatuur tot een half uur. Het is echter moeilijk om deze theepot te vergeten - je kunt een geluidssignaal instellen dat je eraan herinnert dat het tijd is om thee of koffie te drinken.

Roestvrijstalen filter zorgt voor de zuiverheid van water en de dekselvergrendeling voorkomt accidentele brandwonden. Uitgerust met een model en indicatoren van waterstand en opname.

Het is niet verwonderlijk dat deze waterkoker nog steeds een van de populairste is in 2018, en heeft meer dan 300 positieve recensies. Van de tekortkomingen zijn er in feite twee: een paar luidruchtig werk en een onaangenaam gepiep bij het in- en uitschakelen.

Xiaomi Smart Kettle Bluetooth

Als u niet zonder een smartphone kunt en de voorkeur geeft aan moderne technologieën in alle aspecten van het leven, dan kunt u niet zonder de Xiaomi Smart Kettle Bluetooth. Voor een prijs van 4278 lijkt het een echt wonder van moderne technologie.

Laat ons om te beginnen echter de standaardkenmerken beschouwen.

Anderhalve liter water, die in deze ketel worden geplaatst, worden snel warm door de stroom in de 1800 watt.

Beste waterkokers: onze beoordeling

Gesloten roestvrijstalen spiraal werkt stabiel, zonder onderbrekingen.

Burnout voorkomt het veiligheidssysteem - zonder de nodige hoeveelheid water, begint het gewoon niet te verwarmen.

Materiaal van de behuizing, voor rustig werk, dubbel metaal en wit plastic.

Het model ziet er vrij standaard uit, dus voor degenen die de functies niet kennen, lijkt het misschien saai.

Door de waterkoker in en uit te schakelen, de functie voor temperatuurondersteuning, kunt u aanpassen met ... uw smartphone.

Ga niet naar de keuken om water te koken.

Dankzij de optie Bluetooth 4.0 BLE, een speciale applicatie gebruiken Smart Home, die geschikt is voor alle telefoonbesturingssystemen, kunt u de waterkoker comfortabel bedienen terwijl u in een andere kamer bent.

Onder de tekortkomingen kunnen we een niet-standaard plug voor Rusland zien. Dit probleem kan echter eenvoudig worden opgelost met een conventionele adapter.

Een andere leuke functie van de ketel is zacht aanvoelende knoppen, aangenaam om aan te raken. Zelfs handmatig afstemmen verandert in een hightech proces. Bovendien hij werkt absoluut geruisloos, waardoor dit model populair is bij liefhebbers van kwaliteit en ongebruikelijke technologie.

De'Longhi KBOV 2001

In tegenstelling tot het vorige hightech-model met veel opties, lijkt de waterkoker van De'Longhi op een gast uit het verleden. De metalen behuizing in retrostijl lijkt subtiel op de elegante theepotten van het begin van de twintigste eeuw.

Beste waterkokers: onze beoordeling

De behuizing voelt aangenaam aan, is glad. Vijf kleurenopties u helpen bij het kiezen van een model dat perfect in het interieur van uw keuken past.

De kosten van een dergelijke retro-apparaat is 4.278 roebel. Dit is niet verrassend. De theepot verschilt niet alleen in een mooi design, maar ook in hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met capaciteit in 1,7 liter het wordt in vijf minuten warm dankzij de kracht erin 2000 watt. Tegelijkertijd verhindert het volume van de waterkoker niet dat het er netjes uitziet en neemt het niet veel ruimte in beslag in de keuken.

Het verwarmingselement is gemaakt van roestvrij staal, gemaakt in de vorm van een open spiraal, betrouwbaar functioneert, het voorkomen van de vorming van schaal. Als het water stijver is, zal het filter van roestvrij staal de neerslag beschermen tegen het binnendringen in de beker.

Er zijn ook moderne opties -waterniveau-indicator en power-on-indicatie. De waterkoker kan niet worden ingeschakeld zonder water, en wanneer deze is ingeschakeld, wordt het deksel vergrendeld, waardoor onbedoelde brandwonden worden voorkomen.

Volgens beoordelingen is het model, ondanks het ontbreken van extra functionaliteit, zijn geld waard voor betrouwbaarheid en originele uiterlijk.

We hopen dat onze classificatie 2018 u helpt een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare waterkoker te vinden die voldoet aan uw behoeften, zonder een verwoestende budgetschade te veroorzaken.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 48 = 55