Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

Beoordeling van de beste koffiemolens voor thuisgebruik

Het is kunst om koffie goed te maken. Een rijke smaak, een subtiel kruidig ​​aroma ... Dit kan natuurlijk niet gezegd worden als je oploskoffie koopt. Niet iedereen weet dat graan zijn eigen subtiliteiten heeft.

Bijvoorbeeld, na vijftien minuten na het slijpen, beginnen de geur en smaak merkbaar te veranderen. Niet voor de betere. Een goede optie - koffiebonen kopen. Ze moeten echter goed worden gemalen - dus je kunt niet zonder een speciale eenheid. Maar wat voor soort koffiemolen is beter om te kopen voor het huis, zodat het goedkoop en betrouwbaar is?

Onze beoordeling van koffiemolens in 2017 omvatte alleen de beste modellen in termen van prijs-kwaliteitverhouding, evenals echte feedback van kopers en experts. Laten we beginnen!

Hoe maak je de juiste keuze?

Het lijkt erop dat er bij het kopen van koffiemolens geen speciale problemen mogen zijn - het is genoeg om er een te kiezen die aan uw prijs en visuele verwachtingen voldoet. Dit is echter niet het geval.

Technische kenmerken en positieve feedback zijn de basis geworden voor het selecteren van de meest betrouwbare en hoogwaardige modellen, die zijn opgenomen in deze beoordeling.

Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

Veel mensen proberen blenders te gebruiken in plaats van een koffiemolen - dus niet doen. Te grote messen kunnen de korrel niet gelijkmatig malen, wat hun smaak nadelig beïnvloedt.

Zeker zeggen welke fabrikant is best moeilijk. De meeste van hen zijn nu vrij van hoge kwaliteit te produceren aggregaten voor peremolki koffie, dus je moet de juiste technische kenmerken te kiezen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een koffiemolen? Er zijn verschillende basiscriteria:

  • paardekracht waarop de snelheid van het apparaat hangt.
  • Wijzen van werking.
  • Beveiligingssysteem.
  • materialen waarvan de messen en het lichaam zijn gemaakt.
  • Geen vreemde geuren.
  • beoordelingen degenen die al zo'n apparaat hebben gebruikt - wil je geen kat in een tas kopen?

Het zijn deze indicatoren die ons hebben geleid en onze beoordeling hebben gemaakt van de beste koffiemolens. Zullen we doorgaan?

Unit UCG-112

Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

Een goedkope eenheid kostte van 948 roebel ontving een schatting van vijf sterren op de Yandex-markt - een hoog cijfer voor een dergelijk budgetmodel.

Roterend mes van sterk staal is in staat om snel te slijpen 50 gram granen. Sommige gebruikers zeggen echter dat de tank kan worden geplaatst 70 gram - maar in dit geval is het onduidelijk waarom de fabrikant de kenmerken heeft uitgespeeld.

Vermogen is hoog - 150 watt. Het is voldoende dat de volledige capaciteit binnen 3-4 minuten wordt verwerkt.

Van de minnen kan worden opgemerkt gebrek aan aanpassing van het slijpen - als je van een bepaald type houdt, zul je het experimenteel moeten zoeken. Het duurt echter meestal een paar pogingen om de optimale werkingstijd te bepalen, zelfs om graan tot stof te malen.

Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

Als de klep wordt verwijderd of losjes wordt gesloten, gaat het apparaat niet aan - een handige bonus voor diegenen die niet graag maïs verzamelen in de keuken vanwege een per ongeluk ingedrukte knop.

Gemaakt van stalen body, ziet er erg stijlvol uit. En de kracht van de koffiemolen die het toevoegt - je kunt niet bang zijn dat het zal vallen en breken.

Merk op dat de eenheid voor zijn geld meer dan waardig is - hij omgaat met alle functies die hem zijn toegewezen en die jarenlang niet faalt.

Vitek VT-1542

Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

Een andere populaire elektrische koffiemolen - de kosten van 1728 roebel. Ze kreeg speciale liefde van consumenten voor extreem stille werking - als je hem in de keuken aanzet, is er geen geluid hoorbaar in de gang.

combinatie roterend mes van sterk staal en vermogen 130 watt kunt u snel slijpen 70 gram koffie - zelfs voor een groot gezin.

De vermogensregelaar ontbreekt, wat een beetje ongebruikelijk is voor de modellen van dit prijssegment. De beoordelingen geven echter aan dat u snel kunt leren om de vereiste mate van slijpen te bepalen op het moment van werken.

Als u bijvoorbeeld in een goed koffiestof wilt malen, duurt een volle tank vier minuten.

De koffiemolen is beschermd tegen onbedoelde bediening: hij gaat niet aan als het dak open en ontgrendeld is. Een handige optie, die niet door alle fabrikanten van huishoudelijke apparaten wordt onthouden.

De unit ziet er stijlvol uit - het lijkt op een bar shaker uit Hollywood-films.

Aangename bonus - opbergvak voor kabelhaspels. De behuizing is gemaakt van staal en het deksel is gemaakt van slagvast kunststof.

Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

Veel mensen zeggen dat de aan / uit-schakelaar een beetje ongewoon is. Na een paar dagen verdwijnt het ongemak echter.

Gezien de lage ruiskarakteristieken en het hoge vermogen - is dit model beslist de moeite van het nemen waard.

Polaris PCG 1017

Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

Budget koffiemolen van Polaris voor een prijs van 938 roebel zal je waarschijnlijk niet verbazen met technische specificaties - ze zijn vrij standaard.

Hoog vermogen kan worden opgemerkt 170 watt, Hiermee kunt u 50 gram koffie in slechts 2-3 minuten tot stof malen. Voor het slijpen worden stalen rotatiemessen gebruikt.

Het geluidsniveau is laag, Als je echter koffie wilt malen in een kamer waar iemand slaapt, is het beter om dit idee te laten varen.

De eenheid ziet er stijlvol uit - een donker bruin plastic met een lichtere kap. Helaas is er geen manier om de draad te verbergen. Dit is echter geen significant nadeel.

Geen aanpassingsfuncties voor het slijpen - zal moeten vertrouwen op tijd. Het is interessant dat de koffiemolen even goed bestand is tegen koffie en suiker en er poeder van maakt. Maar specerijen en havermoutvlokken zijn niet zo goed - misschien omdat het hier niet voor bedoeld is?

Ze merken dat ook op het is een beetje ongemakkelijk om de gemalen koffie uit te gieten - kleine uitsteeksels in de kom storen. Daarom moet je een theelepeltje gebruiken. Bekijk hier bijvoorbeeld wat ze in de beoordelingen schrijven:

Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

In de rest is het model betrouwbaar, wat de populariteit ervan verklaart.

Erisson CG-M12S

Van het totale aantal onderscheidt zich een koffiemolen van het bedrijf Erisson, voor een bedrag van 930 roebel.

Het grootste verschil is het slijpsysteem. De fabrikant koos voor een nogal ongebruikelijke zet - in plaats van messen molensteen vergelijkbaar met de molen.

Aldus worden de korrels gewreven en niet in stukken gesneden.

Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

De meningen van de gebruikers waren verdeeld - sommigen geloven dat dit smaak toevoegt, en sommige kopers zijn er zeker van dat de maling niet zo uniform is. Bepaal welke koffiemolen het beste is, graan of molensteen kan alleen experimenteel zijn - het hangt allemaal af van uw voorkeuren.

De kracht is echt klein: in totaal 75 watt. De fabrikant beweert echter dat dit voldoende is voor het maalmolen-systeem. Dit wordt bevestigd door talloze positieve reacties.

Aangenaam graag twee graden van gecontroleerd slijpen: Voor liefhebbers van grotere korrels en "in het stof."

Een interessant feit: De meeste baristen keuren de eerste methode voor koffiezetapparaten niet goed, en de tweede - voor dzhezva. Daarom raden we aan te experimenteren met wat je moet proeven.

Afzonderlijk is het noodzakelijk op te merken verwijderbare container voor gemalen koffie - Het is erg handig als u onmiddellijk een groot aantal granen moet bereiden.

Feedback op koffiemolen Erisson CG-M12S

De koffiemolen heeft een zeer aangenaam uiterlijk - de stalen behuizing wordt aangevuld door een verwijderbare plastic eenheid. Over het algemeen ziet het er harmonieus uit en past het gemakkelijk in het interieur van elke keuken. Maar haar gewicht is vrij groot - 3,5 kilogram.

Ze zien de hoge betrouwbaarheid en laag geluidsniveau.

Voor de categorie prijs Erisson CG-M12S heeft uitstekende prestaties en een goede configuratie.

Mikma ECMU IP-30

Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

De enige Russische koffiemolen Mikma ECMU IP-30 raak de top dankzij een record aantal beoordelingen op de Yandex-markt.

De prijs is vrij hoog - 2290 roebel. Laten we eens kijken naar welke prijs de producent biedt?

Een compacte witte koffiemolen neemt niet veel ruimte in beslag in uw keuken. Het is onwaarschijnlijk dat het in een groot gezin past - de capaciteit voor alles 30 gram. Deze tank is goed voor koffie, maar niet voor gries - vermalen duurt de laatste te lang.

Maar het gewicht is ook klein - 730 gram. Naar onze mening is dit de beste optie voor kleine keukens (trouwens, je kunt lezen over andere criteria voor het kiezen van apparatuur voor hen in een apart artikel) en degenen die vaak reizen.

Maar de kracht voor zo'n kruimel is voldoende - 115 watt. Daarom vermaalt u graan tot stof gedurende 2-3 minuten, afhankelijk van de kwaliteit ervan.

Er zijn geen extra opties. Daarom kunnen we concluderen dat de hoge prijs alleen wordt betaald voor de compactheid en het vermogen om de koffiemolen mee te nemen. Misschien is dit wat koffieliefhebbers echt nodig hebben. Hier is een van de echte meningen over deze koffiemolen:

Beoordeling van de beste elektrische koffiemolens voor thuis

Geplette granen stalen rotatiemessen. Maar het lichaam is volledig van plastic, maar zoals opgemerkt in de recensies, is het behoorlijk sterk.

Onze beoordeling kwam ten einde. We beloven dat het deze top zal bijwerken wanneer nieuwe genomineerden verschijnen. We hopen dat onze beoordeling van de beste modellen van elektrische koffiemolens u zal helpen om de keuze te bepalen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

39 + = 40