9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

9 plaatsen waar u de stylalka in uw keuken kunt plaatsen

Moderne huishoudelijke apparaten vergemakkelijken het leven van de eigenaar aanzienlijk - koken, schoonmaken en natuurlijk wassen wordt veel gemakkelijker. Misschien heeft het één nadeel - het zal voor elke gadget noodzakelijk zijn om een ​​plaats te vinden, wat vooral moeilijk is in kleine appartementen. Laten we eens kijken waar u de wasmachine in de keuken kunt plaatsen, zodat deze niet interfereert en organisch in het interieur past.

Voors en tegens

Moet ik dit zelfs doen? We maakten een gedetailleerde tabel, waarin alle belangrijke pluspunten en minnen van het plaatsen van een wasmachine in de keuken werden beschreven. We zijn er zeker van dat het zal helpen beslissen!

voordelen tekortkomingen
Lege ruimte in de badkamer. Als u de ingebouwde installatie selecteert, wordt het repareren van de machine gecompliceerder.
Alle noodzakelijke communicatie is al uitgevoerd. Je moet nadenken over waar je vuile dingen, poeder, spoelwater, enz. Op moet slaan.
U kunt een groot formaat (60 cm) installeren - in de badkamer past het vaak niet. Het neemt een plaats in die kan worden toegewezen voor kookgerei of voedsel.
Security. In de keuken, minder vocht, wat een verminderd risico op sluiting betekent. De open deur belemmert soms, en het is noodzakelijk om een ​​roerknop te luchten ..

Zoals u kunt zien, hebben de tekortkomingen vooral te maken met het bedieningsgemak. Maar met de juiste opstelling en keuze van de wasmachine van de noodzakelijke afmetingen kunnen ze worden vermeden. Wat zijn de opties voor het plaatsen van de machine? Nu zullen we zien.

1. Integreer meubels

De meest populaire en veel gebruikte methode is om het apparaat in een nis in de headset te installeren. Bovendien zien huishoudelijke apparaten er vaak erg stijlvol uit en zijn ze niet in strijd met de algehele harmonie van design. Deze methode is ook acceptabel in een kleine keuken - het werkoppervlak wordt groter en het totale oppervlak wordt magere.

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

De beperking is misschien maar één ding: een stylalk met een verticale belasting kan niet op deze manier worden geïnstalleerd.

belangrijk: Als het apparaat tijdens het spinnen sterk trilt, probeer dan op dit moment niets erover te knippen. Dit is beladen met trauma.

2. Onder het aanrecht

In dit geval bevindt de machine zich in een van de nissen in het onderste gedeelte. Als dit het geval is met een kant-en-klare suite, dan is er een mogelijkheid van problemen met de esthetische inbedding (er zullen bijvoorbeeld grote gaten zijn of het is buitengewoon moeilijk om communicaties aan te sluiten).

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

Daarom raden we aan om deze optie te overwegen bij het bestellen van een nieuwe headset. Dan, zelfs in het stadium van zijn project, kunt u een nis van de juiste grootte toewijzen aan de machine tot op de dichtstbijzijnde millimeter.

3. In de stoeprand

Weet u niet hoe u het apparaat zo moet plaatsen dat het de binnenkant van de keuken niet bederft? Verberg het achter de deur van de kast. Dus het zal niet opvallen. Maar ook hier is er een nuance: alleen een front-loading machine zal het doen.

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

Bovendien kan de verbinding van communicatie worden gecompliceerd door een niet-standaard meubelconfiguratie. Het is noodzakelijk om te overwegen en afmetingen - inkepingen van muren van een stoeprand moeten niet minder dan 3 centimeter van elke partij worden gemaakt.

In een kleine keuken in Chroesjtsjov of in een ander typisch paneelhuis, zal het moeilijk zijn om dit te realiseren.

Een uniek idee: Als het uitgangspunt het toelaat, plaats dan de was- en droogmachines boven elkaar in de hoge kast. Maak het één op één met een koelkast - deze symmetrie is nu in zwang.

4. Hoge installatie

De styralka verbinden - niet alles. Het is noodzakelijk om na te denken over en het gemak van de volgende operatie.

We raden aan de machine niet op de grond te plaatsen, maar erboven, dus het was handig om dingen te laden. Een goed voorbeeld is op deze foto.

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

U hoeft dus niet elke keer te buigen als u wilt wassen.

5. Dichtbij de muur

De meest voor de hand liggende optie, die desondanks aan populariteit verliest. Natuurlijk is de eenvoudigste manier om niet lastig te vallen met een lange verbinding en het apparaat op een vrije plaats te installeren.

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

We durven echter zo'n oplossing niet te beweren: de keuken lijkt door de rommelige ruimte meteen minder visueel. Bovendien zijn vaak de deuren die vergeten zijn te sluiten verbroken.

Soms wordt de wasmachine bij het oplossen van het probleem van accommodatie dicht bij het werkoppervlak geplaatst, alsof ze een T-vormige set vormt. Hier adviseren we je opnieuw om een ​​andere plaats te zoeken, omdat:

  • Een deel van het aanrecht is geblokkeerd;
  • Het zal hoe dan ook niet werken. Ze trillen tijdens het werk.

6. Met nissen voor was

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

Als de wanden in de keuken hoog zijn, zoek dan naar een set met speciale containers onder de vakken voor de stylus en droger, waarin je kleding kunt toevoegen.

Qua functionaliteit - erg praktisch. Je hoeft niet naar extra ruimte te zoeken of constant naar de kasten te rennen.

7. Onder de vensterbank

In het geval dat de vensteropening groot genoeg is, installeert u een breed tafelblad. Daaronder staat de wasmachine perfect en ontvangt u een extra werkoppervlak of een kleine eettafel.

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

Voor dit doel moet het paneel echter dimensioneel zijn, anders wordt de hele ruimte eronder bezet. Bovendien is deze ruimte vaak gereserveerd voor batterijen - waarschijnlijk is herontwikkeling vereist.

8. Masker in de bar

In de keuken-woonkamer is het nu in de mode om bar tellers als een element van zonering te installeren. Meestal is er voldoende ruimte om extra schappen uit te rusten.

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

Weiger ze in het voordeel van een ruime niche voor Styralki. Als je het met deuren vermomt, is het onzichtbaar voor gasten. In dit geval is de lengte van het aanrecht voldoende voor avondbijeenkomsten.

9. In het hoeksegment de headset

We hebben al genoemd dat machines met verticale belasting moeilijker te integreren zijn in het keukeninterieur. Er zijn hier slechts twee opties: hoe u het op een muur of in een hoek plaatst, een deel van het aanrecht ontmantelt.

9 plaatsen om de stylalka in de keuken te plaatsen

De tweede methode is beter, vooral voor kleine kamers: dus sluip geen kostbare centimeters van het gebied. Het enige ongemak is niet zo comfortabel om dingen te krijgen. Echter, de beoordelingen zeggen dat het heel goed mogelijk is om snel aan te passen.

De bonus is een eenvoudigere verbinding, als je de unit naast de gootsteen installeert - de nodige communicatie bevindt zich heel dichtbij.

Zoals u kunt zien, is het onmogelijk om de juiste plaats voor het plaatsen van een wasmachine te noemen: alles hangt af van de configuratie van de kamer, de afmetingen en uw prioriteiten. We zijn er echter van overtuigd dat onze aanbevelingen zullen helpen bij het maken van de juiste keuze.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 1