Valg af et bærbart køleskab i bilen: analyse og sammenligning

Hvordan man vælger bilkøleskab: Hvad skal man kigge efter

Med starten på sommeren og ferieperioden kan du endelig gå ud af byen i et par dage. Det er bedre at forberede sådanne udflugter på forhånd og tænke på sikkerheden for letfordærvelige produkter.

I dag vil vi fortælle dig, hvilke tekniske aspekter du skal være opmærksom på, når du vælger et automatisk kølemiddel til din bil, og hvilke kan ignoreres.

Typer af auto-køleskabe

En nøgleegenskab for ethvert bilkøleskab er det princip, hvormed køling udføres i sit kammer.

Hver af disse typer har sine fordele og ulemper, som vi vil diskutere nedenfor.

Valg af et bærbart køleskab i bilen: analyse og sammenligning

1 isometriske kasser - kan kaldes en strækkøler i ordets fulde forstand. De er poser eller beholdere, hvor tidligere frosne plader er anbragt.

En betydelig fordel Denne type bærbar køleskab er manglen på afhængighed af elektricitet. Du kan få den ud af bagagerummet og gå til for eksempel til floden, og han vil fortsætte med at gøre sin "kolde" forretning.

Minus Det kan også kaldes en kort køleeffekt, i gennemsnit op til 8 timer. Disse kasser og poser er billige, og de er nok til korte ture eller picnics.

Valg af et bærbart køleskab i bilen: analyse og sammenligning

2 termoelektrisk modeller kan arbejde så længe du har adgang til elektricitet. De kan fodres begge fra bil cigaret lighter (12 V), og fra et stationært elektrisk netværk med en spænding på 220 V.

Køling i et sådant bærbart køleskab er baseret på Peltier-princippet. I hvad præcis det består af det fysiske synspunkt, kan du gøre fortrolig med wikipedia.

Den største fordel Sådanne modeller er varigheden af ​​driftstiden. De praktiske ulemper omfatter afhængigheden af ​​ernæring samt et langsomt sæt af krævet temperatur.

Valg af et bærbart køleskab i bilen: analyse og sammenligning

3 Elektrisk gas eller absorption Autokølere kan arbejde både fra el og naturgas. Faktisk er sådanne modeller det bedste valg til lange ture.

Denne alsidighed ved brug af strømforsyninger giver dig mulighed for at forlænge køleskabets arbejde i en maksimal periode. Desuden er gasforbruget i de fleste modeller meget lavt.

En lille 5-liters ballon kan være nok i en uge. I princippet er den største fordel ved sådanne kølere altomfattende med hensyn til strømkilder.

Manglerne omfatter temmelig store dimensioner og en meget høj pris for sådanne modeller.

Valg af et bærbart køleskab i bilen: analyse og sammenligning

4 kompressor typen kan opfyldes meget sjældent. Principen for dens handling ligner et konventionelt stationært køleskab. Ved hjælp af kompressoren sikres en konstant cirkulation af kølemidlet.

Modeller af denne type får hurtigt den rette temperatur og holder det godt. Men de har en betydelig ulempe - det er følsomhed over for enhver form for rystelser mv. Desværre kan vores indenlandske veje forstyrre ejeren af ​​en sådan køligere på den første tur.

Valg af et bærbart køleskab i bilen: analyse og sammenligning

5 termoboxer - separat er det nødvendigt at fortælle og om denne version af enheder.

Deres vigtigste funktion er at bevare produktets temperatur. Derfor kan de enten holde produkterne kølet eller forlænge deres varme temperatur.

Andre vigtige aspekter

Så du har bestemt dig for typen, og nu søger du efter hvilken bestemt bilkøleskab at vælge. Specielt bred vifte af termoelektriske modeller samt isometriske kasser. Det anbefales at være opmærksom på så vigtigt for enhver bilistparametre:

  • volumen forudbestemmer, hvor mange produkter der passer ind. Her afhænger alt af arten af ​​ture og virksomhedens størrelse. Det er vigtigt at huske, at jo større volumen, jo mere dimensionelle kassen vil være.
  • Dimensioner. Bilens køleskab skal være bærbar og anbringes i bagagerummet på din bil. I butikker finder du modeller af forskellig form og kapacitet. I princippet bør du ikke have problemer med udvælgelsen af ​​det produkt, der er bedst egnet til denne parameter.
  • vægt afhænger af ovenstående to karakteristika såvel som på typen af ​​afkøling. Den letteste er isotermiske poser. Det sværeste er absorptionskølere.
  • Yderligere funktioner, der kan tages i betragtning er tilgængeligheden af ​​et timer, behagelige og holdbare hjul til store modeller, muligheden for at justere forbruget af elektricitet afhængigt af kølekammerets faktiske fylde.

Sammenfatning

Før du vælger dit første bilkøleskab, skal du tænke over de omstændigheder, hvor det bliver brugt.

Vi gav en detaljeret beskrivelse af hver af de typer af bærbare kølekamre. Ud fra dette, og også styret af rejsens varighed, vil du være i stand til at finde den mest egnede model.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

71 − = 66