Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Vurdering af de bedste dampmopper 2017

Rengøring er længe ophørt med at være en smertefuld forpligtelse, som tager et stort stykke fritid. Regelmæssigt er der nye enheder designet til at lette hjemmearbejdet.

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Et sådant instrument var dampmop. De forbedrer ikke kun rengøringen betydeligt, men hjælper også med at opnå større hygiejne: varm damp kan ødelægge alle skadelige mikroorganismer. Konventionelle mopper har kun en sådan virkning i kombination med aggressive kemiske stoffer, der ikke er sikre for mennesker.

Næsten alle producenter af husholdningsapparater kan tilbyde flere modeller, hvilket komplicerer udvælgelsesprocessen. For at bestemme hvilken dampmop er den bedste, lavede vi denne vurdering.

Nominerede vi vurderet på de vigtigste parametre:

- automatisk dampforsyningsmekanisme;
- høj styrke;
- aftagelig vandtank;
- damp

Black + Decker FSMH1621

Dampmoppen har en effekt på 1600 watt, hvilket sikrer høj effektivitet.

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Når den er tændt, opvarmes den på kort tid - 15 sekunder. Separat skal det bemærkes, og vandtanken - 0,35 liter giver dig mulighed for at fjerne et stort nok areal.

Inkluderet er: mikrofibnye to lægter bestemt til skraberen, en dyse med en jerntråd til rengøring af hårde placerer dysen i form af en børste, et rør, som er bøjet (især for damp renere), en dyse til tæpper, en dyse-sprøjte. Producenten tilføjede også en klud til tæpper og vinduer.

pris dampanordning - 8 615 rubler, så købet vil ikke løse et alvorligt slag på budgettet.

Bakterier vil ikke forstyrre dig, hvis du erhverver denne moderne damprensningsmekanisme. Denne model er velegnet til alle gulvbelægninger, herunder laminat. Køberne siger, at det virker effektivt uden at efterlade en skilsmisse.

Mekanismen for dampforsyning er automatisk, så du behøver ikke bruge meget tid på at lære det. Her er en lille video præsentation af denne model:

Black + Decker FSM 16300-QS er udstyret med en slags sikkerhedssystem: Hvis du løfter moppen i lodret stilling, slukker den automatisk.

Tilbagemelding på Black + Decker steam sweeper FSMH1621

Fornøjelser og vægt mop: kun tre med et lille kilogram. Det betyder, at barnet skal klare rengøringen.

Steam Cleaner Clatronic DR 3280

En anden værdig model i vurderingen er Clatronic DR 3280. En kraftig damprens med damptryk op til fire barer fjerner hurtigt de mest vedholdende urenheder. Den automatiske dampforsyning er justerbar efter dine behov. Moppen kan virke tung - omkring fem kilo.

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Brugerne bemærker dog, at det er praktisk i arbejdet, og håndterer dets formål ganske effektivt. Med en overkommelig pris på 4854 rubler ser apparatet mere end attraktivt til køb.

Vandreservoiret indeholder en og en halv liter - dette er nok til at rense et par værelser og et køkken. Separat skal man bemærke længden af ​​dampslangen - seksti centimeter meter. Således giver dampmoppen dig mulighed for på en pålidelig måde at rengøre gulvet selv under sofaen uden stor indsats.

Bemærk venligst: Damprensere af denne type kan bruges ikke kun til rengøring af vægge. De håndter effektivt forurening på vinduer, vægge med vaskbar tapet, møbler.

Kundefeedback på Clatronic DR 3280 damprens

Moppen er fastgjort og sæt lokkemad: en standard rengøringsdyse til gulvet, en punktdyse og en speciel børste. Sættet ser lille ud, men det er nok at rengøre standardlejligheden.

Sort + Drecker FSM1630

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller
Limited Edition fra Black + Drecker, som gør det muligt for hjemmet at skinne med renlighed. Det er designet til ikke kun at håndtere gulvet, men også tæpper, det er en fantastisk måde at spare plads til maskiner og penge - ingen grund til at købe to enheder.

Opvarmningstiden for denne rengøringsmiddel er 15 sekunder. Det vil sige, du bør ikke vente på det at varme op. Du behøver ikke løbe frem og tilbage og kontrollere, om du kan begynde at rengøre.

Ved at købe en dampmop får du fritid, som du selv kan bruge.

Et tip: vask grundigt under gulvet. Dette gøres for at fjerne små snavs og støv, som ellers vil færgen simpelthen blive slået til gulvet og blive gråholdige pletter.

Anmeldelser siger, at moppen håndterer ikke kun tæpper, men også med så lunefuldt materiale som laminat.

Kemisk sammensætning fra producenten kan ikke skade dit barn. Plastik er helt hypoallergen, og dampen indeholder ingen skadelige urenheder.

Praktiske anvendelsesmuligheder - det er det, du kan sige om Black + Drecker steam sweeper FSM1630. Typen af ​​overflade betyder ikke noget, fordi moppen justeres nøjagtigt til dit gulv.

Modellen har en kraftig forstøvning, som du kan rydde op til et stort overfladeareal ad gangen. Hold det i hånden er ret praktisk og godt takket være det ergonomiske håndtag.

Her er en af ​​de rigtige anmeldelser af Black + Drecker FSM1630:

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Desinficerer, renser, polerer overfladen uden unødvendig indsats. Du behøver ikke at bøje for at komme til de stærkeste forurenende stoffer.

Kitfort KT-1002

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Denne model viste sig for nylig i vores butikker og blev straks et hit på salget. Enheden, hvis pris kun er 3.348, vil rense alle rester af snavs i huset.

Helt den samme højeffekt - 1680 W er nyttig i effektiv rengøring.

I processen kan du spare dig selv stærkt - du behøver ikke en stor indsats for at komme ud.

Forsigtig med damp: Det kan nå et maksimalt tryk på 1,5 bar. Prøv ikke at brænde dig selv - dampvarmer op til 98 grader.

Da tankens volumen er 0,45 liter, er det ikke nødvendigt at bære en moppe med en tung vægt omkring huset. Det er let nok, og mængden af ​​liter er nok til at rense hele lejligheden.

En dampmop fjerner snavs uden stor indsats fra din side. Det er designet som en universel damper til enhver form for gulv, men mange købere mener, at det er bedre at vælge en anden model til laminat eller lakeret parket.

Her er en af ​​meningerne om denne model:

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Sort + Drecker FSM 1620

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Black + Drecker FSM 1620 damp sweeper viste sig for at være ekstremt kraftfuld, dens kapacitet er 1600 watt. På grund af dette kan det nemt rense ud til vanskelige steder og forældet snavs. Køberne siger, at denne model med succes klare selv de gamle pletter af fedt i køkkenet.

Lavet af slidstærk plastik, som vil vare lang tid. Påvirker kvaliteten og til en pris på 9.800 rubler. På grund af dets tekniske egenskaber og holdbarhed er prisen dog berettiget.

Reservoiret med vand - 0,46 liter er nok. Næsten halvt liter er nok til at bringe en ideel orden i hele lejligheden. Her er hvad køberne siger:

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Det bør noteres særskilt fleksibiliteten af ​​slangen. Det er i stand til at bøje 90 grader, så du behøver ikke at bøje for at komme under sofaen eller kantstenen.

En god bonus er et justerbart håndtag - du skal bare justere moppen til din højde og rengøring vil ikke medføre ulejlighed.

Damp eller med sprinkler?

Sandsynligvis vil ingen nægte at vaske kønsene er en af ​​de mest ubehagelige husholdningsgaver. Det er nødvendigt at bære en tung spand, regelmæssigt ændre vandet, vride en klud eller klemme moppen. Derudover vaskes ikke alle steder med en moppe - du skal gøre ekstra indsats, vippe og gnide den med dine hænder.

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Moderne teknologier letter denne proces. Men hvilken slags mop til sidst vælger: damp eller med sprinkler?

På trods af at begge er visuelt ens, er der betydelige forskelle i arbejdsteknologien.

Mops med sprinkler drys regelmæssigt gulvet med vand og rengøringsmiddel, hældes i en specialtank. Dette fjerner behovet for konstant at bekymre sig om renheden af ​​vandet i spanden. På den samlede hastighed af processen påvirker tilstedeværelsen af ​​en mop med en sprinkler imidlertid ikke på hvilken damp.

Dampmops arbejde forskelligt. Vandet hældes i beholderen opvarmes til en høj temperatur, og gulvet oversvømmes med varm damp. En kraftig damppåvirkning fra de fleste moderne damp fejer selv fast snavs fra gulvet. Du går bare forsigtigt på moppen.

Derudover er denne metode meget hygiejnisk - varm damp dræber de fleste skadelige bakterier. Og manglen på behovet for at bruge vaskemidler hjælper i sidste ende til hurtigt at genoprette omkostningerne ved en dampmop.

Er det værd at købe dampmop?

På trods af den høje pris for en vaskeanordning, siger anmeldelser af tilfredse købere, at køb af dampmop retfærdiggør sig selv.

Steam Mop Rating: Top 5 Modeller

Du sparer ikke kun husholdningskemikalier, men reducerer også tiden for rengøring betydeligt. En god dampmop, for eksempel en af ​​dem, der er anført i vores rating, er i stand til at vaske et gulv fire gange hurtigere end sin mindre teknologisk avancerede modstykke.

Hertil kommer, at rengøring kun med damp reducerer mængden af ​​skadelige stoffer i dit hjem.

Vi anbefaler ikke at spare på din komfort - med en dampmop rengøring bliver meget hurtigere og mere behagelig.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

44 − = 35