Kødkværn til hjemmet: Hvilken er bedre at købe?

Hvordan vælger du en kvalitet kødkværn - Tips til købere

Hvis spørgsmålet: "Spiser tabletter fra sult?", Svarer du selvfølgelig: "Cutlets", så uden kødkværn og moderne, god kvalitet og med store muligheder, kan du ikke gøre det. Nogle på den gamle måde fortsætter med at bruge manuelle kødkværne, men det er uproduktivt, da det tager tid og kræfter.

De fleste husmødre drømmer om at holde deres lektier til et minimum, og det er dem, der i dag vil fortælle os, hvordan man vælger en elektrisk kødkværn til huset, så der kan bruges mere tid på andre mere interessante ting.

Cooking stuffing: muligheder for enheder

For at male et stykke kød kan du bruge flere forskellige enheder:

 • blender. Maksimalslibeprodukter, det endelige produkt ligner konsistensen af ​​pate.
 • En fødevareprocessor med kødkværn af slagtype. Den mest hyppige mulighed i kombinationen, faktisk - den samme blender, her bliver kødet klippet med knive
 • Food Processor med Skruet Kødkværn. Det giver dig mulighed for at få hakket kød af den sædvanlige art, men strømmen i de fleste modeller er relativt lav, fordi der er en motor til alle vedhæftede filer.
 • Kødkværn som en separat enhed. Forskellige muligheder for både ydeevne og design, ergonomi, komfort arbejde.

Når man vælger en elektrisk kødkværn, er det vigtigt at forstå, at nogen af ​​dem vil hjælpe med at få stuffing, men hvad præcis det vil være, og hvilken enhed vil opfylde alle dine krav - her er det værd at evaluere omhyggeligt i betragtning af mange egenskaber.

Hvad skal man overveje for at købet skal lykkes?

Kraft og ydeevne

De vigtigste tekniske indikatorer ved valg af elektrisk apparat, fordi det afhænger af deres tid og kvalitet.

Kødkværn til hjemmet: Hvilken er bedre at købe?

På samme magt kan forskellige modeller have forskellige kapaciteter, som bestemmes af andre egenskaber af aggregaterne, for eksempel skærekvaliteter af knivens kanter.

vigtigt: Skelne mellem nominel effekt og maksimum. Nominelt gives af enheden under behageligt, roligt arbejde, maksimumet viser enhedens begrænsningsmuligheder, dets evne til at arbejde ved blokering. Som regel angiver emballagefabrikanter maksimumsværdien.

Evaluer funktionerne i kødkværn af forskellige kapaciteter:

Strømforbrug op til 800 W 900-1400 W fra 1,5 kW
funktionalitet Minimal - bare slibekød Afhængigt af dysernes konfiguration - gnidning, skæring, andre Afhængigt af konfigurationen af ​​yderligere vedhæftede filer
produktivitet Ikke over 1 kg pr. Minut Ca. 1,5 kg / minut Mere end 2 kg pr. Minut
muligheder Kan ikke klare hårdt og sint kød Skærer kød med folie Smid let råmaterialer af enhver stivhed, herunder brusk
Strømforbrug fattige gennemsnit høj
støj Roligt nok arbejde Mere støjende Højt niveau
Dimensioner Små (omtrentlige størrelser fra 30-16-34 centimeter) Noget mere (ca. 2-5 centimeter i hver dimension) Stor nok (for eksempel har Moulinex ME 6571 dimensioner i størrelsesordenen 40-24-48)

Hvad angår prisen, så koster kraftige modeller mere, så det er værd at indse dit behov for denne særlige enhed. Strømforbruget af elektriske kødkværne bør ikke skelnes: kraftige bruger mere energi, men de udfører en vis mængde arbejde hurtigere.

Funktioner af de vigtigste strukturelle detaljer

Hvor godt den elektriske version af kødkværnen vil fungere afhænger af hovedkomponenterne: skruer, perforerede skiver, knive. Til alle kontaktoplysninger af den elektriske kødkværn stilles der store krav til kvaliteten af ​​produktionen og det anvendte materiale - dets styrke og miljøvenlighed.

skrue

Kødkværn til hjemmet: Hvilken er bedre at købe?

Hans job er at servere mad i arbejdsområdet, det vil sige at indstille drejningsmomentet, knive er fastgjort til det.

I multifunktionelle modeller, der anvendes til slibning, ikke kun kød, kan der leveres to skruer: Foruden stålet er et stykke også plastik.


Perforerede plader

Mellem sig selv adskiller sig i hullernes diameter - normalt leveres i leveringen 2-3 sådanne dele.

Kødkværn til hjemmet: Hvilken er bedre at købe?

Med små huller bruges traditionelt til babymad, pates, med store - til hakket kød på hakket koteletter. Når du vælger en model, estimerer tykkelsen af ​​de disker, der tilbydes, fordi de skal modstå en vis belastning, så de ikke kan være for tynde.

knive

Kødkværn til hjemmet: Hvilken er bedre at købe?

Skal være lavet af højstyrke smedet rustfrit stål. Der er normalt og selvskærende.

Der er forslag med et andet antal skærekanter: i de fleste tilfælde er der fire, men der er også tobladede kanter. Ved kanterne er der almindelig og sabellignende. Der er også dobbeltside design, for hvilke det ikke er vigtigt, hvilken side de vender mod den perforerede disk.

Det er vigtigt at: Knive fra forskellige producenter kan afvige i siddehullet, så hvis du planlægger at købe dem separat, er det vigtigt at overveje.

Skuffe og skubbe

Disse dele kræver ikke særlig styrke, de skal først og fremmest være ergonomiske. Pushers findes kun plastik og bakker:

 • metal - pålidelig, godt vaske, ikke interagere med produkter.
 • plast - Lys, billig, men kan opleve farven fra nogle produkter og til sidst - revne.

Af sikkerhedshensyn er nakkens hals smal og lang nok, så den ikke kan presses for hånden ved et uheld eller bevidst.

Yderligere vedhæftede filer

I modsætning til mekaniske enheder kan elektriske kødkværnere ikke kun male kød, men også udføre forskellige handlinger med både dette produkt og mange andre.

Til dette ekstra arbejde anvendes specielle dyser, hvoraf de mest almindelige er:

 • Til fremstilling af pølser. Har et konisk udseende og giver mulighed for at fylde påfyldningspapir.
 • Kebbi. Denne originale skål er længe blevet vedtaget i vores land. Se sådanne emner hule pølser fra hakket kød, som kan fyldes med fyld efter ønske.
 • Til gnidning. Afhængig af størrelsen af ​​hullerne i de tilvejebragte graters er det muligt at opnå en anden grad af slibning af produkterne.
 • Klemme saft.
 • Fremstilling af dejprodukter: makaroni, kiks stykker mv
 • shredder. Hvis du ikke har en speciel slicer (mere simpelthen kaldet slicer) - dette er en god mulighed for sandwicher, lave dagligvarer, dekorere retter. Ud over at opnå tynde flade plader er der dyser til at skære faste frugter / grøntsager i cirkler.
 • Skæring i terninger. Med en sådan dyse vil salater blive knust næsten af ​​sig selv.
 • Skæring med små sten. Sådan tilberedes pommes frites.
 • Formering af koteletter. En sådan modelleringsdyse distribuerer ikke kun forkornet i lige store dele, men producerer også helt identiske, smukke og pænt dannede halvfabrikata.

Når du vælger en model, skal du vurdere hvilke funktioner du skal bruge, fordi hver ekstra færdighed er et plus til prisen, og det er urimeligt at betale for uudnyttede muligheder.

Dimensioner og vægt

Kødkværn til hjemmet: Hvilken er bedre at købe?

Ikke hvert køkken giver dig mulighed for at tildele plads til stationær placering af husholdningsapparater.

I dette tilfælde vil man på den ene side have enheden til at veje lidt, så den let kan omarrangeres, og på den anden side for at dens masse er solid, så vil den være stabil med minimal vibration, selv ved høje hastigheder.

Hvis vægten af ​​enheden er vigtig for dig, overvej at metalhuset er tungere end plastikhuset.

Et vigtigt punkt er den højde, hvor udløbet er placeret. Når alt kommer til alt, hvis du arbejder med en kraftig kødkværn, samtidig med at du for eksempel behandler 2 kg kød, skal de alle passe i en pande til opsamling af hakket kød.

Minimumværdien af ​​denne parameter i modeller af forskellige producenter er lig med 10 centimeter, og den maksimale værdi for kraftfulde modeller er 17 centimeter.

Yderligere egenskaber

 • reverse. Ved at dreje sneglen i den modsatte retning kan du returnere de senne områder af kød, som kødmiskeren ikke kan klare. For kraftige enheder er tilstedeværelsen af ​​et omvendt irrelevant.
 • Støjniveau. Nogle kraftfulde enheder lyder måske højt, men de virker bare et par minutter, så der er ikke noget stort problem, efter vores mening.
 • Antal hastighedsindstillinger. Få hastigheder hjælper dig med at arbejde mere komfortabelt med forskellige typer produkter. Ved lav hastighed kødslibemaskiner arbejder økonomisk og er mindre støjende.
 • Farve og kropsdesign. Hvis du planlægger at holde udstyret i sikte, skal du beslutte, om kroppen skal være plast (hvid eller farvet) eller metallisk (blank eller mat) afhængigt af stilen på dit køkken. Men vi mener, at dette ikke er det vigtigste spørgsmål ved valg af elektrisk kødkværn.

producenter

En vigtig faktor, fordi kendte mærker - dette er en sikker garanti for kvalitet og pålidelighed af teknologi, uanset hvilke egenskaber den har, og hvor meget det koster.

Anbefalede producenter, kødkværne, som fortjener alt ros, omfatter Kenwood, Bosch, Moulinex, Philips, Panasonic, Tefal, Braun.

Kødkværn til hjemmet: Hvilken er bedre at købe?

Der er en stor gruppe af virksomheder, der producerer værdige produkter lidt lavere klasse, mens prisen er mere overkommelig, og perioden med problemfri drift er også lang. Disse omfatter: Zelmer, Unit, Supra, Marta, Mystery, Vitek.

Du kan overveje, at billig udstyr fra kun de virksomheder, der dukkede op på vores marked, vil retfærdiggøre dit erhverv til den sidste penny, du har betalt. For at være sikker på dette skal du vurdere det for de punkter, vi har beskrevet ovenfor.

I betragtning af at de mest populære kødkværn er mellemkraft (og dermed det gennemsnitlige prisklasse), har vi lavet en ærlig vurdering af kødkværne - det vil hjælpe med at bestemme de bedste modeller blandt de tilgængelige tilbud.

Sikkerhedsproblemer

Kødkværn, selvom husstanden, men stadig et elektrisk apparat, mens du arbejder med høje hastigheder. Derfor bør spørgsmålet om sikkerheden ved dets anvendelse løses uden forbehold.

Gode ​​modeller omfatter:

 • Blokering af motoren på grund af det faktum, at når det overophedes, springer sikkerhedsbøsningen og stopper akselens rotation. Ulempen ved denne metode er, at reservebøsningen i sættet sjældent er tilvejebragt.
 • Afbrydelse af kredsløbet ved at slukke sikringen.

For at småbørn eller endog voksne ikke ved et uheld skal inkludere en sådan kødkværn, skal der være en låseknap - kun ved at låse enheden op med den, du kan begynde at arbejde.

Yderligere tip fra fagfolk

Kødkværn til hjemmet: Hvilken er bedre at købe?

 1. 1. Dem, der har en funktionel fødevareprocessor, kan du ikke være interesseret i yderligere vedhæftede filer, når du køber en kødkværn.
 2. 2. Sørg for, at strukturen er sikker: Kontroller tilstedeværelsen af ​​låseknappen, angiv, hvordan rejsen opstår i nødsituationer.
 3. 3. Find ud af om du kan rense dele i opvaskemaskinen.
 4. 4. Vedhængende vedhæftninger til benene er allerede blevet traditionelle, men for at kontrollere deres tilstedeværelse vil det ikke skade.
 5. 5. Hvis designet har plastdele i kontakt med produkter, er det vigtigt at vide, hvilken plastik der blev brugt - det skal kun være mad.
 6. 6. Hvis du synes, at teknikkens udseende er vigtig, skal du huske at plastikposer til sidst er dækket af ridser og mikrokasser, og på det polerede metal er fingeraftryk og vandstrålinger synlige.
 7. 7. På forhånd bestemme det sted, hvor mineren vil blive installeret (eller hvor det bliver periodisk taget fra skabet). Afhængig af stikkontakternes placering skal du angive den nødvendige længde af ledningen - brugen af ​​forlængerledninger er ikke helt sikker.
 8. 8. Se, hvis bakken er udstyret med et låg - dette er en sjælden, men meget nyttig løsning.
 9. 9. Find ud af om der er et særligt sted til opbevaring af dyserne og netledningen.

Vi håber, at vores gennemgang vil hjælpe dig med at vælge mellem et stort antal kødmindere, nøjagtigt den enhed, som du simpelthen og komfortabelt vil arbejde på, og bruge mindst tid på disse kulinariske operationer.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

91 − = 82