Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Top-5 elektriske kødkværne til hjemmet

Moderne køkkenapparater kan betydeligt lette madlavningen. Højteknologiske enheder er designet til at tage den hårdeste del af arbejdet i køkkenet: skæring, slibning og så videre.

Det er usandsynligt, at der vil være en værtinden, som vil sige, at vridning af kød eller fisk i hakket kød giver hende fornøjelse. Derfor er brugen af ​​elektriske kødslibemaskiner meget populær, hvilket letter og fremskynder processen.

Men deres sortiment i butikkerne er meget bredt, og det er ikke så nemt at vælge et kvalitetsprodukt. Hvis du spekulerer på, hvilken slags elektrisk kødkværn der er bedre til et hus i prisklassen fra 2500 til 5000 rubler - vores rating er nøjagtigt for dig!

Ved at vælge de bedste modeller anvendte vi følgende parametre:

  • magt;
  • Kundeanmeldelser;
  • Tilgængelighed af yderligere funktioner;
  • Korrespondance til prisklasse.

SUPRA MGS-1402T

Bedømmelsen åbnes af en lille, men kraftig elektrisk kødkværn, der er værd at tre tusinde rubler. Dens maksimum effekt i 1400 W giver mulighed for at behandle op til et og et halvt kilo kød pr. minut.

Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Den elektriske kødkværn er udstyret med et system reverse. Denne mulighed gør det muligt at dreje skruen i den modsatte retning, hvilket er yderst nyttigt ved slibning af kød med vener. Hvis de drejer rundt om skruen, kan du rengøre det uden at afmontere hele kværnen, hvilket vil fremskynde processen meget.

Maksimal kontinuerlig driftstid - Ti minutter. Dette er nok til at behandle op til femten kilo produkter. De, der er begejstret for bevarelse om sommeren, vil helt sikkert sætte pris på en sådan assistent.

Behageligt overraskende og et sæt lokkemad: det er nok til alle retter. Pakken indeholder:

  • To perforerede dyser til fyldning med huller af større og mindre diameter;
  • Mundstykker til faste produkter;
  • Dyse til makulering af kål.

En lille minus det er muligt at overveje manglen på en pølse dyse. Men hvis du ikke er glad for hjemmelavet pølseproduktion, er du usandsynligt, at du vil forstyrre det.

Mineren er lavet af hygiejnisk plastik med metalbehandlingselementer. Gummierede fødder forhindrer enheden i at glide på bordet.

Hvis det ønskes Du kan vaske det i opvaskemaskinen. Her er en anmeldelse af en af ​​ejerne af denne model:

Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Sammenfattende kan vi med sikkerhed sige at for deres penge er modellen mere end værdig - de fleste købere kunne ikke nævne nogen mangel.

Marta MT-2084

Denne søde lille kødkværn har en anstændig strømreserve - 2000 W. På et minut kan du nemt male op til 2 kg kød eller andre produkter.

Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Fornøjelser fra producenten overbelastningsbeskyttelsesmulighed. Hvis den elektriske kødkværn begynder at varme op, vil den bare slukke. Forholdet forhindrer det elektriske apparat i at brænde ud under for store belastninger. Udstyret med en model og omvendt system, som vil hjælpe dig med hurtigt at fjerne venerne og hårde stykker kød, der ramte skruen.

Den maksimale kontinuerlige driftstid er halvdelen af ​​den foregående model - kun fem minutter. Men hjemme er det nok.

Mange brugere bemærker kølemølleens ekstremt rolige drift. Det virker virkelig næsten lydløst, så selvom du vil lave koteletter om natten, så vil du ikke forstyrre nogen.

Inkluderet i pakken Kødslibemaskiner omfatter to plader med en perforeringsdiameter på fem og syv millimeter og en dyserør.

Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Hvis det er nødvendigt, kan du nemt vaske plastkværnen i opvaskemaskinen.

MYSTERY MGM-3000

Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Først og fremmest skiller denne model sig med en maksimal effekt på 3000 watt. Med en reduceret hastighed er det i stand til at bryde noget kød uden vanskeligheder.

Så hvis du skal male omkring to og et halvt kilo kød pr. Minut - dette er helt sikkert din mulighed. Med sådanne kapaciteter kan man ikke undgå at beskytte mekanismen mod overbelastning. Selvfølgelig er der i denne model givet.

Da modellen ikke er den billigste (4680 rubler) i det, er det selvfølgelig forudsat omvendt system. Den maksimale løbetid uden pause er også overraskende, men det er allerede fint - i femten minutter. Måske vil det nok være nok til at lave en kødkød til en lille banket.

Pleases og en række forskellige lokkemad: 3 typer perforeret skive til hakket kød. Og en uventet løsning til den russiske producent er en dyse til kebbe, traditionelle arabiske pølser fra hakket kød.

Materiale af kødkværn - En stærk plastik, som ikke er umiddelbart forskellig fra metallet. Der er en væsentlig minus for dem der er vant til stille teknologi: det maksimale lydniveau er 78 dB.

Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Generelt er dette produkt en ideel mulighed for dem, der foretrækker kompaktitet.

Bosch MFW 45020

Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Det ville være mærkeligt i listen over elektriske apparater til køkkenet uden mærket Bosch. MFW 45020 er anerkendt af de fleste brugere af elektriske kødkværne som en af ​​de bedste.

Med en maksimal effekt på 1600 watt genbruges det med succes op til 3 kg kød pr. minut. Enig, denne enhed vil betydeligt fremskynde dit arbejde i køkkenet.

Fornøjelser og omvendt system: mange købere bemærker, at det er meget bekvemt og giver bogstaveligt talt et øjeblik at rengøre skruen i tilfælde af at komme på veiner og faste stykker kød.

Men systemet til beskyttelse mod overophedning af en eller anden grund i modellen er ikke bygget. Tilsyneladende antages det, at en person, der købte en elektrisk kødkværn til fem tusind rubler en person, vil behandle hende med omhu.

Tilbehørene er ganske usædvanlige. Dette omfatter en perforeret dyse til slibning af kød i hakket kød, en kebbe dyse og lidt hvor dysen er fundet at lave pølser. Derudover indeholder kittet to knive - til små og grove slibning. En sjælden fremsyn for producenter af kødkværn af dette prisklasse.

Det overvældende flertal af købere bemærker dette i deres anmeldelser:

Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Kødkværnens krop er lavet af tilstrækkelig holdbar plastik, den indre fyldning er lavet af stærkt sterilt stål. Vurderingerne siger, at strukturens soliditet skaber tillid - det er ret svært at bryde en sådan kødkværn.

Gummierede fødder Undgå at glide af kødkværnen over overfladen.

En behagelig bonus for dem der gerne optimerer pladsen i køkkenet: I kødkværnen er der bygget i opbevaringsrummet til vedhæftede dele i form af et lille blyantshus. Dette hjælper med at forhindre problemet med feberisk søgning efter den ønskede vedhæftning, hvis du hurtigt skal forberede middag eller møde gæster.

Men denne mulighed har bagsiden af ​​mønten: Den samme blyant tjener som kødklemmer, og dens form er ikke særlig velegnet til dette.

Af de oplagte fordele - et bekvemt håndtag til at transportere kødkværn. En ubrugelig løsning som helhed viser, hvor ansvarlig producenten henvendte sig til at udvikle denne model.

UNIT UGR 458

Vores elmølle fra UNIT lukker vores rating. I sin bemærkelsesværdige model tiltrækker straks opmærksomhed - der er praktisk taget ingen plastikdele, bortset fra knapperne, gummierede ben og karmens ramme.

Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Sådan monolitisk ser imponerende ud, men på grund af det store antal metaldele vaske det i en opvaskemaskine anbefales stadig ikke.

Nominel effekt er 700 watt og maksimum er 1.500. Motoren er pålideligt beskyttet mod overophedning og overbelastning, og det omvendte system gør det muligt at rengøre skruen til enhver tid.

Sortimentet af vedhæftede filer er også det maksimale: to perforerede skiver, tre dyser, graters, special shredder tilbehør, praktiske specielle vedhæftede filer til kebbe og pølser. Måske kan denne kødkværn klare alle retter.

Fuldt hakket kød: Top 5 elektriske kødkværne til hjemmet

Derudover virker det stille nok, hvilket uden tvivl gør det endnu mere attraktivt i købernes øjne.

Dette konkluderer vores gennemgang. Så snart interessante modeller synes at være bedre end dem, der er nævnt ovenfor, vil vi nødvendigvis opdatere denne rating. Vi håber, at vi hjalp dig med at finde den perfekte assistent til at forberede de mest lækre fyldstoffer.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 2 =