7 bedste støvsugere med cyklonfilter

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

I lang tid er rengøring ikke forbundet med en lang og kompliceret proces: Moderne husholdningsapparater kan betydeligt lindre denne ubehagelige besættelse. Men meget afhænger af hvor godt du vælger det. Der skal lægges særlig vægt på støvsugere, hvor renheden af ​​den mest uhygiejniske del af huset - gulvet - afhænger af.

Specielt for dig har vi lavet sammen Vurdering af de bedste støvsugere med et cyklonfilter, der oftest blev købt i 2017.

Modeller op til 10 000 rubler

Hvis du mener, at det er umuligt at købe en anstændig model for en støvsuger til en relativt lille sum penge, vil vi forsøge at bevise, at dette ikke er tilfældet. I vores vurdering blev der valgt tre støvsugere med et cyklonfilter, som på trods af den lave pris viste deres høj kvalitet til kunderne.

LG VK75W01H

Åbner vores rating - kraftfuld støvsuger fra LG. Effektvurderingen på 380 watt giver en utrolig stærk luftmængde, der pålideligt støtter ikke kun støv, men også små snavs.

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

Rengøringsindstilling: kun tør. Men en række børster kan effektivt klare rengøring af både gulve og tekstilelementer i interiøret.

Udstyret med effektive HEPA udgangsfiltre indeholder støvopsamleren en halv liter affald.

Samtidig ser modellen ud til at være ret kompakt og vejer kun fem kilo, hvilket gør det muligt for børn og ældre nemt at klare det.

Støjniveauet betragtes som gennemsnitligt - 83 decibel. Men i sammenligning med mange analoger i dette prissegment kan støvsugeren sikkert tilskrives det stille arbejde.

Det teleskopiske sugeslange forenkler rensningen af ​​vanskelige steder. Ud over standard dysen indeholder sættet en slidset og lille børster samt en tuft-børste.

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

Blandt manglerne bemærker brugerne det filteret klæber hurtigt nok. Imidlertid har fabrikanten forudset denne nyanse: det er let at skylle og tørre hurtigt.

Philips FC 8474

Rekordet for popularitet i sit segment - model fra Philips.

tak teknologi PowerCyclone 4, Støvsugeren renser på nogen måde overflader - fra hårde gulve til sofaer.

HEPA-filteret forhindrer indtræk af støv og små snavs i luften, hvilket positivt påvirker renheden af ​​luften og øger perioden mellem rengøring.

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

Sugekraft er 350 watt. Dette er mere end nok til at rengøre i hele lejligheden: fra køkkenet til soveværelset.

Det røde kasse med et filter af mørkt gennemsigtig plastik ser meget stilfuldt ud, så selv om der ikke er behov for at skjule støvsugeren, vil det ikke være et stort problem. Støvsamlerens kapacitet er en og en halv liter, som er mere end de fleste støvsugere med poser.

Lydstyrkeniveau Det samme som i den foregående model - gennemsnittet, 83 decibel.

Sætet af lokkemad er også ret standard: turbo børste, standard dyse, sprække og små børster.

Her er en af ​​de rigtige anmeldelser om Philips FC 8474:

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

Generelt er støvsugerens særlige funktionalitet ikke anderledes, men for pengene er modellen mere end værdig.

KARCHER VC 3 Premium

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

Vinderen i dette segment - stilfuld hvid støvsuger fra KARCHER. Denne model har et stort antal positive anmeldelser og kan derfor findes i mange onlinebutikker. Så hvad er det så kendetegnet ved?

Prisen er 7290 rubler. Som med alle støvsugere med et cyklonfilter, er rengøring kun mulig tør. dog sugekraft på 250 watt gør det tilstrækkeligt høj kvalitet, så grundig vask vil ikke blive påkrævet bagefter. Velegnet til både hårde og gulvtæpper.

Fornøjelser og Støvposen rummer 900 milliliter. Derfor behøver den ikke at blive rystet ofte, hvilket uden tvivl sparer tid.

Modellen kan betragtes som moderat stille: lydniveauet er kun 76 dB.

Længden af ​​sugeslangen er en og en halv meter, og ledningerne er seks. I kombination med et teleskoprør giver dette en rensningsradius på op til ni meter. Det er praktisk til store værelser med et lille antal afsætningsmuligheder.

Støvsugeren er udstyret med et output HEPA filter, som er let at skylle om nødvendigt. Dette forhindrer støv i at komme tilbage i luften og gør rengøringen mere effektiv.

Af minerne kan noteres ingen strømregulator: fans, der bruger en støvsuger til at rense gardinerne, bliver nødt til at opgive denne ide. Men plusserne omfatter kvalitetsmontering og holdbarhed af modellen: mange anmeldelser påpeger, at støvsugeren også i det femte år efter køb fungerer lige så godt som den nye.

Sætet indeholder tre børster: standard, slidset og til møbler. En sådan universalitet vil uden tvivl lette rengøringsprocessen.

Sørg for at læse denne informative anmeldelse fra en af ​​ejerne af KARCHER VC 3 Premium:

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

At dømme efter forholdet mellem kvalitet, pålidelighed og pris, denne model kan absolut anbefales til køb.

Modeller op til 20 000 rubler

Hvis du vil købe en renere med højere teknologiske egenskaber, skal du være opmærksom på det næste prissegment.

Deres omkostninger ødelægger heller ikke dig, men nogle modeller kan virke interessante nok. Specielt for dig valgte vi tre pålidelige støvsugere op til 20 000 rubler.

Bosch BGS 62530

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

Denne støvsuger fra firmaet Bosch - Fremragende model til dem, der kan lide hurtig og høj kvalitet rengøring. Dens højeffekt, 550 watt, betragtes som en rekord blandt aggregaterne af dette prissegment.

Special børste sæt giver dig mulighed for at fjerne støv og små snavs fra enhver form for gulvbelægning, herunder tæppe.

Modellen kan godt betragtes som en af ​​de bedste støvsugere uden en taske på grund af sin gode rummelighed. Tanken indeholder op til tre liter støv og snavs.

Power regulator, placeret på kroppen, vil hjælpe dig med at vælge den bedste høstemodus og ikke forkæle det tynde tæppe.

HEPA filter pålideligt forhindrer udslip af støvpartikler i luften. Støjniveauet betragtes som ret lavt - kun 76 decibel.

Pakken indeholder flere vedhæftede filer: standard til gulve og tæpper, sprængbørster, specielle dyser til polstrede møbler og parket. De kan opbevares i et specielt rum, som sikrer nøjagtighed og eliminerer behovet for at søge efter et sted at sætte.

Rengøringsradiusen er elleve meter, helt nok til et standardværelse.

Ifølge vurderingerne er modellen karakteriseret ved høj pålidelighed og bekvemmelighed i drift.

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

Philips FC 8766

En anden interessant model i vores rating - Philips FC 8766. Prisen for den kan kaldes lav - i gennemsnit, omkring ti og en halv tusind rubler.

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

Med en maksimal sugekraft på 370 watt fjerner støvsugeren omhyggeligt støv og enhver lille snavs. Strømmen kan dog justeres med en særlig omskifter på kroppen.

Tankens kapacitet til støv og snavs er to liter. Ligesom alle modeller med et cyklonfilter, Støvsugeren er udstyret med en anordning til yderligere filtrering, forhindre små støvpartikler i at komme ind i luften.

Effektniveauet er normalt - 80 decibel. Mange brugere af denne støvsuger bemærker, at det virker mere støjsvagt end forventet - dette er et klart plus.

I spørgsmålet om pensler skelte producenterne sig: Udover tre standardbørster indeholder den to specielle dyser Super Parket til parket og AeroSeal til tæpper og tæpper. Der er en specialtank til opbevaring.

På trods af kapaciteten og det store rum til affald er støvsugeren let nok og kompakt 5,5 kg.

Pleases og dets design. Elegant sort sag med en lilla regulator ser meget stilfuldt ud og passer godt til ethvert interiør.

Opbevaring letter og vertikal parkeringsmulighed - Støvsugeren kan let anbringes i et uhyggeligt hjørne.

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

Vi anbefaler denne model til at købe for sin kraft og gode funktionalitet, forsynet med et sæt tilbehør.

LG V-C83101UHAQ

Kompakt støvsuger fra LG - den dyreste model i vores rating til en pris på 14 000 rubler.

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

På trods af en ret lille sammenlignet med analoger reservoir - 1,2 liter, Brugerne bemærker, at det er ret rummeligt. Støvsamler er nok til to eller tre rengøring af lejligheden.

Cyklonfilteret ved udløbet er beskyttet af specielle filtertilbehør HEPA13, der fuldstændigt eliminerer indtræk af støv tilbage i luften.

Strøm 380 watt tilstrækkelig til rengøring af ikke-industrielle lokaler: køkken, stue, badeværelse og så videre.

Separat er det nødvendigt at notere et komplet sæt: standard børster gulvtæppe, slidset, til polstrede møbler og ekstra mini-turbo børste og støv dyse. Et sådant sæt hjælper dig med at sætte tingene i orden, ikke kun på gulvet, men også på møbler. Det teleskopiske sugeslange vil lette rengøringen af ​​vanskelige steder.

Af manglerne oplyser køberne ikke for stærk plastik: Støvsugeren kan revne, hvis den falder fra en højde. Det er rigtigt ikke helt klart, hvordan dette kan ske, men det er bedre at tage højde for denne nuance.

7 bedste støvsugere med cyklonfilter

Vægten er ret stor sammenlignet med analoger - så meget som seks kilo. Det giver imidlertid en god stabilitet til støvsugeren både lodret og vandret.

Som du kan se, er det ikke svært at vælge en anstændig model af en støvsuger i et prissegment. Det er nok at analysere tilbudene og vælge de bedste muligheder.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 6 = 10