Zomerhuisjes: variëteiten en installatietechnieken (55 foto’s)

De hutten zijn een veelzijdige tool die wordt gebruikt om een ​​breed scala aan problemen op te lossen. Ze zijn vooral populair bij bewoners van de zomer. In de hutten is het handig om verschillende inventaris en dingen op te slaan, ze zijn onmisbaar bij het bouwen van een landhuis.

Zomer cabines
Zomer cabines

Zomerhuisjes, beige

Zomer cabines van een bar

Zomerhuisjes met tegels

Zomer cabines

Zomerhuisjes voor zomerresidentie

Zomerhuisjes hutten

Zomerhutten van planken

In de hutten met boerderijen kunt u comfortabel ontspannen tijdens de pauze van het werk op de site. Ze kunnen zelfs een overnachting in de lente en zomer organiseren. In het koude seizoen kunt u de kachel gebruiken. Door zijn kleine en compacte afmetingen warmt de kamer snel op en zijn er geen apparaten van hoog niveau nodig.

1
Zomer cabines
Zomer cabines

Zomerhuisjes met drovnitsey

Zomerhuisjes van eik

Zomerhuisjes met douche

Twee verdiepingen hutten voor zomerresidentie

Zomerhuisjes met fundering

Rassen van hutten voor huisjes

Bij het kiezen van een zomerresidentie dient u de aanduiding van het gebouw te volgen. Tegenwoordig bieden fabrikanten een uitgebreide selectie hutten voor elke behoefte.

Bescherm gebouwen

Dit type constructie van tijdelijke huisvesting is het eenvoudigst en meest economisch. Deze structuur wordt zonder verstijvingen geplaatst en is dus niet bestand tegen sterke windstoten. Als dakbedekkingsmateriaal is een metaallaag.

Zomer cabines

Zomerhuisjes, blauw

Zomerhuisjes

Zomerhuis met veranda

Zomerhuisjes klein

Geprefabriceerde loodsen

Dit type structuur is sterk, maar moet worden gedemonteerd bij het begin van de winter. Heeft verstijvers. De structuur gaat gemakkelijk om met de grillen van de natuur. Zomer-verwarmde hutten van deze soort kunnen op elk moment van het jaar worden gebruikt. Voor de montage gebruiken we een bar, metalen profielen. Ze zijn geïsoleerd met minerale wol en een speciale film kan worden gebruikt voor waterdichtingsdoeleinden.

Zomer cabines

Zomerhuisjes met een zolder

Zomerresidentie van massief hout

Zomer mobiele accommodatie

Zomerhuisjes Art Nouveau

Zomerhuisjes zijn klein

Zomer cabines uitgerust

Zomer cabines van een bar

Ze zijn gemaakt op basis van massale houtblokken. Zo'n houten object is meer kapitaal. Dergelijke gebouwen vervullen een groot aantal functies. Ze kunnen verschillende gereedschappen opslaan, u kunt een kelder, garage, tijdelijke huisvesting, bad, enz. Regelen. Ook kun je een veranda aan zo'n huisje bevestigen. Een dacha-schuurtje met een veranda past perfect in het ontwerp van een zomerresidentie.

Zomer cabines

Zomerhuisjes voor accommodatie

Zomerhuisjes een verdieping

Zomerhuisjes met grote ramen

Zomerhuis in de tuin

Zomerhuis met een zadeldak

Zomerhuisjes van pine

Bungalow container

Omdat de wanden van een dergelijke hut uit meerdere lagen bestaan, wordt het samenstellen van dergelijke structuren uitgevoerd met behulp van een metalen kanaal. De hutten zijn betrouwbaar en kunnen lange tijd warmte vasthouden. Indien nodig kan het gebouw worden gedemonteerd, het kan van de ene plaats naar de andere worden verplaatst.

Zomer cabines

Zomerhuis met een serre

Zomerhuisjes met toilet

Landhuis installatie

Zomer cabines geïsoleerd

Zomerhutten vanaf de voering

Zomerhuisjes met veranda

Plannen van de bouw van een houten hutten, je moet een groot aantal belangrijke factoren aannemen:

  • Een gemakkelijke toegang tot het gebouw moet worden georganiseerd.
  • Om materiaal van hoge kwaliteit te gebruiken, zal de levensduur van het gebouw aanzienlijk toenemen.
  • Als de hutten zijn gemaakt van hout, moet u niet vergeten om het antisepticum te behandelen.
Zomer cabines

De locatiekeuze is niet verplicht. Het belangrijkste is dat het gebouw de doorgang niet rommelig maakt en werd verwijderd uit het huis voor brandveiligheidsdoeleinden. De basis is geen vereiste. In de regel kun je een gebouw zonder bouwen.

Zomer cabines

Onlangs is de vraag naar tweekamerwoningen met toilet en douche groot. Zo'n structuur, indien nodig, kan veilig worden gebruikt als een volwaardige behuizing.

Twee-kamer-complex zijn twee perfect verlichte en uitgeruste kamers. Beide ruimtes kunnen op zichzelf worden gebruikt. Een kan bijvoorbeeld een woonwijk zijn en de tweede kan worden gebruikt voor het opslaan van verschillende gereedschappen. De hutten met douche en toilet zijn zeer comfortabel en praktisch in gebruik.

Zomer cabines
Zomer cabines

Vaak zijn in het land sites hutten met een terras geïnstalleerd. De plaatsing ervan veroorzaakt geen complicaties. Deze structuur ziet er aantrekkelijk uit. Op de veranda kunt u comfortabel zitten in de hete zomer en ontspannen. Het project van een hutten met een veranda of terras suggereert dat er vier ingangen zijn vanaf een klein platform. Twee ingangen worden gecommuniceerd met de kamer en de overige twee zijn verbonden met de boerderij. Twee kamers hebben geen deur naar elkaar.

Zomer cabines

Module gebouwen met twee verdiepingen: voordelen

Zomerhuizen met twee verdiepingen zijn ook populair. Het feit is dat de bouw van een volwaardig huisje niet voor iedereen betaalbaar is. Tijdelijke twee verdiepingen tellende gebouw kan het huisje volledig vervangen. De bouw van dit object kost niet veel tijd. Tegenwoordig biedt een groot aantal bedrijven deze service aan. Zo'n mini-huis zal alle noodzakelijke communicatie hebben voor een volledig leven in het land.

Zomer cabines

Een trap in een huis met twee verdiepingen kan zowel buiten als binnen worden geplaatst. Meestal geven veel gebruikers de voorkeur aan het installeren van een ladder op straat, omdat dit handiger is.

De oorspronkelijke vorm van tijdelijke huisvesting wordt niet altijd onderscheiden door aantrekkelijke externe gegevens. Het primitieve uiterlijk van de hutten kan indien gewenst worden verfijnd. Het afwerken van de buitenmuur kan worden uitgevoerd met gevelbeplating. Indien nodig kunt u het dak transformeren, het met een helling maken en niet plat.

Zomer cabines

Met zo'n dak ziet het uiterlijk er aantrekkelijk uit. In plaats van zuinige metaalplaten, kunt u een effectievere tegel gebruiken. Gebouwen van twee verdiepingen van dit type zijn milieuvriendelijk, omdat ze meestal zijn gebouwd op basis van het gebruik van natuurlijke materialen.

De lay-out van zomerhuisjes kan worden gevarieerd. Het kan worden besproken met de bouwers die zich bezighouden met erectie. Bovendien kunt u een kant-en-klare struct
uur kopen waarin de indeling van de kamers al is vastgesteld.

Zomer cabines

De meest typische lay-out in gebouwen met twee kamers is de "swing". De toegang bevindt zich in de regel in het middengedeelte. Het is gemaakt aan de lange kant van de muur. Plannen worden vaak toegepast als de gastheer zich in een van de kamers bevindt. Het is erg handig. Maar dit project heeft een klein nadeel: de badkamer warmt niet op in de winter.

Zomer cabines

De belangrijkste stadia van de structuur van de huizen

Vóór de bouw van de hutten met douche- en toiletspecialisten begint de bouwplaats te nivelleren. De zode is verwijderd. Vervolgens wordt de nodige communicatie uitgevoerd.

Zomer cabines

Op de omtrek van de structuur is een put met de parameters van 50 centimeter tot 70 centimeter. Zandbodem wordt geproduceerd op de bodem van de put. Van de planken wordt bekisting gemaakt, die vervolgens wordt gestort met beton.

De fittingen liggen in het midden van de uitsparing. Waterdichtheid wordt uitgevoerd. Het leggen van de staven gebeurt langs de omtrek. Dan is er een ligplaats in het midden. Vervolgens worden vertragingen gelegd, hoek en tussenliggende steunpalen geïnstalleerd.

Zomer cabines

Op de houten rekken worden spanten gemonteerd, daklatten worden uitgevoerd. Dakbedekking is bevestigd, installatie van ramen en deuren is uitgevoerd. Dan is de structuur van binnenuit omhuld.

Wat de binnenafwerking betreft, deze is gemaakt nadat de isolatie van het gebouw was voltooid. Waterdichting wordt uitgevoerd, minerale wol wordt gelegd. Vervolgens worden de vloer, wanden en plafond blootgesteld aan een afwerkingslaag. Het ontwerp is afgestemd op de individuele voorkeuren van de klant. Goed gebouwde hutten - dit is een uitstekende hulp op de boerderij. In dit gebouw kunt u een groot aantal dingen opslaan, waardoor het vakantiehuis wordt bevrijd.

Zomer cabines

Hoe de hutten uit te rusten?

Je kunt de hutten op verschillende manieren uitrusten. De muren zijn voornamelijk ontworpen met behulp van populaire materialen zoals MDF, plastic, blokhuis.

Meubels voor het interieur moeten worden geselecteerd op basis van de grootte van de ruimte. Het mag niet overdreven zwaar zijn. De kast voor dingen moet ruim zijn en het bed is afgestemd op de groei van de persoon die in het gebouw woont.

Voor het koken is het wenselijk om een ​​compact gas en elektrisch kooktoestel te verschaffen. Je hebt ook een koelkast, stoelen en een tafel nodig. Voor comfort in de kamer kunt u een verwarming en airconditioning gebruiken.

Zomer cabines

Als de hutten voor een lang verblijf worden gebruikt, ook in de winter, is het noodzakelijk om voor de isolatie te zorgen. In de warme periode wordt standaardisolatie gebruikt met een dikte van 50 mm. In de winter is deze dikte niet voldoende. In de winter moet de isolatie met minerale wol 100 mm zijn.

Om het warmteverlies te verminderen, kunt u zorgen voor de installatie van metaal-kunststof ramen en deuren die zijn voorzien van isolatie. De hutten, uitgerust met een veranda van een gesloten type of een tamboerijn, zijn echter warmer. Als er in de winter een betrouwbare stroomvoorziening is, kunt u kachels gebruiken.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 4