Toegangsdeuren met een spiegel: betrouwbare bescherming en stijlvol ontwerp (21 foto’s)

Helaas zijn appartementen in moderne gebouwen met meerdere verdiepingen niet op de beste manier gepland. De vestibule erin is erg smal of heel klein. Kleine gangen en in de traditionele "Chroesjtsjov". Het is echter deze kamer die de eerste indruk van het appartement en de eigenaren creëert, bovendien moet het op de gang handig zijn. In dit geval wordt de situatie gered door de toegangsdeuren met een spiegel, die tegenwoordig niet alleen in een klein appartement wordt geïnstalleerd, maar ook in een groot land of huisje, en nog meer op kantoor.

Ingangsdeur met een spiegel
Zwarte voordeur met spiegelstrepen

Spiegeltje op de deur: opmerkelijke voordelen

Dus, als de gang klein is, dan zullen de toegangsdeuren met een spiegel erin helpen om de installatie van het pierglas te weigeren. Spiegelelementen breiden altijd een kleine ruimte visueel uit, vooral als u goede verlichting installeert in de hal en de muren licht maakt.

Deur met glazen inzetstukken
Houten voordeur met een spiegel

De toegangsdeur met een spiegel aan de binnenkant is een goede manier om de muren "uit elkaar te halen", dit zal u helpen om op competente wijze alle beschikbare ruimte als geheel te organiseren.

De spiegelbinnenafwerking van de deur maakt uw hal niet alleen hoger of breder, maar ook langer (mits de verlichting goed is).

Blauwe toegangsdeur met een spiegel
Gespiegelde voordeur met gesmeed ontwerp

Er zijn echter nog andere voor de hand liggende voordelen van een dergelijke deur als uw hal een normale afmeting heeft:

  • De deur met een spiegel ziet er in bijna elke stijl goed uit: of het nu om een ​​klassieke gang, landelijke muziek of trendy hi-tech gaat.
  • Het is handig om kleding of een haarsnit vast te maken voor de laatste uitgang naar mensen. In de regel doet elke persoon dit gebruikelijke ritueel op het niveau van traditionele reflexen.
  • Entree metalen deur met een spiegel binnen past perfect bij traditionele meubels voor de gang. De kleur van het paneel zelf kan ook naar de achtergrond gaan. De meest populaire tinten van panelen zijn wengé of gebleekt eiken, evenals as. Vraag is ook slechts een witte deur.
  • Typisch installeren deurfabrikanten een substraat onder de spiegel zelf, terwijl een spiegelende voering bedekt is met een film (transparant of brons), waardoor de deuren betrouwbaar en veilig zijn.
  • Panelen voor dergelijke deuren hebben in de regel een dikte van meer dan 12 mm (standaard gebruik is ongeveer 10 mm of minder).
Gespiegelde schuifdeuren

Een belangrijke omstandigheid is ook dat een dergelijke spiegel ingebouwd in de voordeur geen afbreuk doet aan de technische, maar ook aan de prestaties, de deur blijft hetzelfde betrouwbaar. De keuze voor meubels is meestal uitgebreider dan bij een versie zonder spiegel. De verschillen hebben alleen betrekking op de volgorde van plaatsing van het deuroogje, het bevindt zich nu niet in de traditie in het midden van het hele canvas, maar aan de ene kant, in de buurt van de accessoires.

Toegangsdeur van MDF met spiegel

Welke buitenspiegel heeft jouw voorkeur?

Het spiegelelement zelf kan zich niet alleen binnenin bevinden, zoals hierboven besproken, maar ook daarbuiten. De laatste optie heeft geen functionele belasting, het is een elegant decor dat uw deur een buitenste glans geeft.

Spiegel: binnen of buiten?

Tegenwoordig is het assortiment maten en alle soorten buitenspiegels vrij breed. Voor standaardappartementen lijken de traditionele stalen buitendeuren met een interne spiegelinleg geschikt te zijn, in een landhuis kunt u meer complexe deuren installeren met een buitenspiegel zowel binnen als buiten. In de regel wordt de externe versie van de afwerking aangevuld met complexe smeedelementen, kleine roosters. Een dergelijk decor zal niet alleen de deuren verfijning geven, maar ook de veiligheid van de insert zelf verbeteren.

Met betrekking tot decoratie en decoratie kunnen de toegangsdeuren met een spiegel worden afgewerkt met gewoon laminaat of fineer, evenals speciale kussens, kleine lijsten en artistieke smeden. De spiegel zelf kan rond de omtrek worden versierd met een glas-in-loodschildering, kunstmatig verouderd. Het belangrijkste is dat de decoratie van de spiegel moet passen in de algemene stijl van de kamer.

Metalen toegangsdeur met een spiegel
Spiegel binnendeur

Elegant en betrouwbaar

Over de keuze van het canvas in het algemeen gesproken, kunnen we zeggen dat de kleur van de panelen ook een grote decoratieve rol speelt. Een deur met panelen van donkere wenge zal bijvoorbeeld de elegante verfijning van uw huis benadrukken. Deze modieuze schaduw kan goudbruin of donkerbruin zijn met kleine nerven van zwart.

Instapspiegeldeur in neoklassieke stijl

De wengéboom is vooral populair tegenwoordig, niet alleen omdat hij een mooie textuur en kleur heeft, maar ook vanwege de hoge slagsterkte van het hout zelf, wat uitermate belangrijk is voor de toegangsdeuren. Ongetwijfeld zullen de deuren van de Wenge een fortuin kosten, maar ze zullen nog lang diens
t doen, ze zijn niet bang voor schimmels en insecten. Trouwens, overmatige vochtigheid is ook niet gevaarlijk voor wengehout.

Deur met een spiegel in Art Nouveau-stijl

Spiegels op de deuren kunnen niet alleen van een bepaalde grootte zijn, versierd met decor of ingelijst door frames, maar ook monolithisch. In de laatste versie kunt u uw weerspiegeling in volle groei zien. Meestal geven klanten echter de voorkeur aan gewone en standaard deuren aan een appartement met een spiegel - een rechthoekig canvas zonder toning toe te passen.

1
Ingangsdeur met ovale spiegel

In de regel kunnen de deuren constructief interne en externe MDF-panelen van verschillende kleuren hebben naargelang uw smaak en keuze, ze hebben goede thermische isolatie-eigenschappen, evenals een goede bescherming tegen lawaai.

Voordeur met spiegelfilm

Het plaatstaal van buiten is meestal bedekt met een anti-vandaal polymeerlaag. Vaak gebruikt en triplex - een spiegel van twee lagen, aan elkaar gelijmd door een film en een polymeerlaag. Zo'n veilige constructie, met een sterke schokbelasting, strooit niet in kleine stukjes, omdat ze op de elastische laag van het polymeer worden gehouden.

Draaideur met buitenspiegel

Bijkomende voordelen van metalen deuren met een spiegel

Het hele ontwerp van de deuren wordt meestal in detail uitgedacht en de fittingen en sloten zorgen voor extra betrouwbaarheid. Ijzeren toegangsdeuren, gemaakt van metaal, zijn bedekt met een speciale poederverf, die corrosie voorkomt, of hebben een PVC-paneel trim voor een boom. De deureenheid wordt vervaardigd volgens de individuele afmetingen van de klant, daarom is de verplichte preproductiefase de meting van de deureenheid.

Gespiegelde voordeur van staal
Voordeur van glas

Daarnaast is de uitvoering van verschillende ontwerpideeën ook mogelijk, omdat klanten naar eigen inzicht een individuele bestelling kunnen maken. Tegenwoordig produceren fabrikanten producten met elk patroon en decoratieve elementen.

De toegangsdeur is wit met een spiegel
Ingangsdeur met glas in lood

Wat betreft de beschermende eigenschappen, dankzij de meerlaagse constructie en luchtdichtheid, beschermt de metalen deur van de ingang leden van het huishouden tegen lawaai, koude en externe inbraak. De structuur bestaat uit twee staalplaten, een afdichtmiddel, een hydro-barrière, thermische isolatie en rubberen afdichtingen, gelegen langs de omtrek. Zo'n complex ontwerp biedt zowel goede beschermende eigenschappen als een lange levensduur. Ongeacht het materiaal van de afwerking, de metalen voordeur heeft een goede warmte- en geluidsisolatie. Aan de buitenkant wordt een speciale anti-vandaal poedercoating gebruikt, die agressieve aantasting van het milieu, corrosie en temperatuurschommelingen voorkomt.

Ingangsdeur met een binnen spiegel

Het spiegeldoek dat aan de binnenkant van de deur is geïnstalleerd, heeft dus geen invloed op de kwaliteit van het canvas als geheel. Het elimineert niet alleen de noodzaak om de spiegel aan de muur te kopen en te plaatsen, maar het is precies waar het zou moeten zijn: bij de uitgang van het huis.

Ingangsdeur met inzetstukken voor spiegels
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

69 − 63 =