Valitse taustakuva: luo harmoninen tila (63 kuvaa)

"He tavata vaatteita", sanoo Venäjän sananlasku. Asunnon vaatteet, valmiit, ovat tapetit. Itse asiassa ne näkyvät heti, kun menemme uuteen huoneeseen. Lisäksi, kun on kysymys korjauksesta, ensimmäinen ajatus: "millaista taustakuvaa?" Henkilökohtaiset mieltymykset ovat tämän numeron ensimmäisellä sijalla, mutta ostamisessa on otettava huomioon useita vivahteita. Niistä ja niistä keskustellaan.

taustakuva sisätiloissa

Suunnittele tapetit yhden huoneen huoneistoon abstrakti

Suunnittele tapetit yhden huoneen ananaksen kanssa

Suunnittele tapetti yhden huoneen beigen

Suunnittele tapetti yhden huoneen huoneisto turkoosi

Suunnittele tapetit yhden huoneen tasapaperille

Suunnittele tapetti yhden huoneen huoneistoon musta

Lyhyesti tärkein asia: tapetit

Tapetit on tehty täysin erilaisista materiaaleista. Tämä riippuu seinäpinnoitteen fysikaalisista ominaisuuksista: valonkestävyys, kosteudenkestävyys, irrotus ja liimaustekniikka. Suurin osa rakennustyömaista tarjoaa meille seuraavia tapoja:

 • paperi,
 • vinyyli,
 • ei-kudotut,
 • lasiseinät,
 • nestemäinen taustakuva,
 • Seinämaalaus.

Taloudellisin mutta käytännöllisin vaihtoehto on paperiversio. He helposti "hengittävät", imevät kosteutta huoneeseen ja helposti muuttavat. Huolimatta kaikista puutteista ennen muita, paperi taustakuvat ovat edelleen johtajia myynnin toistaiseksi.

Tapetit Design Pink

1

Taustakuva Design Harmaa

Silkkipedagetin suunnittelu

Taustakuva suunnittelu koirilla

Suunnittele tapetit makuuhuoneessa

Vinyl tapetteja on esitelty myymälöissä valtavissa eri tekstuureissa ja väreissä. Ne ovat riittävän vahvoja, eivät tunne auringonvaloa ja kosteutta, joten ne soveltuvat keittiöön ja jopa kylpyhuoneeseen. Näiden tapettien haittana on suuri lineaarisen venytyksen kerroin. Ne voivat levittää liitoksia lämpötilan ja kosteuden muutoksissa.

Taustakuva muoto mustavalkoinen

Taustakuva suunnittelu monophonic

Suunnittele taustakuva paneeleineen

Suunnittele taustakuva fernilla

Taustakuva suunnittelu itämainen tyyli

Taustakuvio on kirkas

Suunnittele tapetti vihreä

Flizelinovye-tapetit, useimmiten, on suunniteltu maalausta varten. Ne eivät vääristy - niille ei ole puristusta tai venyttelyä. Tämäntyyppisellä koristepinnoitteella on vahvistusvaikutus - se tasoittaa mikroprekareja.

Lasiseinien suunnittelu

Tekstiili tapettien suunnittelu

Taustakuva on tumma

Taustakuvion suunnittelu

Steklooboi, heidän ominaisuutensa mukaan, ylittää selvästi muut lajit. Ne eivät ole vain vahvoja, käytännöllisesti katsoen epämuotoisia, kosteutta kestäviä, mutta myös ylläpitävät huoneen mikroilmastoa. Stekloobot ovat lasikuitua, joten mikro-organismit eivät voi kehittyä tällaisessa seinäpeitteessä. Seinät ovat tulenkestäviä, ja niillä on vahvistusvaikutus, eli ne tasoittavat kaikki seinän halkeamat ja epätasaisuudet. Ainoa negatiivinen, nämä taustakuvat on suunniteltu vain maalausta varten. Ne ovat täydellisiä ihmisille luovaa, koska ne antavat mahdollisuuden näyttää mielikuvitusta.

lasi sisätilat sisätiloissa

Yksi-huoneen huoneisto taustakuva mustavalkoisena

Design-tapetti yhden huoneen klassiselle huoneistolle

Suunnittele tapetti yhden huoneen kukkakaupunkihuoneistoon

Suunnittele tapetit yhden huoneen huoneistoon kukilla

Suunnittele tapetit yhden huoneen huoneistoille lapsille

Suunnittele tapetti yhden huoneen huoneistoon

Nestemäinen taustakuva - uudenlainen viimeistelymateriaali maassamme, joka on helppokäyttöinen ja jolla on mielenkiintoinen rakenne. Ne sekoitetaan usein koristeelliseen kipsiin. Näillä taustakuvilla on antistaattiset ominaisuudet - ne eivät kerää pölyä itsestään. Merkittävä etu on se, että niissä ei ole niveltä, koska ne levitetään kuin maali rullalla.

Valokuvan seinä - mielenkiintoinen ratkaisu sisustukseen. Vaihda huone osaksi eksoottista uimarantaa tai saat tyylikkään New Yorkin näkymän tämäntyyppisen tapetin avulla. Ne on valmistettu paperista, joten niillä ei ole erityisiä ominaisuuksia. Mutta se ei ole periaatteellinen, kun aamuisin ensimmäinen asia on maisema, joka on henkeäsalpaava.

Tapetin valinta riippuu huoneesta, jossa niitä käytetään. On tärkeää tarkastella kosteuden astetta ja valon määrää huoneessa. Valokuvamallit kertovat sinulle, mitkä tapetit ovat. Tämä on erityisen tärkeää, kun valitset keittiön tai kylpyhuoneen seinän kannen.

symboleiden merkitys taustakuvassa

Suunnittele tapetti yhden huoneen violetti

Muotoilu kuitukankaasta yhden huoneen huoneistoille

Suunnittele taustakuva nostureilla

Muuta tilaa visuaalisesti

Seinien väri ja rakenne ovat huoneen visuaalisen korjauksen perusta. On olemassa useita suunnittelun temppuja, jotka voivat laajentaa tilaa. Jopa pieni huone voidaan muuttaa tilavaksi, jos otat huomioon kukkien ominaisuudet.

Suunnittele tapetit pastelliväreissä

Taustakuvioiden suunnittelu marmoriin

Suunnittelu tapetoista raidoissa

Suunnittele tapetit käytävällä

Design taustakuva tulostettuna

väri

Pääsääntö, kun valitaan seinien väri yhden huoneen huoneistossa - valitse vaaleat värit. Kylmät sävyt näyttävät visuaalisesti tilaa, lämpimät - kapeat. Pienen huoneen sisustuksen suosikki väri on beige. Hän ei vain visuaalisesti suurenna tilaa, vaan täyttää huoneen mukavasti.

Taustakuva suunnittelu Provence-tyylillä

Suunnittele tapetti lintujen kanssa

Suunnittele tapetit kukkapainolla

Suunnittele taustakuva kuvioilla

Piirustus ja rakenne

Kuva ja rakenne tuottavat saman visuaalisen vaikutuksen avaruuteen. Jos haluat visuaalisesti laajentaa tilaa, käytä hienoa piirrosta tai tekstuuria. Suuret elementit taustakuvassa antavat vastakkaisen vaikutelman. Pieni huone mahdollistaa suuren elementin käytön vain yhden seinän koristelemiseksi.

taustakuva sisätiloissa

Ranskan taustakuva taustakuva

Taustanäytön geometrinen suunnittelu

Polkka-pisteiden taustakuvio

Taustan muotoilu olohuoneessa

Suunnittelu tapetista sisustuksessa

Taustakuva suunnittelu taustakuva

yhdistelmä

Värien, piirustusten tai tekstuurien yhdistelmän vastaanottaminen on suosittu nykyaikaisessa suunnittelussa. Hän ei lisää sisätilojen sisustusta vaan edistää visuaalista korjausta. Yhdistelmäjoukon vaihtoehdot yhdistävät laskut, materiaalit ja värit keskenään. Perusyhdistelmät:

 • Käytä pystysuoria viivoja. Pystysuuntaisia ​​tai vastakkaisia ​​värejä, yksi koostumus / kuva tai erilainen yhdistelmä yhdistetään keskenään. Tämä on erinomainen ratkaisu huoneeseen, jossa matalat katot.
 • Vaakasuuntaisten viivojen käyttö. Vaihtoehtoja on kaksi. Ensimmäinen on analoginen vertikaalisten viivojen yhdistelmän kanssa. Toinen - seinän alaosa on koristeltu tapetilla, jossa on usein kuvio, ylempi - samanväristä samaa väriä.
 • Yhden seinän jakaminen värin, kuvion tai tekstuurin mukaan. Yleensä korostus on seinälle, jossa on huonekaluja tai kodinkoneita.
 • Korosta seinän pääosa. Tässä päätöksessä seinää ei ole täysin jaettu, vaan vain sen pääosa. Reunat pysyvät yleensä samassa värissä kuin koko huone. Vastaanotto on yksityinen vaihtoe
  hto koko seinän valintaa varten, jonka väri tai rakenne vaihtelee.
 • Toiminta-alueiden jakaminen. Ihanteellinen yhden makuuhuoneen huoneistoon. Työpaikan tai makuutilan jakaminen tilan vyöhykkeiden alle.
 • Käytä eri värin taustakuvaa niskassa. Kylmän värin käyttö auttaa poistamaan seinän ja keskittymään siihen, mitä siinä on.

Taustakuva on ruskea

Suunnittele tapetit käytävällä

Taustakuva Design Red

Suunnittele taustakuva asunnossa

Suunnittele tapetti lehtineen

Suunnittele tapetti ketuilla

Metalliset tapetit

Suunnittele tapetit art nouveau -tyylillä

johtopäätös

Lopuksi haluaisin sanoa, että tätä näennäisesti merkityksettömää asiaa pitäisi käsitellä enemmän kuin vakavasti. Sinun pitäisi olla mukava talossa, joka on sisustettu valitussa värimallissa. Tämä on tärkein edellytys taustakuvien valitsemisessa.

Taustakuva suunnittelu trooppisessa tyylissä

Suunnittele tapetit neljällä lehdellä

Suunnittele tapetti kuvioilla

Suunnittele tapetit kylpyhuoneessa

Vinyyli tapettien suunnittelu

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 42 = 49