Puhdistettu ja tyylikäs sisustus vaaleissa väreissä (31 kuvaa)

Väreiden sisustus on yksi menestyneimmistä ratkaisuista studioiden omistajille ja tiukka Hruščeville. Pienet huoneet, joissa on paljon kevyitä pintoja, näkyvät visuaalisesti tilavampina, ja samaan aikaan muotoilun esteettinen osa ei kärsi lainkaan. Tänään puhumme siitä, mitä stylistien suosituksia tulisi noudattaa, jotta valaistustaloon asennettu kotelo olisi tyylikäs, muodikas ja alkuperäinen.

Beige sisustus vaaleissa väreissä

Valkoinen sisustus vaaleissa väreissä

Kenelle se sopii?

Kaikki venäläiset eivät voi olla ylpeitä siitä, että heillä on tilava maalaistalo. Suurin osa maanmiehistämme omistavat pieniä Hrushchevilaisia, jotka välittömästi ostoksen jälkeen muuttuvat yleensä studioiksi. Tällaisissa tiloissa kaikki seinät puretaan ja luodaan yksi tila, joka yhdistää kaikki olohuoneen, keittiön, makuuhuoneen ja eteisen toiminnot. Näissä huoneistoissa jokainen vapaa senttimetri on arvostettu, joten suunnittelun yhteydessä päätehtävä on visuaalinen lisääntyminen avaruudessa. Erinomainen avustaja tässä voi olla kevyt tapetti ja kevyt huonekalut. Sisustuksessa on oltava valtava määrä pastelli-, beige- ja valkoisia kankaita. Jos noudatat kaikkia sääntöjä, saat kauniin kuvan, joka on täynnä tyyliä, eleganssia ja kodin mukavuutta.

Lapset kirkkaissa väreissä

Eklektinen sisustus vaaleissa väreissä

Kuitenkin kaikkia valon värien sävyjä käytetään paitsi studiossa. He valitsevat yhä enemmän ja maalaistalon omistajat ja tilavat kaupunkitalot.

Hyvin usein meillä on ongelmia joidenkin huoneiden luonnonvalon puutteen kanssa. Esimerkiksi käytävät eivät yleensä ole ikkunoita ja valaistu vain voimakkaiden valaistuslaitteiden ansiosta. Moderni sisustus, joka on täynnä lämpimiä värejä, on täällä oikeaan aikaan. Pilvisenä päivänä käytävällä ei tunne niin paljon auringonvaloa, vaan se riittää valaisemaan seinät omaksumaan itsensä ja antamaan sen huoneeseen.

Neuvostoliiton vakiorakennuksen pienten huoneistojen eteisessä on epämiellyttävän pitkänomainen suorakulmainen muoto, joten käytävän sisätilojen vapaan tilan säästämiseksi olisi käytettävä kompakti kapea huonekalu. On parempi, jos löydät paikan sisäiselle seinäkaapille tai kapealle.

Sisävalaistus ympäristöystävällisissä väreissä

Keittiö on asetettu vaaleisiin väreihin

1

Vaaleansininen keittiö

Sisätilojen seinien sävy on yleisesti ottaen avainasemassa siitä, kuinka mukava henkilö on hiljattain kunnostetussa huoneessa. Esimerkkinä on makuuhuone. Täällä ihmiset viettävät suurimman mahdollisen ajan, lepäävät kovan päivän työn jälkeen ja harrastavat suosikkiharrastuksiaan. Moderni muotoilija suosittelee valitsemaan beige-, valkoinen-, pistaasipähkinöitä, oliivipuikkoa. Ne eivät ärsytä hermostoa ja ota silmää, vaikka olisitkin huoneessa pitkään aikaan.

Valoisissa väreissä makuuhuoneen sisustus voidaan laimentaa tummilla koristeelementeillä. Tämä auttaa välttämään "sairaalan" vaikutuksen, kun malli näyttää tyhjältä ja tylsältä.

Olohuoneen sisustus kirkkaissa väreissä

Olohuoneen sisustus, jossa on takka kirkkaissa väreissä

Ruskea sisustus olohuoneessa kirkkaissa väreissä

Tänä vuonna klassikko on taas muodissa. Ja keittiössä vaaleissa väreissä on tullut tulevan kauden absoluuttinen trendi. Ja jos kevyet huonekalut eivät ole aina sopivia, sisätilojen perustana voi olla valkaistuja seiniä.

Klassisessa versiossa keittiön seinissä on oltava vaatimattomat, varatut ja huomaamattomat vaaleat värit. Päällystysmateriaaleja valittaessa on kiinnitettävä huomiota esteettiseen komponenttiin, mutta myös niiden kykyyn reagoida jatkuvasti lämpötilan muutoksiin ja korkeaan kosteuteen. Lisäksi niiden on oltava helposti puhdistettavia ja yleensä saastuttavia.

Käytävän sisätilat vaaleissa väreissä

Keittiön sisustus vaaleissa väreissä

Asunnon sisustus vaaleissa väreissä

Muuten yhden huoneen huoneiston sisustuksessa vaaleat värit näyttävät täydelliseltä ja täydelliseltä, voit luoda käytävien, keittiön ja makuuhuoneen design yhdellä tyylisuunnas- sa.

Valoisa kylpyhuone on erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat kauneutta ja käytännöllisyyttä kaikissa sen ilmenemismuodoissa. Syksyllä ja talvella tämä huoneiston osa on tarpeeksi viileä ja kylmät tummat värit vain pahentavat tätä vaikutusta, joten suunnittelijat suosittelevat noudattamaan valaistusta. Tätä ratkaisua pidetään myös edullisimpana, jos pienen huoneiston tai studion sisätila tehdään samassa paletissa.

Huonekalut vaaleissa väreissä

Sisustus moderniin tyyliin vaaleissa väreissä

Kylpyhuoneen sisustus merenkulun tyyliin vaaleissa väreissä

Käytännön neuvoja oikean suunnittelun valinnasta

Tee asettelu mahdollisimman mukavaksi

Tämän kohdan toteutumisesta riippuu suunniteltujen muutosten menestyksen puolet. Me kaikki tiedämme, että minkä tahansa tilanteen pitäisi olla paitsi kaunis myös toimiva. Huonekalujen edullinen sijainti antaa huoneiston sisustuksen vaaleissa väreissä uutta elämää ja lisäetuja. Esimerkiksi klassinen ke
ittiömuoto ehdottaa tarpeettoman koristeelementtien puuttumista, jotka ylikuormivat kokonaiskuvia. Käytävässä sinun on myös noudatettava minimalismia ja annettava etusija ergonomisille huonekaluille.

Jos olet studioomistaja, eikä ole tarpeeksi vapaata tilaa mukavalle liikkeelle, olohuoneen sisustuksessa vaaleissa väreissä on oltava huonekaluja, jotka ratkaisisevat useita ongelmia kerralla. Sohva-muuntaja ja sohvapöytä helposti muuttuvat ruokailualueeksi - nämä ovat parhaita vaihtoehtoja pienille huoneistoille.

Pehmustetut huonekalut vaaleissa väreissä

Yhdenmukaiset valaiset seinät makuuhuoneen sisätiloissa

Sisustus pastelliväreissä

Säilytä mittasuhteet

Kaikissa malleissa, olkoon se sisustus klassiseen tyyliin, hillitty minimalismi tai hienostunut modernismi, oikeat mittasuhteet on säilytettävä. Suuri massiivinen ripustettu kattokruunu syödä tilaa ja luo tuntuma kasaan. Valoisassa makuuhuoneessa ei voi asentaa lumivalkoista sänkyä, se visuaalisesti koko huoneen alueella. Näiden vivahteiden tuntemisella voit pelata huoneen mittoja.

Vaaleat laatat kylpyhuoneen sisustuksessa

Sisustus makuuhuoneeseen teini-ikäisille kirkkaissa väreissä

Puulattiat kevyissä sisätiloissa

Valitse hyvät laskut

Hallin, käytävän tai keittiön sisätiloihin näytti mielenkiintoiselta, sen sijaan, että se olisi kasvoton ja tylsää, on pätevästi lähestyttävä pintakuvioiden valintaa. Esimerkiksi vaalea taustakuva makuuhuoneen sisätilasta tuntuu yhdeltä suurelta tyhjältä paikalta, jos ikkunoiden verhot ovat samanlaisia. Kevyt lattia sisätilassa näyttää mielenkiintoiselta ja alkuperäiseltä, jos päällysteen pintaa jäljitellään valkaistu tammi, jossa on puukoristeita. Tästä seuraa seuraava sääntö: kaikkien rakenneosien tulee olla 2-3 sävyisiä toisistaan. Kiinnitä huomiota myös tekstuureiden kontrastiin.

Valoisa sisustus käytävällä

Vaaleanharmaa sisustus olohuoneeseen

Valoisa sisustus moderniin tyyliin

Asettamme tummia aksentteja

Jos haluat hengittää dynamiikkaa ympäristöön ja lisätä kiertymisen, sinun on täydennettävä tilaa tummilla koristeelementeillä. Tummanharmaa tai musta tyyny sohvalle tai siniselle maljakolle sohvapöydälle antaa suunnittelulle rytmin ja energian.

Valoisa sisustus makuuhuoneeseen

Valoisa sisustus ruokasalissa

Valoisa sisustus taloon

Älä unohda kasveja

Erittäin kaunis näyttää pieneltä keisarilta, jossa on sisustettuja sisäkukkoja. Valoisassa keittiössä laitat ikkunalle kauniit ruukut, joissa on viheriä salaatteja varten - ja sinulla on pieni maalaistalo ikkunaluukulla, sohvalla olohuoneessa, joka asettaa palmun. Vihreät kirkkaat paikat vaalealla taustalla näyttävät erittäin vaikuttavalta, ja ilma aina kyllästyy hapella.

Sisätilat vaaleissa väreissä ovat tietysti uskomattoman kaunis ja muodikas, mutta älä unohda käytännöllisyyttä. Tällaisilla huonekaluilla on tarpeen suorittaa yleinen puhdistus useammin, kun taas kalkitut pinnat aiheuttavat pilaantumisen tai pölyn.

Kirkas kylpyhuone sisustus

Valoisa sisustus makuuhuoneeseen itämaiseen tyyliin

Maaseudun kirkas sisustus

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

88 − 81 =