Kesäasunto: mukavuus ei tapahdu paljon (25 valokuvaa)

Ei ole väliä kuinka kauan lomalaiset viettävät takapihalle. Vaikka iltapäivälläkin käy ilmi, että makuulle vain muutaman tunnin, lepopaikan pitäisi olla mukava ja mukava.

Kuinka valita vuode mökille?

Lepotilan on oltava ensisijaisesti miellyttävä ja mukava, ei kuitenkaan ikkunan ja vedon alla. Vuoteiden koot määräytyvät mökitilan huoneiden alueilla. Optimaalinen vaihtoehto - parivuoteiden asentaminen. Huonokokoisissa huoneissa on suositeltavaa asentaa kerrossängyt.

Bed mökki, jossa on katos

Beige-sänky kesäasuntoon

Kesäasunnon sängyn suosituin malli - sarjasta. Viilettömiä tuotteita on tarjolla huonekaluissa, joissa on luonnollinen puukuvio. Erinomainen vaihtoehto - ostaa jalostamaton malli ja peittää tahrat oikealla värillä. Männyn hyvin varusteltu sänky sietää lämpötilan ja kosteuden muutoksia ja täysin lepotilassa lämmittämättömässä puutarhassa. Puinen sängyn sänky antaa kodikkaan viihtyisän ilmapiirin huoneeseen.

Valkoinen sänky kesäasuntoon

Black bed for summer residence

Myös MDF: n tai lastulevyn sängyt ovat melko suosittuja. Tällaiset tuotteet ovat erittäin kestäviä ja vaativat vähimmäisvaatimuksia. Huonekalujen kustannukset riippuvat rakennuksen ulkonäöstä ja valmistajasta.

Myös mökeissä asentaa metalliset sängyt. Tuotetta voi ostaa valmiiksi tai erityisesti tilata. Taotut sängynmallit ovat kalliimpia, mutta kauniisti ennättävät maan sisustusta Provence-tyyliin.

Jos sinun tarvitsee vain viettää yötä mökillä eikä halua tehdä pienestä huoneesta kiinteää sänkyä, sopiva vaihtoehto olisi taitettava sänky. Tämä malli on varustettu patjalla ja kuljetetaan helposti rungossa olevilla erikoispyörillä. Patja on kiinnitetty metallipohjaan ja kootussa simpukassa kestää hyvin vähän tilaa.

Mielenkiintoinen ajatus on myös asentaminen taitettava sänky. Tällaiset mallit ovat laajalti markkinoilla. Voit valita muotoilun, joka muuttuu sohvalle tai pöydälle. Lapset haluavat levätä kerrossänky-muuntajalla.

1

Puinen vuode mökeille

Pinnasänky mökille

Oak bed mökeille

Vuodesohva mökille

Kysymys sängyn järjestämisestä dachassa ei aina ratkea nopeasti. Joskus sängyt mökeille näyttävät liian liikaa. Tällaiset kalusteet ovat epämiellyttäviä, jos ystävät tulevat tai haluavat vain istua pöydässä huoneeseen. Erinomainen vaihtoehto sänkyyn on vuodesohva.

Riippuen alueen alueesta ja huoneen ulkoasusta, voit valita oikean mallin. Kun valitset sohvan, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin tietoihin:

  • runkomateriaalia. Ihanteellinen vaihtoehto on luonnollinen puu, joka on kuivunut (raekuurojen poistamiseksi) ja käsitelty suurella kosteudella;
  • täyteainepohja. Klassinen ja yhteinen muunnos on hypoallergeeninen vaahtokumi. Maalaistaloissa on parempi valita sohva, jossa on jouset ja vaahtotyynyt, joissa on huopa;
  • Asettelumekanismi valitaan yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi. Optimaaliset vaihtoehdot - simpukka tai kirja.

Hylkäämistö on suosituin malli, koska sillä on pienet mitat. Istuimen pohja on kiinteä tyyny.

Sängyn mökki

Mökki, jossa pehmeä pääty

Sohva-kirja - perinteinen vaihtoehto yksinkertaisella mekanismilla, joka muuntaa sohvan mukavaksi levähdyspaikaksi. Suunnittelu vaatii lisäksi tilaa seinän ja sohvan välille - vähintään 20 cm. Tämä ei aina ole kätevää. Painava etu on kestävä muunnosmekanismi, joka on ihanteellinen maalaistalolle.

Verhoilemateriaali valitaan kesän vaatimusten mukaan: kosteutta kestävä, kulutusta kestävä ja helppo puhdistaa. Tässä asiassa materiaalikustannukset voivat merkittävästi vaikuttaa valintaan.

Epätyypillinen ja luova vaihtoehto on ostaa puhallettava sänky tai sohva. Tämä menetelmä sopii, jos on suuri määrä vieraita, jotka eivät ole kovin vaativia majoitusta varten.

Maalaistalon vuode

Takorautainen sänky kesäasuntoon

Bed-swing antaa

Tällaista muotoilua voidaan kutsua yleiseksi lepoalueeksi kesäasunnolle. Vuoteilla on useita etuja: ne eivät horju, ne soveltuvat aikuisille ja lapsille, ne voidaan helposti tehdä itse. Paras vaihtoehto asentaa samankaltainen malli talot, joissa on palkit, koska talvella sänky on ripustettu makuuhuoneeseen talossa. Kesäkaudella rakennelma on kiinnitetty terassille ja se toimii miellyttävänä untuvana päivinä unessa raitisessa ilmassa.

Nahkasänky kesäasuntoon

Punainen vuode mökille

Bed-swing, joka on kiinnitetty vakaaseen ja luotettavaan vahvan materiaalin runkoon, voidaan asentaa missä tahansa kentällä. Koska sängyn pohjan on kestettävä raskaita kuormia, nämä osat on valmistettu metallista tai lehtipuusta. Tukirungolle käytetään tarvittavan poikkileikkauksen teräsputkia. Laaja valikoima malleja sallii sopivan kokoisen sängyn valitsemisen hyttysverkkoineen, markiisina.

Kesäasunto ullakolla

Bed for a dacha joukosta

Sängyssä on mukava istua päivällä lapsen kanssa - katsella lehtiä tai lukea kirjaa.

Kesäasuntoinen sänky

Mökeillä varustettu keinutuoli

Tällainen muotoilu liittyy välittömästi vain vauvojen liikkumavaran kehtoon. Ja turhaan. Suunnittelijoiden luovuuden ja luovuuden ansiosta vastaavia tu
otteita alkoi tuottaa aikuisilla.

Talon kesämökki lasta

Pehmeä vuode mökeille

Sänky on asennettu pohjaan, joka on taivutettu juoksijoiden muodossa tai kiinnitetty metallirungoihin. Rakenteiden valmistuksessa käytetty metalli, puu. Rautaperusta peitetään erityisellä vettähylkivällä yhdisteellä, joka suojaa pintaa korroosiolta. Jotkut mallit ovat pyörillä ja helposti kuljetettavissa. Tarvittaessa ylemmät vanteet poistetaan nopeasti tai päinvastoin kiinnitetään niihin suojakansi, joka suojaa niitä auringolta tai hyönteiltä.

Makuuhuoneen mökki

Sohva-vuode mökille

Malleja on saatavana kolmessa koossa: yhden, yhden ja puolen ja kahden makuuhuoneen. Sen varmistamiseksi, että sänky ei heilahtaa, rakenne on valmistettu erityisillä kumilukkoilla.

Bed-swing on yksinkertaisesti asennettu missä tahansa puutarhassa tai kentällä. Jos sijoitat pienen pöydän lähelle, niin tässä kodikkaassa nurkassa voit viettää vieraita ja rentoutua milloin tahansa.

Vuode kesäasuntoon tyyliin Provence

Makuuhuone mökille

Kuinka hoitaa maan huonekalut?

Yksinkertaisten sääntöjen noudattaminen voi merkittävästi pidentää esineiden käyttöikää:

  • Huonekalujen järjestelyssä on tärkeää varmistaa, että lattian pinta on tasainen ja sängyt tai sohvat eivät loimi. Tämän vaatimuksen täyttäminen varmistaa kalusteiden kuormituksen yhtenäisyyden;
  • Aseta huonekalujen kokoonpano ja paikka, jossa se yleensä maksaa. Talvikaudelle on toivottavaa kääriä asioita huovalla ja polyeteeniä niin, että asiat eivät pölyä;
  • Kun asetat vuodesohvat, älkää olko liian innokkaita, ettet katkaise muutoksen mekanismia;
  • säännöllinen hoito - pölynpoisto ja pehmeiden pintojen puhdistaminen pölynimurilla.

Tietenkin on tärkeää huolellisesti valita malli sohva, niin että se sopii huoneeseen ja oli mukava käyttää, mutta eivät kiellä itseltäsi ilo - Luo useita oleskelutilat pieniä sohvia, roikkuu vuodetta, kaikki perheenjäsenet pystyivät mukavasti nautintoa maalaiselämää.

Bed mökki maalaismainen tyyli

Vuode maalaistalolle

Vihreä vuode kesäasuntoon

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

18 − = 12