Kattoon vuorauksesta: muotoiluominaisuudet (24 kuvaa)

Puusta valmistetut viimeistelymateriaalit ovat nykyään hyvin suosittuja. Evrovagonka, jäljitelmä palkista, blockhouse, jota käytetään koristelemaan kalliita ravintoloita, kunnioittavia mökkejä, toimistoja, kahviloita, putiikkeja. Talot, hotellit, motellit on rakennettu pyöreistä lokeista ja liimatuista profiilipalkkeista. Puutalossa erityinen mikroilmasto ja pehmeä, miellyttävä puun väri poistaa visuaalisen jännityksen, ei rengas, sillä on mukava lepo.

Vuoraus vuori palkit

Katto vuorauksesta parvekkeella

Huoneissa, joissa on luonnollinen puun pinta, katon on vastattava yleistä tyyliä. Tästä syystä katto on vuorattu vuorauksella, tätä materiaalia voi käyttää talon kaikissa huoneissa paitsi kylpyhuoneessa. Tässä huoneessa on korkea kosteus, joka on helposti sietämässä yew. Optimaalinen vaihtoehto kylpyhuoneessa on muovinen vuori katolla, jäljittelemällä luonnon puun rakenne.

Katto vuolesta kylvyssä

Valkoinen vuori katto

Valitsemme kattovalaisimen

Vuori on perinteisesti käytetty maassa, saunassa tai saunassa, viime vuosina, viimeistelymateriaaleja käytetään mökeissä ja kaupunkiseuduissa. Laajaa levitystä helpottaa yksinkertainen vuori, kohtuullinen hinta ja suuri valikoima. Valmistajat tuottavat seuraavia puulajeja:

  • mänty - on houkutteleva arvo, kaunis rakenne ja pehmeä väri, jossa on vihje vaaleanpunaisesta kelta-ruskeaan;
  • kuusi - halvin vuori, ihanteellinen maalausmahdollisuus tekstuurin ja haalistuneen värin vuoksi;
  • lehtikuusi - erottuu suurella lujuudella, luonteenomaisella punaruskealla sävyllä ja alkuperäisellä tekstuurilla, hyvin sietää suurta kosteutta;
  • lehmä - pehmeä puu miellyttävän pinkki-kullan värillä.

Harvinaisia, mutta löytyy tuotteiden myynti on tehty tammesta tai tuhkaa, josta voit tehdä kaunis alakatto toimistossa tai kotona kirjastossa.

Sisustuksessa voi käyttää vuorausta, jolla on erilainen profiili, yleisimpiä vuoraus, joka erottuu pitkänomaisen laipan hyllyn läsnäolosta. Tämä materiaali on parempi käyttää maata tai ullakolla katto. Se muodostaa pinnan, jolla on ominaisia ​​uria, jotka tyylisuunnissa eivät sovi kaikkiin sisätiloihin.

Erityisesti katto- vuorauksen valmistajat ovat kehittäneet vuorauksen profiilin "rauhalliseksi", jonka ominaispiirteenä on piikin laipan puuttuminen. Kun sitä käytetään, puupäällysteen katto tulee kiinteäksi, eikä käytännössä ole näkyviä niveliä. Tämän ansiosta voit käyttää materiaalia sisustuksessa, toteutettuna missä tahansa tyylissä.

Vuoren yläraja yksityisessä talossa

1

Talon vuorauksen katto

Erityisen tärkeä sisustustöissä on katon viimeistelymateriaalien väri. Vuoren tärkeä etu on kyky maalata sitä missä tahansa varjossa. Käytettäessä tahroja ja kyllästämiä, luonnollisen puun rakenne säilyy, maalilla voi luoda yksivärisiä paneeleja halutusta väristä. On parempi käyttää akryylimaaleja, jotka mahdollistavat puun hengittämisen, mikä tekee huoneen mikroilmistä mahdollisimman mukavan.

Levyjen enimmäismäärät

Oak vuori katto

Monet suunnittelijat haluavat käyttää vuorausta kattoon, maalattu valkoiseksi. Tämä auttaa visuaalisesti laajentamaan tilaa, lisää valoa huoneeseen. Alppi- tai linna-tyyliin rakennettuihin taloihin voit käyttää vuorausta luonnollista sävyä. Se riittää kattamaan väritön lakka, joka tekee rakenne ja ilmeikkäät niin kauan säilyttävät väri vuori, joka voi vaihdella vaikutuksesta Auringon ultraviolettisäteily. Alkuperäinen ratkaisu on käyttää kattopalkkeja, jotka auttavat jakamaan huoneen vyöhykkeille ja antamaan kunnioitetta sisätilaan. Vuorausta käytetään palkkien tai polyuretaanipalkkien kanssa.

Kuusen vuoraus

Katto vuorauksesta

Vuori on jaettu arvosanojen mukaan, jos pintakäsittely on suunniteltu läpinäkyviksi tai läpikuultavaksi lakaksi, etusijalle tulisi antaa korkeamman asteen tuotteita. Lauta peitetään läpikuultamattomalla maalikerroksella? Käytä paneeleja 2 ja 3 lajikkeita, niiden kustannukset korvaavat täysin maalaustyökalujen kustannukset.

Vuodon enimmäismäärä olohuoneessa

Maalatun vuorauksen katto

Vuoren asennus kattoon

Kattoon viimeistely omalla kädellä on saatavilla jokaiselle kotiopettajalle. Työlle tarvitaan yksinkertainen käsityökalu, rakennustaso. Suurimmat vaikeudet johtuvat laatikon asettamisesta. Tämä ongelma on vaikeinta kaupunkilaisten asuntojen ja talon omistajien asukkaille, jotka käyttivät betonirakenteita rakentamisen aikana. Tällöin työkalusarjaa on täydennettävä betonilla varustetulla rei'ittimellä ja porakruunuilla. Katto leikataan vuorauksella ankkureiden asennukseen tarkoitettujen reikien valmistuksesta, joka kiinnittää laatikon luotettavasti betonirakenteeseen.

Kattotuolin vuorauksesta keittiössä

Lehtikuusi katto

Kuten materiaali, jota käytetään rima bar 20h30-30h50 mm, se on sijoitettu yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden etäisyydelle 60-100 cm. Katto vuori ei koe mekaanisia tai vaikutus, mutta tämä väli voidaan lisätä verrattuna valmiin seinät. Merkittävästi vähemmän ongelmia, kun vuori kattopinnan äärellä. Ei tarvitse levyttää, sen tehtävä on kattojärjestelmän kattotuolit, jotka sijaitsevat 60 cm: n etäisyydellä toisistaan. Samankaltainen tilanne voi esiintyä sokkissa tai kehysrakennuksessa, jossa vuori asennetaan kattopalkkeihin.

Kattotuolin vuorista

Levyjen v
aakasuoraa tasoa tarkastetaan rakennustasolla, jonka jälkeen vuorauksen aloittaminen on mahdollista. Kaksi päätapaa on, miten naulata vuoraus sorvaan: nauloja uraan tai erikoislippujen avulla. Molemmat menetelmät ovat tehokkaita, mutta kiinnittimien avulla kustannukset ovat hieman kasvaneet. Leikkeiden etuna on helpompi asennus kattoon.

Kääri vuori ohut kynsi 25-40 mm pitkä ura kulmassa korille. Kiinnikkeitä käytettäessä käytetään pienempää kynsiä. Sen jälkeen, kun ensimmäinen paneeli on asennettu uraan, sijoitetaan toisen paneelin piikki, joka on kaatunut pysäytykseen ja naulattu alustaan. Taidosta, miten vuori asetetaan nopeasti, ja katto voidaan ommella mahdollisimman vähän aikaa.

Vuoriston katto eko-tyyliin

Moraalin baulkit

Miten vuori suhteutetaan huoneen sivun pituuteen? Käytettäessä paneeleita, joiden profiili on rauhallinen, voit käyttää mitä tahansa vaihtoehtoa, ja asennettaessa vuori on asetettava niin, että valo ikkunasta putoaa pitkin sitä. Kysymys voi syntyä: miten paaliin tulee pituussuunnassa? Piilota liitokset erityisten "sienten" avulla tai asentamalla palkit.

Pähkinänvuoren yläraja

Ceiling vuoriin tyyliin Provence

Missä huoneissa vuori on katto

Sitä käytetään kiinnittämään katto vuoriin talon tai huoneiston kaikissa huoneissa. Soveltamisen pääalueet - käytävät, makuuhuoneet ja lastenhuoneet, toimistot ja kotikirjastot, verannat ja ruokasalit. Vähemmän yleisesti käytetty vagonka keittiössä, varsinkin jos sitä ei ole piirretty. Tässä tapauksessa voit kiinnittää huomiota sellaisiin materiaaleihin kuin alumiinivanteet, jotka sopivat täydellisesti nykyaikaiseen tyyliin. Äkissä kaikki huoneet on leikattu, mökillä voit myös antaa tämän materiaalin kaikki huoneet.

Viisto katto vuorauksesta

Kynnys männynvuoresta

Suunnittelijat eivät ole aina samaa mieltä asennuksen sivuraide olohuoneessa, tietenkin, jos emme puhu metsästysmajan tai mökki profiilitangoilla. Mökillä olohuoneen kattoon voidaan vuorattu tahansa vuori, mutta kaupunkiasuntoa tulee käyttää vain "rauhallinen" valkoinen. Tällainen katto sopii kaikentyyppiseen tyyliin, lukuun ottamatta huipputekniikkaa ja modernia. Anna valkoinen kerrossänky, voit käyttää mitä tahansa maali, ja jos halutaan matkia valkaistu tammi, se on parempi käyttää kyllästys varjossa.

Vuoren yläraja makuuhuoneessa

Holvikatto katosta

Vuoren käyttö katolla mahdollistaa kauniin ilmapiirin luomisen missä tahansa huoneessa. Puu on erinomainen ilman kosteuden säätelijä ja tästä syystä huoneessa, joka on vuorattu tämän materiaalin kanssa, aina korkean mukavuuden. Tehtävällä, miten katto kattaa selviytyä mistä tahansa kotiopettaja. Tämä vähentää huomattavasti korjauskustannuksia. Toimenpiteen aikana vuoraus ei vaadi säännöllistä uusimista, riittää kattamaan se lakalla kerran 10-15 vuodessa. Katto on hyvin yksinkertainen - kostealla liinalla muutaman minuutin päästä pääset pölyltä ja tämä riittää.

Vuoren yläraja maalaistalossa

Mikä vuori on paremmin kattoon? Ei välttämättä sen pitäisi olla materiaalia kalliista puun rodusta. Oikea varjo voidaan aina kyllästää, ja korkeudella on erittäin vaikeaa erottaa käsitelty puu luonnollisesta puusta. Useimmat valmistajat tuottavat mäntystä valmistetun "rauhallisen" vuorin, ja tämä tuote on paras vaihtoehto kaikissa sisätiloissa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

64 − = 56