Huvilan sisustus (54 kuvaa): kauniita maalaismalleja

Maaasuminen, jopa pienen mökin muodossa - todellinen arvo metropolin asukkaille. Se on täällä, omalla sivustollasi, et voi vain murtaa puutarhaa ja istuttaa puutarhaa. Silti on mahdollista tehdä omilla kädillä huonekaluaiheisia kohteita / sisustusta tai lisävarusteita, jotka sisätilojen kesämökki on hämmästynyt perheenjäsenten ja vierailijoiden. Tämä harrastus on minuutin todellinen lepo!

Valoisa sisustus olohuoneeseen maalaistalossa

Valoisa sisustus olohuoneeseen maalaistalossa

Keittiön sisustus, jossa palkit maassa

Talon sisustus klassiseen tyyliin

Dacha sisustus: arvioi mahdollisuudet

Jos päätät tehdä oman mökin sisustuksen ja tehdä siitä mukavaksi elää, sinun on käsiteltävä tärkeimpiä kohtia. Pienet huoneet ovat visuaalisesti tilavia, tarjoavat keittiön alueen tarvittaviin huonekaluihin ja kodinkoneisiin / välineisiin, luovat mukavuutta kylpyhuoneessa ja sitovat ne yhteen. Tunnista sisustuksen tyyliä, kehitä itsenäisesti suunnitteluprojektia omilla käsillään luomaan paitsi päätavoitteita, mutta myös sisustuselementtejä on aivan mahdollista. Tee se kaikki helposti ja taloudellisesti houkuttelevaksi!

Sisustuksen huvila tyyliin eco

Tämän parannuksen aikana on tärkeää arvioida työn tärkeimmät perusteet:

  • aikaiset kustannukset. Olohuoneen ja olohuoneen, muiden huoneiden, ullakkokoristeiden koristelu voidaan viivästyttää, mutta kiire ei ole. Asioita ja esineitä, jotka rakastelevat "mieleen" omilla käsillään, ovat "elossa", syntyperäisiä, erityisiä, antavat iloa, mukavuutta ja mukavuutta. Siksi jos huvila-alue periytettiin isoäidiltä tai talosta ostettiin kaiken sisällön kanssa - mitään etsimistä ei ole välttämätöntä!
  • olemassaolo muinaisen huonekaluja - kaapit, Hyllyt, lipastot, korituolit, tekstiilien verhot, raidat luonnon villasta, matot, tarvikkeet ja trifles kuin pohjan tulevalle tyyliin. Niiden avulla sisätilojen maalaistalon tyyliin miellyttää maan / maalaismainen / Eco / Provence ja jopa ... Venäjän klassikko. Ja antiikit hankkivat entisen kunniansa ja loistoineen;
  • lopputulos. Dacha - tunnelma ja rauha, rauha ja rentoutuminen, aja vain vieraiden vastaanotossa. Siksi sen pitäisi olla toimiva ja käytännöllinen, viihtyisä ja ylellinen.
Sisäänrakennettu olohuone, jossa on goottilaisia ​​elementtejä hirsirakennuksessa
Emerald ruokasali mökissä
Makuuhuone Provence-tyylillä
Mökin sisustuksen elementit

Kaunis keittiö mökillä
Moderni sisustus keittiöön mökillä
Huvilan yksinkertainen sisustus
Huvilan toisen kerroksen yksinkertainen sisustus
Moderni mökki suurilla ikkunoilla
Olohuoneen ja keittiön moderni sisustus

Luonnon sisäiset tyylejä maassa: huonekaluja

Joten, se on päättänyt! Dacha sisustus on Provencen tai maan tyyli, kuten se. Mikä yhdistää ne kaikki? Huonekalujen laatu, kestävyys, käytännöllisyys ja mukavuus. Luonnonmateriaalit pohjalla - puu, metalli, nahka, rottinki, bambu, viiniköynnökset, poikkeustapauksissa - lasi. Koristeena - koristeltu veistämällä päätylevyjä, värikkäitä piirroksia stencilillä, taottuja esineitä - kaikki mitä voit luoda omin käsin täydentämällä tätä tai sitä huonekalua.

Mökin sisustus takalla

Maalaistalo maalaistyyliin

Sisustus huvilan siirtomaa-tyyliin

1

Pöydän väri olohuoneessa, makuuhuoneen sängyt, tuolit ja muut huonekalujen elementit, myös erilaisuuden tapauksessa, pitäisi olla yksi. Useimmiten se on ruijan tai viskin varjo, konjakki tai suklaa, jopa tummanpunainen. Jos haluat esimerkiksi kevyempää vaihtoehtoa Provencessa, käytä valkoista, maitomaista, korallia, vaaleanpunaista, huolehtien huonekalujen julkisivujen maalauksesta. Menetelmän yksityiskohdat eivät ole vaikeita oppia, mutta ilo työskennellä omin käsin on suurin. Pyyhkäisy, karheus ja karheus, pienet mekaaniset vauriot "vanhalla" kosketuksella ovat tervetulleita!

Sisätilojen mökki-keittiö

Sisustuksen olohuone stucco muovaus mökki

Sisustuksen olohuone kirjahyllyissä maassa

Maalaismainen huonekalut sopii parhaiten käytännöllisistä materiaaleista riippumatta. Se voi olla leikattuja levyjä, valtavia puiden kantoja, jopa kuormalavoja paikallisilta markkinoilta. Ylisuuret, hieman hankalat, he palvelevat uskollisesti, kääntäen esimerkiksi pöydälle tai sängylle tarvittaessa.

Sisustuksen huvila tyyliin Provence
Mökin virkistysalueen sisätilat
Suunnittelu olohuoneesta ja ruokailuhuoneesta mökiltä lokeista
Laatta kuviossa keittiössä
Keittiö, jossa baari-laskuri puusta
Maa keittiö maalaismainen tyyli
Mökin portaiden ja lattioiden rekisteröinti
Makuuhuone klassisella tyylillä
Kodikas takallinen olohuone

Tahmojen värisävy paletti, tai tyylikäs ja tyylikäs

Tavallinen ratkaisu on puinen dacha. Palkki sisäpuolelta ilman viimeistelyä on se, mitä tarvitset hengittävään täyteen rintaan hyödyllisiä kasviksia, nauttimaan hirsien tehosta ja sileydestä ja ymmärtämään, että se toimii mahdollisimman kauan. Minkä värin puu talo tuo mukanaan? Kulta ja konjakki, täynnä auringonvaloa ja hyvää. Pehmeitä, rauhallisia, vaaleanpunaisia ​​ja violetteja, lilaa ja oliiviä, eli niitä, joita usein löytyy talon seinämien ulkopuolella, on sovitettu paikan päällä. Luonnollinen luonnollisuus ja harmonia jokaisessa yksityiskohdassa - ja Provence / Ethno / Country sisustus on valmis!

Jos sisäpuutarha tarpeisiin leikkaus, valitse laadukas tapetti (se voi olla yhdistelmä maalauksia jäänteitä eri rullina), keraamiset laatat, tapetit painettu käsiinsä väritulostin (mattemaalauksia - edelleen sama "temppu"), väri kuvio kalkittu seinä. Tärkeintä tässä on tehdä huone tilava, ilmainen, helppo.

Sisustuksen huvila tyyliin Provence

Sisustus huvila maalaismainen tyyli

Ruokalan sisustus

Talon maalaismainen tyyli, joka antaa sisätilaan, merkitsee tekstiilien harmoniaa. Tuhma verhot pieni kukka ikkunassa keittiössä, draping alueella oviaukossa kansallisen koristeena, lieventää keinutuoli ja tuolit, pöytäliinat ja kangas paneelit, matot, rönsyt voidaan ommella vanhoista rätit, kuluneet huopia ja muita asioita. Käsityötä, huolellisen vertailun tekstuurin, väri ja malli luo paitsi verho / pöytäliina / paneelit kotona sikeästi, totta kylä, mutta myös toimii vuosia ilman pelkoa pesua!

Moderni design dachasta baarista
Maalaistyylinen makuuhuone
Kaunis huvivenemestari maassa

Kaunis huvivenemestari maassa
Olohuone, jossa takka maalaismainen tyyli
Wicker huonekalut maassa
Mökin sisustus
Suunnittele virkistysalue maassa
Keittiö puusta maassa

Mansardin lattia maassa tai enemmän tilaa!

Puumökit parvekkeella - usein ilmiö. Tämä idea mahdollistaa elävän tilan lisäämisen ja itse rakenteen kirkkaaksi, monimutkaiseksi, alkuperäiseksi. Tässä on erilaisia ​​sisätilojen ideoita, joiden perussääntö on avaruus ja vapaus. Tämä voidaan saavuttaa suurikokoisilla panoraamaikkunoilla tai lasikaton palalla. Ullakkokerroksen makuuhuoneen makuuhuoneen kalusteet voivat olla lakonisia ja hillittyjä, pastellivärisävyissä ja kiinteissä huonekaluissa. Ajaminen ja luovuus lisää kirkkaita lisävarusteita pehmeiden tyynyjen muodossa tai omalla kädellä luodun patch-wark -tyylin tyylillä.

Eco-tyylin, Provencen tai maalaismainen tyyli voi toimia koko perheen virkistysalueena. Kalusteiden mukavuus, koristelujen positiiviset värit, loputon lajit milloin tahansa vuoden - ihanteellinen vaihtoehto harrastusten jakamiseen.

Ja dacha valmistetaan sinun makusi mukaan kädet!

Kodikas keittiö
Portaiden kirjaaminen mökin toiseen kerrokseen
Tilava makuuhuone maalaismainen tyyli dacha
Kirkas ja kaunis keittiö mökillä
Olohuoneen maalaistyylinen sisustus
Keittiön koristelu maalaismainen tyyli
Mökin toisen kerroksen suunnittelu
Sisustuksen mökki takka ja palkit
Sisustuksen eteisessä mökissä
Sisustuksen olohuone, jossa on tiiliseinä maassa
Sisustuksen olohuone takalla
Makuuhuone rustiikissa
Pieni takka mökillä
Kaunis sisustus suuri huvila
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

30 − = 26