Biokamin – ympäristöystävällinen lämmitys (24 kuvaa)

Biofireplaces - muodikas korostus nykyaikaisissa kaupunkitiloissa ja ei vähäpätöisimpiä viehättäviä iltoja maalaistalossa. Eurooppalaisten huolenaiheiden vallankumouksellinen kehitys herättää itsekseen väestöä, joka haluaa käyttää yksinomaan asuntorakentamisen asteittaisia ​​käsitteitä:

 • toisin kuin edeltäjänsä - takat polttopuilla ja sähkökammioissa - asunto-osastot ovat houkuttelevia ympäristöystävällisyyden kannalta;
 • klassiset biopelät eivät ota käyttöön polttotuotteiden hanojen koskettamista, ne toimivat ilman savupiippuja, vaikka niissä todellinen palovammo;
 • talon bio-takka näyttää harmonisesti sekä klassisen muotoilun että modernin sisustuksessa.

Laitteen kilpailuetu tunnistetaan myös käytön ja ylläpidon helpottamiseksi.

Suunnittelija bio-takka
Bio-takka futuristisella tyylillä

Suunnittelun ja biopireplaanin periaate

Biokamiini kotona on lämmityslaitos tulenkestävien materiaalien kotelossa.

Biocamine kipsilevyrakenteessa
Biotakka olohuoneen sisustuksessa
Biokamin huipputekniikan sisällä

Bioetanolissa on klassisia bio-tulisijoja, jotka eivät aiheuta vaarallisia haihtuvia yhdisteitä palamisen aikana. Tästä syystä ekokaminin toiminta ilman savupiippua. Poltin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, tilavuusvaihtelu riippuu laitteen mallista.

Esimerkiksi seinään asennettava bio takka on varustettu kompakti polttoainesäiliö, ja lattia rakenteet ovat vaikuttava säiliö.

Bio-takka huipputekniikan tyyliin

Jos haluat ymmärtää, miten bio-takka toimii, muista alkoholilamppu koulun fysiikan laboratoriossa. Itse asiassa bio takka kotiin on yksinkertainen työmekanismi:

 • Poltin on täytetty biopolttoaineella nesteen tai geelin muodossa;
 • Biofireplan polttoaine kytkeytyy päälle erityisellä sytyttimellä tai pitkänomaisella ottelulla;
 • riippuen tilavuudesta säiliön bio-takka sisällä sisätilojen voi työskennellä 2-9 tuntia jatkuvasti.

Lämmitysyksikkö on valmistettu polttoainesäiliön muodossa tai kompakti säiliö, jossa on poltin. Ensimmäisessä tapauksessa palamisvoimakkuutta säädellään erikoispellillä. Sammuta liekki, käytä pokeria, jossa on talon bio takka ja peitä koko vaimennin. Toisessa tapauksessa ei ole mahdollista säätää tulen voimakkuutta ja liekin sammuttamiseksi on välttämätöntä laittaa erityinen säiliö suoraan tulisijan päälle.

Takka polttopuun jäljitelmänä
Pyöreä bio takka

Laitteen lajikkeet

Markkinoilla on laaja valikoima ekotakkeja: nykyisen tuotevalikoiman joukossa ei ole vaikeata valita sopivaa muotoilua mihinkään sisustukseen.

Provencen tyylien olohuoneen järjestelyissä keraamiset bio-takat ovat suosittuja, joiden muotoilu simuloi lokeroa. Korkean teknologian sisätiloissa valitaan monimutkaisen geometrian lasi-bio-takka. "Älytalon" bio-sähköiset takat järjestetään automaattisella säätöjärjestelmällä.

Seinään asennettava bio takka

Tämä luokka on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 • Saranoitu malleja. Ne kiinnitetään seinään kiinnittimien avulla. Kaupunkimaisissa sisätiloissa on usein seinän bio-takka, joka simuloi kuvaa. Rakenne on varustettu lasisuojuksella;
 • Sisäänrakennettu bio-takka. Optimaalinen malli hyödyllisen tilan järkevän käytön kannalta. Sisäänrakennetun bio-takan asentamiseksi on tarpeen rakentaa aukko seinään ja varustaa se suojakotelolla;
 • Klassiset biopalat ovat seinään asennettavia. Rungon takapaneeli ja sivuosat ovat terästä, luonnollista tai keinotekoista kiveä. Etuma-alue on koristeltu lasisuihkulla;
 • Corner bio takka. Se erottaa epätavallinen muotoilu, se on asennettu kahden seinän liitokselle.

On huomattava, että kulmikokoonpanon seinämäinen biokammio vie mi- hin käyttökelpoisen tilan, joka on suosittua minkä tahansa tyylin sisätilojen järjestämisessä.

Bio-takka keittiössä
Biotakka sisätilojen sisällä
Biotakka lakonisella muotoilulla

Lattia ja pöytä ekokaminy

Kiinteiden rakenteiden lisäksi valmistetaan myös mobiileja malleja:

1
 • bio-takka penkki - erottuu pienimuotoisista mitoista, valmistetaan eri geometrialla ja muotoilulla, on pieni kapasiteetti, on varustettu rollover suojausjärjestelmä;
 • biopolttoainetta - ominaista vaikuttava koko ja voima. Suunnittelu sijaitsee kätevästi millä tahansa pinnalla, koska laitteen alaosa ei lämmitä.
Bio-takka jugend-tyyliin
Biotakka marmoriportaalilla

Huolimatta suunnittelun vaikuttavasta koosta, lattiamalleja ei ole vaikea siirtää toiseen paikkaan.

Ulkoinen bio takka
Seinään asennettava bio takka

Edut ja haitat

Kun olet asentanut bio takan olohuoneeseen, et voi huolehtia mahdollisista seurauksista; tuotteiden kilpailuedut - laitteen ekologinen puhtaus:

 • biopolttoainetta käytetään, ympäristön pilaantumista ei ole. Etanolia tuotetaan luonnollisista raaka-aineista, poltettavista paloista, noki, savu ja noki;
 • huoneen ilmaa ei kuivata laitteen tuloksena poltettaessa bioetanolia, vesihöyrymuotoja ja pieni osa hiilidioksidista.
Kannettava bio takka
Bio takka TV: n alla

monitoiminnallisuus

 • Laitteen avulla saadaan aikaan elävän tulen vaikutus;
 • huoneeseen lisätään lämmitys;
 • Kostutus ja aromatisointi ilman huoneistossa suoritetaan.
Biocamine valaistuksella
Bio-takka makuuhuoneessa

koristeellinen

Sisustussuunnittelua ei käytetä harvoin hallitsevana, varsinkin jos se on sisäänrakennettu biotakka. Järjestelyn jäljelle jäävien elementtien rakenne on valittu sen tyylitietoihin.

Rakennuksen yksinkertaisuus ja turvallisuus

Seinään asennettava bio-takka asennetaan ilman erityisiä toleransseja, mobiilimalleja käytetään kaikissa tiloissa.

Biocamine teräskotelossa
Taulukko biopaloilla

Laaja valinta

Kotimainen takamökki on valmistettu valtavasta valikoimasta malleja ja muunnelmia, mutta ei ole vaikeaa valita halutun muotoilun tuotteen oikeaa versiota vaatimusten mukaan.

Jos tarkastelemme bio-tulisijojen puutteita, seuraavia kohtia on eritelty:

 • korkeat kustannukset - rakentamisen hankkiminen aiheuttaa huomattavia kustannuksia, biopolttoaineiden maksaminen on edelleen tarpeen;
 • On mahdotonta jättää toimiva bio takka ilman valvontaa;
 • on huolehdittava huoneen ilmanvaihdosta.

Ekokaminovin onnellisten omistajien kannalta tärkeä elävän tulen käsite luonnollisilla kohokohdilla ja kiehtova kauneus poistaa tämän edellä mainitut puutteet.

Corner bio takka

Valinnan ja toiminnan ominaisuudet

Jos olet kiinnostunut pienistä huonekaluista, valitse sitten saranoitu malli. Tyylikäs bio-takka olohuoneen sisustuksessa - hyvä päätös asunnon tyypillisessä asumisessa.

Sisäänrakennettu bio takka

Keskeisen biotuolin valinnassa kiinnität huomiota akvaarion muodossa olevan lattiamallin malleihin. Tämä muotoilu antaa mahdollisuuden kuvitella kaikkien osapuolten kauneutta. Käytä klassista bio-takka-akvaariota olohuoneen sisustuksen romanttisena iltana tai asenna puutarha-puutarhassa oleva rakenne ystävällisen yrityksen iloisten juhlien sisustukseen.

Bio-takka japanilaiseen tyyliin
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 81 = 87