Tæppe i soveværelset: en behagelig nødvendighed (25 billeder)

Et blødt gulv eller vægbeklædning er en væsentlig del af de fleste huse, især i områder med et køligt klima. Tæpper i det indre af soveværelset gør lokalet mere behageligt, om morgenen sætter værterne til positive. Det er ikke billigt, det købes i lang tid, derfor er det nødvendigt at vælge det bevidst.

farve

Hovedformålet med soveværelset - en fuld hvile og en god søvn. Psykologer mener, at de er i stand til at skabe en beroligende beige-brun gamma. En god følgesvend kan være en dæmpet grøn og blå palette. Det vil tilføje foråret friskhed, og lilla vil give en følelse af tillid.

Beige tæppe i soveværelset

Hvidt tæppe i soveværelset

Unge, aktive og med en ven af ​​eventyrlig natur, selv for soveværelset vælger rødt. De tror på, at kroppen på denne måde genoplades under søvn. Intellektuelle og kreative mennesker foretrækker appelsin som inspirationskilde.

Bestemme hvordan man vælger et tæppe i soveværelset i farve, skal man overveje grad af belysning af rummet. Udgang vinduer på den solrige side forårsager kolde nuancer af tæppet, med mangel på lys, er varme farver som gul eller lignende foretrukne.

Lintfrit tæppe i soveværelset

Sort tæppe i soveværelset

form

Borte er de dage, da de var til salg, udelukkende var rektangulære modeller af tæpper. I dag er valget meget bredere: tæpper ovale, runde eller andre former overrumper ikke nogen.

rektangel

En traditionel løsning. Den bruges i flere situationer:

1
 • For dem der er vant til denne mulighed og ikke ønsker at ændre noget.
 • Strenge linjer er passende, hvis du vil balancere det for bløde indre af soveværelset.
 • Rektanglet lukker rummet så meget som muligt, så det vælges, hvis gulvbelægningen ikke er ideel.
 • Den eneste vægmodel.

Det er ønskeligt at vælge denne sædvanlige form for ældre mennesker: det giver dem en følelse af ro og stabilitet.

Tæppe med blomster i soveværelset

Tæppe med en lang lur i soveværelset

oval

Et mere moderne udseende, der også bruges i soveværelset:

 • Hvis møblerne, især det massive skab, har form af et rektangel, er der andre "vinkel" elementer, du har brug for et afrundet tæppe for balance.
 • Ovals blødgør rethed, hvilket gør interiøret mere intimt, hvilket er psykologisk vigtigt for soveværelset.
 • Oval tæppe fremkalder automatisk en følelse af lyksalighed og komfort.

Ikke-standardiserede tæpper med ovale former giver mulighed for at eksperimentere med kendte rum.

omgang

Har alle de fordele, der er forbundet med den ovale model. Praktiske og bekvemme er små sengelunde runde tæpper. Et rundt hvidt tæppe med en lang bunke vil fylde et mælkehvidt eller blødt pastell soveværelse med en særlig charme.

Det er interessant at se på det centrale store runde tæppe, suppleret med mindre ovaler.

Tæppe med et mønster af juletræer i soveværelset

størrelse

I soveværelset er der som regel ikke et tæppe. Selv i små rum kan der være to: på væggen og på gulvet. Dette er naturligt, fordi intet kan skabe mere hygge end en blød fluffy coating.

Stort og lille tæppe udfører en række æstetiske og praktiske opgaver. For et kompakt mellemrum er der normalt nok et gulvtæppe. Det dekorerer interiøret og tjener som sengetøjstilbehør. I de rummelige soveværelser, bortset fra den centrale et, er der placeret flere små sengeværelser.

Store tæpper angiver straks indretningens stil og supplerer møblerne. Desuden er de mere funktionelle, ikke slip.

Små sengemåtter falder enten sammen med de vigtigste og udgør en ensemble, eller de tjener som lyse accenter. De placeres vilkårligt hvor komfortabelt for ejerne.

Tæppe lilla i soveværelset

Glat tæppe i soveværelset

materiale

Med alle de mange valgmuligheder efter tekstur, farve eller form ændrer materialevarianten ikke den samme naturlige uld eller silke plus syntetik. Hver af dem har sine fordele og ulemper i forhold til soveværelset.

uld

Standarden på dette segment er luksus fra Iran, det er storslåede persiske tæpper af klassisk stil. De er fabriks- eller manuelle eksklusiver, men er lige så utilgængelige for flertallet på grund af de høje omkostninger.

Blå tæppe i soveværelset

Indisk tæppe til soveværelset

De er værdsat for deres æstetiske appel, absolut hygiejnisk og økologisk sikkerhed, høj varme og lydisolering. De slæber meget langsomt. Alle disse kvaliteter giver dig mulighed for roligt at sætte dem i soveværelset eller hænge på væggen. Væggene ser solide, mere raffinerede ovale tæpper på gulvet. Hvis du har tålmodigheden til regelmæssig rengøring, er det bedre at vælge tæpper med en bunke. Disse modeller er ideelle til et soveværelse: de er simpelthen rart at træde barfodet.

Tæppe i soveværelset med pejs

Brun tæppe i soveværelset

silke

Som tusindvis af år siden betragtes naturlig silke som en egenskab af luksus. Materialet er stærkt forbundet med forfining og forfining. Tæpper lavet af det er holdbare og fabelagtigt smukke, men de er ikke tyk eller fleecy, så der er ingen mening i at lægge dem på gulvet. De ses sjældent på gulvet af en anden grund: ikke alle vil blive trængt af af skønhed. Når du har hængt et sådant tæppe på væggen ind i soveværelset, kan du skabe et mere festligt humør end hygge. Et tæppe lavet af naturlig silke gør et blankt soveværelse til et kejserligt kammer, og et enklere værelse er indrettet og gør rigere. Overvejelsen af ​​silke luksus umiddelbart efter op
vågnen sikrer ejeren et højt selvværd for hele dagen.

syntetiske

En ægte frelse for alle, der beslutter, hvordan man vælger en anstændig budgetopsætning. Polyamid, polyester, akryl, andre kunstige materialer er blevet en værdig erstatning for dyre naturalisme.

Tæppe i soveværelset

Runde tæppe i soveværelset

Akryl. Gulvtæpper svarer til uld: Den samme bløde, med nogen lurens længde, let at rengøre. Selvom regelmæssig rengøring er påkrævet. Polyester er det mere egnede valg til et soveværelse, da det er mindre snavset.

Polyamid - den mest slidstyrke af alle syntetiske, velrensede, kemikaliebestandige, kan vare længe nok.

Den eneste bekymring for sundhedsskader er unødvendig, da det absolutte flertal af tilbud på markedet testes for sikkerhed og overholder hygiejniske og hygiejniske normer. Syntetisk tæppe i interiøret har et andet plus: et bredt udvalg af teksturer og farver.

Ikke alle sådanne tæpper tjener lang: fra polypropylen - fem år, fra en nylon - 10-15. Men dette er i hænderne på elskere ændrer ofte designet: med en billig ting at forlade let.

Tæppe af pastell nuancer til soveværelset

design

Produkter valgt på gulv eller væg skal være i harmoni med skyggen af ​​tapet og møbler: i soveværelset er det ønskeligt at bruge beige eller andre pastelfarver.

Lav et lille værelse rummere og mere rummelige udendørs tæpper ovale form med en lys baggrund og et lyst diagonalt mønster. En stor figur er passende i store rum, da øjet opfatter det præcist. Rummets rumfang nedsættes visuelt. Et sådant billede er acceptabelt som en accent i et lille monokromt interiør. En lignende rolle spilles af et tæppe med forskellig bunkehøjde.

For at understrege skønheden eller stilheden af ​​møbler er gulvtæppet i soveværelset foretrukket monofonisk. Han balancerer også det mousserende gulv, især den samme farve.

Persisk tæppe i soveværelset

Stribet tæppe i soveværelset

Moderne tendenser

De, der er trætte af traditionalisme i design, dekorere interiøret med rige toner, vælger vintage eller provence stilarter, men tæpper forbliver. Uanset hilsen i mode er tæpper med lang lur i soveværelset mest foretrukne. Det er så rart at træde på efter at vågne op, og så gå bare rundt i barboldet.

Grønt tæppe i soveværelset

Bordeaux

Der er mange beundrere i bourgogne, men man skal være forsigtig med at vælge denne aristokratiske farve til et soveværelse. Et sådant tæppe er passende i et lyst rum, hvor det ser godt ud med roligt hvidt, beige, creme, lysegråtoner. Pink interiør og bordeaux tæppe - en fremragende kombination til et voksen soveværelse og lys burgund, næsten rødt, i kombination med en lys palette vil bringe indretningen en atmosfære af lidenskab og uhyre kærlighed.

Tæppe i soveværelset i Provence stil

Tæppe med et billede i soveværelset

blå

En anden version af et smukt farvet tæppe. Han kan lide, at ingen andre er passende i soveværelset, fordi videnskabeligt etableret: den blå farve har en gavnlig indvirkning på trykket og arbejdet i hjertet. Et sådant tæppe på gulvet i soveværelset er stadig proppet til "kølige" velopvarmede værelser. Hvis muligheden for dyb blå ikke er meget velegnet, kan du tage en blødblå. De er i god harmoni med træmøbler, især med et højt udskåret senghoved i klassisk stil.

Tæppe med et mønster i soveværelset

hvid

Hvide tæpper til soveværelset indtil for nylig syntes en nysgerrighed: for markering og upraktisk. Og i dag vælger ikke alle dem. Men i kombination med de samme hvide møbler på det mørke gulv gør de soveværelset raffineret. Neutral hvid kombineres med andre farver, der bruges som accenter. Særligt behagelig er et tæppe af hvid farve og bløde konturer med en lang lur.

Pink tæppe i soveværelset

Grå tæppe i soveværelset

Provence

Ombygningen af ​​huse i fuldgyldige landejendomme har gjort Provence stil populære, men denne version, der minder om vintage, er kun enkel ved første øjekast. I det sydlige Frankrig er der ingen stærk forkølelse, så tæpperne i Provence-stil er ret specifikke:

 • små størrelser - det er mere som tæpper;
 • Må ikke være tyk og med høj eller endda medium lur;
 • falmet og bevidst lurvet;
 • ikke beregnet til vægge
 • ofte minder om håndværk.

Af disse grunde alene er de ikke egnede til en standard lejlighed. Dette er en variant af et landhus, der bruges til at leve i den varme årstid.

Hud i soveværelset

Derudover er det næsten altid ovale tæpper med et flerfarvet ornament, så de kan kun indføres i den generelle stil kun af en specialist. Hvis du kan oprette et værelse eller et hus i Provence stil fra omhyggeligt udvalgte tilbehør, bliver det en ægte eksklusivitet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 1