Stige til poolen: nyttig information til alle (27 billeder)

Det ser ud til, at stigen til poolen kun kan repræsenteres i en form og konfiguration. Forskellen er kun i antallet af trin og dimensionerne af selve strukturen. Faktisk er det ikke sådan. Valget af denne enhed til stationære pools og oppustelige elementer skal udføres omhyggeligt under hensyntagen til de mindste nuancer. Hvor korrekt denne enhed vælges, afhænger det ikke kun af komfort, men også af sikkerhed.

Trappeafstamning er et integreret element, der garanterer sikker drift af selve poolen. Dette er et vigtigt konstruktivt element, ikke blottet for dekorativ værdi. Installationen af ​​en stigeafstamning af enhver type er kun mulig, hvis vandskålens dybde når mindst en meter. Hvis vandtanken er mindre end den angivne værdi, er det ikke tilrådeligt at installere stigen.

Stige til pool aluminium

Stige til poolstenen

Trapper til ramme pools

Den mest pålidelige stige til rammebassinet er romersk. Designet er egnet til vandpunkter, der er placeret uden for lokalerne. Disse er massive elementer af armeret beton.

En stige til en oppustelig pool eller til stationære arter kan også være selvforsynende. Om nødvendigt kan produktet demonteres, flyttes til et andet punkt eller omdannes strukturen afhængigt af situationen.

Stige til swimmingpool hvid

Trapper til poolen træ

De mest pålidelige designs er metal (aluminium, rustfrit stål). De mest budgetmæssige modeller er plastik.

Af træ og andre materialer er disse produkter yderst sjældne. Det er også værd at bemærke, at poolstiger, uanset størrelsen og antallet af trin, kan være ensidige eller dobbeltsidede, repræsenteret ved en standard trinladder eller fuldt udbredte brede trin. Alle de vigtigste aspekter ved designets udformning bestemmes af potentielle købers krav.

Stige til en privat hus pool

1

Trappe til pool

Romerske trapper

Den tovejs romerske trappe og selve poolen er en. Der er flere måder at installere fastgørere på. Brug oftest installationen "briller" af "rustfrit stål". "Briller" er fastgjort til ankerets centrum, og trappeelementerne er fastgjort på dem. Den nedre del af stigen synker ned til bunden og hviler på den.

En anden mulighed: brugen af ​​anlæg til siderne. Det tosidede design er holdbart. Nogle eksperter foretrækker kun at reparere de støtteelementer, der tidligere er monteret i "krop" på siden.

Hjørne trappe til poolen

Installation af en stige til poolen

Vinyl trappe til poolen

Antallet af trin afhænger direkte af dybden af ​​selve puljen. Normalt er 3 til 7 steder nok. Hvert trin skal være dækket af et særligt skridsikre middel. I dag behandles næsten alle modeller (selv de mest primitive) med lignende sammensætninger.

Også for sikkerheden spiller længden af ​​disse elementer også en vigtig rolle. Overdreven korte elementer kan også føre til uønsket glidning, hvilket forårsager en traumatisk situation. Især meget korte trin er trite at bruge.

Trappe til granitbassin

Trappe til ramme

Trapper til pool støbt

Trapper til præfabrikerede pools

For præfabrikerede pools anvendes en tosidet konstruktion af letlegeringsprofiler eller prægede plastelementer oftest. Udadtil ligner disse produkter ofte en trinladder. Stabilitet opnås på grund af, at den ene ende af stigen hviler mod jorden, og den anden i bunden af ​​tanken med vand.

Konstruktionerne er ganske mobile. Om nødvendigt kan de flyttes til et andet, mere rentabelt sted eller helt fjernes et stykke tid (for eksempel hvis enheden bruges til en sommeroppustelig pool eller "skålen" kun betjenes i en relativt kort periode).

Stige til pool metal

Installation af trapper til poolen

Stige til rustfrit bassin

Nøgleaspekter

Hvis poolen er af massetype, foretrækkes en tovejsstige til bassinet af rustfrit stål. Det skal være så bredt som muligt, rækværkene vil blive monteret direkte på bordet.
Det er ikke altid muligt at lave en samling af hele strukturen (som for overdækkede puljer). I dette tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at købe særskilte rækværk og trin.

De vigtigste krav til rustfrit stålkonstruktioner er:

 • Enhver metalkonstruktion (som en træstige til poolen) er nødvendigvis udstyret med håndlister;
 • Afstanden mellem trinene må ikke overstige 25 centimeter;
 • På trapperne skal der være en anti-slip belægning, og hele overfladen behandles med specielle sammensætninger, der forhindrer korrosion;
 • Ethvert design til både oppustelig og stationær pool skal tåle tung vægt.

Tosidet eller ensidig konstruktion kan suppleres, både monolitiske og separate håndlister. Rørene skal være bred nok, men ikke overdrevent massive. Valg af design i mange henseender kræver overvejelse og dekorative kvaliteter af produktet. Trappeafstamningen skal passe organisk ind i designet, komplementere poolen og området nær det.

Swimmingpool stige

Trappe til pool af fliser

Stige til pool med platform

Analoger af plast

Stigen til poolen med egne hænder kan installeres i tilfælde af at alle komponenter er af rigtig god kvalitet. Plastprodukter betragtes som de mest budgetmæssige, men det mest kortvarige materiale. Hvis rustfrit stål er helt modstandsdygtig over for svampe eller skimmel, så er selv meget god plast meget sårbar i denne henseende.

At behandle plastik på en sådan måde, at mange gange for at øge dens ydeevne, er det ikke muligt. Ellers ville sådanne mønstre være meget dyre, men ville ikke tjene så længe som rustfrit stål.

Tilsvarende situationen med træprodukterne. I nogle tilfælde supplerer træstrin meget effektivt poolens design (især på gaden), men de er slet ikke holdbare.

Trappe til swimmingpool med belysning

Stige til undervands swimmingpool

Stige til halvcirkulær swimmingpool

Separate kategorier af nedstigninger

Der er flere typer nedstigninger i bassinet, som afviger væsentligt fra de ovennævnte "klassiske" arter. Oprettelse af en pool med egne hænder med en platform og interessant tilbehør, vil hver ejer af lejligheden gøre konstruktionen ikke kun behagelig og sikker, men også eksklusiv.

Måske kan den mest interessante afstamning for svømmebassiner kaldes balneologisk design. Det er ikke nemt at installere en stige i poolen af ​​denne type.

Dette skyldes, at designet suppleres med integrerede injektorer. Deres opgave: at udføre massen af ​​lændehvirvelen og hvirveldelen af ​​den menneskelige ryg. De kan bruges, både med helbredende og forebyggende formål, og styrker sundheden ved badning.

Det er også værd at nævne nedstigninger for børn. De har flere skridt. De er meget mindre end de "voksne" websteder. Desuden suppleres designet altid med lave håndlister, og intervallet mellem trinene er minimalt.

For nylig forsøger producenterne at behage potentielle købere også med interessante modeller til oppustelige pools. Normalt er de meget mobile og lette. Skeletter bevarer deres styrkeegenskaber, men de adskiller sig i type fra samme "rustfrit stål" eller plastanaloger.

Stige til swimmingpool

Trappe til swimmingpool med anti-slip belægning

Stige til rektangulært bassin

Om vellykket valg

Det er værd at understrege håndlisterne igen. Strukturets standardhøjde er en og en halv meter. Ideelt set skal den del af stigen være over vandet (dog ¼), og de resterende segmenter skal begraves dybt.

Plukke op ad stigen, det er nødvendigt at blive styret af følgende kriterier:

 • Produktets styrke
 • Byg kvaliteten af ​​selve designet
 • ergonomi;
 • Nedstigningskomfort;
 • Praktisk elevator;
 • Materialet til produktet skal være praktisk og holdbart;
 • Optimering af fastgørelsesmetode
 • Generel sikkerhed;
 • Dimensioner af strukturen;
 • Prispolitik af varerne.

Det er nødvendigt at forstå, at for billige varer i dette særlige tilfælde ikke kan være kvalitative. Materiale af dårlig kvalitet, tvivlsom montering eller urimelig ustabil konstruktion medfører en direkte trussel mod menneskers sundhed. Derfor er det altid værd at give fortrins til kun rigtig gode modeller, hvis ergonomi og ydeevne kendetegner ikke nogen tvivl.

Stige til swimmingpool

Stige til en stationær pool

Nedstigning til poolen

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

31 − 29 =