Yhdistetyt verhot sisustuksessa: mahdollisuus yhdistelmiä (25 kuvaa)

Tyylikkäästi suunniteltava ikkunoiden suunnittelu huoneessa on sellaisten kankaiden käyttö, jotka eroavat tekstuurin ja värin suhteen. Vain oikein valituilla tandem-kangoilla voi yhdistää verhot niin, että ne koristelevat ja täydentävät sisustusta. Alkuperäiset tuotteet sopivat harmonisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen, lasten ympäristöön ja jopa keittiössä ne luovat mukavan, he voivat täysin muuttaa huoneen.

Satin yhdistetty verhot

Yhdistetyt verhot bandoilla

Yhdistettyjen verhojen ominaisuudet

Luovat ainutlaatuisen kuvan verhot on helppo ansiosta runsas valikoima moderneja kankaita ja erikoisvarusteita, jotka toimivat paitsi koristeena, mutta käytetään myös helppo hallinta. Voit aina valita vaihtoehdoista tiheä kahden tai kolmen värin verhot ja kevyt tylli, joka tyydyttää kaikkien makuun ja vaatimuksiin omistajat, tekee erityinen tunnelmansa läsnäollessa sisustustyyli ja tullut hallitseva aihe, houkutella maailmanlaajuista huomiota.

Yhdistetyt samettiverhot

Yhdistetyt beigen verhot

Yhdistelmävaihtoehdot

Tekstiilikankaita voidaan yhdistää eri tavoin:

  • Värin ja ornamentin mukaan. Voit käyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta aina pääpaino on tonaliteetti tai kuvio. Yhdistettyjä verhoja kukkien kanssa voi tukea yksi läsnäolevista sävyistä, mikä parantaa vaikutusta ja antaa kankaalle ilmeikkävyyden.
  • Erilaisten tekstuurien mukaan. Hyvin yhdistetyt ovat tiheitä ja kevyempiä kankaita. Tämä on erittäin edullinen vaihtoehto, koska verho, joka koostuu erilaisista kangaspuista, sopii huoneen valaistuksen säätämiseen eri päivinä. Esimerkiksi aurinkoisena päivänä tiheät verhot suojaavat huoneesta suorilta säteiltä, ​​ja pilvisessä säässä ne eivät tule esteeksi katuvalon saapumiselle. Lisäksi tämä yhdistelmällä on korkeat esteettiset arvot, ja yhdistetyt verhot sisustuksessa hallitsevat.
  • Pituuden mukaan. Lyhyt verhot yhdistetään pitkiksi. Lyhyt huippu suorittaa vain koristeellisia toimintoja.

Yleisimpiä yhdistelmiä ovat kaksi väriä, tämä tandem sopii kaksinkertaisiin verhoihin, jotka ovat helposti muutettavissa kauden mukaan. Tämän mallin erityispiirteenä on se, että eri rainat ommellaan toisiinsa, minkä vuoksi ne ovat luovuttamattomia ja muodostavat kaksipuolisia verhoja. Tämä vaihtoehto ei voi tehdä ilman erityisiä lisävarusteita, jotka eivät ainoastaan ​​hyödytä täydentää vaan myös hallinnoivat verhot - avata "väärä sivu".

Yhdistetyt valkoiset verhot

Yhdistetty verhot kukilla

1

Yhdistetyt verhot lastentarhassa

Tapahtumien liittäminen

Luo yhdistetyt verhot monella tavalla:

  • Pystysuoraan - kangas sijoitetaan ja ommellaan yhdensuuntaisesti toisiinsa (käytetään usein silmäluomien verhoissa).
  • Vaakatasossa - käytetään pääasiassa värillisten kangasjulisteiden ja koristekasvien yhdistämiseen, joskus kuvioituina.

Kannan sijainnin mukaan voit piilottaa tai suurentaa katon korkeutta. Alhaisissa tiloissa kaksi väriä on liitettävä pystysuoraan, jotta voidaan käyttää korkeita, vaakasuoraa kangasliuskajärjestelyä. Alkuperäinen näyttää leveän vaakatason päältä, joka sijaitsee yläosassa. Tämä versio koostuu kahdesta eri väriä olevasta kankaasta ja sopii erinomaisesti naulojen verhoihin. Jos käytät vaaleita värejä, ympäröivä tila visuaalisesti laajenee, tummat sävyt vähentävät katon korkeutta.

Huoneen mukavuus ja mukavuus luovat verhoja kahdesta värisävyisestä kankaasta, jossa toisen varjon vyöhyke sijaitsee kehällä. Tämän vaihtoehdon avulla voit käyttää kontrastia ja tylsiä monofonisia kankaita tai yhdistää ne kuvioituihin. Voit myös valita oikein pienen kuvion, yhdistämällä sen suureen, ei-kirkkaaseen tulostukseen tai yhdistämällä erilaisia ​​sävyjä sisältäviä kankaita. Jokainen näistä vaihtoehdoista sopii silmäluomien verhoihin.

Yhdistetyt kaksiväriset verhot

Yhdistetyt violetti verhot

Yhdistelmä siniset verhot

Väriratkaisut ja materiaali: yhdistämme kaksi väriä

Verhojen yhdistäminen ikkunoihin on välttämätöntä noudattaa palettien harmonista yhdistelmää. Menestyksellinen siirtymä on luonut:

  • Ruskea väri, beige. Tämä on yhteensopiva tandem, joka sopii hyvin yhteen huipputekniikan ja klassikoiden tyyliin. Alkuperäiset tiukat beige verhot ruskealla tulleella tai päinvastoin organza-verhot voivat olla kevyitä ja ruskean väriset verhot. Soveltuvat verhot aulassa, makuuhuoneessa, salissa, toimistossa. Jos haluat koristella ikkunat huoneeseen, jossa on suuri katto, voit käyttää verhoja ruskeilla räpylöillä, joiden päällä on kevyt nauha. Pimeässä huoneessa on järkevää yhdistää valokuvista valkoisiin beigen sävyihin vähäiset tummat värit.
  • Tasapainoiset vihreät verhot ja vaaleat valkeat orgaaniset tai verhon verhot, jotka eivät häiritse raikkaan ilman tunkeutumista avoimella ikkunalla ja katuvalolla. Suunnitteluratkaisut mahdollistavat lambrekinien käytön eri versioissa - buff, de-jabo, svagi, tie, chill tai bell.

Väriyhdistelmissä on paljon yhdistelmiä, mutta niiden valintaa on käsiteltävä erityisen varovasti, kun verhojen tai tylliä käyttävien verhojen verhoilla käytetään ikkunoiden koristelua. Valinta riippuu suuresti romaanisten verhojen mallista, joka voidaan asentaa ikkunan aukon yläpuolelle tai suoraan rungolle, koska se riippuu siitä, mihin toimintoon romaaniset verhot toimivat perus- tai toissijaisina.

Yhdistetyt verhot olohuoneessa

Yhdistetyt verhot toimistossa

Yhdistetyt kaihtimet häkissä

Pehmeä ja kevyt pitäisi olla makuuhuoneen verhot. Useimmiten tällaisissa huoneissa on organza-verhot, jotka voidaan koristella guipure-pitsiä, mikä antaa tuotteelle charmin ja piquancyn.

Erinomainen ratkaisu korostuksen ja painottomuuden lisäämiseksi ovat verhot, jotka on valmistettu kahdesta värisävystä. Vastakkaiset sävyt, esimerkiksi kirkas punainen ja valkoinen, kiehtovat. Tämä on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen. Verhoissa makuuhuoneessa on toivottavaa käyttää pehmeää ja herkkää palettia.

Yhdistetyt lyhyet verhot

Yhdistetyt punaiset verhot

Yhdistetyt verhot ja lambrequin

Ikkunan sisustus sisustuksessa

Käytetään ikkunoiden ja erilaisten kankaiden koristeluun, joista erikoispaikka on organza-verhoilla, ja se on tyypillistä keveydestä, epätavallisesta kauneudesta ja mahdollisuudesta antaa ylellisyyttä ja hienostuneisuutta. Organza-verhojen väriliuos on melko monipuolinen, mutta enimmäkseen pastellisävyjä käytetään. Hyvin valoisissa huoneissa läpinäkyvä kudonta valitaan tummemmaksi.

Liinavaatteet

Yhdistetty verhoja organza

Yhdistetyt verhot poimimalla

Modernit sisätilat on koristeltu roomalaisilla verhoilla, jotka ovat saaneet laajan suosion. Tämä on yksi niistä koristeluvaihtoehdoista, kun eri värien tuotteet sopivat täydellisesti läpinäkyviin organza-verhoihin. Jokaiseen huoneeseen sopivat roomalaiset verhot, joiden ikkunan aukko on tulle-runko. Tämä tandem sopii sekä olohuoneeseen että keittiöön.

Yhdistettyihin verhoihin suunnitellulla erillisellä kapealla on erityiset kiinnikkeet: silmukat, jotka antavat verhojen tyylin ja yksilöllisyyden. Erilaiset verhon rungot suorilla kankailla, tasaisesti laskeutuvat ja muodostavat oikeat taitokset. Pohjimmiltaan nämä eri värien verhot yhdistetään harmoni- sesti kevyesti läpinäkyvään tulleeseen.

Yhdistetyt verhot raidat

Yhdistetyt roomalaiset kaihtimet

Yhdistetty verhot makuuhuoneessa

Tärkein edellytys kahden verhon käyttämiselle ikkunamallissa ei ole vain niiden yhdistelmä, vaan myös harmonia ympäröivään ympäristöön - sisustuksen, huonekalujen, koriste-esineiden tyyliin.

Yhdistettyä vaihtoehtoa - tulleja ja rullakaihtimia tarjotaan eri suunnitteluratkaisuissa. Se voi olla sekä pitkä että lyhyt verhoilu. Nämä verhot ovat keittiössä - mitä tarvitset!

Yhdistetyt verhot, joiden kangas on kaksi väriä

Yhdistetyt vihreät verhot

Yhdistetyt keltaiset verhot

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

8 + 1 =