Wallpaper-kumppanit: suunnittelijoiden suositukset oikeaan yhdistelmään (22 kuvaa)

Jokaiselle, joka on vasta aloittamassa korjauksia, on tarpeen, että huoneen tulevaisuuden sisustus ei ole vain tyylikäs ja moderni, vaan myös edistää rentouttavaa lomaa. Koska se on mahdotonta tapaa tähän tarkoitukseen taustakuva tapetti-kumppanit. Niiden avulla voit suunnitella mitä tahansa tilaa alkuperäisellä tavalla.

Tärkeimmät värit tausta-kumppanit

Suunnittelijat eivät anna selkeitä suosituksia, joita sisätilojen tapetti-kumppaneita käytetään parhaiten liimaukseen. Kaikki riippuu huoneen omistajan halusta. Mutta yksi sääntö on edelleen olemassa. Se liittyy semanttiseen kuormitukseen, jota nämä päällysteet kantavat seinille. Kun valitset rullia myymälässä, sinun on kiinnitettävä huomiota paitsi siihen, mihin materiaaliin ne on valmistettu (esimerkiksi kuitukangasta jne.), Mutta myös siitä, minkä värin ja sävyn ne ovat.

vihreä

Se on rauhoittava vaikutus hermostoon ja edistää rentoutumista, koska se liittyy luontoon useimmissa ihmisissä. Psykologit sanovat, että vihreä ja kaikki sen sävyt (paitsi neonvihreä) ovat psykoterapeuttisia piirteitä. Siksi tällaisia ​​pinnoitteita voidaan käyttää lastentarhan tai ruokasalin seinien liittämiseen, joissa koko perhe kokoaa. Hyvin yhdistetty valkoisten ja ruskeiden sävyjen tapettien kanssa.

Taustakuva-kumppanit klassisessa sisustuksessa

sininen

Tyypillisesti tätä väriä käytetään sisustukseen vierashuoneen tai toimiston sisätiloissa, koska se tunnetaan kiinteyden symbolina. Lisäksi sinisen värimaailman tapetointi voi tuoda huoneeseen ilmapiirin mitattavuuteen, rentoutumiseen ja rauhallisuuteen. Taustakuvioiden yhdistelminä sinisiä liinoja varten voit valita sinisiä, punaisia ​​ja tummia sävyjä.

keltainen

Kaikki tämän värin sävyt tuovat vain positiivisen mihin tahansa huoneeseen, koska tämä väri liittyy useimpiin ihmisiin optimismilla, ilolla ja jonkin uuden alusta. Voittanut väri tulee olemaan saliin tai makuuhuoneeseen. Optimaalinen yhdistelmä keltainen on tapettien kumppaneita makuuhuoneessa beige, vihreä tai valkoinen.

Tapettien seuralaisia ​​lastentarhassa
Taustakuva seuralaiset talossa

valkoinen

Tämä on yksi monipuolisimmista väreistä, joka ilmentää ulottuvuutta ja rauhaa. Sen ominaispiirre on se, että sitä voidaan käyttää kaikissa väreissä ja sävyissä. Hyvä vaihtoehto on liimaaminen huoneeseen, jossa on samassa suhteessa harmaita ja valkoisia toverirullia. Lisäksi on erittäin vaikuttava ja tyylikäs näyttää huoneelta, jonka kolme seinää on liimattu valkoisilla kangaskuvilla ja toinen on vihitty vihreillä tai turkoosilla.

Suunnittelun asiantuntijat väittävät, että kaikki nämä värit ovat perusvaatimuksia ja sopivat mihin tahansa sisustukseen. Lisäksi ne ovat hyvin yhdistettyjä.

Violetti tapetti-kumppanit

Kuinka luoda väritasapaino?

Jotta huone näyttäisi paljon tehokkaammalta, suunnittelijat suosittelevat tapettien seuralaisten käyttämistä saliin, keittiöihin tai muihin huoneisiin värillisen aksentin luomiseksi.

Esimerkiksi violetti. Tämän värin materiaalit näyttävät erittäin ylellisiltä sisäpuolelta. Mutta on muistettava, että salaperäisen ja eksoottisen violetin väärinkäyttö voi johtaa korjauksen käänteiseen vaikutukseen, eikä huone näytä olevan suunniteltu etukäteen. Käytä näitä taustakuvia paletti tulisi annostella. On parasta erottaa yksi alue liimausta varten, esimerkiksi sohvan takana olohuoneessa.

Pöytäkoneiden olohuoneessa
Taustakuva-kumppanit olohuoneen sisustuksessa

Purppuripinnoitteiden täydentämiseksi on suositeltavaa valita rauhallisempia sävyjä, joilla ei ole vahvaa semanttista kuormitusta. Näihin kuuluvat harmaat, valkoiset, vaaleanpunaiset ja beige. Violet taustakuva sopii unenomainen ihmisille, jotka mieluummin hiljaa tapaamisia kotona, ja jotka eivät halua osallistua meluisa tapahtumia.

Vähemmän mielenkiintoinen ulkonäkö seinät valinta taustakuvia punaiset värit ja kaikki sen sävyt. Suunnittelun asiantuntijat varoittavat, että se ei ole syytä käyttää sitä suurissa määrissä, muuten se voi heikottaa vaikutusta niihin, jotka ovat jatkuvasti huoneessa. Hyvä vaihtoehto on käyttää punaista korostuksen muotoa, esimerkiksi makuuhuoneen sängyn takana. Mitä tulee jäljellä olevan tilan suunnitteluun, on parasta käyttää valkoisia tai harmaita värejä. Jokainen niistä pehmentää punaista sisustusta ja poistaa sen aggressiivisuuden.

1
Taustakuva seuralaisia ​​sisustuksessa
Pöydän ystävät, ruskeat värit

Huoneelle on mahdollista antaa oranssille erityinen väri. On parasta valita lämpimiä sävyjä, jotka auttavat luomaan iloisen ilmapiirin sekä hauskanpidon ja haittapuolen. Perinteisesti nämä tapetit-kumppanit makuuhuoneen sisätiloissa (enemmän hiljaisia ​​sävyjä), keittiön sisustuksessa ja lastenhuoneessa. On parasta liimaa kaksi tai kolme seinää tällaisella materiaalilla, jättäen muita koristeeksi harmaa, valkoinen ja beige rullina.

Oranssi väri, samoin kuin edellinen, ei pitäisi olla huoneessa suuria määriä, jotta et rengas silmäsi. Oranssi ei ole suositeltavaa suurissa määrissä makuuhuoneen sisustuksessa, koska se ei edistä lepoa ja rentoutumista. Käytä sitä parhaiten tällaisessa huoneessa annostellaan.

Taustakuva seuralaisia ​​keittiössä
Tapetit-kumppanit Art Nouveau -tyyliin

Erittäin vaarallinen väri, jota tulee käyttää erittäin varovaisesti, on musta. Se muistuttaa punaista sen vaikutusta. Tehokkain tapetti-kumppaneiden yhdistelmä on mustavalkoisen taustakuvan yhdistelmä. Jos musta on suurempi, huone näyttää vakaammalta ja tyylikkäältä. Valkean ylivuoto mustalla taustalla antaa huoneelle enemmän tyyliä.

Voit käyttää alkuperäisen suunnittelun menetelmä mielenkiintoinen vaikutus: se on tarpeen valita taustakuvan kumppani olohuoneeseen tai muita tiloja, niin että on musta maalauksia oli pieni valkoinen hahmo, ja valkoinen, päinvastoin, musta. Tämä voi olla muotoja geometristen muotojen tai kiemuren muodossa. Jotkut modernit vanhemmat liittävät mustat liinavaatteet lapsille, uskovat, että tämä muotoilu näyttää erittäin tyylikkäältä ja modernilta. Mutta vaikka laimenette tämän värin muihin sävyihin, tällainen makuuhuoneen koristelu vaikuttaa masentavan lapsiin.

Taustakuva-kumppanit uusklassisessa tyylissä
Raidallinen tapetti-kumppanit

Taustakuvan valinta riippuen huoneen teemasta

Desktop Companion sisätilojen olohuoneen, olohuone, päiväkodissa tai keittiön näyttää moderni, jos ne valitaan mukaan tarkoituksen ja teema huoneen, jossa on tarkoitus pokleit tällaisia ​​kankaita. Ensinnäkin, sinun on kiinnitettävä huomiota huoneen tyyliin.

Taustakuva seuralaiset käytävällä

avantgarde

Tämä tyyli on rohkea ja alkuperäinen muotoilu, joka syntyy klassisen perinteen ja epästandardien lähestymistapojen yhdistelmästä.

Avantgarde-teeman taustakuvan avulla voit tuoda ilmauksen ja dynamiikan huoneen tunnelmaan. Näihin rumpuihin kuuluvat rullat, joissa on alkuperäisiä kuvioita tai jotka on luotu kirkkaissa väreissä. Suunnittelijat suosittelevat tällaisten telojen pitämistä teini-ikäisen huoneen tai modernin olohuoneen kanssa.

Taustakuva seuralaisia, joissa on kuva
Desktop companions harmaa
Sininen tapetti-kumppanit

imperiumi

Huoneen sisustuksessa käytetty beige, ruskea ja muita klassisia värejä sekä perinteisiä koristeita. Empire-tyyliin kuuluvan taustakuvan tyypillinen teema ovat palmut, egyptiläiset motiivit tai seppeleet. Tällaiset päällysteet on yleensä koristeltu kultaamalla, mikä antaa heille ylellisyyttä. Käytä useimmin tällaisia ​​taustakuvioita aulan tai olohuoneen sisätiloihin.

Taustakuva seuralaiset makuuhuoneessa

antiikki

Nämä rullat eroavat esityksistä kasvi-motiiveista, reliefisteistä tai pylväistä Antiikin Kreikan hengessä. Nämä taustakuva, jossa on kuva, ovat sinällään taideteos, joten yhdistä ne paremmin tummien sävyjen kera, ilman kuvaa. Sen varmistamiseksi, että nämä rullat seinillä näyttävät vaikuttavammilta, suunnittelijat suosittelevat liimaamalla ne kuviin ja koristelemalla puuta tai muovia. Nämä telat soveltuvat saliin, olohuoneeseen tai ruokasaliin.

Taustakuva seuralaisia ​​makuuhuoneen sisätiloissa
Taustakuva seuralaisia ​​ruokasalissa

barokki

Tällaisilla maalauksilla on alkuperäinen koristeet pilastin, koristeet tai muovaus muodossa. Lähtökohtana on paljon mielenkiintoisempaa katsoa, ​​jos kumppanina heille valitaan yhdistämällä pehmeä tylsää tapettia. Lisäksi, kuten edellisessä tapauksessa, voit koristella seinät sellaisilla pinnoitteilla maalausten muodossa käyttämällä listoja tai reunuksia. Barokin tapetit sopivat olohuoneen sisustukseen. Suunnitteluasiantuntijat neuvovat heitä koristelemaan TV: n taustalla olevia alueita tai sohvan sivuilla.

Taustakuva seurassa kuvio
Keltainen tapetti-kumppanit

On syytä muistaa, että kirkkaammat muut sisustukset (pöytäliinat, verhot, vuodepehmusteet jne.), Hiljaisempi sävy, jonka haluat valita. Ja päinvastoin, antaa sisustukselle omaperäisyyden rauhalliset huonekalut, sinun on valittava upea taustakuva mehukas väreistä ja piirustuksista.

Taustakuvakaverit kultakuvioineen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

87 + = 90