Viimeisin muotisuuntaus sisätilojen asunto vuonna 2016 (27 kuvaa)

Jokainen ihminen elää viihtyisässä ja kauniissa talossa, mutta ei aina käy ilmi. Korjauksen aikana haluan saada kauniin, viihtyisän ja muodikkaan sisustuksen, joka on merkityksellinen jo vuosia. Muotisuuntaukset sisustuksessa ovat kestävämpiä kuin podium-muoti. Siksi voit keskittyä suosittuihin trendeihin, jotta saat moderniin asunto- tai talotilaan.

Kaunis moderni olohuone sisustettu puupaneelilla

Valmistelemalla korjaustöitä varten on tärkeää tutustua erilaisiin viimeistelyvaihtoehtoihin, niiden lajikkeisiin, tutkia muodikkaita suunnitteluratkaisuja, uusia trendejä ja trendejä. Tämän lähestymistavan avulla voit toteuttaa eloisimmat ja innovatiiviset ideat samalla kun varmistat estetiikan, mukavuuden ja käytännöllisyyden. Mitkä ovat kehityksen trendit vuonna 2016?

Valoisa sisustus olohuoneeseen

Suuntaukset sisustuksessa vuonna 2016

Vuonna 2016 julistetaan ajatus monimuotoisuudesta ja erilaisista viimeistelyistä. Tässä tapauksessa ei oteta huomioon laajaa materiaalivalikoimaa, vaan valtavia sävyjä, uusia asteikkoja, paletteja ja kuvioita. Vuonna 2016, suosion korkeus on tiilimuuraus, pastellivärejä sisustuksessa, luovia tapeteita ja mustavalkoista yhdistelmää. On myös muita mielenkiintoisia nykyaikaisia ​​trendejä ja suuntauksia asuntojen sisustuksen suunnittelussa, joiden on ehdottomasti kiinnitettävä erityistä huomiota.

 1. Asuntojen sisustussuunnittelijat tarjoavat sekä kirkkaita että tummia värejä, yhdistävät klassiset linjat alkuperäisiin yksityiskohtiin, sekoita ylellisiä, perinteisiä ja eksoottisia materiaaleja.
 2. Asuntojen sisustuksen tulisi tarjota toimivuutta, käytännöllisyyttä ja mukavuutta.
 3. Asuntojen sisustuksen peilit mahdollistavat pienten tilojen visuaalisen lisäämisen. Siksi heidän pitäisi olla enemmän, kuinka paljon vähemmän tilaa.
 4. Jos peilipinta koostuu useista osista, liitokset on tehtävä pystysuorasti suuren tilan suurentamiseksi.
 5. Valoa sisustussuunnittelu asuntojen pitäisi olla enemmän. Esimerkiksi valoa voidaan tehdä alhaalta, jolloin valaistus sohvan takana tai lattialla takaa. Tällaiset uutuudet pimeässä nostavat mielialaa ja antavat kotiisi uusia värejä.
Valkoinen ja musta harmonisella yhdistelmällä sisätiloissa
Vastakkaista ruokaa
Kiiltävä kerros olohuoneessa
Peilit ja muotoiltu lasi
Peilirengas ja lisävalaistus olohuoneesta

Muodikkaat väritrendit

Väri kaikissa huoneistojen sisustuksessa tekee viittauksen. Tässä tapauksessa on aina perusväri sekä lisävarusteet, jotka täydentävät sitä. Vuonna 2016 oli muodikas uutuus, joka muuttui ylellisiksi trendeiksi sisustussuunnittelussa.

 1. Marsala tarjoaa syvän viinin värin, joka sopii täydellisesti kupariin, kultaan ja kaikki harmaan sävyt.
 2. Kullan väri on minkä tahansa muotoisen ornamentti, kun kaikki huoneistojen sisätilat voivat kauniisti koristella erillisiä koristeelementtejä. Ei ole tarpeen käyttää todellista kultaa, voit käyttää jäljitelmiä tai kullatut yksityiskohdat.
 3. Kaikki harmaasävyt ovat myös suosittuja vuonna 2016. Harmaa väri voi näyttää loistavan mintun, sinisen, vaaleanpunaisen ja valkoisen. Tämä uusi suuntaus näyttää tuoreelta ja mielenkiintoiselta.
 4. Marmoriväriaikaa 2016 voidaan käyttää paitsi värjäämisessä ja tekstuurissa. Asuntojen sisustussuunnittelun viimeisimmät trendit suosittelevat muodikkaiden hahmojen, vuorien, yöpöydän ja muiden marmorista valmistettujen tarvikkeiden käyttöä tai tämän materiaalin jäljitelmää. Marmori väriä erottaa aristokritiikki ja rikkaus.
 5. Valkoinen väri yhdistyy täydellisesti kaikkiin sävyihin ja väreihin. Huoneissa, joissa lumenvalkoinen väri hallitsee, huoneistojen sisustus näyttää majesteettiselta ja upealta.
Valkoiset seinät ja katto laajentavat pienen tilan

Harmaiden ja vaaleiden värien yhdistelmä toimistossa
Olohuoneen kontrastinen sisustus

Tyylit ja vivahteet sisustuksessa

 1. Vuoden 2016 trendit ovat sellaiset, että ekotyypit vahvistavat asemaansa. Luonnonmukainen rakenne, luonnonmateriaalit, tiiliseinät, puu, kivi ja kaikki luonnolliset - tämä ei ole vain nykyinen suuntaus vaan myös halukkuus palauttaa luonnonmukaisuutta huoneistossa.
 2. Vaikea ja kodikas samalla voit kutsua skandinaaviseen tyyliin. Vuonna 2016 hän keventti hieman, mukaan lukien vähentynyt sisustus. Ja vain pehmeät anatomiset huonekalut kaikenlaisilla koristeellisilla tyynyillä pysyivät ennallaan.
 3. Muoti vuonna 2016 rakastaa toimittaa asuntoja ja taloja läpinäkyviä sisustuselementtejä, erityisesti huonekaluja. Plexiglassista ja pleksilasista valmistetut pöydät, tuolit ja nojatuolit tuovat mukavasti kaupunkia kosketuksia sisätiloihin, ja ne tarjoavat tilaa runsaasti tilaa ja valoa. Suunnittelijat tarjoavat uutuuksia erilaisten ratkaisujen, sekä täydellisen läpinäkyvyyden että puoliksi läpinäkyvien sisustussuunnitteluvaihtoehtojen: läpikuultavat verhot, tarvikkeet ja väliseinät.
 4. Poikkeuksellisen uusi suuntaus on sanojen käyttö tilojen suunnittelussa. Tärkeimmät taipumukset viittaavat käyttämään lainauksia, lausuntoja, lauseita ja tavallisia teemallisia sanoja hyllyille ja seinille, taustakuvien ja kuvien tulosteina. Voit jopa käyttää valmiita kirjainryhmiä monipuolistamaan sisustustasi ja tekevän sen tyylikkääksi, muodikkaaksi ja ainutkertaiseksi.
Eco-tyylinen olohuone
Eco-tyylinen makuuhuone
Eco-tyyliin high-tech-elementtejä olohuoneessa
Skandinaavinen keittiö-ruokasali
Skandinaaviseen tyyliin olohuone ja työalue
Skandinavian tyyli makuuhuone
Kirjeitä sisustuksessa

Uusimmat trendit keittiön sisätiloissa

Keittiön sisätilojen trendit ovat melko paljon, joten voit luoda erilaisia ​​malleja.

 1. Metallien lämmin sävyjä. Lämpimät metallit, kuten messinki, pronssi, kupari ja kulta, jatkavat ylellisyyttä ruostumattomasta teräksestä, kromasta, nikkelistä ja hopeasta keittiön suunnittelussa vuonna 2016, sillä tämä on hienostunut tapa lisätä lämpöä ja mukavuutta tähän huoneeseen. Metal-hanat, riippuvalaisimet, keittiökalusteiden lisävarusteet ja huovat ovat parhaat elementit näiden sävyjen tuomiseksi keittiön sisätilaan.
 2. Vintage-tyylinen keittiö. Maailman johtavat suunnittelijat ovat yksimielisiä mielipiteissään, keittiön suunnittelu, jossa yhdistyvät ultra-modernit elementit ja antiikkimainen vintage-tyyli, ovat erityisen muodikkaita tämän vuoden 2016 aikana. Keittiön ajoittamaton, toimiva ja todella kodikas tyyli voidaan luoda kalentereiden ja retro-julisteiden avulla seinällä, vintage-ruokia, numeerisia työpöydän lisävarusteita, isoäidin kangasta, jossa on antiikkinen nojatuoli nurkassa ja vastaavat. Erityisen hyvät nämä elementit näyttävät keittiössä, kylmänä värimallina.
 3. Keraamiset pinnat. Keittiön suunnittelussa uutuus on keraaminen työtaso. Ne on valmistettu alhaisesta huokoisesta keramiikasta ja korkeasta tiheydestä. Nämä pinnat näyttävät hyvin alkuperäisiltä ja lämpiminä. Voit myös katsoa tekokivestä ja kvartsia.
 4. Keinokuitut seinät ja muut pinnat. Nykyään keittiösuunnittelussa tuodaan esiin yhä ilmeisiä tekstuureja. Sileät ja kiiltävät pinnat lasista, kiiltävästä muovista ja laatat eivät ole käytännöllisiä ja ovat menettäneet merkityksensä. Vuonna 2016 on suositeltavaa tarkastella kuvioitua laminaattia, jota käytetään yhä enemmän keittiön julkisivuihin. Se lisää lämpöä, sisustusta, tyylistä ja väreistä riippumatta.
 5. Neutraaliset ja muut himmennetyt sävyt. Uudet keittiön suuntaukset luovat mukavan, lämpimän ja viihtyisän ympäristön. Paras tausta tähän tarkoitukseen ovat neutraalit värit, erityisesti ruskea, harmaa ja valkoinen.
 6. Minttu varjo on tullut erittäin suosittu, se luo miellyttävän tuoreuden sekä alkuperäisen kauneuden.
Keittiö lämmin keltainen miellyttää joka aamu
Keltaisen värin elementit keittiössä
Kodikas keittiö, jossa puupaneelit
Tilava keittiö vintage-tyylillä
Keittiö, jossa keraaminen esiliina
Moderni tilava keittiö
Pieni keittiö, jossa tiiliseinä
Keittiö, jossa on kirkkaan punainen vaatekaappi ja panoraamanäköala
Keittiö, jossa on musta julkisivu ja puinen parketti
Valkoinen keittiö, jossa smaragdin julkisivu alemman kaapin
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 3 =