Verhot ikkunoiden ikkunassa – ominaisuudet ullakkokerroksen (23 valokuvaa)

Atticin tiloja on pitkään käytetty vain tarpeettomien tavaroiden varastointiin. Mielenkiintoiset lehden ja Internet-projektit osoittavat ullakon muutoksen täysimittaiseksi lastenhuoneeksi, tyylikkääksi toimistoksi. Nämä esimerkit innoittavat monia ullakon omistajia muuntamaan neliömetriä. Siksi ikkunoiden suosio viime vuosina on kasvanut merkittävästi.

Kattoikkunoiden verhot
Kattoikkunoiden verhot

Windows voi olla erilainen: pyöreä, neliömäinen, suorakulmainen, monimutkainen muoto. Tärkeimmät toiminnot ovat valaistus, ilmanvaihto, lämmönkestävyys, tiiviys. Kehysten kallistetun asennon ansiosta huoneeseen tulee 30-40% enemmän valoa kuin perinteisten pystysuorien aukkojen kautta. Asenna rullaverhot kattoikkunoihin - helpoin ja kätevä tapa hallita luonnonvaloa.

Kattoikkunoiden verhot

Kattoikkunoiden verhot

Suunnitteluominaisuudet

Rullaverhon periaate - liina kääritään erikoisakselille (rulla). Materiaalin pohjassa oleva metallinauha takaa tasaisen ja vakaan liikkeen.
Kudosrullan edut:

 • Älä murene, aina siisti ulkonäkö;
 • yksinkertainen hallinta;
 • pitkä käyttöikä;
 • voit säätää huoneen luonnollisen valon tasoa nopeasti;
 • laske huoneen ilman lämpötila aurinkoisena kesäpäivänä;
 • Älä haalistu, älä haalistu;
 • suojella asioita, lattiat, huoneen tilan ultraviolettisäteilystä;
 • on pölyttävää vaikutusta;
 • mahdollisuus asentaa ja asentaa ikkunan aukon sisäpuolelle / päälle;
 • laaja valikoima valmistajia ja laaja hintaluokka;
 • erilaisia ​​kankaita kankaalle;
 • tyylikäs sisustus, kyky yhdistää muihin vaihtoehtoihin aukkojen suunnittelussa.
Kattoikkunoiden verhot
Kattoikkunoiden verhot

Toiminnan ominaisuudet:

 • on suositeltavaa käyttää kuivapesua (harjalla tai pölynimurilla). Liian pilaantunut kangas voidaan pyyhkiä kostealla saippuavärillä. Paras vaihtoehto on käyttää kuivapesupalveluja;
 • rakenteen vakaata käyttöä varten on suositeltavaa voitele mekanismit silikoniliuoksilla;
 • Kun tiloja varustaa älykäs talotekniikka ja asennetaan kauko-ohjatut mekanismit, on mahdollista ohjelmoida sulkimet automaattisesti tiettyyn aikaan.
Kattoikkunoiden verhot
Kattoikkunoiden verhot

Rullaverho: koostumus ja lyhyt kuvaus

Rullaverkot toimitetaan täydellisenä pakkauksena tai suunnittelijana. Sarja sisältää akselin, jossa on laatikko, ohjaimet, ohjausjärjestelmä, kankainen kankaalla. Käytettyjen teräs-, muovi-, anodisoitu alumiiniosien valmistukseen. Laatikon ja ohjainten väri voi olla erilainen. Suosituimmat sävyt ovat metalli (kulta / hopea) tai puun jäljitelmä.

Kattoikkunoiden verhot
Kattoikkunoiden verhot

Riippumattomissa mittauksissa on otettava huomioon, että tuotteen parametrit valitaan rungon leveyden ja korkeuden perusteella (helmien ulkoreunojen kohdalla).

Kattoikkunoiden verhot

Materiaalien valinnan ominaisuudet telaverkolle

Verhot ovat puuvillaa, pellavaa, satiinia, silkkiä. Kudoksiin sovelletaan erityisiä vaatimuksia:

 • raina ei saa kaataa (tämä laatu on ennalta määritetty paitsi materiaalilla, myös runkotason kaltevuudella);
 • kankaita tarjotaan eri sävyissä: läpikuultavasta kokonaan himmennystilaan. Valittaessa on tärkeää harkita huoneen tarkoitusta, millä puolella ikkunat tulevat ulos. Vakava suojelu auringolta luo Black-outin ominaisuuden. Sen erityinen pinnoite heijastaa täysin auringon säteitä ja antaa tummumisen. Tällaiset verhot ovat toivottavia käytettäväksi toimistoissa, makuuhuoneissa;
 • pinnoitus "lämpöpaikka" edistää lämmön säilyttämistä talvella ja eliminoi tilojen ylikuumenemisen kuumina kesäpäivinä;
 • käsittely kangasta antistaattisella kyllästyksellä, joka ei houkuttele pölyä.
Kattoikkunoiden verhot

Rullan säätö: tyypit ja lyhyt kuvaus

Rullakaihtimet kattoikkunoihin on varustettu kahdella tyyppisellä jousimekanismilla.

Avaa järjestelmä

Laite kiinnittää kangas. Kangas on aina kiristys. Telan asennon korkeutta säätelee alemman rajoittimen koukku läpinäkyville koukkuille, jotka on asennettu aukon sivulle. Kangas voi olla suljetussa ja avoimessa tilassa tai kiinteä tietty taso.

Kattoikkunoiden verhot

Tällaisia ​​malleja on suositeltavaa asentaa sokeille ikkunoille, jotka sijaitsevat valvonnan kannalta sopivalla tasolla.

1

Suljetut järjestelmät miniklassilla

Rakenteet on sijoitettu koristeellisiin laatikoihin ja varustettu jarrumekanis
meilla. Terän kiinnittäminen halutulle korkeudelle verho putoaa haluttuun tasoon ja nousee hieman ylös. Tällaisilla akseliliikkeillä puoli kierrosta varten jousi lukitsee rullan sulkimen. Kiinnitys käänteisillä toimilla poistetaan. Kangasta lasketaan puoli kierrosta akselilta ja nostetaan terävästi haluttuun korkeuteen pitämällä säätönuppia (joka sijaitsee alemman palkin kohdalla). Jos ikkuna on korkealla, voit käyttää laajennuskahvaa, 1 m, 1,5 m, 2 m.

Verhot on kiinnitetty itsepuristusruuveilla tai kiinnitysnauhalla. Ohjaimet kiinnitetään kehyksissä kaksipuolisella teippillä web-sivuilla.

Kattoikkunoiden verhot

Tällaiset rullamekanismit voidaan asentaa optimaalisesti ikkunoihin, joissa on kääntö- ja kallistuskehykset.

Avaruudet, jotka sijaitsevat korkeudella, joka on vaikea päästä, on myös koristeltu kangas kaihtimet automaattisella kaukosäätimellä. Tällaisissa malleissa on sähköinen käyttö, joka toimii verkosta tai aurinkopaneeleista.

Rullakaihtimien suunnittelu

Tärkein hetki ikkunan lisävarusteen valitsemiseksi on ymmärrys siitä, miten tulevaisuudessa kaikki sisätilat yhdistetään. Ja kangaspohjat eivät ole poikkeus. Mielenkiintoinen ominaisuus rullamalleista on se, että ne voivat koristella ikkunoita itseään tai suorittaa yhdessä muiden verhojen kanssa.

Kattoikkunoiden verhot

Yhdistelmässä järjestelmä on asennettu ikkunan runkoon ja toimii yksinomaan suojatoiminnolla. Seuralainen on kevyt läpinäkyvä ja läpikuultava verho, joka on kiinnitetty tietyllä tavalla aukon yläpuolelle. Harmonisen yhdistelmän luomiseksi verhoja ommellaan kuvioiduista kankaista, ja sopivat yhden värin rullat valitaan. Jos ei ole halua korostaa rullakaihtimia, materiaalia käytetään läpinäkyvässä valkoisessa värissä tai kehyksen sävyssä. Tämäntyyppiset design-ikkunat soveltuvat kartanoille, jotka ovat makuuhuone, virkistys tai rentoutuminen.

Kattoikkunoiden verhot

Normaaliversiossa ikkuna-aukko suljetaan vain rullakaihtimella. Tällöin ikkunan sisustus suorittaa sekä suojaus- että suunnittelutoiminnot. Kankaat voidaan valita sisätilojen sävyiksi tai kirkkaiksi värillisiksi aksentiksi. Yksiväriset kaihtimet sopivat liikerakennuksen tai toimiston tyylikkääseen sisustukseen. Älykkäät kankaat värikkäillä kuvioilla tai kuvilla antavat iloisen tunnelman lastenhuoneeseen.

Kattoikkunoiden verhot

Yleiset suositukset verhojen valinnasta ja asennuksesta

Oikein valittuna olevat rullaverhot antavat ullakolle mukavan, tuoreuden ja mukavuuden.

Kattoikkunoiden verhot

Jos ikkunan aukot sijaitsevat huomattavan korkealla, rullakaihtimien asennukseen on parempi käyttää ammattilaisten palveluja. Tämä auttaa välttämään mittaus- ja asennusvaikeuksia. Lisäksi erikoistuneet yritykset tarjoavat takuuhuollon tietyn ajan.

Kattoikkunoiden verhot

Rakenteet asennetaan aukkoon ("sokeiden" ikkunoiden tapauksessa) tai kiinnitetään runkoon. Mekanismien laadulliselle toiminnalle tuotteen maksimiarvot ovat: leveys 1 m, korkeus 1,5 m.

Kattoikkunoiden verhot

Laajakuvat asennetaan ikkunoihin, joiden leveys on yli 94 cm ja joiden kallistuskulma on yli 15 °. Muissa tapauksissa käytetään kapeita oppaita.

Kattoikkunoiden verhot

Epätasainen ratkaisu kankaaseen koristelemiseen on valokuvien tulostaminen. Tässä tapauksessa tilataan yksittäinen projekti verhojen suunnitteluun.

Kattoikkunoiden verhot

Tuotteen hinta määräytyy ikkunan koon mukaan, minkä tyyppinen kangas, ohjausmekanismin tyyppi.

Kattoikkunoiden verhot

Rullakaihtimien materiaalien ja malleja voi monimutkaistaa vakavasti sopivan vaihtoehdon valinta. Kotelon päivityksen jälkeen haluan saada paitsi alkuperäisen ja muodikkaan sisäisen ratkaisun, myös toimivan huoneen. Jos haluat pelata ullakon etuja ja ominaisuuksia, älä menetä aikaa pysähtymään ja korjata tuotteiden asentamista, on suositeltavaa käyttää asiantuntijoiden palveluja. Ainoastaan ​​ammattilaiset voivat yhdistää osaamisalueiden ja asiakkaiden mielikuvituksen osaamisen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

69 − 62 =