Värien yhdistelmä sisustuksessa (57 kuvaa): onnistuneet ja kauniit vaihtoehdot

Värimallilla on tärkeä rooli minkä tahansa huoneen sisustuksessa. Tutkijat ovat varmoja, että värit ja sävyt, jotka ympäröivät meitä, vaikuttavat paitsi ihmisen tunnelmaan ja emotionaaliseen tilaan, mutta myös muuttavat fyysistä terveydentilaa. Joka tapauksessa suotuisa tilanne ja kaunis muoto miellyttävät silmää ja luo viihtyisän ilmapiirin.

Valkoinen olohuone, jossa on kirkkaat värit yksityiskohdat

Kirkas aksentti sisätiloissa

Yhteensopiva turkoosi väri sisätiloissa

Kontrastivärit sisätiloissa

Värien yhdistelmä on eklektinen tyyli

Valitessasi talon värimalleja on tärkeää ohjata oma makusi samalla kun kiinnität huomiota värien ja harmonian lakeihin. Suunnittelijat ovat kehittäneet useita sääntöjä, jotka määrittävät oikean värin yhdistelmän. Niiden avulla voit luoda missä tahansa huoneessa ilmakehän, jossa on eri mittasuhteet ja sävyt.

Yleiset säännöt värien yhdistämiseksi sisätiloihin

Yleiset säännöt koskevat värien järjestämistä. On lämpimiä, neutraaleja ja kylmiä sävyjä. Kuitenkin eri sovelluksissa jokainen väri voi olla yksi tai muu rooli, paitsi aina lämmin oranssi ja ikuisesti kylmä sininen. Käytä näitä värejä tarkkaan.

Keltainen, harmaa ja valkoinen makuuhuoneessa

Kirkas sininen väri sisätiloissa

Yhdistelmä kukkia olohuoneessa

Kylmän ja lämpimän värin yhdistelmä sisustuksessa

1

Värien yhdistelmä maalaistyyliin

Värien käytön perusperiaatteet:

 1. Suuri huone on parempi valita lämpimiä sävyjä. Tämä lisää mukavuutta huoneeseen ja lisää valoa.
 2. Huoneen visuaaliseen lisäämiseen tarvitaan kylmä paletti valoa. Kevyet värit lähes aina lisäävät tilaa.
 3. Kontrastin käyttö tekee huoneesta mukavampaa. On valittava yksi johtava väri (kirkas tai rauhallinen ei ole väliä) ja tehdä muutama aksentti toisessa avaimessa. Voit tehdä tämän käyttämällä Ittenin värikynää.
 4. Kontrastin peli on hyödyllistä hyvän ympäristön luomiseksi. Kaikki ensisijaiset värit ovat päinvastaisia. Heidän oikea yhdistelmä on aina erittäin onnistunut. Joten punaiselle voit valita vihreä tai keltainen - lila.
 5. Vältä sävyjä tumma lämmin ja kylmä pimeä. Tai päinvastoin - pimeä kylmä ja kevyt lämmin. Esimerkiksi keltainen valo ja sininen ovat kylmiä. Niiden yhdistelmä voi vaikuttaa kielteisesti henkilön tilaan.

Oikean värin etsiminen johtaa usein suunnittelijoita luontoon. Se kasvisto ja eläimistö ovat ensimmäiset inspiraation suunnitteluun asuintilojen, jossa jokainen yksityiskohta on yhdistettävä yleinen ilmapiiri: verhot, huonekalut ja tarvikkeet ovat merkittävä kontrasti seiniin. Onnistunut yhdistelmä perustuu luonnon värejä (järjestyksessä, heijastus aurinko vesi, lehdet) on vasta ensimmäinen askel, on tärkeää löytää suhde värejä, jotka ovat Kutakin huoneeseen. Yleensä se on yhdistelmä 50h40h10 jossa tärkeimmät väri vie suuren osan yhdistää pienempiä ja melko vähän korostamiseen.

Punaisen ja keltaisen yhdistelmä olohuoneessa

Kirkas kuva sisätiloissa

Ruskeiden värejä sisustuksessa

lastentarha

Sellaisen huoneen suunnittelussa, jossa lapsi asuu, on parempi valita lämpimät ja rauhalliset sävyt. Ihanteellinen keltaiseksi, joka kykenee kehittämään luovuutta ja luovuutta. Pehmeä punainen asettaa lapsen toimintaan ja liikkuvuuteen, mutta voi vaikuttaa nukkumaan.

Vaaleanpunainen makuuhuoneessa tytön avulla voit luoda miellyttävän lapsellinen tunnelman arkuutta ja viattomuutta. Hyvä yhdessä ruskean, viininpunainen ja harmaa muistiinpanoja. Ei ole toivottavaa häiritä keltaista, mustaa ja oranssia.

Turkoosi korostukset lastenhuoneessa

Kirkkaiden värien yhdistelmä matolle

Punaisen ja valkoisen yhdistelmä sisustuksessa

Punainen ja sininen värit yhdistelmällä

Punaisten ja vihreiden värien yhdistelmä sisustuksessa

Sininen makuuhuoneessa poika voi tehdä huoneen kylmäksi, mutta laimennettuna valkoisella tämä väri tulee varsin houkuttelevaksi. Voit käyttää myös punaisia ​​ja harmaita elementtejä. Ei voida täydentää vihreällä ja ruskealla.

Jotta voit luoda valoisaa tilaa lapsellesi, valitse ihastuttavat värit: kellunta, keltainen, vihreä. Nämä värit ovat hyvin tarttuvia, joten tässä paletissa, voit järjestää huoneen vyöhykkeen, esimerkiksi aktiivinen alue, jossa on lasten versio Ruotsin seinään tai pöytään
, jotta lapsi ei tylsä ​​tehdä. Jäljellä olevien värien tulee olla neutraaleja (katto, seinät, ovet), taustallaan kirkkaan muotoillun toiminnallisen alueen houkuttelee lapsi.

Purppura ja oranssi yhdistelmä lastentarhassa
Vihreän ja oranssin yhdistelmä taimitarhassa

Värien yhdistelmä parvekkeen sisäosassa

Huonekalujen värien yhdistelmä sisustuksessa

Värien yhdistelmä Art Nouveau -tyylin sisustuksessa

Yksivärinen sisustus olohuoneeseen

Oranssi yhdistelmä sisätiloissa

keittiö

Värien yhdistelmä keittiön sisustuksessa on parhaiten kannustamaan hyvän mielialan ja ruokahalua. Se on aina vihreä, keltainen, oranssi ja beige. Tärkeintä, että sävyt eivät olleet liian mehukkaita - se voi päinvastoin pahentaa ruoansulatusta. Laimennetaan värit paremmin sinisenä, punaisena.

Ruskea väri suunnittelussa keittiön näyttää hyvältä tippaa kultaista, beige ja harmaa. Tämä väri on huono burgundi, lila ja kastanja. Jotkut uskovat, että tämä väri ajaa masennukseen, mutta asiantunteva ruskea väriyhdistelmä keittiön sisätiloissa mahdollistaa sen tyylikkyyden ja hienostuneisuuden lisäämisen.

Keittiön epätavallinen vaihtoehto voi olla vihreän yhdistelmä sisustuksessa tai kermassa. Luonnolliset puiden, kivien ja lehtien sävyt tuovat tuoreutta ja elinvoimaa. Suurin osa olisi virallistettava pääväriin (60% huoneesta). Maton, valaisimien ja astioiden väri korostaa. Täysin sopiva keltainen. Ovien värin tulee olla mahdollisimman luonnollinen.

Yhdistelmä vihreä ja beige keittiössä
Keltainen harmaa keittiö
Violet-valkoinen keittiö

Pastellisävyjä sisustuksessa

Väritekstiilien yhdistelmä sisätiloissa

Värien yhdistelmä Provencen sisätiloissa

Sisustusvärin yhdistelmä

Olohuone

Lepo ja vastaanotto olisi koristeltava "mukavilla" väreillä. Värien yhdistelmä olohuoneen sisällä ei saisi olla liian kirkas tai tumma, vaan vain pahentaa tilannetta. On parasta käyttää neutraaleja ääniä, eli mitä tahansa väriä erittäin pehmeässä suorituskyvyssä. Jos haluat silti kirkkauden, voit tehdä aksentteja ekspressiivisillä pienillä yksityiskohdilla (värilliset tyynyt jne.).

Vihreä tässä tapauksessa toimii rohkaisevana rentouttavana ja rauhoittavana. Se yhdistetään punaiseen ja keltaiseen. Huono harmaa, sininen ja sävyt purppuralla. Voit lisätä muutamia mustia aksentteja sohvatyynyjen ja tyydyttyneiden ovien muodossa.

Yhdistelmä vaaleanpunainen, harmaa ja ruskea olohuoneessa

Vaaleanpunaisten sävyjen yhdistelmä sisätiloissa

Harmaa ja keltainen yhdistelmä sisätiloissa

Sinisten ja keltaisten värien yhdistelmä sisustuksessa

Sininen sisällä

Punainen olohuoneen sisustuksessa pystyy piristämään, aktivoimaan luovuuteen ja rentoutumaan. Sopii ihmisille, jotka haluavat pelata pelejä ja ottaa suuria yrityksiä. Sitä käytetään sininen, harmaa, keltainen ja musta. Yhteensopiva purppura, kastanja ja ruskea.

Sinisen rakastajat voivat luoda olohuoneessaan talviyön ilmapiirin. Yhdistelmä sininen ja valkoinen kide anna todellista satu, ja kimallusta elementit (Crystal maljakko, lasi tuulettimet) tekee illuusion tähdet. Niin sininen voidaan käyttää huonekaluissa, seinissä ja verhoissa. Katto, ovet ja suuret lisävarusteet tulisi tässä tapauksessa olla valkoisia. Kontrasti tässä tapauksessa luodaan kultaelementtejä, esimerkiksi tyynyjä.

Yhdistelmä turkoosi, sininen, harmaa ja valkoinen olohuoneessa
Ruskea-valkoinen olohuone

Värien yhdistelmä makuuhuoneessa

Makuuhuone

Makuuhuoneen yksityinen tila on paras paikka täyttää toiveesi ja mieltymyksesi. Pääasiassa on valita vär
ejä, joiden avulla voit helposti nukahtaa ja rentoutua. Useimmiten väriyhdistelmä sisätilojen makuuhuone liittyy käytön pastellivärit, mutta ystäville punaisen tai sinisen makuuhuoneessa tehdä "heidän" väriä ei ole kiellettyä. Jos tunnet olosi rauhalliseksi mustalla tai muulla värillä, yhdistä se rohkeasti makuuhuoneen muotoiluun.

Keltainen makuuhuoneessa antaa auringon tunteen. Hyväksyttävä yhdessä musta, vihreä, ruskea. On parempi olla käyttämättä parin kanssa sinistä, vaaleanpunaista ja viininpunainen. Myös makuuhuoneen seinät voidaan maalata korallilla. Valaistus, kenties ruudullinen tuoli ja kuvat ovat parempia valita oranssi. Kaikki tämä voidaan laimentaa valkoisilla tai mustilla valokuvakehyksillä, matoilla ja verhoilla. Ovien väri on kyllästynyt.

Violet-valkoinen makuuhuone

Vihreä seinä sisätiloissa

Yhdistelmä kukkia ruokasalissa

Vaaleiden värien yhdistelmä sisustuksessa

Tummanvihreä väri sisätiloissa

Erittäin menestyvä yhdistelmä lila-värin makuuhuoneen sisustuksessa osoitti itsensä. Se vaatii kevyen purppuran, kastanjan tai harmaan lisäämisen, hylkää punaisen, keltaisen, mustan ja ruskean. Lisää mysteerin ja mysteerin sisätilat. Violetti makuuhuoneessa mahdollistaa rauhoittumisen ja rentoutumisen. Tämä väri yhdistää harmoniaa ja mielenrauhaa. Ihanteellinen yhdessä kultaisen, keltaisen, oranssin ja vaalean vihreän kanssa, mutta ei hyväksyttävissä kyllästetyllä ruskealla tai vihreällä, harmaalla, punaisella.

Romanttisen ilmapiirin luomiseksi sopii harmaan ja vaaleanpunainen yhdistelmä. Tausta vaaleanharmaa ja sävyjä vaaleanpunainen elementtien (verhot, verhoilu tuolit, pöytäliina), välissä fuksia tyynyt, keramiikka ja hienoja yksityiskohtia. Tämä monimutkaisuus on aina voitettu ja kaunis. Myös makuuhuoneessa näyttää hyvältä mintilta, karamellilta, kermasta ja mansikanväristä. Yhdistelmä beige huoneen sisustuksessa on erittäin tärkeä vuosia.

Valkoinen-harmaa makuuhuone
Kermanvalkoinen makuuhuone

Tiffanyn värin yhdistelmä sisustuksessa

Yhdistelmä kukkia kylpyhuoneessa

Vihreiden sävyjen yhdistelmä sisätiloissa

Keltainen väri sisätiloissa

Kullanväristen sävyjen yhdistelmä sisustuksessa

Kylpyhuone

Huoneessa, jossa puhtaus on hallitseva, on suositeltavaa käyttää valkoista väriä, jossa on sininen merkintä. Yleensä valkoinen voidaan yhdistää minkä tahansa värin kanssa. Tämä väri on universaali, se antaa ihmiselle ylivoimaisuuden ja tyylikkyyden tunteen, mutta voi tehdä huoneen kylmäksi.

Jos käytät harmaasävyistä yhdistelmää kylpyhuoneen sisällä, se on välttämättä laimennettava vaaleanpunaisella, ruskealla, mustalla, lilaavalla tai keltaisella. Luokittelemattomasti vihreä ja oranssi. Jotkut uskovat, että harmaa antaa tilaa epätoivolle, mutta oikea järjestely aksentti voi muuttaa tilannetta kylpyhuoneessa.

Sininen väri kylpyhuoneen rakenteessa lisää viileyttä. Merkityksetöntä sinisiä ja valkoisia pilareita (erinomainen vaihtoehto valkoisissa ovissa ja itse kylvyssä). Suljettiin kultaisten sävyjen käyttö, viininpunainen.

Ruskea-kermainen kylpyhuone
Beige ja sininen kylpyhuone
Valkoinen-lila kylpyhuone

Seuraavassa on joitain yhdistelmiä, joita voidaan käyttää menestyksekkäästi minkä tahansa olohuoneen suunnitteluun (perus-, yhdistelmä- ja korostusvärit):

 1. Sininen koboltti + sinivihreä, vaaleanvihreä + harmaa
 2. Azure + sininen Persian, vaaleanvihreä + päärynä
 3. Turkoosi + vaaleanharmaa, vaaleanpunainen + vaalea kirsikka
 4. Pale Cornflower sininen + hopea, kerma + valkoinen
 5. Keltainen + vaalea tiili, vaaleanpunainen-lila + suklaa
 6. Sinappikeltainen + punainen-koralli, tumma turkoosi + lila
 7. Sinappi + oliivi, vaalea beige + vaaleanruskea
 8. Pellava + khaki, harmaa-sininen + vanha kulta
 9. Red-eggplant + wisteria, sininen-harmaa + sininen pöly
 10. Fuksia + violetti, punainen + sininen teräs
 11. Peach + kelta-persikka, vaalea mauve + tummanruskea
 12. Vaaleanpunainen + vaalea hiekka, mintunvihreä + tummanharmaa
 13. Jade + vaalea kukkaviljelytuote, kulta + tumma tuoksu
 14. Lime + smaragdi, fuksia + kerma
 15. Harmaa-vihreä + taivas sininen, kevyt ametisti + magenta
 16. Pistaasipähkinä + päärynä, khaki + vaalea beige
 17. Oranssi + kirsikka, harmaa + tumma suklaa
 18. Coral + violetti, mintunvihreä + kerma
 19. Lohi + vaaleanpunainen kvartsi, vaaleanpunainen-lila + porkkanahka
 20. Pale-aprikoosi + sise-blue, blue-grey + vanha kulta
 21. Punainen + sininen, teriö + kelta-persikka
 22. Carmine-punainen + oranssi, kaakao + ruskea
 23. Vadelma + munakoiso, harmaa liuskekivi + levet-punainen
 24. Kirsikka + punainen, siniharmaa + fuchsia
Violet-valkoinen keittiö
Punainen, beige, harmaa ja valkoinen olohuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 2 =