Tyylikkäitä huonekalujen ja talojen suunnittelua: retroa tai klassista (96 kuvaa)

Kun kuulet sanaa "senkki", monet kuvittelevat "mummon" huonekaluja. Kyllä, monta vuosikymmentä sitten oli vaikea löytää asuntoa, jossa ei olisi tätä huonekalua. Juuri tämä kaappi säilyttää ruokia nykymaailmassa on hyvin erilainen kuin sen edeltäjät. Tyylikäs muotoilu ja houkutteleva ulkonäkö sopii täydellisesti lähes minkä tahansa asunnon sisätilaan ja on sen "kohokohta".

senkki

Tarjoilukaappi olohuoneessa Art Deco -tyylisessä

Tarjoilukaappi beigen olohuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneessa valkoinen

Tarjoilukaappi olohuoneessa on valkoinen alhainen

Tarjoilukaappi olohuoneessa valkoisena tyylikkään tyylin tyylikkäässä

Buffet olohuoneessa valkoinen

Alkuperän ja suunnittelun historia

Ranskalaiset huonekaluvalmistajat, jotka asuivat ja työskentelivät 18-luvulla, keksivät kaapin. Tämä huonekalu oli alunperin tarkoitettu talon hieno ruokailuvälineet. Tuolloin keraamisista tai posliinista valmistetut astiat olivat niin kalliita, että omistajat esittelivät sen näyttelyyn. Tällä tavoin he korostivat aineellista hyvinvointiaan.

senkki

senkki

Kuitenkin kalliiden levyjen ja kuppien, kattiloiden ja salaattikulhoiden säilyttäminen pöydän ja lipastojen pinnalle oli vaarallista, ja se oli typerä piilottaa kaapissa. Sitten huonekalut päälliköiden loi kaappi-senkki. Hänen edeltäjänsä oli pukeutuja - pieni kaiverruksella koristeltu kaappi. Klassinen senkki oli huonekalu, joka ehdottomasti koostui kahdesta osasta:

  • Päälliset hyllyt, joissa on lasiseinäiset ovet.
  • Alempi laatikko, jossa on puiset ovet.
senkki

Buffet olohuoneessa

1

Buffet olohuoneessa

Tämän suunnitelman avulla voidaan osoittaa ruokien kauneutta ja samalla huolehtia sen turvallisuudesta.

senkki

Klassisen tyylikkäitä puupaneeleja

senkki

Buffet on olohuoneessa klassinen

Buffet olohuoneessa musta Provencen tyyliin

Buffet olohuoneessa musta

Tarjoilukaappi on olohuoneessa klassinen

Tarjoilukaappi olohuoneessa sisustuksella

Tarjoilukaappi olohuoneessa maalaismainen tyyli

XVIII vuosisadan puolella huonekalujen voi tarjota ainoastaan ​​varakas ihmiset. Olohuoneen sohvapöydät valmistettiin vain arvokkaasta puusta. Barokin ja rokokoon aikakaudella tämä huonekalu oli velvollinen noudattamaan pretistabilisuuden yleisiä taipumuksia:

  • kolmiulotteiset kaarevat jalat;
  • runsaasti veistämällä;
  • koriste-tarvikkeet;
  • kullattu päällyste.
senkki

Tarjoilukaappi olohuoneen rakenteessa

Tarjoilukaappi talon olohuoneessa

Tarjotin olohuoneessa tammesta

Tarjoilukaappi olohuoneessa lasiovilla

Myöhemmin, klassisen aikakauden, olohuonekalusteet ja peilikaapelit ovat muuttuneet merkittävästi. Alun perin he tallensivat vain keittiötarvikkeita, mutta pian hyllyillä alkoi olla kirjoja, kauniita antiikkiesineitä, matkamuistoja, kelloja. Tämä johtui siitä, että nyt palvelin on siirtynyt vastaanoton sa
liin. Upeat asiat asetettiin lasiovien takana olemaan jatkuvasti näkyvissä.

senkki

Tarjoilukaappi olohuoneessa ranskalaiseen tyyliin

Tarjoilukaappi olohuoneessa kiiltävä

Tarjoilukaappi olohuoneessa on sininen

Tarjoilukaappi olohuoneessa

Tarjoilukaappi teollisuustyylisessä olohuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneen sisustuksessa

Järjestelystä valmistettu sohva oli edelleen suosittu, mutta budjettimateriaaleista peräisin olevat tuotteet alkoivat näkyä. Tämä mahdollisti tämän huonekalujen ostamisen keskiluokkaan. Artsy-sisustus on kadonnut, muotoilu on tiivistynyt.

senkki

Tarjoilukaappi maalaistalon olohuoneessa

Tarjoilukaappi kirjahyllyssä

Meidän laajennuksissamme sohvakappaleista tuli suosittu Neuvostoliiton aikoina. Suunnittelussa on tapahtunut vielä yksi muutos. Tämä huonekalu ostettiin useimmiten keittiölle. Neuvostoliiton tavallinen kansalaisuus ei merkitse minkäänlaisia ​​rajoja - kaikki oli niin yksinkertaista kuin mahdollista. Monimutkainen sisustus on menettänyt merkityksensä. Julkisivun pöydällä ei enää koristeltu, se oli perusteellisesti kiillotettu.

senkki

Vaatekaappi olohuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneessa taottua sisustusta

Tarjoilukaappi on maalattu olohuoneessa

Tarjoilukaappi mahonki-olohuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneessa lakattu

Tarjoilukaappi olohuoneen parvella

Moderni sohva

Huolimatta kunnioittavasta iästäan, tämä huonekalu on yhä kysyntää. Älä ajattele, että nyt sisustuksen sohva on huonekalu, jota käytetään vain tietyissä tyyleissä. Tietenkin, suunnittelijat, jotta voidaan saavuttaa klassikot voivat käyttää aiemmin suosittuja malleja, mutta tämän tyylin floridity ja bombast eivät ole niin tärkeitä. Nykyisten mieltymysten vuoksi olohuoneen ruokalattiat ovat muuttuneet todellisemmiksi malleiksi.

senkki

Tarjoilla oleva sohva olohuoneessa

Olohuoneen kalusteet

Tarjoilukaappi on olohuoneessa metalli

Toisin kuin edeltäjänsä, modernit huonekalut valmistetaan puusta, mutta myös akryylistä, muovista, lasista, ruostumattomasta teräksestä. Tämän ansiosta voit antaa tämän huonekalun ehdottomasti koristeelliseen suuntaan.

senkki

Tarjoilukaappi Art Nouveau -huoneen olohuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneessa uusklassisessa tyylissä

Tarjoilija alkoviin olohuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneessa on matala

Huolimatta siitä monista materiaaleista, joista on tehty sohva, on suositeltavaa käyttää luonnollista puuta. Mänty-, tammi-, setri- tai kuusista valmistetut tuotteet säilyttävät houkuttelevan ulkonäönsä pidempään, mutta älä unohda asianmukaista ja oikea-aikaista hoitoa.

senkki

Tarjoilukaappi ruokasalissa

Tarjoilukaappi olohuoneessa retro

Tarjoilukaappi on veistetty olohuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneessa maalaamalla

Tarjoilupöytä vaaleanpunaisella olohuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneessa maalaismainen tyyli

Pöydän kustannukset pienenevät huomattavasti, jos se on tehty lastulevystä. Jos olet tottunut päivittämään huonekaluja 5-8 vuoden välein asunnossa, tämä halpa materiaali sopii sinulle. Jos aiot ostaa huonekaluja pidemmäksi ajaksi, sinun kannattaa tietää, että kauniin pehmeän sängyn aika on vähäisempi.

senkki

Tarjoilukaappi on harmaa

Tarjoilukaappi olohuoneessa

Seinäkaappi olohuoneessa harmaana jugendtyylisenä

Harmaa sohva olohuoneessa

Buffet olohuoneessa tyyliin cheby chic

Tarjoilla oleva sohvapöytä viilutettu

Modernin malleja sivupaneeleista

Riippuen ominaisuuksista voidaan jakaa useisiin lajikkeisiin. Ensimmäinen luokittelu on kokoontaitettavat ja ei-erotettavissa olevat sivupöydät. Vähitettävät mallit ovat kestävämpiä ja vakaa, mutta haittapuolena on, että ne ovat vaikeampia kuljettaa. Monipuoliset mallit on helppo toimittaa, mutta sinun on käytettävä aikaa tai rahaa (palkata päällikkö) kokoamaan ne.

senkki

Tarjoilukaappi olohuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneessa on moderni

Toiminnallisuuden mukaan sivupöydät jaetaan seuraavasti:

  • Gorki. Soveltuu pieniin huoneisiin. Se koostuu useista hyllyistä, hyllyistä ja laatikoista. Siellä on kapea, jossa voit laittaa televisiota ja hyllyjä näyttämään vierailijoille erilaisia ​​sisustuksia.
  • Corner. Huonekalujen valmistajan luettelossa ei ole olohuoneen kulmakaapelia. Tällaiset mallit eivät vie ylimääräistä tilaa, mutta ne eroavat toisistaan ​​tilavuudeltaan. Suunnittelussa on erilaisia ​​leveitä hyllyjä ja laatikoita. Kulmakaapin koko riippuu suoraan huoneen koosta. Voit laittaa valtavan pehmeän kahta seinää pitkin, eikä muita kaappeja tarvita.
  • Lounasravintoloiden. Klassinen versio, joka on suunniteltu suoraan astioiden säilyttämiseen.

Pehmuste on olohuoneen esittely. Jotta korostettaisiin sisustuselementtejä lasin takana, nykyiset suunnittelijat täydentävät usein kojelautaan valaistuksella.

Sisustustekstiilit

Provence-tyylisiä keittiöt - erittäin suosittu trendi, joka viime vuosina kehittää suunnittelijoita. Huonekalujen valmistajat eivät jättäneet tätä suuntausta ilman huomiota - lähes kaikki johtavat yritykset tulivat Provence-tyyliin.

senkki

Tarjoilukaappi olohuoneessa on terästä

Tarjoilukaappi olohuoneessa lasihyllyillä

Tarjoilukaappi olohuoneessa lasiovilla

Tarjoilla olevat sohvapöydät

Tarjoilukaappi olohuoneessa ruokailuhuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneessa on tumma

Perinteiset värit Provence-tyylin keittiössä - beige, valkoinen, tiili, ruskea. Sama väri olisi huonekalu. Valoisa ja tilava huone tulee paikkaan, jossa kaikki perheenjäsenet voivat viettää aikaa.

senkki

Valkoinen senkki voi tulla huoneen tärkein kohokohta, mutta jos pelkäät, että liian vaaleat huonekalut antavat tarpeettomia ongelmia pysyvän puhdistuksen kanssa, kiinnitä huomiota wenge-kaappiin. Tämä väri on universaali ja täydellisesti yhdistetty monien muiden sävyjen kanssa.

senkki

Tarjoilukaappi olohuoneen nurkassa

Tarjoilukaappi olohuoneessa on kapea

Tarjoilukaappi olohuoneessa kuvion kanssa

Tarjoilukaappi olohuoneessa wenge

Tarjoilukaappi olohuoneessa

Tarjoilukaappi olohuoneessa itään

Provence-tyylinen senkki on mukava asiakkaille sen yksinkertaisuus, helppous ja tyylikkyys. Tällaisissa huonekaluissa näkyy kulumista antiikin alla. Jos valmistaja unohtaa vanhojen huonekalujen kasvattamisen ja haluat täydellisen ottelun tyyliin, antiikkikalusteet voidaan tehdä itsenäisesti. Tämä menettely on paljon helpompaa kuin voitte kuvitella. Jotta huonekalujen huononemisen vaikutus "antiikki", sinun on maalattava se liitu maaleilla. Niitä myydään kaikissa suurissa rakennustyömaissa, jotka on tuotettu monenlaisissa sävyissä.

senkki

Epätyypilliset tapit käyttää sivulevyjä

Kuinka käyttää tätä huonekalua ruokasalissa, olohuoneessa ja keittiössä, kaikki tietävät, mutta voit sisällyttää mielikuvituksen ja luovuuden niin, että tavallinen säilytyslokero on tullut kotiisi kohokohta.

senkki

Sisustettu olohuone sohvapöytä

Tarjoilukaappi olohuoneessa laatikoilla

Tarjoilukaappi olohuoneessa musta veistetty

Tarjoilukaappi olohuoneessa vihreä

Tarjoilukaappi olohuoneen peilillä

Tarjoilukaappi on olohuoneessa kultaa

Kotikirjasto

Mukit ja levyt, vaikka ne ovatkin uskomattoman kauniita, eivät yllätäkseen kukaan. Kirjahylly saa paljon mielenkiintoa vieraille. Tietenkin monet kirjat lasin takaa eivät sovi, mutta se ei ole välttämätöntä. Valitse suosikkikirjasi väriltään värikkäimpiä tulosteita.

senkki

Vaatekaappi vauvoille

Voit luoda kodikkuutta apupöydän avulla Provence-tyylillä, ei vain keittiössä. Tällaisen kaapin hieno muotoilu ja siisti ulkonäkö sopivat täydellisesti lastenhuoneen kuvaan. Yläosassa (avoin) voit tallentaa vauvojen leluja ja alempiin (suljettuihin) vaatteisiin ja vuodevaatteisiin.

senkki

Mini-museo

Poraava posliini säilytyskaappi voi tulla paikka, johon laitat kokoelmasi. Jos keräät harvinaisia ​​esineitä sisustukseen, matkamuistoihin tai koruihin, kannattaa kuvitella, kuinka tyylikäs ne näyttävät lasin takana. Kirkkaalla kankaalla tai rypytetyillä lautasliinoilla voit määrittää kokoelman näytteitä. Ehdottomasti kukaan ei kulje aarteesi kautta.

senkki

Sekä klassinen että moderni malli kaappiin voi sisustaa kodin sisustusta ja samalla asettaa kaikki tarpeelliset tavarat ja tarvikkeet. Jotta etukäteen ostaisit sohvapöydän ostoa, harkitse tarkoitusta varten, mihin käytät tätä huonekalua, ja valitse oikea muotoilu, joka soveltuu kodin sisustukseen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 2