Taustakuvat kattoon: miten valita täydellinen viimeistelymateriaali (23 kuvaa)

Taustakuvaksi taustakuva katolla on kiireellinen asia monille ihmisille. Tänään on vain valtava määrä viimeistelyaineita ja rakennusmenetelmiä, jotka voisivat nopeasti ja melko laadullisesti ratkaista ongelmat kertymällä enimmäismääriä.

Kuitenkin ihmiset edelleen haluavat valita trellis kuin perus viimeistely. Nykyään katto voidaan koristella erilaisilla materiaaleilla; vaihtoehdot, miten työpinnat suunnitellaan, massa. Harkitse niiden tärkeimmät perustuvat siihen, millaisia ​​katto tapetti on olemassa.

Beige taustakuvia kattoon

Paperitapetti kattoon

Edut katon taustakuva

Paperikaton taustakuvaksi katsotaan yksi budjetin viimeistelymateriaaleista, jopa uusimpia innovatiivisia viimeistelymenetelmiä. Jokainen voi liittää taustakuvan kattoon. Ammatti vaikka aikaa vievää ja vaatii paljon työtä, mutta suurin osa ei sovella uutta viimeistely oman ilman ammattilaisen apua.

Kaikkien profiilien korjaustyöt ovat aina pelottavia, koska huoneen rekisteröinnin jälkeen on paljon pölyä ja roskia. Kattojen koristelu tapetilla mahdollistaa näiden epämiellyttävien vivahteiden välttämisen. Puhdistus rintareunojen pintojen liittämisen jälkeen vie aikaa.

Oikein valittu katto taustakuva sisustuksessa näyttää sopivalta ja melko vaikuttava. Kankaan ristikko ei poista huoneen katon korkeutta, joka on ihanteellinen pienoiskoossa.

Taustakuvat kukilla katolla

Taustakuvat lastentarhassa katolla

Taustakuvat talon katolla

1

Lähtömateriaalin tyypistä ja viimeistelyn laadusta riippuen liimattu katto voi näyttää hienolta 5 - 15 vuoden välein. Itse asiassa mikään muu viimeistelyaineisto ei voi olla niin vaikuttava käyttöaika.

Laaja valikoima tuotteita tämän profiilin avulla voit tehdä sisätilojen muutos: liitä pohja ja sitten maalata taustakuva kattoon, luoda neutraali koostumus tai alkuperäiseen koristella pinnan muodostavat epätavallisen. Voit käyttää silkkiä kipsistä, koristella eri ylimääräisiä elementtejä (Listojen ja fluoresenssileimoiksi), sekä suorittaa monia muita mielenkiintoisia kokeiluja.

Taustakuvat katolla geometrisella kuvioinnilla

Taustakuvat yläkerroksessa olohuoneessa

Tärkeitä vivahteita

Älä kuitenkaan sido tällaisia ​​viimeistelymateriaaleja. On syytä valmistautua siihen, että kohtaat monia vaikeuksia. Ennen kuin liität katon taustakuvan, sinun on valmisteltava työpinnat hyvin.

Katto viimeistely vie aina enemmän aikaa ja vaivaa kuin seinien työskentely huoneeseen. Riippumatta siitä, kuinka filigraanityö kankaiden liimaamiseen osallistuvien ihmisten työtä kohtaan on, on aina olemassa vaara, että tarpeettoman karkeat saumat ilmestyvät. Joissakin tilanteissa tämä ei ole sallittua. Jos esimerkiksi luot katon "tähtitaivaan."

Ammattimaiset rakentajat tietävät muutamia salaisuuksia, jotka helpottavat taustakuvion käyttämistä kattoon ja välttävät tarpeettomasti havaittavien "saumojen" ilmestymisen. Esimerkiksi paperirakeiden pitäisi olla liimattu päävalolähteestä. Vinyyli ja ei-kudotut tapetit kattoon mahdollisimman selkeästi yhdistävät ja kohdistavat.

Taustakuvan maalaaminen voi myös pettää. Ensimmäiset auringonlaskiot voivat "luopua" kaikki rakentajien virheet: katon pinnalla pienimmät viat näkyvät. Erityisesti silmiinpistävät maalaamattomat alueet.

Ruskea taustakuva kattoon

Taustakuvat keittiön katolla

Paperi taustakuvia

Paperitapetti, jossa on kuva, on tavallisin, halpa materiaali. Tällainen vaihtoehto pysyy tuoreena ja siistinä 5-7 vuoteen. Tämä ei ole pisin käyttöaika, mutta materiaalien edullisuus huomioon ottaen se on melko ihmisarvoista.

Kun otetaan huomioon, millainen taustakuva sopii asuntoihin, on otettava huomioon tilojen pääpiirteet, joissa käytetään kuvakudosta. Mökin katto voidaan koristaa yksinkertaisilla sileillä kangaspuilla.

Jotta kunnioitettava olohuone on parempi valita trellisoituja rikkailla sävyillä ja kohokuvioinnilla. Keittiön katon taustakuvaksi suositellaan ostaa kosteutta kestävistä materiaaleista, jotka voidaan pestä, joten budjettipaperiasetukset eivät aina ole asianmukaisia.

Taustakuva ullakolle

Taustakuvat kattoarvossa jugend-tyyliin

Tärkeitä vivahteita

Tapetti tarra kattoon (jopa yksinkertaisin ja mukavin työ) voi silti pettymään. Paperiarkit ovat aina runsaasti päällystettyjä liimalla koko kankaalle. Tämä tekee viimeistelyn heikkenemisen ja rutiinin.

Paperi pelkää kosteutta missään muodossa. Liitä paperiristikko keittiössä, jossa sitä keitetään jatkuvasti, kylpyhuoneessa, kylpyhuoneessa tai parvekkeella. On parempi valita neutraali neutraali taustakuva, koska paperi soveltuu vain kuivapesuun ja kerää pölyä hyvin nopeasti. Valkeat ristikot ovat kaikkein epäkäytännöllisin ratkaisu ja menettävät nopeasti kunnioitettavan ulkoasunsa.

Tekstiili taustakuva

Tekstiilien käyttäminen korvien koristelemiseen mahdollistaa yksinoikeuden sisustuksen, joka antaa sille erityisen mukavuuden ja ainutlaatuisuuden sekä parantaa huoneen akustisia parametreja.

Striped taustakuva kattoon

Taustakuvat katolla lintujen kanssa

Taustakuvat kattoon kuva

On olemassa seuraavia tyyppejä:

 • Len. Paperilla valmistaja soveltaa koko pellavan kuituja tai käsittelee pintaan luonnollisten ja tekokuitujen sekoi
  tusta. Tämäntyyppinen sisustus sopii erinomaisesti ympäristöystävällisiin sisustuksiin, huoneistoihin skandinaavisessa, merellisessä, maalaistyylisessä tyyliin. Verkkoja voidaan levittää vapaasti kipsilevyn kattoon ja muihin erityisiin pintoihin. Tämä on hyvä vaihtoehto koristella katto maassa, jolloin upea sisustus talossa, esimerkiksi etniseen suuntaan. On huomionarvoista, että pellavan rikas rakenne estää esteetöntä niveltä;
 • Silk - koristeellinen viimeistely, joka on tehty silkkipalasilla valmistetulla kankaalla. Silkkinen tapetti kattoon, jota käytetään makuuhuoneissa, olohuoneissa, lastenhuoneissa. Pinnoitukselle on ominaista erityisen voimakkaat esteettiset ominaisuudet. Päällystepinnat ovat sileät, kiiltävät ja upeat ylivuodot. Pölyä tämäntyyppisille ympäristömateriaaleille houkutellaan huomattavasti vähemmän kuin paperin tai liinavaatan tapauksessa;
 • Juutti. Juuttilangan pohjalta on myös mielenkiintoinen rakenne. Ennen kuin kiinnität katon taustakuvan, sinun on tutkittava tarkasti viimeistelyaineistoa. Seinävaatteet ovat yleensä massiivisia, joten ne mahdollistavat mahdollisten puutteiden peittämisen kipsilevyn tai muun kankaan pinnalla.

Monet ihmiset osaavat liimata kattoon tapetti liinalla, mutta harvat tietävät, miten poistaa ilmakuplia, jotka näyttävät ajoittain työtasolle. Tuloksena olevat virheet voidaan helposti poistaa pinnalla silitysraudan avulla keskimääräisellä teholla lämmitetyn raudan avulla.

Harmaa taustakuva kattoon

Sininen taustakuva kattoon

Nestemäinen taustakuva

Nestemäinen tapetti esitetään kuivana selluloosaseoksena, joka laimennetaan vedellä ja levitetään sitten työpinnoille. Uutta on aito kiinnostus potentiaalisia ostajia on aina paljon kysymyksiä: Onko mahdollista käyttää selluloosan viimeistely lastenhuoneisiin, sopiva, jos materiaali keittiön pokleit "nestemäinen" säleikkö kipsilevy kattoon, onko jokin muu viimeistely tällaisista pinnoista on mahdollista (esimerkiksi vahvistamista tarrat, piirustus kattoon ja muihin koristustekniikoihin).

Kuinka koristella katto, ja huolehtia uuden viimeistely on hyvin yksinkertainen. Tämä käytännöllinen ja ekologinen kudos että hyvin puhdistaa, käytännössä ei kerää pölyä, miellyttävä etsiä kunnioitettavan kauan säilyttäen "koskematon" tuoreutta.

Taustakuvat makuuhuoneen katolla

Taustakuvat kattoon kuvioilla

lasikuitu

Myös vinon taustakuvaa kattoon käytetään melko usein. Itse materiaali koostuu kahdesta kerroksesta: polyvinyylikloridista ja paperista (harvemmin kuitukankaasta). Erityisen pintapäällysteen ansiosta nämä ristikot ovat hyviä kosteudensiirtoa varten. Paksumpi polyvinyylikloridikerros, sitä kestävämpi kosteuden viimeistely.

On olemassa seuraavia tyyppejä:

 • Vinyyli ilman kalvojen leimaamista. Kuperan tekstuurin avulla voit piilottaa pienten virheiden pinnalla. Ennen katon koristelua trellisi valitaan huolellisesti ottaen huomioon huoneen suunnittelukonsepti ja yleinen tyylisuunnittelu;
 • Vinyylikuopatulpat. Tällaiset ristikot voidaan liittää mihin tahansa huoneeseen, jossa on monimutkainen sisustus. Sovellettu piirustus näyttää erittäin vaikuttavalta ja uskottavalta. Usein vinyyli on koristeltu "luonnonkivillä", antaa vaikutuksen kuvioitu kipsi tai jopa metalleja;
 • Silkkipaino. Levyn vinyylillä voit peittää katon taustakuvaksi herkällä kiiltävällä tekstuurilla ja luoda seinät minkäänlaiseen huoneeseen. Tällainen ristikko on hyväksyttävää työskennellä yksinomaan täysin sileiden pintojen kanssa;
 • Taustakuvat, joilla on kemiallinen kohokuviointi. Viimeistely ei pelkää "kemiaa", kestävästi kestä ultraviolettisäteilyn "aggressiota".

Vinyyli on mukava puhdistaa. Voit puhdistaa pinnan jopa nestemäisten kotitalouskemikaalien kanssa. Liittämällä katto taustakuvan maalaus voidaan tehdä vinyyli tapetti. Lisäksi voit muuttaa kankaan värin saman pinnoitteen pohjalta useaan kertaan (kaikki riippuu laatikon laadusta). Maalaus vie vähän aikaa, ja vaikutus on aina hyvä.

Vinyl tapetti kattoon

Vihreä taustakuva kattoon

välivuori

Jopa tuntematta kuinka kudotut tapetit voidaan liimata kattoon, useimmat potentiaaliset ostajat pitävät tämäntyyppisiä kuvakudereita ihanteellisena viimeistelytapana. Syyt tähän ovat riittäviä.
Pinta käsitellään liimalla vain kiinnityspaikassa eikä koko kangasta pitkin. Tämän ansiosta voit vapaasti liikuttaa ristikon palasia oikeaan suuntaan muodostaen mahdollisimman sileän ja laadukkaan kattavuuden.

Flizelin on turvallinen, ei sisällä mahdollisesti haitallisia aineita. Materiaali voidaan maalata tai koristella eri tavoin. Tämä on hyvä kestävä vaihtoehto lastenhuoneen parantamiseksi.

Maalaustarvikkeet

Kun otetaan huomioon maalaus, yksi pintojen pinnoittamisen mahdollisuuksista on syytä harkita erillistä kuvakudosluokkaa. Nämä ovat erityisiä taustakuvia maalausta varten kattoon.

Voit käyttää seuraavia materiaalityyppejä:

 • Flizelin (maalaus on mahdollista vain niille lajeille, jotka valmistajan alun perin asettivat värjäykseen sopiviksi);
 • Vinyyli (vaahdotetun vinyylin maalattu pinta näyttää parhaiten);
 • Steklooboi (halutun koostumuksen käyttämiseksi käytetään vesipohjaisia ​​maaleja tai lateksianalogeja).

Ennen kuin liität taustakuvan katon alle, sinun on analysoitava sisustusominaisuudet. Kaikki maalatut pinnat eivät sekoita hyvin muotoilun avainkomponenttien kanssa. Esimerkiksi ekostyle edellyttää yksinomaan luonnonmateriaalien käyttöä sopivalla tekstuurilla.

Neste taustakuva kattoon

Taustakuvat tähtien kanssa katolla

lasikuitu

Ennen kuin liimaa tapetit perinteisen paperin kattoon tai jo väsynyttä vinyylille, on syytä kiinnittää erityistä huomiota käsitteellisesti uusiin sisustustyyppeihin. Lasikuitua suositellaan ennen kaikkea käytettäväksi keittiössä.

Tuotannossa käytetään lasia. Materiaali kuumennetaan, muodostaen hienoimmat filamentit, jotka sitten kudotaan ohuimpaan kudokseen. Lasikuitu (samoin kuin lasikuitu) on paljon etuja:
Kysymys siitä, kuinka tehdä katto vahva ja esteettisesti houkutteleva samanaikaisesti, on syytä valita lasityöt;

 • Lasikuitu voidaan maalata ja jättää alkuperäiseen muotoonsa;
 • Pitkä käyttöikä;
 • Luonnonmateriaali, joka ei sisällä haitallisia epäpuhtauksia;
 • Se on hyvin puhdistettu;
 • Se ei altistu biologisille hyökkäyksille (muotti, sieni).

Kuit
enkin lasikuitu, kuten mikä tahansa muu materiaali, on omat erityispiirteensä. Tällainen taustakuva on melko kallista. Tarvittaessa kangasvaatteita on vaikea erottaa katosta tai seinistä. Toisaalta se on erittäin hyvä, mutta toisaalta aiheuttaa monia vaikeuksia.

Taustakuvat pukuhuoneen kattoon

Liima-taustakuva maalausta varten kattoon voi vain olla pehmeä. Kangas itsessään on melko paksu, joten päällekkäisyydet johtavat saumojen muodostumiseen hyvin havaittaviksi.

Yleensä valita täydellinen ristikko kunkin huoneen ei ole vaikeaa, koska hyvin pienimmät ominaisuudet ja toiveet asunnon omistajat. Hinnan, suunnittelun ja suorituskyvyn ominaisuuksia varten on aina mahdollista löytää kaikki vaatimukset, jotka täyttävät kaikki vaatimukset.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + 2 =