Taustakuvat, joissa on sisustuksen merkinnät: miten se näyttää? (21 kuvaa)

Nykyaikaisissa tosiasioissa on olemassa lukuisia tapoja tuoda seinät oikeaan ulkonäköön. Seinissä voit valita yksinkertaisen kalkin tai maalin, mutta päätapa koristella niitä on taustakuvia. Suosituin nyt on tapetti kirjaimilla. Tämäntyyppisten tapettien toteutus voi olla hyvin erilainen, mikä mahdollistaa suunnittelun sopivan version valitsemisen riippuen huoneen tyylistä.

Valkoiset taustakuvat, joissa on merkinnät

Paperi taustakuvia, joissa on merkinnät

Sinun pitäisi valita tällaiset taustakuvat, ei pelkästään työn lopputuloksen perusteella, vaan myös semanttiseen kuormitukseen, jonka haluat sijoittaa.

Tyypillisesti fonttien taustakuva on korostus tilojen suunnittelussa, koska ne näyttävät melko hankalilta. Siksi on parempi kattaa koko huone, mutta vain osa siitä, esimerkiksi yksi vapaimmista seinistä. Tekstin ja kirjainten ylikuormituksesta sisustus voi tulla liian monimuotoiseksi, mikä lopulta tulee ärsyttävää ja nopeasti väsyttävää.

Jos taustakuvassa on suuria yksityiskohtia ja kirjaimia, ne suunnittelevat paremmin erillisiä laitureita tai aukkoja. Esimerkiksi paneeleissa tai muissa koostumustekniikoissa.

Musta kirjailu olohuoneen sisustuksessa

Fonttien ja kuvien tyypit

Yleensä erilaisissa taustakuvissa tai myymälöissä on tällaisia ​​taustakuvioita:

 • erilliset kirkkaat kirjaimet, jotka täyttävät koko alueen;
 • Mustavalkoiset kirjoitukset melko tiukassa kestävyydessä tyylillä;
 • tekstiä tai yksittäisiä kirjaimia satunnaisesti hajallaan kankaalle;
 • kirjaimet monogrammilla tai kirkkailla kuvilla;
 • etiketti-motivaatio;
 • otteita ja lainauksia kuuluisilta teoksilta;
 • sanomalehtien leikkeet;
 • postimerkkejä ja numeroita.

Löydät tiivisteen paitsi tavallisesta paperista sileästä taustakuvasta, mutta myös maalaamisesta kipsiin tai puuhun, mikä näyttää myös hyvin alkuperäiseltä.

Tarjonta makuuhuoneen seinällä

Seinien koristelu sanomalehdillä

1

Seinä, jossa sisustuksessa olevat merkinnät

Tyylien valinta

Huolimatta vallitsevista stereotypioista, taustakuva tekstillä sopii hyvin ei vain nykyaikaisiin kodin sisätiloihin. Tämän muotoilun taustakuvakkeet tunnettiin 1900-luvun jälkipuoliskolla samaan suuntaan kuin Lettrism. Nyt niitä käytetään usein nykyaikaisissa ja retro-sisustuksissa. Esimerkiksi:

 • Art Deco;
 • Provence;
 • Nuhjuinen-chic;
 • maalaismainen;
 • maassa;
 • barokki;
 • rokokoo;
 • parvi;
 • moderni;
 • Minimalismia.

Erittäin alkuperäinen ratkaisu on kalligrafinen ranskalainen aakkoset, taustakuva, joka on samanlainen kuin vanhentunut tai poltettu paperi, pergamentti poistettujen viivojen kohdalla valkoisilla kirjaimilla mustalla taustalla.
Kirjaimet ja kirjasimet eivät ole vain jäykkiä, lakaistaan ​​ja "neliöitä", mutta joskus niillä on lempeä ja aistillinen ulkonäkö. Taustakuvat tässä tyylissä sopivat lumoava, naisellinen sisustus, esimerkiksi makuuhuone.

Suunnittele taustakuva merkinnöillä

Ilmoitus lastentarhan sisustuksessa

Taustakuva sanomalehtien muodossa

Loft-tyyliin suunnitelluilla suurilla karkeilla taustakuvilla on suuri taustakuva. Musta teksti valkoisella pohjalla tai harmaa valkoisella tekstillä ei voi parhaiten sopia huoneen suunnitteluun minimalismin tyyliin.

Kirkkaat tapetit romanttisessa tyyliin sopivat helposti makuuhuoneeseen tai lisäävät visuaalisen tilan huoneeseen.

Taustakuvat, joissa on sinisiä merkintöjä

Taustakuva, jossa on merkinnät olohuoneessa

Sisustuksen merkintä

On tärkeää muistaa, että taustakuvilla, joissa on merkinnät ja kirjaimet, ei aina ole semanttista kuormitusta. Jos esimerkiksi päätät koristella esimerkiksi lastenhuoneen - on parempi miettiä, mitkä valitsevat, sillä lapselle tämä voi olla myös opetusmateriaali ja tapa oppia ymmärtämään ja ymmärtämään maailmaa. Lapset rakastavat kirkkaita värejä, joten taustakuva suurilla värillisellä kirjaimella tai kirkkaalla taustalla olevilla teksteillä sopii täydellisesti tänne. Voit myös löytää tai tehdä mukautetun taustakuvan kuvista ja lainauksista suosikki satuistasi. Muista, että rungon tehtaiden piirustusten lisäksi lasten piirustukset voivat näkyä ajan kuluessa.

Kirjaus toimiston seinälle

Taustakuva ja merkinnät keittiössä

Taustakuvat loft style -kirjoituksilla

Useissa myymälöissä, joissa on taustakuva, voit helposti valita keittiön taustakuvan. Ne ovat myös temaattisia: kirjoilla on eri kielillä eri fontteja ja jopa hieroglyfien avulla teetä / kahvia. Se näyttää ilmakehältä, mutta älä liimaa niitä kiukaan vieressä, koska ne tulevat nopeasti arvottomiksi. Tai valitse vain pestävä taustakuva, jotta voit turvallisesti poistaa lian ja roskat niistä.

Valitessasi on tärkeää muistaa, että vaalea tausta, jossa on tumma kuvio, visuaalisesti laajentaa tilaa, mutta jos fontti on liian suuri tai yleinen, tämä vaikutus tulee hukkaan. Aivan kuten taustakuvaa käytettäessä tumma tausta, huone näyttää pienemmältä ja hieman tummemmalta kuin se todellisuudessa on.

Paneeli, jossa on merkintöjä sisätiloissa

Taustakuvat, joissa on merkinnät käytävällä

Harmaa taustakuva ja merkinnät

piirteet

Tämäntyyppisen tapetin tarra lähes poikkeaa tavallisesta tarrasta. Käytetään yksinkertaista tapettien tapetta seinille ja muille työkaluille. Ainoa asia, josta on syytä ajatella: tapettien raidat oikein, jotta ne näyttäisivät sopusointuisilta, eikä sanoja tai kuvasäveliä toistuisi, joten on syytä ottaa huomioon materiaalien lisäkulutus.
Jos epäilet kyvystänne, on parempi kutsua asiantuntija, joka auttaa sinua löytämään oikean tekstuurin, värin ja fontin huoneen suunnitteluun, sopivan hinnan ja laadun kanssa, käsitellä tapetit tarraa.

Fantasiaa, valitse rohkeita ratkaisuja, ja kotisi tuo iloa paitsi sinulle, myös vieraille.

Kirjoitus kauniilla fontilla sisätiloissa

Taustakuvat, joissa on iskulauseita makuuhuoneessa

Valoisa sisustuksen merkintä

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 5