Taustakuva ihon alla huoneiston sisustuksessa – alkuperäinen kuvio (24 kuvaa)

Alkuperäisten sisätilojen fanit ovat pitkään arvostaneet uutta nykyaikaa - taustakuvia, jotka jäljittelevät luonnonvaraisten eläinten ihoa. Tällainen koristelu soveltuu seinien koristeluun huoneistossa ja maalaistalossa, hotelleissa ja toimistorakennuksissa. Alkuperäisessä piirroksessa lisätään huoneeseen eksoottisen ja ainutlaatuisen muistiinpano, joka ei kuitenkaan voi vaikuttaa huoneen yleiseen vaikutelmaan.

Taustakuva seinille ihon alle ei ole tapana liimata koko huoneeseen, useimmiten he valitsevat yhden tai kaksi seinää ja asettavat semanttisia aksentteja. Eläinten ihon jäljitelmä täydentää miellyttävän eri tyylien valoisia ja tummia sisätiloja.

Beige taustakuva ihon alla

Valkoinen taustakuva ihon alla

Tällaiset tapetit voidaan valmistaa monista materiaaleista: paperi, vinyyli ja kuitukangas. Riippuen tappeen tyypistä on erilainen rakenne ja lujuusominaisuudet. Yleisimmin käytetyt ovat vinyyli taustakuva ihon alla. Nämä taustakuvat eroavat toisistaan ​​tiheydeltään ja voimakkaasti, ne on helppo huolehtia ja ne voidaan jopa pestä, ne eivät palaudu auringossa eivätkä ne kuluta pitkään aikaan. Voit käyttää näitä taustakuvia lähes kaikissa huoneissa.

Musta taustakuva ihon alla

Suunnittele taustakuva ihon alle

Tunnetuimmat jäljitelmät

Nykyaikaiset piirustuksen piirustusteknologiat mahdollistavat päällysteet useimpien erilaisten värejä varten. Tänään ei ole välttämätöntä käyttää todellista kiveä tai metallipinnoitteita, voit käyttää yksinkertaisia ​​paperitaptereita jäljittelemällä näitä tekstuureita. Ne ovat helpommin saatavilla kuin todellisia materiaaleja, painavat vähemmän ja näyttävät hyviltä.

Sama tarina tapetoineen, joka jäljittelee luonnonvaraisten eläinten ihoa. Mallien, asteikkojen ja hiusten realismi saavuttaa ensiluokkaisen täydellisyyden. Suosituimpia ovat ihon jäljitelmät:

  • käärmeet;
  • krokotiili;
  • norsu;
  • seepra;
  • leopardi ja muut.

Jotta voit selvittää, miten kukin värimaailma sopii eri sisätiloihin, sinun kannattaa harkita jokaista tapetit erikseen.

1

Taustakuva ihon alla talossa

Ympäristöystävällinen ihon taustakuva

Snake-ihon taustakuva

Tämä on ihon jäljitelmän suosituin muunnos. Sitä käytetään sisustukseen makuuhuoneissa ja opiskelutiloissa. Koska hiutaleet ovat epätasaisesti jakautuneet, tämä seinäkoristeen äänenvoimakkuus mahdollistaa aksenttien asettamisen sisustukseen.

Käärmeen ihon alla oleva taustakuva näyttää hyvältä meren ja modernin tyyleittäin. Skaalaustekniikka yhdistetään metallin ja lasin kanssa. Kuten edellä mainittiin, ei ole tavallista, että koko huone imitoi ihoa ja jakaa vain yhden tai kaksi seinää. Tällaiset vyöhykkeet näyttävät hienolta minimalismilta ja huipputeknologialta.

Taustakuva ihon alla makuuhuoneessa

Taustakuva ihon alle seinälle

Zebra tapetti

Matelijan iho voi jäljitellä paitsi käärmeen, pythonin, myös muiden matelijoiden ihoa. Lisäksi nykyaikaisten tulostuslaitteiden ominaisuudet mahdollistavat paitsi toistaa ihon kuvioita, myös antaa sille käsittämättömät värit. Joten seinän python voi olla punainen, violetti tai kiiltävä väri. Tällainen väkivaltaisuus sopii alkuperäisiin, provosoivisiin ja kosmisiin sisätiloihin, ja se varmasti valloittaa vieraasi.

Taustakuva ihon alle olohuoneessa

Taustakuva ihon alla sisätiloissa

Iho ihon alle toimistossa

Taustakuvat krokotiilin ihon alla

Krokotiili iho on suosittu eurooppalaisten suunnittelijoiden kanssa, ne koristelevat työskentelevien luokkahuoneiden ja kokoushuoneiden seinät. Piirustus erottaa sen ainutlaatuinen epätavallisuus, joten suunnittelijat neuvovat valitsemaan paksua paperia tai vinyyliä, silloin on mahdollista saavuttaa tarvittava tekstuurien harmonia.

Houkutteleva hahmo, joka sisältää krokotiilin ihon taustakuvan, erottuu tiukkuudesta, linjojen kovuudesta ja tyylikkäästä suorituksesta. Tämä jäljitelmä sopii paremmin miesten sisätiloihin, koska kynnyksestä se julistaa isänsä vahvuuden.

Ruskea taustakuva ihon alla

Krokotiili ihon taustakuva

Leopard-taustakuvia

Useimmiten krokotiilin iho taustakuvaan on tummilla väreillä: musta, ruskea tai hopea. Näin voit tarkemmin kuvailla kaikkia luonnollisen nahan linjoja ja laskimoita. Tämä kontrasti yhdistyy täydellisesti tummaihoisiin nahkakalusteisiin ja pöydän karkeisiin muotoihin.

Zebra-iho sisustuksessa

Tämä väritys on kolmanneksi suosittu, mutta verrattuna edellisiin kaksi eroaa arkuudesta ja pehmeydestä. Ehkä siksi sitä useimmiten käyttävät suunnittelijat koristellessaan lastenhuoneita tytöille tai naisten sisustuksille. Joten, suunnittelijat ovat erittäin ihastunut yhdistelemään mustat ja valkoiset raidat seeprat kirkkailla vaaleanpunaisilla sävyillä. Hiljaisemmissa muunnelmissa zebra-ihon taustakuva laimennetaan yksivärisistä sisätiloista.

Taustakuvat naiselle art nouveau tyyliin

Seinän nahkaverhoilu

Harmaa taustakuva krokotiilin ihon alla

Leopard-pisteitä

Leopardin ihon lämmin ruskea jäljitelmä täyttää huoneen mukavalla ja mukavalla tavalla, joten tämä malli näyttää upealta makuuhuoneissa ja olohuoneissa. Leopardin kuvion tärkeä piirre on, että jos se on liian runsaasti, se alkaa näyttää mautonta, joten suunnittelijoita kehotetaan käyttämään tätä painatetta kohtuullisin määräin. On parempi asettaa koko huoneen sävy pienellä palstalla seinällä ja lyödä sitä muiden sisustustuotteiden kanssa eri luonnollisilla sävyillä.

Taustakuva ihon alla silkkipainatuksella

Ihastuttavat taustakuvat

Sininen taustakuva ihon alla

Kaikki jäljitelmät luetellaan sopivasti nykyaikaisiin ja alkuperäisiin sisustuksiin, ja ne löytyvät sekä kotiolosuhteissa että toimistotiloissa. Tärkeintä, että suunnittelijoita kehotetaan tarkkailemaan on maltillisuus. Eläinten tulosteiden runsaus heikentää sisätilojen yleistä käsitystä ja on epämiellyttävä silmille. Lisäksi suunnittelijat suosittelevat, että eri eläinten jäljitelmiä ei yhdistetä, on parempi valita yksi sisustuselementti.

Vihreä taustakuva ihon alla

Käärmeen ihon alla

Taustakuvat iholle kullalla

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

23 − = 17