Taotut pöydät ja tuolit sisustuksessa ja sivustolla (20 kuvaa)

Hieno ja ylellinen taotut pöydät ja muut sisustustarvikkeet ovat pitkään olleet aatelisten talojen ominaisuuksia. Ne yhdistävät erityisen tyylikkyyden ja lujuuden, kestävyyden ja lujuuden. Ja tänään taotut tuolit ja pöydät eivät menetä suosiota, ne sisustavat sisustusta, antavat sille kauneuden ja tyylikkään.

Taottu pöytä ja penkki sisätiloissa

Taotut sisustuotteet ovat todellinen taideteos, varsinkin jos ne on tehty taiteen taonta. Myyntiin on olemassa erilaisia ​​malleja taotut pöydät ja tuolit, ne olisi valittava tyylin lähtökohta.

Tyylikäs takorautapöytä, jossa on lasilevy pyöreillä kulmilla

Taotut pöydät sisätiloissa

Tämä huonekalut on itsenäinen sisustuksen yksityiskohta, se on tyylikäs ja toistettava. Taotut pöydät ja tuolit koristele huoneet missä tahansa tyyliin: klassinen, moderni, maa, art deco, high-tech, jne. Usein tällaiset tuotteet tehdään tilauksesta, ne ilmentävät kaiken päällikön mielikuvituksen ja asiakkaan toiveet.

Kaunis taottu pöytä, jossa puinen pää

Taotut pöydät toimivat eri tarkoituksessa huoneessa:

 • ne voivat tulla keskeiseksi yksityiskohdaksi huoneen suunnittelussa - mikä tahansa huone talossa;
 • keittiössä olevassa pöydässä koko perhe kokoontuu illalliselle tai päivälliselle ystävien kanssa;
 • heitä väitetään olevan sohvapöytä olohuoneessa - hyödyttää ja sisustaa huone;
 • makuuhuoneessa tällaiset huonekalut löytävät paikan sängyn lähellä, pöydällä voit järjestää kosmetiikkaa ja peiliä;
 • asenna tällainen tuote pihalla huvimajaan - sen takana olet menossa hauska tapaaminen ystävien kanssa.

Pöydälle valita väärennetyt tuolit, jotka ovat samanlaisia ​​- ne täydentävät täydellisesti toisiaan ja luovat ainutlaatuisen huonekalusarjan.

Suuri taottu pöytä, jossa on lasiaukko
Taottu pöytä, jossa on soikea lasia
Pyöreä taottu pöytä, jossa on lasiaukko

Erilaisia ​​taottuja pöytiä ja tuoleja: valitse oikeat huonekalut

Taontapöydän ja sen mallin valinta riippuu siitä, minkä huoneen asunnossa olet suunnitellut asennettavaksi. Tämä huonekalu on osoitettu erilaisille toiminnoille ja tehtäville, mutta se eroaa työtason koosta, suunnittelusta ja materiaalista. Valmistajat tarjoavat kaikenlaisia ​​taottuja pöytiä:

 • lehti lasihelmillä - olohuoneen sisustuksen hieno esine. Ne voivat olla soikeita, pyöreitä, neliöitä tai suorakulmioita. Sohvapöydät voidaan kätevästi käyttää teetä ja työskennellä kannettavan tietokoneen, taitettava sanomalehtiä ja lehtiä niitä;
 • lasi taotut pöydät - ihanteellinen valinta keittiölle tai ruokasalille, niitä voidaan käyttää ruokapöydän sijasta. Läpinäkyvä lasi ja valkoinen tai musta metalli - erittäin onnistunut yhdistelmä, nämä materiaalit täydentävät toisiaan yhdellä tuotteella;
 • Taulukko, jossa on väärennetyt jalat, koristaa puisen työtason. Tällainen huonekalu tulee korostumaan tutkimuksessa. Myös keittiössä monet ihmiset ostavat puiset taotut pöydät;
 • Taottu ruokapöytä, jossa on kivipöydän pää - moderni keksintö jaloa keittiön sisustukseen.
Suorakulmainen takorauta pöytä lasilevyllä

Pöydät eroavat toisistaan ​​- suuria ja pieniä esineitä on. Suuri pöytä, jossa on lasi tai puupinta sopii olohuoneen sisätilaan, ja pieni sohvapöytä sopii makuuhuoneeseen. Tällaisten huonekalujen jalat ovat kauniisti kaarevat, kiharat ja epätavallinen sisustus.

Pyöreä taottu pöytä kivi työtasolla

Ylellinen taotut pöytä lasilevyllä

Taotut pöytä ja tuolit maassa ja puutarhassa

Usein käytetyt taotut pöydät ja tuolit mökeille ja puutarhoille. Niistä tulee välttämätön elementti sisustuksesta, joka luo täydellisen kokoonpanon puutarhan koristelemiseksi lepäämään ja syömiseen. Ne voivat olla valkoisia tai mustia, ne on maalattu kirkkailla sävyillä - valinta riippuu omistajien toiveista ja yleisestä maanäytöstä.

Taottu pyöreä pöytä ja tuolit maassa

Puutarhatyöt ja -tuet ovat taottua, ovat erittäin kestäviä, eivät pelkää sää, kosteus ja auringonvalo. Pöydät ovat usein kestäviä lasia, ne voivat olla myös puisia tai kiviä. Kauniita pöytiä ja vastaavia tuoleja ovat mitä tarvitset sivuston viihtyisyyteen. Suuren taotun taustan takana voit vastaanottaa asiakkaita dachassa, järjestää lounaan tai teetä raitista ilmaa.

Taotut pyöreä pöytä ja tuolit puutarhassa

Valkoinen puutarhapöytä on yksinomaan näytetty vehreyden ja kirkkaiden kukkapenkkien - se on korostaa puutarhassa tai sivustolla. Kesäasuntoon taonta tuolit lähestyy, on helppo siirtää paikasta paikkaan ja laittaa sinne paikka, jossa se sopii omistajille.

Suuri taottu pöytä ja tuolit terassilla
Taotut pöytä ja tuolit klassiseen tyyliin terassilla

Taotut tuolit: eräänlainen huonekalu

He löytävät paikan keittiön sisätiloissa, kuten tuoleissa useimmiten selkänoja, ja jotkut mallit - ja käsinojat. Tuotteen istuin on useimmiten puusta, ja sitä voidaan koristaa pehmeällä pehmeällä tyynyllä. Tuoleja käytetään myös kesäverassilla, koska ne eivät pelkää sadetta, ja ne voidaan jättää ulkona.

Kaunis taotut tuoli, jossa on mosaiikki

Tuoleja on taottuja jalkoja ja selkänojia - ulosteiden muodossa. Tämä on käytännöllistä huonekalua, joka löytää paikan asunnossa tai maassa. Myös talon voit ostaa taotut baarituolit. Ne eivät todellakaan näytä tavallisilta massiivisilta tuolilta. Ne eroavat monimutkaisesta suunnittelusta ja hienosta ulkonäöstä. Metalliset taotut jalat täydentävät puusta valmistettuja istuimia tai pehmeitä istuimia, joissa on nahka - valkoinen, musta, punainen, sininen jne.

Kaunis taotut baarijakkara
Musta korkealla taotut baarijakkara
Neliön taotut pöytä ja tuolit tontilla

Muotoiltujen huonekalujen ominaisuudet ja hoito

Väärennettyjen pöytien ja tuolien valintaan liittyy kiistattomia perusteluja:

1
 • niiden kestävyys, toimivuus ja käytännöllisyys sovelluksessa - kalusteet näyttävät uudelta monelta vuodelta, jos niitä hoidetaan asianmukaisesti;
 • sallitaan käyttää tällaisia ​​tuotteita sekä sisä- että ulkotiloissa;
 • mukavuus käytössä - taotut pöydät ja tuolit, toisin kuin puiset, eivät pyöri eikä riko;
 • moderni, tyylikäs ja erittäin hienostunut ulkonäkö;
 • huonekaluilla varustetut kappaleet on valmistettu yhdestä kopiosta, tämä on epätavanomaista ja ainutlaatuista huonekalua;
 • Taotut tuolit ja pöydät koristelevat huoneen millä tahansa tyylillä, sopusointuisesti sopivaksi muotoiluun.
Valkoinen taotut huonekalut puutarhassa

Taotut kalusteet vaativat erityistä lähestymistapaa. Sinun on huolehdittava siitä oikein, joten muista nämä säännöt:

 • säännöllisesti puhdista pöydät ja tuolit pölyltä;
 • Pese pois kaikki lika, jos huonekalut ovat puutarhassa tai tontilla;
 • jos aiot asentaa taotut tuotteet kadulle, paremmin heitä korroosionestoaineella.
Kultainen taotut huonekalut sisätiloissa talon

Puhdista kalusteet käytä tavallista vettä, lisäämällä vähän pesuainetta. Älä käytä puhdistus- tai pesuainejauhetta. Pyyhi tuotteet kuiviksi niin, ettei vettä jää päälle, ja taotut huonekalut kestävät pitkään palvelemaan sinua.

Korkea taottu pöytä puisilla pöytälevyillä ja baarituoleilla
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

41 + = 48