Taitettavat tuolit: mukava ja turvallinen (24 kuvaa)

Jokaisessa huoneistossa ei ole suurta aluetta, joten sinun on valittava huolellisesti sisustuselementit. Onneksi on hieno tilaisuus vapauttaa tilaa, jos käytät taitettavaa tuolia. Nyt voit tavata hyvin epätavallisia malleja. Katsotaanpa mitä tahansa taitettavien huonekalujen vivahteita.

Valkoinen kokoontaitettava tuoli
Musta kokoontaitettava tuoli

Kaikki hyvät ja huonot puolet

Monilla on hyvin tylsiä muistoja näistä tuoleista, mutta ne ovat pitkään pysyneet kiinnostuneita ja epämiellyttäviä. Useimmiten he ostavat keittiön taitettavat tuolit, koska he kiusaa ja vievät vieraita keittiössä, ja siellä on paljon istuimia. Tavalliset tuolit voivat olla yli puolet huoneesta, ja niitä voidaan käyttää enintään 3-4 kertaa vuodessa.

Classic taitettava tuoli
Kesäistuin

Pienet kokoontaitettavat tuolit ovat suuria lisävarusteita:

  • Ne ovat paljon kevyempiä kuin perinteiset tuolit, mikä tekee niistä liikkuvia. Keittiön ulosteet rauhallisesti muuttuvat taitettaviksi tuoleiksi mökeille ja asetetaan rungon päähän.
  • Monilla selkätukiistuimilla on erittäin epätavallinen muotoilu. Näin voit valita ne melkein mihin tahansa sisätiloihin.
  • Huolimatta niiden keveydestä, ne ovat erittäin vahvoja, mutta materiaali, josta ne tehdään, on täällä tärkeätä.

Tietenkin tärkeimmät taitettavat tuolit ovat säilytystilaa. Niitä voidaan säilyttää myös kaapissa tai sängyn alla, kaapissa tai missä tahansa vapaassa kulmassa.

Puiset taittotuolit
Suunnittelupöydän tuoli

Huonekalujen haitat ovat melko vähäiset:

  • Taitettava tuoli on jalat varsin kova vinkkejä, jotka usein liukuvat laatta.
  • Tyylikkäät englantilaiset huonekalut ja taittuvat tuolit näyttävät naurettavilta.
  • Tällaiset tuolit eivät näy suurissa alueissa.

Vielä muutamia näistä tuoleista on kätevä sekä talossa että asunnossa. Asunto ei useinkaan sovi kaikkiin vieraisiin erilliseen paikkaan, ja yksityisessä talossa usein järjestetään kadulla. Tulee varmasti sopivat tuolit, jotka ovat taitettuja ja helposti kuljetettuja.

Taitettavat tuolit talossa
Taittuvat tuolit tammesta

Mitkä ovat taitettavat tuolit?

Pohjimmiltaan taitettavat tuolit eroavat valmistuksessa käytettävistä perusaineista. Erikseen voidaan erottaa vain tuolit, jotka eroavat dramaattisesti korkeudella. Taitettavat tuolit voivat olla:

  • puinen;
  • metalli;
  • Muovia.

Erotus menee rungolle, ei takana eikä istuimelle. Istuimet ja selät ovat pehmeitä ja jäykkiä ja pohja voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista. Usein tuoli on valmistettu kokonaan samasta materiaalista, esimerkiksi puiset taitettavat tuolit, joissa takana.

Taitettavat tuolit etnossa
Nahkaistuimet

puu

Taitettava puutuoli on paras ratkaisu. Usein tehty taitettavat ulosteesta. Näitä malleja erottaa aina lujuus, orgaaninen sisustus, ympäristöystävällisyys. Puusta valmistetut kalusteet on paljon helpompi käsitellä ja itse koristeluvaiheessa.

Taitettavat tuolit keittiössä
Taitettavat tuolit massiivipuusta

Puuseiniin kuuluu myös puupohjaisia ​​materiaaleja, kuten OSB, vaneria ja muita huonekaluja. Keittiön tuolin on välttämättä oltava mukava, ja puiset mallit pitävät tätä tehtävää täysin.

Taitettavat tuolit valmistettu metallista
Taitettava tuoli minimaaliseen muotoiluun

metalli

Metallirunkoiset tuolit ovat hyvin yleisiä, koska ne ovat uskomattoman vahvoja, mutta erittäin kevyitä. Ne todella kestävät jopa paljon painoa, eivätkä pelkää, että jalat taipuvat.

1

Metalliset taitettavat tuolit ovat useimmiten terästä ja nikkeliä, mutta jalat itsessään ovat edelleen onttoa. Tämän vuoksi tämä tuoli ei ole raskas, mutta se on edelleen kestävä. Bar-tuoleilla on aina metallikehys.

Takarat ja istuimet ovat erittäin harvoin metalleja. Jos nämä osat ovat pehmeitä, käytä sitten nahkanauhaa tai kangasta ja jos se on kiinteä muovia ja puuta. Värirajoituksessa tai suunnittelumallinnuksessa ei ole lainkaan rajoituksia. Voit valita kääntömallin monipuolisimmassa ratkaisussa.

Pehmeät kokoontaitettavat tuolit
Taittuvat tuolit muovista

muovi

Nyt muovi tarjoaa uskomattoman laajan mahdollisuuden luoda huonekaluja. Lomake on helppo valaa, ja valkoiset tuolit pysyvät valkoisina todella kauan - ne eivät polta ja helposti puhdistettavissa.

Muovisen syöttötuolin erityispiirre on se, että se voidaan muodostaa melkein tasaiselle levylle ilman suurta tilaa. Mutta ne ovat kaikkien mallien raskaimmat. Kiinnitä huomiota lisälaitteisiin, joissa on lähes kaikki muovimallit.

Taittuvat korituolit
Taitettavat tuolit läpinäkyvästä muovista

Se on yksi muovista tuoleista, suurimmista väreistä ja epätavallisista muodoista. Tämä materiaali ei kuitenkaan siedä korkeita lämpötiloja. Huonekalujen vuotaneesta teestä mikään ei ole tarkkaa, mutta sinun ei tarvitse laittaa kuumaa paistinpannua tai vedenkeitintä.

Taittuvat puutarhatuolit
Taittuvat harmaat tuolit

Varusimme baarin

Etusivupalkki ei ole harvinaista. Ja se voidaan järjestää jopa hyvin pienessä huoneistossa keittiön sijasta. Tavallinen keittiöpöytä on erittäin hankala, ja kapea baaritiski on ihanteellinen. Mutta hän tarvitsee baarituoleja.

Taitettavat tuolit, joissa on irrotettava istuin

Ja ne ovat laajalti edustettuina taittamismalleissa. Taitettavat baarituolit ovat aina metallia, niin että jalat ovat mahdollisimman vahvoja, takana on metallia, mutta istuin voi olla jo pehmeä tai kova. On puiset baarituolit, jotka myös taittuvat. Yleensä ne on tehty kokonaan yhdestä materiaalista, eivätkä ne ole kovin moninaisia ​​ulkonäöltään. Mutta ne ovat uskomattoman kätevää ja luotettavaa.

Taittuvat tuolit pohjoismaisessa sisustuksessa

Epäilemättä, taittuvat kalusteet ovat löytö pienille huoneille tai niille, jotka pitävät avaruudesta erittäin paljon. Valitessaan tällaisia ​​huonekaluja sen laatu on erittäin tärkeä. Vain todella laadukkaat mallit kestävät kauan ja ovat vahvoja.

Taitettava tuoli parvekkeella

Älä tilaa huonekaluja internetin välityksellä, istuessasi eikä tarkkailemalla sitä säännöllisessä myymälässä. Taitettava tuoli olisi mukava istua, sen ei pitäisi kumota ja epäilyttävästi taipua. Näitä ominaisuuksia voidaan tarkistaa vain henkilökohtaisesti, eikä katsella kuvaa.

Taitettava tuoli bambusta
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + = 5