Taitettava pöytä: ergonomia ja tyylin yksityiskohtaisesti (50 kpl)

Taitettava pöytä on elävä esimerkki siitä, miten huonekalu voi olla mukava, toimiva ja huomaamaton. Tämä on erinomainen ratkaisu pienille huoneistoille, joissa kirjaimellisesti jokaisen senttimetrin vapaa tila on arvokasta. Jos aiemmin tällaisia ​​pöytiä käytettiin vain keittiössä, nykyään yleiskalusteita käytetään aktiivisesti muissa huoneissa.

Taitettava pöytä parvekkeella
Taitettava valkoinen pöytä

Taitettava pöytä parvekkeella

Taitettava pöytä valkaistu tammi

Taitettava pöytä valkoinen

Taitettava pyökkipöytä

Taitettava pöytä musta

Secrets of Perfect Apartment

Jotta keittiössä ja missä tahansa muussa huoneessa olisi tilaa mahdollisimman taloudellisesti, käytetään useimmin taitettavaa seinäpöytää, jonka neliö tai puolipyöreä muoto on. Tuotteiden ulkonäkö, kokoonpano, tyyli ja suorituskyky ovat valtavia.

Taitettava pöytä olohuoneessa

Taitettava pöytä puinen

Taitettava pöytämökki

Vanerista valmistettu taitettava pöytä

1

Taitettava pöytä kiiltävä

Pyörien kokoontaitettava pöytä

Taitettava pöytä keittiöön

Muuntajataso

Taulukko-muuntajien tärkein etu voidaan katsoa sopivimpana työntää niitä ja työntää niitä erilleen. Sitä käytetään usein keittiössä, jolloin työalue siirtyy välittömästi liikkuvalle ruokasalille. Heti kun ateria on ohi, pöytä voidaan muuttaa pienemmäksi versioksi tai jopa "naamioitu" keittiön ominaisuuksiin.

Pientä keittiötä varten on saatavana miniatyyrispöydät, joilla ei ole tukijalkaa tai joissa on vain yksi samanlainen kappale. On toivottavaa, ettei näitä rakenteita ylikuormiteta.

Kaapin kokoontaitettava pöytä

Pöytämuuntaja on hyödyllinen koulunhuoneessa, joka voi olla missä tahansa sopivassa paikassa lukualueeseen. Sitten taivuttamalla muuntajan taittamalla ja vapauttamalla paikka, käynnistämällä pelejä ja muuta aktiivista viihdettä.

Taitettava pöytä keittiöön

Taitettava pöytä MDF: stä

Taitettava ruokapöytä

Taitto taulukon kirjoittaminen

Taitettavat pöydät kuormalavoista

Taitettava pöytä hyllyillä

Taitettava pöytä

Työkalupöytä, jossa on tukeva työtaso, voidaan käyttää samanaikaisesti työpinnan tai ruokapöydän kanssa. Se voidaan kallistaa lähes kaikista pystysuorista pinnasta: seinästä tai kaapista.

Erikoiskuljetuksen paikka on kiinnityksiä ja silmukoita. Jos rakenne on kunnolla kiinnitetty, seinän taitettavat pöydät ovat mahdollisimman luotettavia ja mukavia. Mekanismin lujuuden tai virheiden laiminlyönti asennuksen aikana ennemmin tai myöhemmin aiheuttaa pöydän osan yksinkertaisesti pudottamasta, katkaisemalla osan seinän reunusta.

Taitettava keittiöpöytä
Taitettava pöytä asunnossa

Taitettava pöytä puolipyöreä

Taitettava pöytä

Taitettava pöytä viilutettu

Taitettava pöytä mäntystä

Taitettava pöytäseinä

Useimmite
n yksinkertainen taittopöytä, jossa kiinnitys seinään, on puolipyöreä tai suorakaiteen muotoinen. Tällaiset kalusteet voivat olla pituus- ja leveydeltään erilaisia. Usein taittopöydät voivat muistuttaa laajaa hyllyä, joka kallistuu tarpeen mukaan. Massiiviset työtasot vaativat kiinnittimen tai useiden jalojen muodossa.

Taitettava pöytä laakonissa
Loft-tyyliin taitettava pöytä

Taitettava pöytä baaritelineen muodossa

Keittiön sisustuksessa, joka on koristeltu progressiivisella tyylillä, käytetään usein baarilaskuria. Se on kapea ja pitkä pöytäpöytä, joka pystyy majoittamaan 5-6 henkilöä aterian yhteydessä. Aikaisemmin käytettiin baaritelineitä, jotka kiinnitettiin tiiviisti seinään ja asennettiin lattialle. Nyt baariteline mobiiliversiot ovat paljon suosittuja.

Itse asiassa se on edelleen sama taitettava pöytä keittiöön, mutta tyylitelty erityisosaamisella, ja sitä täydennetään myös keittiösarjan muiden ominaisuuksien avulla.

Taitettava pöytä, jossa on kallistuva pöytälevy baariportin muodossa, sopii hyvin kapeisiin keittiöihin, jotka poikkeavat epätasaisesta asettelusta. Mukavuuden ja esteettisen harmonian sijainnista tällaisiin pöytiin on parempi valita korkeat baarituolit.

Taitettava pöytä loggiassa
Taitettava pieni pöytä

Taitettava pöytä taivuttamismallien muunnelmana

Taitettava pöytä parvekkeella tai keittiössä valitaan usein taittotyypiksi. Se voidaan sekoittaa aikaisemmin kuvatun muuntajan kanssa, mutta tällaisia ​​malleja erottaa entistä primitiivisempi muotoilu.

Muunnettava taulukko, joka taittuu tarpeen mukaan, täydennetään tavallisesti muihin tärkeisiin ominaisuuksiin. Taittopöytää ei täydennetä mikään muu. Se on melko käytännöllinen lisä muille keittiökalusteille.

Taitettava pöytä sopii erinomaisesti logiikkaan yhdistettynä keittiöön. Osa työtasosta pysyy muuttumattomana, toinen osa - kiertyy, jos olosuhteet sitä edellyttävät.

Taitettava pöytä MDF: stä

Taittopalkki

Taulukon muuntaja

Taitettava kolmionmuotoinen pöytä

Taitettava kapea pöytä

Taitettava pöytä wenge

Taitettava pöytä keltainen

Mobile taittopöytä

Ehkä mielenkiintoisin vaihtoehto keittiötilojen järjestämiselle epätyypillisellä asettelulla on mobiili pöytä, jossa on taitettava pöytälevy. Nämä mallit ovat aina pienikokoisia. Tärkein ominaisuus: pienoiskoossa oleva pöytä voi liikkua huoneen kehällä.

Pöydän alla kiinnitä sopiva ohjain, joka toimii kiskona. Tällainen taitettava ruokapöytä voi siirtyä huoneen yhdestä kulmasta toiseen vaakatasossa.

Tyypillisesti kaikki mallit on varustettu lisäjaloilla tukirakenteen tuottamiseksi. He voivat piiloutua työtason alle eivätkä heikennä keittiönäytön ulkonäköä. Muissa huoneissa tällaista laitetta ei yleensä käytetä.

Taitettava pöytä liitutauluilla

Tuoreita ideoita

Suunnittelijat väsymättä keksivät uusia ainutlaatuisia pöytämalleja, jotka ovat merkityksellisiä missä tahansa huoneessa. Itse asiassa kaikki taulukot - taittuvat, liukuvat, taittuvat - voivat näyttää uskomattoman tyylikkäältä ja kunnioittavilta. Muutama rakenteellinen temppu tekee siitä yhä kätevämpää jokapäiväisessä elämässä.

Alkuperäisiä ratkaisuja voidaan yhdistää yksilöllisiin toiveisiin ja epätavallisiin ideoihin. Periaatteessa parvekkeelle tai pienikokoiselle pienikokoiselle pienikokoiselle tuotteelle voidaan tilata ylimääräinen taittopöytä, joka voidaan tilata päälliköstä tai tehdä omalla kädelläsi.

Taitettava pöytä metallisella jalalla

Kabinetin puolesta

Esimerkiksi taittopöydät voidaan suunnitella hieman epätavallisiksi, mutta menettämättä sen toiminnallista merkitystä. Malli muistuttaa perinteistä koristeelementtiä modernissa sisätilassa, joka koostuu kahdesta kolmikulmainen fragmentista.

Yksi näistä sirpaleista helposti liukuu alas ja muuttuu kätevaksi kompaktiksi pöytäjalustaksi kannettavaksi ja muille laitteille. Suunnittelua voidaan vahvistaa tarjoamalla useita erityisiä osastoja, jotka ovat luotettava varastointi erilaisille pienille kohteille.

Pöydän tyylikäs muotoilu tekee tavallisesta huonekaluosasta todellisen seinän koristelun. Erityisen vaikuttava on valkoinen tammi. Materiaali näyttää hyvin kunnioitukseltaan ja kauniilta, eritoten erityisesti voimaa.

Taitettava pöytä minimalistisessa tyylissä
Taitettava pöytä jugend-tyyliin

Parvekkeen parannukseen

Tavanomaista taittopöytää parvekkeelta (välttämättömästi lämmitetty), joka on valmistettu korkeasta puusta, voidaan täydentää puisilla "taskuilla" kirjoihin. Pöydälle, joka voi tehokkaasti kuroa, todella vaati mestariteoksen otsikkoa, on tärkeää huolehtia kiinnitysjärjestelmästä.

Taitettava pöytä kannettavaan tietokoneeseen

Kiinnittimien ei pidä olla vain vahvoja ja luotettavia, vaan myös erittäin tyylikkäitä. Tämä on välttämätöntä, jotta taulukon muuttaminen tähän tai kyseiseen tilaan mennessä "tekninen täyttö" ei vahingoita rakenteen ulkonäköä.

Taitettava pöytä hyllyillä

Luovuuden puolesta

Erityistä huomiota ansaitsee taittopöytä musiikkitelin tyypistä. Tämä upea ja epätavallinen elementti pystyy koristelemaan boheemaa tunnelmaa. Muusikot, taiteilijat ja muut luovat luovat henkilöt arvostavat tällaista toiminnallista lisäystä.

Taitettava pöytä Provencen tyyliin

Taittopöytä on suunniteltu niille, jotka haluavat kirjoittaa taipuvaisia. Hyvin harkittu mekanismi pöydän yläosan muuntamiseksi tilasta toiseen mahdollistaa helposti vaihtamisen kulman ja asennon työn aikana oman harkintasi mukaan. Toinen tärkeä laatu - tällaiset mallit on helppo valmistaa ja asentaa.

Taitettava pöytä

Lastenhuoneeseen

Pöydät, jotka kallistuvat ja tekevät tilaa huoneesta, ovat ihanteellisia lastentarhassa. Suunnittelijat tarjoavat täydentävyyttä, joten huonekalujen toiminnallinen osa on toinen merkittävä kyky. Pöydällä levitetyssä muodossa lapsi on mukava lukea, kirjoittaa ja suorittaa muita manipulointeja. Mutta taitetussa tilassa malli muuttuu todelliseksi "koululautakunnaksi". Siellä voit kirjoittaa liidulla, piirtää, tehdä mitään.

Taitettava pöytä makuuhuoneessa

Nykyään useissa myymälöissä on erityinen elokuva piirustuksesta. Se on yksinkertaisesti liimattava työtason sisäpinnalle ja päivitetyt taulukot, joilla on parannetut toiminnot valmiina. Tällä tavoin voit muuntaa taittopöydän parvekkeelle, jolloin tämä tontti huoneisto on kulma luovuus ja hauskoja pelejä.

Seinä, jossa on taitettava pöytä

Modernin sisustuksen käsitteen ytimeen kuuluu rakkaus minkä tahansa huoneen ergonomiseen järjestelyyn. Suunnittelijoiden progressiiviset ideat mahdollistavat pienhuoneistojen muuttuvan tilaviksi huoneistoiksi, jotka ovat täynnä uusia tuotteita, jotka lisäävät toimivuutta ja painavaa esteettistä täyteyttä. Taitettavat pöydät ovat elävä esimerkki siitä, miten kompakti muotoilu pystyy ratkaisemaan koko taloutta.

Taitettava pöytä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + 2 =