Sisustuksen ikkunalaudan: sisustuksen ideoita, joista jokainen haluaa (27 kuvaa)

Monet asuntojen ja talojen omistajat laiminlyövät ikkunoiden esteettisyyden, aliarvioivat sisustuksen merkityksen. Itse asiassa kaunis ikkunalata täydentää talon yleistä sisustusta, kertoo omistajista, antaa huomion yksinoikeudesta ja juhlallisuudesta huoneeseen. Ja luovien yksilöiden innoittamana tuodaan paljon iloa ainutlaatuisen ikkunapylvään luomiseen.

Kukat ikkunalaudalla
Sisustus ikkunalaudan kukkia

Tietoja lähestymistavoista

Ensinnäkin on määriteltävä, kuinka paljon ikkunoiden ikkunassa pitäisi olla auki:

 • Täysin avoin;
 • Tarkastellaan tullea tai muuta verhoa;
 • Piilotettu tiheiden verhojen takana, jotka tekevät valoa ja äänieristystä.

Voit yhdistää suljetun ja avoimen tilan. On myös tärkeää analysoida huolellisesti ikkunapylvään muotoilu, ottaen huomioon sen luomiseen käytettyjen materiaalien luonne. Tavoitteena on määritellä sekä semanttisen että fyysisen stressin maksimaalinen tilanne, jolla ikkuna, jossa on ikkuna, voi kestää.

Sisustus ikkunaluukulla
Ikkunan kynnys koristelu

Huoneen koko

Alhaisen tai kapean ikkunan kynnyksen muodostaa kunnollinen koostumus on paljon vaikeampaa kuin laajalla kankaalla. Usein ikkunaa käytetään paikkaan, jossa pieniä asioita tallennetaan, mikä tekee ikkuna-ikkunasta ja koko huoneesta virheettömän.

Koristeelliset hahmot ikkunalaudalla
Kukat koristepuutarhassa ikkunaluukussa

On parempi ostaa hylly tai pienet laatikot, joissa tallennetaan tärkeä kotitalouspieni. Ja tuloksena oleva vapaa tila antaa koko huoneelle raikkauden ja siistiyden.

Lisäksi on syytä muistaa, että mitä pienempi huone on, laakoninen ja huomaavainen ikkunaluukun sisustus on. Varsinkin jos huone on ominaista matalat katot, ja ikkuna itse on melko vähäinen.

Sisustuksen ikkunalaudan olohuoneessa
Lelut lastenhuoneen ikkunalaudalla

Maalaistyylinen ikkunaluukku

keittiö

Ennen kuin aloitat ikkunanrakennuksen omilla käsillä, sinun on otettava huomioon huoneen toiminnallinen tarkoitus. Joten keittiön paikoissa ei ole suositeltavaa käyttää suuria volumetrisia maljakoita, joissa on kukkia, kirjotelinejä ja figurineja asennettaessa.

Asenna orgaanisesti työtilan sarja matkamuistoja ruoanlaittoon. Laajassa kangaspaikassa voit sijoittaa kokkikupin, joka kutsuu kaikki aterian henkilöt.

Mielenkiintoinen ja epätavallinen näyttää puukoristeita, jotka on koristeltu Khokhlomalle. Tässä tapauksessa tällaiset epätavalliset ominaisuudet eivät saa olla yksinäisiä keittiössä. Esimerkiksi folk-asennusta voidaan täydentää hyllyllä, kelloilla tai kattokruunuilla, jotka on koristeltu samalla tavalla.

Tehdään ikkunan kynnys keittiössä
Pienen ikkunalaukun sisustus

Tietoja kukka koostumuksista

Kynttilät ikkunaluukussa ovat klassinen sisustus. Elävät kasvit antavat aina huoneelle enemmän mukavuutta ja lämpöä. Keittiön ikkunalaudassa sopivat vaihtoehdot:

 • Aloe;
 • Ficus;
 • atsalea;
 • geranium;
 • violetti;
 • Bambu.

Keittiö - tuotantoalue, jossa sinun on usein käsiteltävä kaikenlaista saastumista. Sisustuksen valinta tai mielenkiintoisten installaatioiden luominen omilla kädillä on tärkeää muistaa ja niiden käytännöllisyys (kaikkien osien on oltava hygieenistä hoitoa).

1
Pehmeä alue ikkunaluukussa
Alhainen ikkunalaudan sisustus
Uudenvuoden sisustus ikkunalaudalla

Olohuone

Ihanteellinen olohuone herättää viihtyisyyttä, rentouttaa, voit nauttia tyylikkäistä yhdistelmäratkaisuista. Tämän ikkunan ikkunan tehokas muoto voi olla keskellä suurta huomiota. Ikkuna olisi pidettävä yhtenä paikana, jonka voit todella nimetä omilla käsilläsi.

Käytännöllisimmät vaihtoehdot:

 • Sisustetaan ikkunatilaa luovana kirjahyllynä;
 • Mini-nurkkaus lasten teosten kanssa;
 • Matkamuistomerkin asennus mölyveteen ja sopivia ominaisuuksia;
 • Asennus alkuperäisiltä kynttilänjalkoilta (näyttää tehokkaasti olohuoneeseen, joka on sisustettu kalliiseen klassiseen tyyliin).

Sisustus on kehitetty huomioiden itse huoneen suunnittelun suunta. On tärkeää välttää raskaita rakenteita ja tilkkutähdyksen tunne.

Orkidea ikkunan sill decor
Syksyn sisustus ikkunaluukkuun

Kukat olohuoneeseen

Aina win-win-vaihtoehto on kukkajärjestely ikkuna-ikkunalla. Olohuoneessa voit laittaa kukkia, jotka houkuttelevat erityisesti silmän ja kauniin kukinnan sekä koon vahvuuden:

 • orkideat;
 • jasmiini;
 • gardenia;
 • Dracaena;
 • dieffenbachia;
 • hibiscus;
 • Oranssi tai sitruunapuu.

Jokaisessa ikkunassa sijaitsevassa laitoksessa voit poimia muutaman pienemmän lisävarusteen. Esimerkiksi fanit feng shui helposti ottavat sopivan hahmo.

Ruusut maljakko ikkunaluukussa
Istuikkunan kynnys

Makuuhuone

Makuuhuoneen ikkunalaudan suunnittelu on täynnä haittoja. Tässä huoneessa, mieluiten maksimissaan vapaata tilaa. Monet tuntevat boudoiria erityisen energian vyöhykkeeltä, joka on herkkä koti-auran arkisto.

Makuuhuoneen ikkuna kynnys

Jos ikkuna on riittävän suuri ja itse kangas on leveä, voit yrittää itse tehdä seuraavat koristeet:

 • Nukkumisvarusteiden kauniin punkikorin majoitus yhdistettynä epätavallisiin sisustustarvikkeisiin tai matkamuistoihin;
 • Asennus henkilökohtaisista tarvikkeista;
 • Pehmolelujen tai pupaiden koostumus.

Käytä useimmin jotain koriste-elementeistä ja luo tyylikkäitä tiivisteviä sävellyksiä. Makuuhuoneessa on yleensä hauras harmonia, joka on helppo murtaa.

Huoneiston sisustuksen ikkunoiden koristelu

Nuances of maisemointi makuuhuone

Ei ole tavallista sijoittaa monia kukkaruukkuja. On sitä mieltä, että massiiviset suuret kukat voivat ottaa happea. Kuitenkin on olemassa sellaisia ​​talon kasveja, jotka sopivat täydellisesti makuuhuoneen sisätilaan:

 • saniainen;
 • Montera;
 • tsiperus;
 • Kaikki pienet mehut;
 • Yucca.

On parempi olla koristelematta ikkunaa kukilla, jolle on ominaista liian terävä tuoksu (lilja, hyasintti, gardenia, rose). Sama pätee myös leikkokukkiin, joita on parempi jättää makuuhuoneeseen.

Figuurit ikkunalaudalla
Kynttilät ikkunapöydän koristelussa

Lihavoitu vaihtoehto

Talo on paikka, jossa asukkaiden tulee olla mukavia, viihtyisiä ja iloisia. Riippumatta siitä, mikä on ikkunoiden kynnys, jos ne tuovat esteettistä tyydytystä ja hyötyvät asuntojen omistajille, ne on käännettävä todellisuudeksi.

Sisustettu ikkunaluukku
Laatikot ikkunaluukun alla

Laaja ja matala ikkuna voidaan muuntaa lukualueeksi tai lounge-sektoriksi. Valmistuneella sohvalla on kätevä istua kirjan ja kupin kanssa, ajoittain ihailemaan ikkunasta katsottua.

Vihreä ikkunaluukussa

Avarikkosillalta voidaan käyttää tilaa jatkuvasti muuttuvina sävellyksinä: uudenvuoden, kevään, kesän teemoille. Äänenvoimakkuuden alla ikkuna-aukko voidaan koristella kynttilöillä, LED-seppeleillä ja kukka-asetelmilla.

Työtila ikkunaluukussa

Niille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä, ikkuna-ikkunaa voidaan todella muuntaa työpinnaksi keittiössä. Olohuoneessa voit tehdä epätavallisen varastohyllyä tai työaluetta, jossa toimisto ja muut vastaavat kohteet tallennetaan.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

96 − = 94