Siniset kalusteet sisustuksessa (20 kuvaa): mielenkiintoiset yhdistelmät

Sinistä väriä sisätiloissa käytetään melko usein. Tämä jalo varjossa on harvinainen omaisuus - se sopii huoneen huoneisiin. Sen erilaiset sävyt ja yhdistelmät muihin väreihin näyttävät aina mielenkiintoisilta, kirkkailta ja hienoilta. Artikkelissa tarkastellaan, miten sininen huonekalu käytetään asunnon suunnitteluun.

Sininen sohva olohuoneessa

piirteet

Tällä värillä on useita sävyjä - sinisestä purppuraan. Siksi, jos tulet huonekalustustudioon ja tilata sinisen värikoodin lastenhuoneeseen tai keittiöön, sinun on keskusteltava siitä, millaista sävyä haluat. Ero yksi tai kaksi ääniä voi olla ratkaiseva rooli - pehmeä sininen tai tummansininen huonekalut näyttää aivan eri tavalla kylpyhuoneessa ja makuuhuoneessa.

Sininen sohva valkoisessa olohuoneessa

Se on rauhaa ja rauhaa. Se rentoutuu, mutta myös edistää henkistä keskittymistä. Siksi ihanteellinen kylpyhuone, näyttää hyvältä makuuhuoneessa. Ja lastenhuoneessa hän vähentää lapsen "huliganismia", rauhoittaen häntä.

Aseta sininen julkisivu keittiössä

Psykologit sanovat, että sininen voi pahentaa kaikkia aistihistoriamme - sekä visuaalista että kosketusta ja jopa makua. Siksi on sopivaa tämän sävyn sopivia keittiökalusteita, se näyttää hyvältä kylpyhuoneen ja lastentarhan sisustuksessa. Sininen myös herättää aistillisuuden - kuin ei ole tilaisuus laittaa huonekaluja makuuhuoneeseen sinistä.

Siniset huonekalut, sisustus ja viimeistely olohuoneessa

Ei ole suositeltavaa asentaa asuntoa, jossa on sinisiä huonekaluja niille ihmisille, jotka ovat taipuvaisia ​​pitkään heijastumaan, ovat passiivisia ja masentuneita. Siniset huonekalut sisätilojen huoneistossa voivat edelleen vahvistaa pessimismiaan.

Sininen iso sohva ja oliivin verhot olohuoneessa
Ruskeat sininen huonekalut olohuoneessa

Siniset huonekalut eri huoneissa

Me selvitämme, mitä ominaisuuksia on sinisten huonekalujen käyttämisessä eri huoneiden sisustuksessa.

Lastenhuone

 • Tässä huoneessa tätä väriä käytetään melko usein - kaikki sinisen sävyt ovat rauhoittavia ominaisuuksia. Lisäksi väri auttaa keskittymistä ja auttaa lapsia hallitsemaan tietoa nopeammin ja luotettavammin.
 • Tässä värissä lastenhuoneessa voidaan koristella täysin erilaisia ​​huonekaluja: sänky ja vaatekaappi sekä pöydät, joissa on tuoleja, hyllyjä ja muita esineitä.
 • On välttämätöntä, että taimitarhan sisäpuolella oleva väri laimennetaan muutamalla tai useammalla kirkkaammalla ja positiivisemmalla värillä. Jos lastenhuoneessa on vain sinisiä huonekaluja ja lisäksi samat verhot ja seinäpeite ovat samat, huone aiheuttaa masentavan vaikutelman.
 • Lastenhuoneen ultramariini tai sininen väri edistää hyvää oppimista, koska nämä sävyt vaikuttavat suoraan aivokeskuksiin, jotka ovat vastuussa keskittymisestä ja huomiota.
 • Jos lapsi on hiljainen ja hölmöinen, on parempi olla käyttämättä sinisiä huonekaluja makuuhuoneessaan. Valkoinen sininen voi tehdä lapsesta vielä aavempaa. Mutta jos sinulla on hyperaktiivinen spinster, niin hän sininen huonekalut on erittäin suositeltavaa.
Siniset huonekalut päiväkodeissa

Olohuone

 • Talon päähuoneessa on myös sininen huonekalut, mutta rajoitettu määrä. Älä tee olohuone, joka koostuu täysin yksivärisistä sävyistä. Liian kylmät olosuhteet tekevät huoneen tilaa tarpeeksi mukavaksi.
 • Paras sisustus on olohuone on yhdistelmä sininen ja toinen varjossa. Se voi olla oranssi, harmaa, valkoinen tai muita, epätavallisempia värejä. Tällaiset yhdistelmät ovat pääsääntöisesti hyvin tyylikkäitä, tekevät olohuoneesta ahtaat, mutta samaan aikaan kodikas ja hienostunut huone. Näissä väreissä voidaan tehdä kaappi ja pehmeät kalusteet olohuoneeseen.
 • Jos haluat suunnitella tämän huoneen, käytä yhtä väriä, mutta useita. Näin muotoilu tulee mielenkiintoisemmaksi.
 • Harmaa ja beige ovat ihania "kumppaneita", kun koristellaan olohuone. Huone näyttää hyvältä ja tyylikkäältä. Tässä tapauksessa sopiva väri on pehmustettu huonekalu.
Siniset kalusteet olohuoneessa

Sininen sohva olohuoneessa

keittiö

Keittiöt ovat sinisiä - tyylikäs ja alkuperäinen ratkaisu. Lisäksi tällainen lähtökohta edesauttaa haluasi laihtua - tämä keittiön suunnittelu ei aiheuta suurta ruokahalua.

 • Tällaisessa keittiössä on mukavaa olla - turkoosi tai ultramariinihuone voi rauhoittaa ja rauhoittaa. Keittiökalusteet voivat olla aivan eri sävyjä - valolta pimeään. Kuitenkin liian kylmä, keittiön ääniääniä ei silti suositella.
 • Kuten kaikissa muissa huoneissa, ei ole suositeltavaa käyttää täysin yksiväristä muotoilua keittiölle. Riittää, että ostaa huonekalusetti sinistä väriä ja pysähdy siihen. Taulukoita, seinäpeitteitä, verhoja ja keittiön sisustustarvikkeita on parempi käyttää muita värejä - ehkä kontrastissa.
Sininen sviitti keittiössä

Makuuhuone

 • Sininen pehmeä huonekalut on erinomainen ratkaisu makuuhuoneeseen. Tämän sävyn rauhoittava vaikutus edistää rentoutumista ja nopeaa ja mukavaa nukkua.
 • Älä käytä liian tummia sävyjä makuuhuoneessa - ne pystyvät voittamaan melankoliaa ja aiheuttamaan melankoliaa. Paras vaihtoehto - kevyt, puhdas ja vaalea sävy: sininen,
  turkoosi, kellanharmaa. Tämä suositus koskee myös kylpyhuoneita.
 • Beige, suklaa tai valkoinen yhdistelmä on erinomainen vaihtoehto makuuhuoneen sisustukseen. Huone näyttää tyylikkäältä ja viihtyisältä, täynnä raikkautta ja rauhaa.
 • Suorita makuuhuoneen rakenne suurilla peileillä - ne laajentavat tilaa ja tekevät siitä kevyemmän, antavat sille läpinäkyvyyden ja kevyyden. Kylpyhuoneessa tämä menetelmä näyttää myös hyvältä.
Siniset kalusteet makuuhuoneessa

Muilla väreillä

Valkoinen

Tämä on genren klassikko. Muistuttaa meren tyyliin. Erityisen mielenkiintoinen meri on lasten poikaystävä.

Tämä yhdistelmä on erittäin tuore ja kevyt. Siellä on tunne tilavuutta, viileyttä, meri ja taivas, jossa pilvet tulevat mieleen. Kylpyhuoneessa ja makuuhuoneessa näyttää olevan erittäin sopiva ja harmoninen.

Yhdistelmä on melko kylmä - siksi, jotta huone ei muuttuisi jääluolaksi, varmista, että kylpyhuone tai keittiö sisustetaan kirkkailla väreillä - punainen, keltainen ja oranssi.

Sininen ja valkoinen olohuone

Musta

Asunnon sisätilassa tämä yhdistelmä näyttää huonolta. Ei suositella. Luo erittäin synkkä, masentunut mieliala. Ei sovi kylpyhuoneeseen, etenkään lastentarhaan.

1
Sininen-musta huonekalut olohuoneessa

Keltaisena

Hyvä yhdistelmä. Mutta tärkeintä tässä ei ole unohtaa, että vain yhden asteikon sävyt näyttävät hyviltä ja sopusointuisilta: kylmä sininen, kylmä keltainen ja lämmin sävy. Yhdistelmä näyttää hyvältä makuuhuoneessa ja lastentarha.

Soikeat ja maustekasvit sopivat maalaustyylin sisustukseen. Anna huoneen keittiö tai kylpyhuone mukavuutta ja lämpöä, mutta hieman anteeksi sisätilat.

Sininen ja keltainen huonekalu sisätiloissa

Oranssilla

Voittavan yhdistelmä. Täydellinen yhdistelmä mihin tahansa sisustukseen. Lasten ja olohuoneet hyötyvät erityisesti tästä yhdistelmästä.

Älä valitse liian kirkkaita sävyjä näihin väreihin. Neon-oranssi ja huutaa turkoosi muodostavat yhdistelmän, joka on liian väsyttävä silmille. Valitse hiljaiset värit, varsinkin makuuhuoneessa.

Sininen-oranssi makuuhuone

Punainen

Tämä on häiritsevä hermojärjestelmän yhdistelmä. Tällaisessa makuuhuoneessa voi tuskin nukahtaa nopeasti. On suositeltavaa käyttää vain, jos jokin väreistä on hallitseva ja toinen paljon pienempi määrä täydentää sitä. Esimerkiksi sininen pehmeä kalustus, jossa oranssit käsinojat.

Siniset ja punaiset aksentit olohuoneessa
Punainen-sininen ruokasali

Vihreällä

Ei ole kovin hyvä yhdistelmä, koska nämä kaksi sävyä yhdistyvät toisiinsa - kaukaa niitä ei voida erottaa ollenkaan. Huonekalujen tai keittiön huonekalujen harmoniseen valintaan näissä väreissä sävyjen on oltava kirkkaat, ja niiden välillä on oltava selvä raja. Varmista, että käytät kirkkaita lisävarusteita lämpimiin väreihin.

Sininen sohva ja vihreä sisustus olohuoneessa

Harmaalla

Ihana yhdistelmä - tiukka ja tyylikäs. Erinomainen vaihtoehto olohuoneen sisustukseen. Harmaan ja sinisen yhdistelmä antaa huoneelle tyylin ja aatelisuuden. Nizzan ulkonäkö ja makuuhuone.

suosituksia

Hyödyllisiä vinkkejä huonekalujen oikeaan valintaan huoneistossa.

Koska tämä väri on kylmänä, on parempi järjestää tällainen kalustettu huone, jossa on runsaasti luonnonvaloa. Keittiön tai olohuoneen tummassa sisätilassa purppura tai sininen huonekalut vain pahentavat tilannetta.

Sininen ja valkoinen sänky makuuhuoneessa

Se on äärimmäisen tärkeää, kun sisustat huoneen sinisiä huonekaluja ja valitset oikein valaistuksen. On toivottavaa käyttää useissa eri tasoilla sijaitsevissa valaisimissa. Tämä voi olla katto kattokruunu, sconces seinillä ja valokeilan ympärillä huoneen. Tällainen valaistus tekee huoneesta viihtyisän ja siniset kalusteet - pehmeät ja kaappi - eivät aiheuta synkkiä yhdistyksiä.

Sininen ja valkoinen moderni keittiö

Seinät on maalattu paremmin kuumalla neutraalilla äänellä. Harmaa, beige ja hiekkaiset sävyt tekevät. Siksi pehmeät ja kaappiin olevat sininen huonekalut näyttävät harmonisesti seinien taustalta.

Jos et halua huoneen muistuttavan toimistosta tai toimistosta, laita keittiön sisätilat tai lastenhuone aktiivisilla, iloisilla väreillä.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

36 − 29 =