Sininen moderni tai klassinen sisustus (29 kuvaa)

Sinisen värin huoneen sisustuksessa näyttää hienolta, tuoreelta ja puhtaalta. Sinisen sävyt liittyvät usein kylmään kauneuteen, tiukkuuteen ja rauhoittamiseen. Psykologien mukaan sinisillä sävyillä on rentouttava vaikutus, lievittää väsymystä ja henkistä stressiä.

Sininen käytävällä

Lääkärit neuvovat käyttämään sinistä väriä sisäpuolella lievittämään aggressiota, palauttamaan mielenrauhan maailman ja itsensä kanssa. Sininen on kuitenkin kylmä väri, joten sen sävyjä on käytettävä toimivasti sisätiloissa.

Sinisen vaikutuksen emotionaaliseen taustaan

Sininen väri on lepo, lepo, luova energia symboli. Feng Shui -filosofian näkökulmasta sinisellä värillä on naisellinen alkuperää ja sitä pidetään hoidon, herkkyyden ja harmonian värisenä.

Sinisen värin aiheuttamat yhdistykset - hiljaisuus ja rauha, tilavuus ja tila, tuoreus ja ilmapiiri. Tämä pätee vaalean sinisiä, lämpimiä värejä ajatellen. Tummansiniset sävyt liittyvät syvyyteen ja ahdistukseen: ne ovat kiehtovia, jännittäviä ja jopa häikäilemättömiä. Tee huoneesta muistaa tämä.

Sininen sohva valkoisessa ja sinisessä huoneessa
Sininen ja valkoinen sisustus makuuhuoneeseen

Sisäisten sävyjen käyttö

Sinisen gamma-mallin käyttö sisätilanteessa perustuu usein assosiatiivisuuteen. Tämä väri muistuttaa meriä, taivasta, yötä ja talven kylmää. Sinisten sävyjen liitännäinen yhteys viileyttä kohtaan määrää tämän alueen valinnan eteläpuolella sijaitseville huoneille. Erityisesti tämä järjestely soveltuu kuumassa alueessa sijaitsevaan huoneistoon.

Sinisen liitto rauhan ja rauhallisuuden ansiosta voit käyttää sitä aktiivisesti virkistyspaikkojen suunnittelussa. Sinisiä tummia sävyjä käytetään usein makuuhuoneissa, yöinstrumenteissa ja meditaatiohuoneissa.

Sininen väri sopii vain aihepiirikohtaisen huoneen suunnitteluun. Meri kierteet tähtitaivas, talvi - yleisin keskuudessa, jotka valitsivat sininen väri. Esimerkiksi voit asentaa sisäkaton, kuten tähtitaivas tai luo väärää ikkunan simuloidaan sininen taivas, yksinkertaisempi ratkaisu - maalata kattoon sininen maali tai liisteriä yli sinisen kuvilla tähdet. Sisustus tyyliin minimalismia teemalla talven tarjoavat raikkauden tunteen ja keveyttä. Itse huone näyttää kirkkaalta ja puhtaalta. Vaihtoehdot sinistä käytetään massaa.

Sininen aksentti valoisassa makuuhuoneessa
Sininen-beige-vuodevaatteet

Ominaisuudet sinisen sisustuksessa

Sinisellä on monia eri sävyjä: kevyt ja pimeä, lämmin ja kylmä.

Käytä satunnaisen sinisen värin sisällä on oltava huolellisesti. Jos olet ajatellut tätä vaihtoehtoa, harkitse seuraavia ominaisuuksia:

  • Kaikki siniset luonnonvalon sävyt, joten on hyväksyttävää käyttää sitä eteläisillä ikkunoilla varustetuissa huoneissa. Varjostetut huoneet sininen alue näyttää kylmältä ja synkältä.
  • Levitä sinistä annostuksen sisälle, laimentamalla se toisella, yhdistämällä sen sävyt.
  • Seinien sininen väri pystyy visuaalisesti laajentamaan tilaa ja poistamaan esineitä, joten se on suosittu pienten huoneiden suunnittelussa.
  • On parempi olla käyttämättä sinistä mittakaavaa koko pinnalle. Niinpä pienessä käytävässä voit maalata katon sinisenä, se visuaalisesti nostaa huoneen. Toinen vaihtoehto on tehdä seinästä sinistä, ja seinää vastapäätä - eri värillä ja asentaa peili siihen. Tällainen vastaanotto auttaa tekemään huoneesta tilavampaa.
  • Etusijalle asetetaan sinisiä vaaleampia ja lämpimiä sävyjä: laventeli, taivaansininen, turkoosi. Valoisia, kyllästettyjä sinisiä sävyjä suositellaan käytettäväksi aksenttien muodossa: verhot, nojatuolit, pouffit, maalaukset, tyynyt.
Sininen sohva jugendtyylisessä olohuoneessa

Sininen kylpyhuone ja tarvikkeet

Sininen yhdistelmä eri sävyillä

Muotoilijoiden mukaan yksivärinen sininen sisustus on epämiellyttävä silmään, joten tätä väriä suositellaan käytettäväksi muiden värien sävyinä. Asiantuntijat neuvovat ensin selville, mitä voidaan yhdistää sinisen värin sisätilaan, ja sitten valita viimeistely materiaalit ja sisustus. Vain näin luodaan malli, joka vaikuttaa positiivisesti kaikkien asukkaiden tunnelmaan. Mitkä värit ovat sopusoinnussa sinisen kanssa?

Navy-klassikoita: sininen ja valkoinen

Klassinen sinivalkoinen yhdistelmä näyttää aina hyvältä. Tämä yhdistelmä voidaan jäljittää koko suunnittelu huone, missä tahansa tulostaa ja kuviot :. Lozenges ja siksak, meri nauha, Gzhel keramiikkaa sinivalkoinen maalaus jne Erityisen suosion on saavuttanut meriteema. Yhdistelmällä sininen ja valkoinen, lisää kulta, vaaleanpunainen tai koralli aksentti, saat tyylikkään, hiljainen ja romanttinen sisustus.

Olohuoneen sininen ja valkoinen sisustus

Sininen ja valkoinen talon sisätiloissa

Harmaan ja sinisen yhdistelmä

Harmaa-sininen sisustus on tyylikäs ja sopii nykyaikaisiin tyyleihin. Tämä väri on parempi käyttää taustaväreinä. Jos haluat valita tiettyä vyöhykettä tai sijoittaa aksentteja, valitse toinen väri.

1
Harmaan ja sinisen yhdistelmä olohuoneen sisustuksessa
Siniharmaa olohuone
Sininen, harmaa ja muut värit sisätiloissa ruokasalissa

Sininen oranssi ja keltainen on täydellinen ratkaisu

Sisätilojen kylmänsininen on suositeltavaa yhdistää lämpimiin väreihin, esimerkiksi keltaisella ja oranssilla. Ne täydentävät täydellisesti sininen sisustus. Tässä tapauksessa lämpimämpiä sinisiä sävyjä yhdistetään paremmin keltaisten tai oranssisten sävyjen kanssa. Ja kylmä - vastaavia vaihtoehtoja. Tällainen yhdistelmä luo todellisen sisustuksen eklektiseen tyyliin tänään.

Symbioosi lämpimät sävyt sininen ja keltainen-oranssia käytetään luomiseen trooppinen ranta ja Välimeren sisustus. On mahdollista käyttää klassista sininen väri, mutta sävyt sopimaan: pehmeä sininen, akvamariini ja sinivihreä.

Sininen sohva ja keltainen seinä olohuoneessa
Kirkas sininen ja keltainen aksentti makuuhuoneessa

Lyömätön yhdistelmä: sininen ja beige

Hiekka ja beige värit ovat täydellisiä kumppaneita sinisistä sävyistä. Kerma ja kaikki sävyt beige täydentää sinistä väriä, mikä tekee siitä lämpimämpi. Tämä yhdistelmä sopii hyvin kylpyhuoneeseen ja olohuoneeseen.

Deep blue sävy olohuoneen sisustuksessa sopii täydellisesti kultaiseen sävyyn. Tämä huone näyttää juhlalliselta, upealta, juhlalliselta.

Sininen ja beige olohuoneen sisustuksessa
Beige lattia ja sininen tyynyt olohuoneessa

Sininen ja punainen: ystävät tai viholliset?

Monet pitävät kahta vahvaa väriä yhdistyneenä. Itse asiassa se on värejä antipodeja. Punainen aiheuttaa toimintaa, vähentää tilaa ja sininen, päinvastoin, on väriä rauhallisuuden, pohdintaa ja laajentamista tilaa. Miksi liittää ne yhteen tilaan? Se on yksinkertaista: tällaisen tandemin luomisen yhteydessä on tarpeen yhdistää näiden värien ominaisuudet ja ominaisuudet. Sininen ja punainen rinnakkain yhdessä, ne lisäävät valkoisen värin, joka katalysaattorina tasapainottaa niiden voimaa.

Sininen ja punainen ruokasalin sisustuksessa

Sininen ja punainen ruokasalin sisustuksessa
Siniset seinät ja punaiset verhot ja aksentti matolle olohuoneessa

Sininen yhdessä muiden värien kanssa

Sinisellä, kaikki ruskeat sävyt yhdistyvät täydellisesti. Väri taivaan ja meren hyvin sopusoinnussa sävyt puuta: kastanja, kirsikka, tumma pähkinä, mahonki, tumma tammi - kaikki nämä luonnon sävyjä sinisellä luoda jalo ja tyylikäs sisustus.

Sininen, ruskea ja muut värit ruokasalissa

Aquamarine varjossa päivänvalossa näyttää sinisenä, ja illalla - vihreä. Se on yhdistetty koralliin, vaaleanpunainen, pistaasipähkinä ja minttu. Turkoosi esiintyy hyvin duetissa, jossa on ruskea ja vaaleanpunaisella ja oranssilla luodaan mielenkiintoinen trooppinen sekoitus. Nämä värit suosivat usein lapsia, joten tämä malli sopii pojan tai tytön huoneeseen.

Yhdistelmä sininen ja vaaleanpunainen sisätiloissa

Sinisen ja vihreän yhdistelmää ei kuitenkaan saa käyttää vierekkäin, varsinkin yhdellä seinämällä. Yhdessä ne yhdistyvät ja muuttuvat outoiksi. Yhden huoneen sisätiloissa sinistä ja vihreää on pidettävä erillään toisistaan, vain silloin saat tuoreen, viileän ja vaalean sisustuksen.

Sininen, sininen ja valkoinen makuuhuoneessa

Rauhallinen sininen makuuhuoneessa

Huoneen koristelemiseksi psykologien on suositeltava käyttää rauhallisia ääniä, jotka mahdollistavat ahdistuneiden ajatusten poistamisen. Sininen on ihanteellinen makuuhuone, mutta käytä sitä huolellisesti. Tee klassinen sisustus, jossa yhdistyvät rikkaat siniset seinät, tumma parketti tai laminaatti puiset huonekalut.

Rauhallinen sininen makuuhuoneessa

Jos makuuhuone on kumppani siniselle, on parempi valita valkoinen väri. Tätä harmonista yhdistelmää voidaan käyttää katon ja seinien, kalusteiden ja lisävarusteiden sisustuksessa sekä sisustuksessa. Mikä tahansa yhdistelmä näyttää hyvältä: ornamentti, raidat, muotoillut paikat, geometria. Valkoinen laihduttaa kaikki sinisen sävyt: taivaansinisestä indigoksi.

Rauhallinen ilmapiiri rentoutua ja nukkua huone akvamariini. Täysi lepo antaa makuuhuoneen seinien savuisen sinisen värin. Romanttinen luonne tulisi katsoa sävyjä ruiskukka tai laventelin ja ystäville luksusta - väri safiiri.

Tehokas ja ylellinen näyttää siniharmaalta makuuhuoneelta. Tee turkoosi sävy seinistä ja katosta ja viimeistele lattia ruskealla asteikolla. Tätä taustaa vasten huonekaluja kahvinväristä puusta ei menetetä.

Valoisat, siniset ja valkoiset makuuhuoneessa

Olohuoneen sisustus sinisissä sävyissä

Sininen olohuoneen sisustus oli merkityksellinen Imperiumin ja Art Decon aikakaudella. Kuinka nykyään tehdään tällainen sisustus, jossa otetaan huomioon nykyaikaisuuden vaatimukset ja nimettyjen tyylien epätavallisuus?

Tätä ei ole vaikea tehdä: lisää vain iso iso esine sisätilaan, esimerkiksi sohva. Täydennä s
itä tyynyjä ja muita sinisiä värejä, jotka korostavat klassisen tyylin hienostuneisuutta ja tiukkuutta.

Sininen ja valkoinen tilava olohuone

Jos haluat luoda maatilan olohuoneen, käytä sitten hellävarainen maustevihreä ja olki-keltainen sävyjä.

Olohuoneeseen viileä värit sopivat huipputekniikan tyyliin: sininen seinät voidaan turvallisesti yhdistää metalli-, lasi- ja vaaleat kalusteet.

Sininen ja valkoinen pimeä olohuone

Sininen väri keittiössä

Sininen väri suositellaan käytettäväksi keittiön sisätiloissa, jotka haluavat päästä eroon ylimääräisistä kiloista. On selvää, että siniset sävyt vähentävät ruokahalua ja estävät ruoansulatuskanavan. Älä kuitenkaan täytä koko keittiön aluetta sinisellä. Esimerkiksi seinät voidaan maalata rikkaan sinisellä, jonka taustalla näyttävät hyviä huonekaluja ruskeina sävyinä. Sinisten seinien taustalla valkoinen ympäristö näyttää myös hyvältä.

Sininen kiiltävä asetettu keittiöön
Sininen ja valkoinen keittiö, jossa keltaiset tuolit

Sininen väri lastenhuoneessa

Sinisessä huoneessa lapsen on helpompi keskittyä kotipeleihin ja peleihin ja illalla - sopeutua nukkumaan. Älä kuitenkaan käytä paljon sinistä lastentarhassa. Suuri määrä, hän tekee huoneesta pienemmän ja tummemman.

Sininen on ihanteellinen valinta lastenhuoneen teemahenkiseen koristeluun. Pojat ovat erittäin mielenkiintoisia meriympäristöön. Siniseen tai siniseen ja valkoiseen, lisää vaaleankeltaisia ​​tai hiekkaisia ​​sävyjä, ja huone tulee lämpimämmäksi.

Sisätilojen sininen väri voi olla erilainen, mutta se ei ole koskaan tavallinen ja tylsä. Yritä hyväksyttäviä yhdistelmiä ja kokeile asunnossasi erilaisia ​​tyylejä. Älä pelkää kardinaalimuutoksia: sisätilojen sinisen värin oikeaan sovellukseen ei koskaan pääse epäonnistumaan!

Sininen väri lasten huoneeseen pojalle
Sininen, sininen ja valkoinen lastenhuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 3 =