Seinien koristelu koristekivellä (55 kuvaa): päällystetyypit ja -muunnelmat

Jokainen omistaja haluaa tehdä korjauksia huoneistossa niin yksinkertaisesti kuin mahdollista, nopeasti ja edullisesti. Samaan aikaan on välttämätöntä, että malli on esteettisesti miellyttävä ja pitkäikäinen - keittiössä, käytävällä ja olohuoneessa. Modernien materiaalien, värejä ja tekstuuria käytettäessä ei ole vaikeaa löytää kovin materiaalia, joka täyttää suurimman osan tärkeimmistä kyselyistä. Tässä artikkelissa tarkastellaan seinien sisustuksen etuja koristekivellä, tämän materiaalin sisustusta, sen etuja, haittoja ja suunnittelumahdollisuuksia.

Harmaa koristekivi sisustuksessa

Seinän koristelu romukivellä

Seinien koristelu koristeellisella mustalla kivillä

Seinien koristelu koristeellisella kivikivellä

Seinien koristelu koristekivellä talossa

Seinien koristelu koristekivellä olohuoneessa

Seinien koristelu sisäkoristekivellä

Sisustusseinät koristekivellä, jossa valonheittimet

Seinien koristelu koristekivellä vessassa

1

Seinien koristelu koristekivellä kylpyhuoneessa

Koriste-kiven ominaisuudet sisustukseen

Aluksi se on edelleen kivi, joten tämä, tietenkin, antaa huoneelle muutamia "villi", alkukantaisia, luonnollisia ja lähelle luonnollista ulkoasua. Mieti tätä tekijää. Kiven asettaminen on sallittua vain niissä tiloissa, joissa neon, luonnottomat värit ja tekstuurit eivät ole käytössä. Esimerkiksi muovi-, kromattua metalli- ja kivipeitettä ei todennäköisesti yhdistetä. Mutta jos koristelet huonetta kiven ja puun yhdistelmänä, koristele kiven ja luonnollisten huonekalujen sävyillä - kyllä.

Suuri luonnonkivi seinäkoristeessa keittiössä

Koristeellinen takka koristekivellä

Seinien koristelu koristekivellä maan tyyliin

Seinien koristelu koristekivellä tiiliä varten

Sisustuspylväät koristekivellä

Seinien koristelu koristekivellä (55 kuvaa): päällystetyypit ja -muunnelmat

Seinien koristelu koristekivellä asunnossa

Plussat:

 • Koristeellinen kivi on ympäristöystävällinen materiaali. Tämä seikka on erittäin tärkeä sisustuksessa. Loppujen lopuksi kukaan ei halua tehdä korjauksia asunnosta, ja jonkin ajan kuluttua saa tietää, että pään särky johtuu viimeistelyaineiston valmistuksessa käytettävistä osista. Lisäksi, jos koriste-kiven muurausta käytetään keittiössä, ruoanlaittoa varten se ei aiheuta myrkyllisiä höyryjä.
 • Sisustuskivet ovat erittäin kestäviä. Hän kirjaimellisesti "ei purku". Siksi suunnittelijat suosittelevat keinokivien käyttöä huoneissa, joissa kulutuskestävyys on erityisen tärkeä - käytävällä, keittiössä, käytävällä. Kivi on vahva, käytännössä "ei-pursotettu" materiaali. Ja hyvin sisustettu sisustus.
 • Kivielementit eivät ole liian kalliita. Voidaan varautua koristeelliseen kiviin, lähes kaikki.
 • Suuri valikoima elementtien kokoja, värejä, jäljitelmiä tekstuureista. Tämä seikka antaa meille erilaisia ​​vaihtoehtoja kodin rekisteröimiselle. Pinoaminen kiven avulla voi tehdä minkä tahansa mallin alkuperäisenä.
 • Koristeellinen kivi - kosteutta kestävä materiaali, joten tämä laatta sopii erittäin kosteisiin tiloihin sisustukseen: olohuone ja keittiö. Keittiössä päällyste näyttää hyvältä puolelta myös siinä mielessä, että se sietää täydellisesti korkeita lämpötiloja. Olohuoneessa ja eteisessä kiviä käytetään harvemmin.
 • Muurauskoristekivi on yksinkertainen, joten tehdä sen asunnossa pystyy jopa noviisi päällikkö. Viimeistelijää ei tarvitse kutsua ulkopuolelta: minimaaliset rakennus- ja korjaustyöt ovat melko mahdol- lisia selviytymään työstä itse, säästäen kunnollisen määrän rahaa.
 • Kaikenlaisia ​​materiaaleja on helppo puhdistaa, eivät vaadi mitään erinomaista kestävyyttä säilyttääksesi sisustuksen ja puhtauden. Riittää, että pyyhi se kostealla sienellä, poista pöly ja lika.
 • Oikein säädetty koristekivi voi olla minkä tahansa huoneen tyylikäs keskus, kiinnittää huomiota itsestään, kauniin piirustuksen voi muodostaa koostumuksen perusta, yhdistettynä tapetteihin, antaa huoneelle erityisen tunnelman, hieman salaperäinen. Yhdessä tämän kanssa koristekiven sijoittaminen sisätiloihin antaa vaikutelman kiinteydestä ja luotettavuudesta.
 • Tämän sisäisen viimeistelyn menetelmän käyttö auttaa piilottamaan seinämuutoksia. Mukana on tarpeeksi suuria reikiä, rasvaisia ​​paikkoja keittiössä jne.
 • Paneelit voivat auttaa häiritsemään huomiota huonon huoneen ulkoasusta, tekemään suunnittelun ja sisustuksen miellyttävämmän tarkastella.
Koristeellinen takka koristekivellä
Koristeellinen kivi seinälle takan yläpuolella
Valkoinen koristeellinen kivi keittiölle keittiössä
Suuri koriste kivi takka koristelu
Koristekivi talon vuorauksessa

Seinien koristelu koristekivellä portaiden lähellä

Seinien koristelu koristeellinen pieni kivi

Seinien koristelu koristeellinen moderni kivi

Seinien koristelu luonnonkivellä

Hyödyllisiä vinkkejä

Muutamia hyödyllisiä kohtia, jotka auttavat kunnollisesti ja sopusointuisesti asettamaan sisustustekstiä missä tahansa talon huoneessa, jopa olohuoneessa, jopa aulassa:

 • Älä pelkää muuttaa sisustasi. Kaakelit, jotka on valmistettu koristekivistä, voivat tehdä todellisen Alibaba-luolan lastenhuoneesta ja kääntää käytävän salaperäiseksi luolaksi. Nyt voit löytää monia mielenkiintoisia suunnitteluideoita, joissa seinien koriste koristekivellä on koostumuksen keskipiste.
 • Tällaisessa huoneessa tarvitaan lisää valonlähteitä. Kaikki kivirakenteiset laatat ja paneelit, vaikka ne ovatkin vaaleat värit, antavat huoneelle jonkin verran epämukavuutta, joten korvaamaan sähkökatkos lisää muutamia valaisimia. Jos suunnitelmasi eivät sisällä lisävalaistuksen asentamista olohuoneeseen tai käytävään, voit pehmentää sisustusta, jos et käytä materiaalin jatkuvaa sijoittelua, mutta vaihda esimerkiksi kevyellä tapetilla.
 • Koristekivi näyttää hyvältä vehreyden vieressä. Siksi niitä tarvitaan samassa huoneessa, jossa käytetään samanlaista viimeistelyä. Laita se pienempiin kasveihin, joissa on eläviä kasveja, vaikka kiviä käytettiin kapealla käytävällä. Tällöin kasvit voivat koristella seinää - ja muotoilu pelataan.
 • Säiliöt ja kivi ovat täydellinen yhdistelmä. Asunnossa voi laittaa ison akvaarin, ja se ympäröi seinää keinotekoisella materiaalilla.
 • Jos on takka, niin kivipeite on se mitä tarvitset. Voit lopettaa paitsi takan itse, mutta kokonaan koko sen yläpuolella ja sen lähellä.
 • Koristeellinen koristekuvio on erinomainen ikkunoiden sopivien oviaukkojen viimeistelyyn. Mutta tällainen muuraus soveltuu paremmin yksityisiin taloihin, asuntoon tämä näyttää sopimattomalta.
 • Älä katso laattoja kapeissa ja pienissä huoneissa. Se on riittävän kuvioitu, että visuaalisesti tilaa pienenee. Siksi kapea käytävä muuttuu entistäkin kapeammaksi, ja pienet huoneet antavat vaikutelman hyvin pienestä.
Koristeellinen kivi keittiön sisätiloissa
Koristekivi seinien vuorauksessa talon sisällä
Koristeellinen kivi tiili seinälle asunto
Koristeellinen musta ja harmaa kivi autotallissa
Koristekivi olohuoneen sisustuksessa
Koristeellinen harmaa kivi moderni sisustus

Seinien koristelu käsittelemättömällä koristekivellä

Seinien koristelu koristekivellä

Seinäpaneeli koristekivellä

Suunnittele takatuki koristekivellä

Seinäkoriste kivialustalla

materiaali

Tämän viimeistelyaineiston muunnokset voidaan valmistaa useissa muodoissa. Katsotaanpa, mitkä ovat suositeltavia:

 • Laatat, jotka on valmistettu laajennetusta savimaasta. Materiaali on kevyt ja kestävä. Samalla sen kustannukset ovat korkeat. Erinomainen huoneiston päätilaan: olohuone, eteinen.
 • Karkean rakeisen levitetyn saven levyt. Tällainen koristekivi on halvempi, mutta se ei ole tarpeeksi vahva. Joissakin tapauksissa laatta voi murentua, koska sardiinikalkin hiukkasten välillä esiintyy joskus jotain, joka on hauras ja löysä. Tämä todennäköisyys voi merkittävästi pilata sisustusta.
 • Perliitti. Erittäin kestävä materiaali, tällaiset paneelit kestävät lähes kaikki epäsuotuisat ulkoiset tekijät. On erittäin mielenkiintoinen piirros.
Sisusta takka koriste harmaa kivi olohuoneessa
Epätavallinen pukeutuminen koristekuvioineen
Sisusta yksi seinä keittiössä koristekivellä
Seinän koristelu käytävällä koristekivellä
Seinien koristelu olohuoneessa ruskealla koristekivellä
Sisustuspylväät koristekivellä

Seinien koristelu koristekivellä taustavalolla

Seinien koristelu koristekivellä eteisessä

Seinien koristelu koristekivillä

Miten valita

Mitä on toivottavaa kiinnittää huomiota, valitaan viimeistely keinokivellä:

 • Onko väri yhtenäinen? On parempi valita maalattavan materiaalin kaikki puolet. Ja on tärkeää, että se on maalattu kaikkialla. On myynnin vaihtoehtoja, joissa vain kasvot on maalattu - on parempi pidättyä ostamaan tällaisen kiven. Loppujen lopuksi, mikä tahansa vika, se heti nähdään, että tämä on vain värjättyä sementtiä. Tällaiset mekaaniset virheet esiintyvät usein käytävässä ja heikentävät suuresti suunnittelua.
 • Paksuus on myös tärkeä asia. Tässä tapauksessa tämän hyvin paksuuden yhtenäisyys on erityisen tärkeä. Jos vääristymiä esiintyy, pinottu materiaali näyttää epätasaiselta.
 • On tarpeen saada asianmukaiset asiakirjat, luvat ja todistukset, jotka dokumentoivat tuotteiden turvallisuuden. Tällöin varmista, että käytät laadukasta ja kestävää rakennusmateriaalia. Ja sisustus ilahduttaa sinua pitkään aikaan.
Seinän osittainen koristelu olohuoneessa kivellä
Seinän koristelu olohuoneessa kivellä
Takka, koristeltu koristeellisella kivellä
Poistu käytävästä, koristeltu koristekivellä
Seinien koristelu kylpyhuoneessa koristekivellä
Koristeellinen takka iso koristekivi

Seinien koristelu koristekasvilla

Seinien koristelu koristekivellä Välimeren tyyliin

Seinien koristelu koristekivellä toimistossa

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 3 =